Het gemak van de Allerhande Box

Het gemak van de Allerhande Box: We zijn de Allerhande box nu voor de derde week aan het testen wat ook betekent dat Ah.nl inmiddels drie keer met zijn vrachtwagen met boodschappen en de Allerhande Box voor de deur stond. En ik moet eerlijk zeggen, dat is gemakkelijk zeg! Ik vond, en vind het nog steeds een luxe om boodschappen te laten bezorgen. Zelf ga ik net zo graag naar de supermarkt toe, Lana vindt boodschappen doen ook heel leuk en ik vind het ook leerzaam voor haar om naar de winkel toe te gaan. Maar in veel gevallen is het handig dat de bezorgoptie er is. Ik deel vandaag onze ervaringen tot nu toe en het gemak van deze service.

Het gemak van de Allerhande Box

Ik kom steeds verder in mijn zwangerschap en merk dat het lichamelijk wat zwaarder is. Het was voor mij dan ook heerlijk dat de afgelopen weken de zwaardere boodschappen zoals flessen drinken, wasmiddel, kattenvoer en dergelijke bezorgd werden. Ik kan me voorstellen dat als je (hoog)zwanger bent, en eventueel nog een kleine hebt rondlopen, je heel blij bent met bezorgde boodschappen. Ook is het ideaal als je net bevallen bent om in een keer alles thuis te laten bezorgen. Die zware pakken luiers, billendoekjes, beschuitrollen en drinken voor de kraamvisite. En zo kan ik nog meer redenen noemen waarom het laten bezorgen van je boodschappen een ideale oplossing is. Wanneer je de Allerhande Box besteld dan worden je overige boodschappen gratis thuisbezorgd, dit bespaart je zo’n €4,95. Je lege flessen of kratten worden gratis opgehaald en het statiegeld wordt verrekend met je boodschappen. Ook dat scheelt een hoop sjouwen natuurlijk.

We aten op de dagen dat we uit de Allerhande Box kookten gezond, gevarieerd en het was ook heerlijk om op die dagen niet na te hoeven denken wat we zouden koken of eten. Voor zo’n service betaal je dan ook en dat is ook de reden dat het meer kost dan wanneer je dit allemaal zelf zou doen. Daarbij is de Allerhande Box gewoon heel erg leuk en lekker om uit te proberen. Zo ontdek je recepten die je anders nooit zou maken en het gaf ook weer inspiratie voor nieuwe recepten!

Ik heb voor jullie een speciale kortingscode geregeld om de Allerhande Box met korting te bestellen! Met de actiecode KELLY15 heb je recht op €5,00 korting op een Allerhande Box voor 2 of 4 personen. Deze actie is geldig t/m 15 oktober 2015*. Met deze kortingscode wordt het natuurlijk nog aantrekkelijker om dit eens uit te proberen voor jou en je gezin!

Bestellen jullie wel eens boodschappen via internet en wat vinden jullie daar ideaal aan? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

*De korting wordt automatisch verrekend op je ah.nl account. Maximaal eenmaal per account. Algemene voorwaarden voor online bestellen zijn van toepassing. 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

16 reacties

 • Simone
  8 oktober 2015

  Dit lijkt me zo leuk om eens te proberen! Ik vind de boxen alleen vrij duur in vergelijking met de spullen zelf kopen. Zelfs met korting, haha. Bestellen via internet doen we eigenlijk ook niet. Er zit een minimum te besteden bedrag aan en ik heb niet altijd zoveel boodschappen te doen.
  Simone onlangs geplaatst…8 x waarom ik de herfst níet leuk vindMy Profile

 • rachel
  8 oktober 2015

  bezorgen zou voor mij ook een stuk beter zijn maar ik vind het gewoon heerlijk als ik smorgens even eruit kan dus tot nu toe nog niet laten bezorgen, de boxen zelf is niks voor ons, en vind het te duur!! hier eten we haast nooit hetzelflde dus geen optie al zou ik het wel eens gewoon een x voor mijzelf kunnen “testen”
  rachel onlangs geplaatst…#vlog 5 oktober 2015My Profile

 • Josan
  8 oktober 2015

  Dat ziet er lekker uit. Vind het een groot pluspunt dat het gezond en gevarieerd is. Daarbij ook dat je er geen abonnement op hoeft te hebben. Ik vind het echt een uitkomst voor die dagen dat je niet teveel gedoe wilt hebben met eten.
  Josan onlangs geplaatst…Review Kisses Overseas Happy Skin CreamMy Profile

 • Nikita
  8 oktober 2015

  Wij bestellen meestal als we een verjaardag vieren hier in huis. Dan heb je meestal toch veel nodig en het scheelt weer sjouwen. Zo’n box lijkt mer erg handig!

 • Celine
  8 oktober 2015

  Wat ontzettend leuk en handig! Misschien deze week even een box bestellen.
  Liefs, Celine
  Celine onlangs geplaatst…AANBIEDING ALERT: L’Oréal aanbiedingMy Profile

 • Tamara
  8 oktober 2015

  Lijkt me echt zooooo ideaal! Het ziet er ook heerlijk uit allemaal. Helaas bezorgen ze hier niet
  Tamara onlangs geplaatst…Vergeten schatten op zolderMy Profile

 • Martina
  8 oktober 2015

  Dit lijkt me onwijs fijn!!
  Martina onlangs geplaatst…8 Oktober 2015 – De babykamer van MelleMy Profile

 • Femke
  8 oktober 2015

  Ik heb al vaker goede verhalen gelezen en gehoord over deze box.. Klinkt goed!
  Femke onlangs geplaatst…Mijn favoriete.. beauty productenMy Profile

 • Nesrin
  8 oktober 2015

  Albert.nl was ooit ben mijn beste vriend toen mijn man regelmatig in het buitenland zat en ik met twee kindjes thuis was. Nu doet hij de boodschappen 😉
  Ik denk wel dat ik gebruik ga maken van deze actie.
  Nesrin onlangs geplaatst…Liefde, Literatuur, Istanbul’s Little Paris & mijn manMy Profile

 • Suus
  8 oktober 2015

  Dit klinkt toch verdorie zo ideaal he, dat thuis laten bezorgen. Ik heb er ook wel eens over nagedacht maar nog nooit laten doen. Ik vind daarentegen boodschappen doen vaak ook helemaal niet erg zoals jij ook al aangeeft, maar soms zou het wel lekker zijn om een krat tot aan de voordeur bezorgt te krijgen.

  De allerhande box ben ik ook wel benieuwd naar. Ik heb een tijdje HelloFresh geprobeerd en dat was niet echt iets voor mij. Ik denk dat het makkelijker moet kunnen en wellicht kan dat met deze box. Ik zal het eens uitvogelen. Thanks!
  Suus onlangs geplaatst…Ik ben mijn eigen vleesgeworden nachtmerrie, and I love it!My Profile

 • Danielleeee
  8 oktober 2015

  Het lijkt een ontzettend fijne box, alleen de prijs staat me op dit moment nog niet aan. Misschien later nog eens.
  Danielleeee onlangs geplaatst…OOTD ‘Black & White’My Profile

 • Kelly
  8 oktober 2015

  Het klinkt heel aantrekkelijk ! Zeker als je zwanger bent. Hier hebben we het nog niet uitgeprobeerd, en eerlijk is eerlijk, ik hou van boodschappen doen en een enkele keer iets te pakken wat net niet op t lijstje staat. Of te snuffelen en nieuwe producten te ontdekken.
  Kelly onlangs geplaatst…Quote ThursdayMy Profile

 • Fabiënne
  8 oktober 2015

  Ik vind het idee van de boxen heel leuk, maar heb toch het idee dat je meer kwijt bent dan als je ‘gewoon’ boodschappen zou doen.
  Fabiënne onlangs geplaatst…Ik steun Pink Ribbon met de verkoop van armbandjes!My Profile

 • Mieke
  9 oktober 2015

  Het lijkt mij ideaal! Helaas kom ik nooit aan de €70, zodat ze thuis bezorgen, of is dat ondertussen gewijzigd? De box lijkt mij leuk, keer wat anders proberen, alleen daar houdt mijn man niet zo van 😉 misschien voor 1 persoon eens proberen, of bestaat dat niet?
  Mieke onlangs geplaatst…Mama zijn, hoe is dat nu?My Profile

 • Saskia
  10 oktober 2015

  Ik heb nog nooit boodschappen thuis laten bezorgen. Het lijkt me wel erg handig, een tripje naar de supermarkt kost aardig wat tijd en die tijd besteed ik dan liever aan andere dingen. De Allerhande box vind ik ook een leuk idee, dus ik denk dat ik wel van deze mogelijkheid gebruik ga maken om het eens uit te proberen.
  Saskia onlangs geplaatst…Recensie: Karin Slaughter – Mooie meisjesMy Profile

 • Tamara
  10 oktober 2015

  Klinkt interessant!
  Tamara onlangs geplaatst…Youtubers die ik wekelijks volgMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.