15 mei: 3 jaar getrouwd en vandaag is de grote dag!

15 mei 2015, 3 jaar geleden, was onze grote dag. De dag dat ik in het huwelijksbootje mocht stappen met mijn grote liefde. De mooiste dag van mijn leven waar we intens van genoten hebben met onze dierbaren. En met Lana die als 1,5 jarig bruidsmeisje in een mini trouwjurkje deze dag mee mocht maken. Nu 3 jaar later zijn we papa en mama van drie mooie prinsesjes en naast dat dit ons 3-jarig huwelijksjubileum is, is vandaag ook een andere grote dag. Vandaag gaan we verhuizen naar ons droomhuis.

Vandaag is de grote dag waarop we gaan verhuizen. We hebben ons droomhuis 18 maanden geleden gekocht en al die tijd gewacht tot het zover zou zijn. We hebben nu ruim 6 weken de sleutel en eindelijk kunnen we ons huis bewonen. Natuurlijk is het nog niet helemaal af, maar het is bewoonbaar en de laatste puntjes op de i gaan we komende tijd op ons gemakje zetten. Heel typisch en eigenlijk vooral toeval dat we op onze trouwdag verhuizen. Het kwam gewoon zo uit dat dan de grootste dingen af zouden zijn en dat het verhuisbedrijf op deze datum kon.

Eigenlijk had ik andere plannen voor onze trouwdag. Zo was mijn voornemen elk jaar opnieuw onze trouwkleding aan te doen en op de foto te gaan. (klik voor artikel waarin we dit tijdens ons 1-jarig jubileum deden, 3 maanden na de geboorte van Aimy). Dit plan viel vorig jaar in duigen doordat er een klein lief meisje in mijn buik zat waardoor de trouwjurk niet zou passen,  en dit jaar leek het me niet zo handig om met verhuisdozen te sjouwen in mijn trouwjurk haha. Wie weet dat ik later deze maand toch dat momentje pak als de rust wat meer is wedergekeerd haha.

Toch vind ik het heel bijzonder, 3 jaar getrouwd, ruim 8 jaar samen. En wat ben ik gelukkig met mijn man. Allemaal zo cliché maar de afgelopen jaren zijn voorbij gevlogen. Elk huwelijk kent ups en downs en ruzies en de kracht is om goed met elkaar te communiceren, elkaar vrij te laten in zijn of haar hobby’s en passie, elkaar alles te gunnen en vooral samen te genieten. Lol maken en het leven niet te serieus nemen. Ik denk dat dit de kracht is van een goed huwelijk. Ik ben benieuwd hoe jullie dat zien. Ik vind het heel bijzonder dat we samen 3 kindjes hebben en wat zijn we ontzettende bofkonten dat we mogen genieten in zoveel gezondheid, dat we allebei onze ouders nog aan onze zijde hebben. Dat we elkaar steunen in goede tijden maar ook tijdens moeilijke momenten. Een en al dankbaarheid, trots en geluk voel ik.

Lees hier terug over mijn terugblik op het eerste jaar huwelijk. En hier vertel ik over ons twee-jarig huwelijk.

Nu zijn we drie jaar getrouwd en is het tijd om een nieuw begin te maken in ons nieuwe huis waar we jaren van gedroomd hebben, samen met onze drie meisjes. Nu is het tijd om verhuisdozen te gaan sjouwen ;).

Laten we nog even genieten van onze trouwvideo:

En de video van onze openingsdans:

In de volgende vlog neem ik jullie mee tijdens de hele verhuizing en alles wat erbij komt kijken 🙂
Ik ben benieuwd wat jullie samen ondernemen om jullie trouwdag te vieren en wat jullie het geheim vinden voor een goed huwelijk 😉

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

10 reacties

 • Romy
  15 mei 2018

  Wat een geweldige mijlpaal op de dag waarop jullie drie jaar getrouwd zijn. Gefeliciteerd! Heel veel succes met de verhuizing en geniet van deze speciale dag en van elkaar! ♥

 • Marloes
  15 mei 2018

  Wat een bijzondere dag om vandaag te verhuizen naar jullie prachtige, nieuwe huis! Ik wens jullie een hele fijne dag toe ?

 • Manouk
  15 mei 2018

  Gefeliciteerd met jullie trouwdag! En heel veel succes met de verhuizing. Ik heb geen goed geheim voor een goed huwelijk. Ben al bijna 8,5 jaar samen en nog steeds niet getrouwd haha. Maar wij zorgen dat we ook de tijd nemen voor elkaar door samen leuke dingen te doen. Al is het maar samen gourmetten. En daarnaast ook fijn dingen met het gezin. Samen een filmpje kijken, kletsen met elkaar. En af en toe een beetje ruzie maken haha.

 • Marianne - Groene stapjes
  15 mei 2018

  Gefeliciteerd! En veel succes en plezier vandaag ?

 • rachel
  15 mei 2018

  lieve schatten gefeliciteerd en op naar nog zooooooveeeeel jaren :d <3

 • Cécile
  15 mei 2018

  Gefeliciteerd Kelly en Yannick! Prachtige mijlpaal inderdaad en het is goed te zien hoeveel jullie nog van elkaar houden, het geluk straalt er vanaf 🙂 ik wens jullie heel veel plezier en geluk in jullie nieuwe huis! Hopelijk is de verhuizing vandaag voorspoedig gegaan!

 • Anneleen
  15 mei 2018

  Super dikke proficiat en veel succes met de verhuis!!!

 • Simone | All Day Jewels
  15 mei 2018

  Gefeliciteerd! En natuurlijk succes met jullie verhuizing 🙂

 • Cindy
  15 mei 2018

  Mijn man en ik zijn ook een keer op onze trouwdag verhuisd. Dit viel vanwege omstandigheden ook toevallig op onze trouwdag en het zou me niks verbazen als het dit jaar weer zo uitkomt 🙂

 • Jeanine
  4 juni 2018

  Wat leuk om te lezen en te zien. Écht heel toevallig maar wij hadden precies het zelfde nummer voor onze openingsdans. Bachata is zo’n geweldige dansstijl.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.