Een jaar na het trouwen: De trouwjurk en het trouwpak weer aan

bruiloft1jaar

Dan ben je getrouwd, heb je allebei geïnvesteerd in een trouwjurk en trouwpak en wat doe je er dan vervolgens mee? Sommigen laten hun trouwjurk inlijsten, anderen bekleden deze op een paspop. Ik zag bij een bekend koppel uit onze omgeving het volgende idee en dacht, dat wil ik ook! Ieder jaar weer op de foto in je trouwkleding. Ik dus weer in mijn trouwjurk en mijn man in zijn trouwpak. Gewoon weer even dat gevoel ervaren van die grote dag. Als je dit een aantal jaren bijhoudt dan levert dat een hele leuke collage op denk ik. Kijken hoe we door de jaren heen veranderen, en zal het allemaal wel passend blijven? Afgelopen zondag waren wij 1 jaar getrouwd, we haalden onze trouwkledij van zolder af en lieten wat foto’s maken. Gewoon, omdat het leuk is en omdat dit dat speciale gevoel van die dag weer terughaalt.

In de ochtend deed ik mijn make-up precies zoals ik vorig jaar zelf mijn bruidsmake-up gedaan heb (klik voor de tutorial). Ook deed ik mijn bruidssieraden aan en het ‘kroontje’. Mijn haar deed ik wel anders, dat liet ik toen door de kapper doen en dat kan ik zelf niet opnieuw zo doen.

En daar gaan we dan!

Notitie om mee te beginnen, onze tuin is verre van mooi haha, zeker niet vergelijkbaar met de locatie waar we onze trouwfoto’s lieten maken maar daar letten we even niet op.

Met le husband. Wat staat zijn pak hem goed he <3 zelfs het bloemstukje zit er nog op haha.

Lekker klef dit 😛

9 maanden na onze bruiloft werd Aimy Maria geboren, die mocht dus niet ontbreken op de foto haha. Ze kijkt Yannick hier zo lief aan.

Lana mag natuurlijk ook niet ontbreken. Zij had de eer als onze enige dochter op de trouwdag aanwezig te zijn 😉 We hebben enorm veel leuke foto’s gemaakt (voor ons eigen archief) maar deze kan ik wel delen. En Privacy-veilige foto’s maken van het hele gezin is een lastige opgave haha. Maar het is gelukt, al staan we er nogal bewogen op. Lana wilde perse haar mooie regenlaarsjes aan, prima natuurlijk.

Als je dan je trouwjurk weer aan doet (met hulp van mijn vader die heel mooi kan strikken, ietsjes losser als vorig jaar haha) en je voelt je weer even die ‘prinses’ zoals op de trouwdag,  dan is dat een heerlijk gevoel. Ook vond ik het fantastisch om Yannick weer in zijn pak te zien. Mijn tip dus aan getrouwde stellen, maak ieder jaar weer zo’n foto in trouwkostuum. Om gewoon nog even dat gevoel te ervaren van die grote dag.

Hebben jullie nog iets speciaals gedaan met je trouwjurk / het trouwpak ? En zou je zo’n fotoshoot in trouwkleding ieder jaar, of om de zoveel jaar ook overwegen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Meer over trouwen:
– Een trouwjurk voor ieder figuur vinden
Op jacht voor een trouwjurk vlog
Je eigen bruidsmake-up doe je zo!
Celebrity bruiden inspiratie

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

82 reacties

 • Simpel, met een snufje liefde
  18 mei 2016

  Wauw! Wat ontzettend leuk! Ik heb hem later ook nog een keertje aangedaan. Mijn man draagt zijn pak trouwens nog regelmatig voor speciale gelegenheden.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Ik word maar niet zwanger…of toch wel!?!My Profile

 • Femke
  18 mei 2016

  Ik vind dit zo’n leuk idee, je schreef er laatst al over :-). Enne mag ik nog even zeggen hoe knap ik het vind dat je na zo’n drie maanden al weer in je trouwjurk past. Je bent echt zo goed bezig, super inspirerend :-).
  Femke onlangs geplaatst…Blogmutsen & Co #20: 5 favoriete Netflix filmsMy Profile

 • Wilma
  18 mei 2016

  Aah ontzettend leuk dat je hem weer past en de foto´s zijn zo leuk samen met je meisjes en Yannick! ik doe mijn jurk ook elk jaar even bekijken.. Ook de video van onze bruiloft.. even terug in dat moment 😉
  Wilma onlangs geplaatst…Jong moeder zijn is geweldig | lijstje van 5My Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  18 mei 2016

  Wow wat een mooie jurk en wat zien jullie er mpoi uit! Tegenwoordig bestaan er ook speciale fotoshoots. Zo heb ik een keer ren fotoshoot gezien van iemand die met haar trouwjurk de zee in ging. Dat zou ik niet zo snel doen, bang dat de jurk vies wordt. Leuk dat jullie dit elk jaar willen gaan doen.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Het brugdrama: de schokkende video’s & zal het vandaag wél goed gaan?My Profile

 • Channa
  18 mei 2016

  Grappig! Hier ook bijna een jaar getrouwd, het is wel een idee of de jurk nog eens aan te doen 🙂
  Channa onlangs geplaatst…Week in foto’s #16 – Juliana Toren, shoppen & geocachen!My Profile

 • Carlijn
  18 mei 2016

  Heel leuk om zo’n jurk en pak niet gelijk aan de wilgen te hangen maar het gewoon nog een keer aan te trekken. Je past het gewoon nog, hopelijk hou je dat nog jaren vol 😉
  Ik heb een zwangerschapsjurkje van de H&M als trouwjurk, die hangt als een trofee in mijn kast. Die pas ik nog prrrrrima, vooral rond de buik lekker veel ruimte haha.
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: naar buiten met Amy en Maisie (buitenactiviteiten voor baby’s)My Profile

 • Josan
  18 mei 2016

  Wauw dat jij nog in je trouwjurk past! Ikzelf heb hem nooit meer aan gehad maar mijn dochter wil hem binnenkort eens aan. Ik denk dat als ze klaar is met de basisschool dat ze hem dan eens aan mag.
  Josan onlangs geplaatst…1 jaar borstvoeding van twijfelkont naar oermoederMy Profile

 • Desiree | Sweet Happinez
  18 mei 2016

  Wat een leuk idee zeg om elk jaar de trouwjurk en het trouwpak weer aan tet trekken!
  Desiree | Sweet Happinez onlangs geplaatst…RECEPT | WITTE CHOCOLADE OREO FUDGEMy Profile

 • Elisabeth
  18 mei 2016

  Leuk hoor! de meeste mensen doen niks meer met hun trouwjurk en -pak. En wat goed dat jullie alles nog/weer passen!
  Elisabeth onlangs geplaatst…“Een man die ‘gewoon’ voldoende verdient waardoor ik niet betaald hoef te werken”My Profile

 • Ellen
  18 mei 2016

  Goed idee om dit ieder jaar te doen. Enneh: knap dat je jurk gewoon past!
  Ellen onlangs geplaatst…Getting back in shape: vijfde updateMy Profile

 • Tamara
  18 mei 2016

  Wat een ontzettend leuk idee en leuk dat je hem nu nog past! Ik ben benieuwd naar je collage over een paar jaar! Haha
  Tamara onlangs geplaatst…Alle regels tijdens de zwangerschap nog 1 keer op een rij!My Profile

 • Daniëlle
  18 mei 2016

  Wat een leuk idee! Lijkt mij inderdaad leuk om op die collage te zien hoe je per jaar veranderd! Jullie zien er goed uit!
  Daniëlle onlangs geplaatst…Bitterballen met serranohamMy Profile

 • Saskia
  18 mei 2016

  Erg leuk en bijzonder idee. Mooi ook zo met Aimy en Lana erbij.
  Saskia onlangs geplaatst…Shoplog ActionMy Profile

 • Stefanie
  18 mei 2016

  Leuk idee hoor om weer foto’s te maken in je trouwkleding!
  Mijn trouwjurk pas ik echt niet meer, ik was zwanger toen ik trouwde en ben daarna ook wat kilo’s afgevallen dus de jurk is nu veel te groot. Maar dat is niet erg
  Stefanie onlangs geplaatst…Ik? mee op survival?My Profile

 • Fenna
  18 mei 2016

  Leuk zeg! Mijn trouwjurk is zo zwaar, ik word al moe van het idee haha. Hier hangt de jurk nogsteeds aan de kast… zonde eigenlijk
  Fenna onlangs geplaatst…Katoenen huwelijk, een jaar getrouwd!My Profile

 • Kelly
  18 mei 2016

  Wauw wat mooi! En een heel leuk idee
  Kelly onlangs geplaatst…Chitchatten #3My Profile

 • Leonie van Mil
  18 mei 2016

  Wat een leuk idee om te doen. Heel speciaal.
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Nieuw projectjeMy Profile

 • Raïsa
  18 mei 2016

  Super leuk! Ik ga dit ook voorstellen. Onze bruiloft is over iets meer dan 2 weken!
  Raïsa onlangs geplaatst…Wedding Wednesday: bruidskapselMy Profile

 • Joyce
  18 mei 2016

  Leuk idee! Ik heb precies twee jaar geleden een trash the dress gedaan en nog steeds heel blij mee!
  Joyce onlangs geplaatst…PLOG: Primark GroningenMy Profile

 • Sara
  18 mei 2016

  Leuk idee zeg! Prinses Margriet doet dit volgens mij ook ieder jaar en die is nu ook al op leeftijd, maar past hem dus nog steeds.
  Ik ga zelf mijn jurk huren, omdat ik het zonde vind om hem te kopen en er daarna niets mee te doen. Daarbij trek ik die dag wel 3 jurken aan, dus heb ik iedere jurk maar een paar uurtjes aan.

 • Charlotte
  18 mei 2016

  Super leuk idee en fijn dat het nog paste inderdaad! Ik durf mijn trouwjurk niet meer zo goed aan, veel te bang dat het niet meer past haha 😉
  Charlotte onlangs geplaatst…Wordt dit mijn jurk voor de bruiloft van mijn zus…?My Profile

 • Sophie
  18 mei 2016

  Jaa lijkt me ook heel bijzonder om de jurk weer aan te doen. Hij staat je ook echg zo geweldig goed!
  Sophie onlangs geplaatst…VLOG | De marktstrat game in ValenciaMy Profile

 • Sandra
  18 mei 2016

  Wat bijzonder om weer in trouwkleding te staan. Lijkt me zo leuk!
  Sandra onlangs geplaatst…W7 LIP BOMB! – PINK CHERRYMy Profile

 • Dita
  18 mei 2016

  Wat mooi en bijzonder! Prachtig stel zijn jullie.
  Dita onlangs geplaatst…Plog – Maandag 16 mei 2016My Profile

 • Nicole
  18 mei 2016

  Jullie zijn een knap stel! Persoonlijk zou dit niets voor mij zijn, maar ik vond trouwen ook niet zo mega bijzonder. Wel heel leuk, maar ik hecht er niet zo heel veel waarde aan. Daarnaast was ik vijf maanden zwanger toen ik trouwde, dus de jurk is ook veel te groot haha.
  Nicole onlangs geplaatst…Ermee stoppen of niet? Geen foto’s meer van ons zoontje online?My Profile

 • Marijke
  18 mei 2016

  Wat een leuk idee! Heb ik nog niet eerder gehoord. Tof om die foto’s later allemaal terug te kijken!
  Marijke onlangs geplaatst…Nieuwe hype: Cloud bread!My Profile

 • Yvonne
  18 mei 2016

  Mooi hoor deze foto’s. Leuk idee om het ieder jaar te doen. Een goede reden om op de lijn te blijven letten ?
  Yvonne onlangs geplaatst…Recept: Aardappelgratin met courgette en tomaatMy Profile

 • Nicole
  18 mei 2016

  Hihi het idee is super maar had ons het eerste jaar al niet gelukt. M’n man wel maar ik was toen pas bevallen en t had niet gepast! Wel wil ik ooit nog iets doen met de jurk..
  Nicole onlangs geplaatst…Praatjesmaker #1My Profile

 • Diana
  18 mei 2016

  Wat gaaf zeg…! Helemaal leuk nu met je meisjes erbij…!!! Ik was hoogzwanger maar heb m nog steeds in de kast hangen 🙂

 • Kim | Kimsbloglife
  18 mei 2016

  Echt superleuk idee! Zo wordt je trouwkleding toch meer dan 1 dag gedragen 😉 En lijkt me inderdaad leuk om over 10 of 20 of 30 jaar alle foto’s op een rijtje te zien, hoe jullie maar ook de meisjes telkens veranderen 🙂
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Al een maand niet geblogd… Hoe bevalt het en hoe moet het nu verder?My Profile

 • Bregje
  18 mei 2016

  Wat een goed idee!! Fijn om zo elk jaar een mooie familiefoto voor het archief te maken!
  Bregje onlangs geplaatst…Kinderverjaardag voor dummiesMy Profile

 • kimmetjekims
  18 mei 2016

  Wat super dat je er nu gewoon alweer in past! En hij staat je net zo mooi als een jaartje geleden. Wat zijn jullie toch een super leuk koppel!
  kimmetjekims onlangs geplaatst…Beauty | Mijn favoriete reinigingsproductenMy Profile

 • Lisanne
  18 mei 2016

  Mooi en leuk idee ik denk dat ke over een aantal jaar hele leuke verschillen gaat zien. Vooral in je meisjes volgend jaar kan Aimy hoogwaarschijnlijk al staan naast jullie op de foto.
  Lisanne onlangs geplaatst…Verschil tussen haaknaaldenMy Profile

 • Paola
  18 mei 2016

  Ik had dit idee ook vlak na de bruiloft, maar helaas was mijn maat nogal anders een jaar later. Ergens ook niet jammer, want was toen net zwanger van Selena!

  Wij zijn nu 2 jaar getrouwd we kijken eigenlijk helemaal niet meer om naar onze trouwkleding. Zonde!
  Paola onlangs geplaatst…Mijn leven in beeld week 19 Vakantie en zwemmenMy Profile

 • Vanessa
  18 mei 2016

  Wat leuk om jullie nog eens in die trouwkleding te zien. Het zijn mooie foto’s geworden, zeker met jullie twee meisjes erbij!

 • Mary-Lou
  18 mei 2016

  Wat een leuk idee! Zo heb je er later ook nog wat aan. Ik zou het zelf niet doen. Ik ben denk ik typisch zo’n bruid die veel kilo’s gaat afvallen voor haar bruiloft en dan erna weer een beetje aankomt. 🙂
  Mary-Lou onlangs geplaatst…Ik ben een zondagsdrager ▪ draag(dins)dagMy Profile

 • Lindsay | lindsayvallen.nl
  18 mei 2016

  Ik heb mijn trouwjurk verkocht, een hele bewuste keus. Ik heb ‘m niet zelf betaald of gekregen met emotionele waarde en ik heb 1300 (!) foto’s van mezelf in de jurk op onze trouwdag. Misschien ben ik wel heel nuchter of praktisch (voor een vrouw?! 😉 want ik hoefde ‘m dus echt niet te houden uit sentimenteel gevoel. Van het geld dat ‘ie opbracht, hebben we tickets naar Thailand gekocht om nieuwe herinneringen als getrouwd stel te maken. Wel tof dat ‘ie je nog paste, ondanks de wat lossere strikken 😉 René heeft zijn trouwpak nog wel trouwens, hij draagt ‘m ook gewoon nog casual of op feestjes. Leuk om zo alle verhalen van andere bruidje te lezen ook!
  Lindsay | lindsayvallen.nl onlangs geplaatst…MODE Mijn nieuwe Hunkemöller bikiniMy Profile

 • Jay & Jenn
  18 mei 2016

  Wat een leuk idee ! Zeker met jullie kleintje erbij op de foto ! Wij zijn nu 1,5 jaar getrouwd, maar ik ga dit zeker in mijn achterhoofd houden voor ons 2 jarig jubileum !

 • marie-louise
  18 mei 2016

  Wat leuk! Wij doen namelijk precies hetzelfde!! En ook het idee ‘gepikt’ van vrienden 😉 Wij zijn eind dit jaar alweer 4 jaar getrouwd en hebben al een leuke reeks. Ook hebben we nog een hele taart van de bruidstaart in de diepvries liggen. Geen idee wat we hiermee gaan doen?!

  Goed volhouden om dit jaren te doen, dan krijg je echt een super mooie reeks!
  marie-louise onlangs geplaatst…Wat ik niet ga missen aan mijn zwangerschapMy Profile

 • Volgmama
  18 mei 2016

  Ik maak elk jaar een foto van mijn dochter in mijn trouwjurk!
  Volgmama onlangs geplaatst…Baby ter vondeling gelegd, teken jij ook de online petitie?My Profile

 • Liess
  18 mei 2016

  Ik heb mijn trouwjurk kapot geknipt en in de hemel van bram verwerkt. Ook een stuk bewaard daar wil ik een kussensloop van laten maken.
  Liess onlangs geplaatst…The Boyfriend Tag!My Profile

 • MetMirjam
  18 mei 2016

  Wat een leuk idee! Wij waren 7 mei 6 jaar getrouwd maar de jurk is ook al 6 jaar opgeborgen op zolder.. Nooit meer iets mee gedaan, best zonde eigenlijk!
  MetMirjam onlangs geplaatst…MEGA-Plog: Weekend WinterbergMy Profile

 • Lilian
  18 mei 2016

  Ik vind dat inderdaad een heel leuk idee, alleen al om te zien hoe je verandert in de jaren. Wat zijn jullie een prachtig stel, zo samen! Wat ik zou willen doen met mijn jurk als ik ooit getrouwd ben, haha daar heb ik nog niet over nagedacht.
  Lilian onlangs geplaatst…Plannen voor de blogMy Profile

 • Monique Verhoeve
  18 mei 2016

  Leuk idee om de trouwjurk en het pak ieder jaar weer te passen. Onze trouw kleding hangt netjes gestoomd in en aan de kast. Bij ons gaat het hem niet worden om te passen op onze trouwdag ik ben dan namelijk hoogzwanger omdat ik 10 dagen later ben uitgerekend dus ik vrees dat ie dan niet zal passen haha! Hebben jullie ook de topper van jullie trouwtaart gegeten? Smaakte die nog net zo als vorig jaar?

 • Hanna
  18 mei 2016

  Zo leuk dat jullie dit gedaan hebben! Goed idee 🙂
  Hanna onlangs geplaatst…WOENSDAG GEHAKTDAG – Zomerse aardappelsaladeMy Profile

 • Anke Boonen
  18 mei 2016

  Mijn ouders hebben hun trouwkleding weer aangetrokken voor de uitnodiging van hun 25 jarig huwelijk. Hoog water voor pap maar voor de rest topidee! Op de uitnodiging een foto van vroeger en van nu. Ook een leuk idee voor later?

 • Diana
  18 mei 2016

  Wat een ontzettend leuk idee en wat zien jullie er allemaal weer prachtig uit!!
  Diana onlangs geplaatst…Vakantieplannen 2016 – PolenMy Profile

 • Karlien
  18 mei 2016

  Wat super. Mijn vriendin heeft de wieg laten bekleden met haar trouwjurk!
  Karlien onlangs geplaatst…Colombia is fantastisch voor een reis!My Profile

 • Dhini
  18 mei 2016

  Prachtig trouwjurk en superlief foto`s

 • Charlotte
  18 mei 2016

  Wat een goed idee! Ik vond het erg jammer dat er op onze bruiloft niet zoveel foto’s van ons met onze zoon gemaakt zijn en zo kan je het dan toch nog een keertje “opnieuw” doen. Ik weet wat wij binnenkort een keer gaan doen 😉 en dan heb ik ook nog de mazzel dan mijn vader professioneel fotograaf is!
  Charlotte onlangs geplaatst…Lovely Webshop | SpartooMy Profile

 • Michelle
  18 mei 2016

  Ik vind dit zo’n leuk idee! Ik was op 1 mei, toen we een jaar getrouwd waren, 39 weken zwanger van Morris, dus die jurk paste zeg maar niet écht. Heb nu wel weer heel erg zin om ‘m gewoon een keer aan te trekken.
  Michelle onlangs geplaatst…OEI, IK GROEI! WEEK 31 – 40My Profile

 • Suzanne
  18 mei 2016

  Super leuk om dat ieder jaar te doen. Wij trouwen over 6 weken, ik zal het idee onthouden voor als we een jaar verder zijn 🙂
  Suzanne onlangs geplaatst…Hema hydrating scrub creamMy Profile

 • doortjesblog
  18 mei 2016

  Wat een leuk idee zeg! Wij zijn bijna 2 jaar getrouwd en ik heb de jurk nooit meer aangehad…
  doortjesblog onlangs geplaatst…Nieuwe video; vlog!My Profile

 • Debby
  18 mei 2016

  Wat een leuk idee 😀 jullie zijn zo’n mooi gezinnetje!
  Debby onlangs geplaatst…Knopen doorhakken en een toekomstbeeld vormenMy Profile

 • rachel
  18 mei 2016

  ik vind het een super idee om idd elk jaar een foto te maken met de trouwkleding :D. ik had geen jurk omdat ik daar toen gewoon geen type voor was en was bijna 8 maanden zwanger hihi maar zie het nu zovaak ook op tv die prachtige jurken dat ik en roon besloten hebben onze bruiloft een keer over te doen met pak en jurk, maar je snapt zelf dat ik daar eerst even een kilootje of 20 voor wil aankomen want met dit lichaam in een nice dress….no way!
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 15 mei 2016My Profile

 • Anneleen
  18 mei 2016

  Wat een leuke en lieve foto’s! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Daguitstapje naar BredaMy Profile

 • wendy
  18 mei 2016

  Wat een leuk idee. Mijn trouwjurk hebben we binnen een jaar na ons trouwen verkocht dus ik kan het helaas niet na doen.
  wendy onlangs geplaatst…Back to businessMy Profile

 • Angela - Mama met passie
  18 mei 2016

  Heel tof! Ik ga hem binnenkort ook eens van zolder halen. Kijken of ik hem pas, heb een rits als sluiting, dus dat is toch even anders, met rijgen kun je nog een beetje sjoemelen haha. Hier alweer ruim 2,5 jaar getrouwd en een dochter van bijna 1 (aanstaande vrijdag). En nu mijn borsten weer een normaal formaat hebben (borstvoeding he hihi), zou ik hem denk ik wel passen! Mijn man draagt zijn jasje nog regelmatig naar zijn werk en zijn schoenen ook. Niet met zijn broek erbij, want dan is het wel erg shiny 😉
  Angela – Mama met passie onlangs geplaatst…Onze zomervakantie burgerlijkheid ten top?My Profile

 • Martina
  18 mei 2016

  Bijzonder om nu aimy in je armen te houden ! Leuke foto’s

 • Annemijn
  18 mei 2016

  Wat een leuk idee! Jullie stralen nog steeds, zo leuk om te zien!
  Annemijn onlangs geplaatst…Vloggen met mijn vriend: #2 Vakantie in Oostenrijk en knuffelen met Mozart!My Profile

 • Elize| girlonthewhitebike
  18 mei 2016

  Heel erg leuk! Ik denk dat wij dat ook gaan doen als we getrouwd zijn, zo leuk!!!:)
  Elize| girlonthewhitebike onlangs geplaatst…Video: Mijn grote palette stashMy Profile

 • Malou
  18 mei 2016

  Wauw, leuk zeg! Mijn trouwjurk ligt op zolder, ik heb er niks speciaals mee gedaan haha.
  Malou onlangs geplaatst…Ik voelde de baby niet meerMy Profile

 • Lianne
  18 mei 2016

  Haha, wat een leuk idee Kelly! Goed dat je trouwens weer in je jurk past. 🙂
  Lianne onlangs geplaatst…Snelle appeltaartrepenMy Profile

 • Linda
  18 mei 2016

  Leuk idee!
  Wij zijn in 2011 vrij snel getrouwd met een heel klein budget. Ik heb mijn jurk geleend van een vriendin. de rits van de top kon toen al niet dicht, maar met extra stukje stof en de veters dicht was dat niet te zien. (maatje 36) Zou er nu ook zeer zeker niet meer inpassen.
  Ml heeft zijn pak nog wel, maar nooit meer aangehad. Hij is ook geen pakken man
  Linda onlangs geplaatst…Dit is er te doen in het Pinksterweekend in BredaMy Profile

 • Newborn Fit Mama
  18 mei 2016

  WAT PRACHTIG!!!

 • Bertine
  18 mei 2016

  onwijs leuk dat jullie dit hebben gedaan en van plan zijn elk jaar te doen!!
  Bertine onlangs geplaatst…Outfit: pastel roze blazerMy Profile

 • Joyce
  18 mei 2016

  Super leuk idee en wat een mooie foto’s!
  Ik trouw zelf eind september dit jaar en ik wil (mede dankzij jou) ook elk jaar een foto in mijn jurk maken, lijkt me geweldig om te hebben! En natuurlijk een goede motivatie om op gewicht te blijven haha
  Joyce onlangs geplaatst…Knutsels van een juf: vlieger makenMy Profile

 • Nathalie
  18 mei 2016

  Mooi! Ik ben zelf nog niet getrouwd dus kan er niet over meespreken 😉
  Een collega van mij vertelde laatst een super tof idee van haar zus.
  Die was 5 jaar getrouwd en om dat te vieren hadden ze een feestje gegeven met als dresscode trouwkleding. De meeste van hun vrienden waren immers ongeveer dezelfde leeftijd en in dezelfde periode getrouwd. Dus dikke partij met allemaal mooie jurken en pakken. Ik vond het een briliant idee 🙂

 • Jodi - liefthuis
  18 mei 2016

  Wauw wat een reacties en ook ik wik even zeggen, wat een GAAF idee. Nog niet getrouwd maar dit ga ik ook doen, hopelijk, als ik het niet vergeet
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…PLOG: Onze heerlijke vakantie in het exotische…..My Profile

 • Tessa
  18 mei 2016

  Ah, superleuk! Wat een prachtige jurk heb je! Ik heb ‘m de eerste paar jaar ook elke jaar aangetrokken, daarna was ik zwanger/bevallen en paste hij niet. Dit jaar ben ik vijf jaar getrouwd en ga ik het weer proberen maar ik vrees het ergste, haha.
  Tessa onlangs geplaatst…Angsten van een moederMy Profile

 • Janneke | Crafty Time
  18 mei 2016

  War een prachtig idee zeg! Wat fijn dat je jurk en het pak nog goed passen. De foto’s zijn heel mooi geworden! xx
  Janneke | Crafty Time onlangs geplaatst…Review | Essence Wake Up Spring BlushMy Profile

 • Rosanne
  18 mei 2016

  Wat een prachtige foto’s! Heel mooi zo met het hele gezin bij elkaar!
  Ik ben nogsteeds helemaal verliefd op je bruidsjurk en hoop ooit ook in zo’n prachtige jurk te mogen trouwen! Ik ga de tip van de foto’s vast doorgeven aan mijn zus die vorige week ten huwelijk is gevraagd (yesss!)
  Rosanne onlangs geplaatst…Blog verjaardag!My Profile

 • Laura
  18 mei 2016

  Wij waren zondag ook een jaar getrouwd. Wat vliegt de tijd toch he!
  Mijn man heeft zijn pak al bij meerdere bruiloften aan mogen trekken, die hadden we nog 3 na ons vorig jaar. Ik heb mijn jurk samen met mijn getrouwde vriendinnen al eens aangehad voor een shoot buiten op een toffe plek met graffiti. En ook met een groepje bruiden waar we via een tijdschrift al 2 jaar contact mee hebben samen. Nadat iedereen getrouwd was, zijn we in trouwjurk in een bomvol restaurant aan het water gaan high teaën. Erg leuke reacties, en zo’n leuke foto’s!
  Dus inderdaad kleding weer aan en foto’s maken! Zo leuk om te hebben!
  Nu kon ik niet in mijn jurk 15 mei omdat we zwanger zijn. Volgend jaar maar weer, genieten van deze mooie tijd! Nog een paar maandjes geduld.

 • Winnie
  18 mei 2016

  Wat een super leuk idee!

 • Yvon
  19 mei 2016

  Wat een mooie foto’s weer! Van de tuin zie je echt niets hoor. Lijkt me heel bijzonder om elk jaar foto’s te maken en dan inderdaad te zien hoe jullie door de jaren heen veranderen.
  In je vorige blog zei ik het ook al; ik ga volgende maand trouwen en ben van plan om dit ook te gaan doen.
  Yvon onlangs geplaatst…Wukesong in Beijing: een trouwjurk kopen in ChinaMy Profile

 • Lisette
  19 mei 2016

  Wat een ontzettend mooie foto’s! Mooi gezin hoor!
  Wij zijn niet getrouwd en ik denk ook niet dat het gaat gebeuren 🙂
  Lisette onlangs geplaatst…In the spotlight: fitmama LoesMy Profile

 • Maike
  19 mei 2016

  Echt een leuk idee om dit jaarlijks te doen!
  Maike onlangs geplaatst…Band of DJ voor het trouwfeest?My Profile

 • Sarinaschrijft
  19 mei 2016

  Wat enorm schattig zo met Lana en Aimy! Ik volg je al een tijdje via youtube en vooral je lachwekkende snapchats! Jij bent een van de mensen die mij enorm hebben geinspireerd om ook te gaan bloggen en vandaag ben ik dan eindelijk begonnen. Bedankt hiervoor! En ik blijf je natuurlijk volgen want wat heb je een mooi dierbaar gezinnetje!
  Sarinaschrijft onlangs geplaatst…Leer Mij Kennen: 1. Eigenwijs..My Profile

 • Floor
  21 mei 2016

  Mijn moeder gaat elk jaar dineren in haar trouwjurk met vriendinnen (ook allemaal in trouwjurk) bij iemand thuis. Lijkt mij ook heel leuk maar mijn vriend moet nog op zijn knieen..

 • Johanneke
  22 mei 2016

  Wat een leuk idee om elk jaar de trouwkleding aan te doen en foto’s te schieten. Kan me voorstellen dat het gevoel weer even terug komt en dan is het ook niet zo’n gruwelijke zonde dat je het spul maar een keer in je leven aan hebt.
  Johanneke onlangs geplaatst…NYX soft matte Lipcream review in Abu dhabi & Addis ababaMy Profile

 • Saskia
  22 mei 2016

  Wat een super leuk idee. Ik pas mijn trouwjurk niet meer *kuch grotere boobies kuch* Erg jammer want had graag nog wat foto’s gemaakt ermee.
  Saskia onlangs geplaatst…Life as Sas #9My Profile

 • Astrid
  11 juli 2016

  Heb mijn trouwjurk verkocht. Vond het jammer om mijn jurk op een paspop te doen en dat hij dan helemaal onder het stof zou komen. Ik heb hem verkocht zodat ik iemand die minder geld te besteden heeft toch een mooie
  jurk kan dragen. Heb hem daarvoor helemaal naar Wanroij gebracht terwijl wij zelf in Veendam (Groningen) wonen. Van het verdiende geld heb ik hele leuke spulletjes gekocht. Waaronder een gouden ring deze ring zal me altijd doen herinneren aan onze mooiste dag op 10 september 2010.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.