Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse extra video op woensdag. Vanaf nu zul je voortaan elke woensdag om 19.00 een extra video op mijn blog en YouTube kanaal kunnen vinden, en deel ik de weekvlogs op zondag om 07.00. Vandaag verliep een beetje anders, ik was blij dat we eindelijk weer konden shoppen bij Action, maar dat mag momenteel enkel nog op afspraak. Je mag dan op afspraak 10 minuten winkelen en moet dan ook daarna de winkel weer uit, wel heb je de Action voor jezelf alleen haha! Hoe dat vandaag ging + of ik mijn boodschappen lijstje heb kunnen scoren in 10 minuten deel ik in deze video. Kijk je gezellig mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.