10 dingen die je nog niet van mij wist!

kelll

Ik blog nu al ruim 3 jaar, wat een tijd alweer en in die tijd heb ik al enorm veel over mijzelf en mijn leven gedeeld. Ik vind het enorm tof dat er zoveel bezoekers iedere dag weer langs willen komen op mijn online plekje op het internet waar ik precies dat op deel waar ik vrolijk van word! Toch zijn er nog steeds dingen die jullie niet van mij weten en vandaag noem ik 10 dingen waarvan ik denk dat jij ze nog niet van mij wist!

 1. Ik kan niet boos worden. Ja, ik kan het wel maar ben het bijna nooit en er moet wel iets heel geks gebeuren wil je mij uit de tent lokken. Grote kans dat ik me dan alsnog inhoud en dan thuis ‘boos’ ga doen. Maar boos tegen iemand doen? Ik kan het niet. En ik zou dat best willen kunnen soms haha.
 2. Ik ben in hetzelfde ziekenhuis geboren als mijn dochters en dat vind ik heel erg cool! Vroeger heette het het ‘Prins Willem Alexander ziekenhuis’ maar nu gewoon het ‘Jeroen Bosch ziekenhuis’.
 3. Ik ben enorm slecht in wiskunde en rekenen, echt enorm slecht. Ik was dan ook blij dat ik in 4 Havo dit vak kon laten vallen.
 4. Toen ik klein was speelde ik altijd ‘televisie programmaatje’ op mijn kamer. Dan praatte ik tegen mijn tv alsof het een autocue was en dan deed ik net alsof ik televisiespelletjes presenteerde of TellSell.
 5. Nog steeds vind ik programma’s als TellSell heel leuk om te zien, heel fout eigenlijk maar ik word er vrolijk van hoe alles zo overdreven blij wordt gepresenteerd waardoor ik al die producten het liefst gelijk bestel.
 6. Alle verpakkingen die ik zie wil ik lezen. Zit ik op de WC dan pak ik het liefst een verpakking (van bijv. wc verfrisser of schoonmaakmiddel) erbij om de etiket van te lezen, zit ik aan tafel dan lees ik het etiket van de verpakking hagelslag. Altijd en overal wil ik lezen wat er staat.
 7. Ik begin pas te eten als ik : ‘naar de wc geweest ben, handen heb gewassen, drinken bij me heb staan, thuis dan ook nog heel gênant een handdoek bij de hand heb voor het knoeien, zout en peper op tafel heb staan etc. Alles moet gereed zijn voor ik de eerste hap neem zodat ik echt kan genieten van mijn bord eten.
 8. Ik bijt nagels, maar dan het liefst ook de velletjes en als het even kan eet ik bijna mijn hele handen op 😉 (grapje).
 9. Ik heb heel veel binnenpretjes, ik kan zomaar ineens beginnen met lachen om iets waar een ander de humor totaal niet van in ziet. En ik kan dan niet uitleggen wat ik precies grappig vond.
 10. Ik ben enorm sarcastisch, zo sarcastisch dat men eerder denkt dat ik een domme opmerking maak, dan dat het een grap is. En ik red me dan niet meer uit die situatie door het uit te leggen want men snapt dan niet dat ik sarcastisch was.

Welke van deze puntjes wist jij al wel van mij? En ik ben ook heel benieuwd naar jullie random facts over jezelf. Welke weetjes weet bijna niemand van jou en wil je met ons delen? Laat ze achter bij de comments, ik ben heel benieuwd.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

40 reacties

 • Mama Lifestyle Blog
  17 juli 2016

  Hoi Kelly, wat grappig dat je vroeger televisie programmaatje speelde. Toen was je dus eigenlijk al bezig met het oefenen voor vloggen ☺ Op mijn blog ben ik heel open over hoe ik ben en denk, maar ik vraag mij af of mensen wel random facts van mij willen weten .
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Originele en hippe op maat gemaakte boxkledenMy Profile

 • Ellen
  17 juli 2016

  Sarcasm is a bitch, haha. Heb ik ook last van. Hoe vaak is al niet stuntelig uitgelegd heb dat het sarcastisch bedoeld was….?
  Ellen onlangs geplaatst…Een kijkje in de tuinMy Profile

 • Marjon
  17 juli 2016

  Hey lief! Hier nog zo iemand die niks snapte van wiskunde. Ik kon er niet eens een 4 voor halen op mijn rapport. Gelukkig zijn we wel goed in andere dingen haha. Xx

 • Nicole
  17 juli 2016

  Nog een kneus in wiskunde hier! Daarom zijn we gaan schrijven natuurlijk 😉
  Nicole onlangs geplaatst…Happy Summer Swap!My Profile

 • Nicole
  17 juli 2016

  Dat van alles klaar hebben voor t eten zodat je echt kunt genieten is ook wel erg goed. Maar kon jij wiskunde laten vallen op de havo? Hier kon dat niet hoor, hoefde voor mij ook niet maar verbaast me gewoon haha!
  Nicole onlangs geplaatst…Eigenwijs de week door #11 |My Profile

 • Stefanie
  17 juli 2016

  Leuk om te lezen haha. Ik speelde vroeger ook vaak televisie programmaatje, vond dat altijd zo leuk haha
  Stefanie onlangs geplaatst…Michel en Jennifer picknicken in het bos.My Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  17 juli 2016

  Dan ben ik dus niet de enige die geen snars snapte van wiskunde. Met bijles ging ik uiteindelijk van een 4 naar een 5. Nog steeds een onvoldoende ?

 • 2momzs || Maria
  17 juli 2016

  Leuk om te lezen! Nr 1 had ik wel verwacht, je komt ook zo lief over! Van dat sarcasme heb ik ook last, kan soms heel sarcastisch zijn en men begrijpt het niet altijd haha.
  2momzs || Maria onlangs geplaatst…Zahira OOTD || #1My Profile

 • Marie- Louise
  17 juli 2016

  Haha zo leuk om te lezen!
  Dat sarcasme ken ik ook heel erg bij mijn man. Dan zie ik mensen echt naar hem kijken van ben je nou echt zo dom?! Gelukkig weet ik beter..haha!
  Marie- Louise onlangs geplaatst…Welkom in de wereld van de moedersMy Profile

 • Marie- Louise
  17 juli 2016

  Haha zo leuk om te lezen!

  Van dat sarcasme herken ik ook heel erg bij mijn man. Dan zie ik mensen denken van ben je nu echt zo dom?! Gelukkig weet ik beter…haha!
  Marie- Louise onlangs geplaatst…Welkom in de wereld van de moedersMy Profile

 • Channa
  17 juli 2016

  Haha, leuk om te lezen. Ik wist het allemaal nog niet. Het sarcastische gedeelte is deels herkenbaar.
  Channa onlangs geplaatst…Happy Summer Swap: we zijn er klaar voor!My Profile

 • Vanessa
  17 juli 2016

  Leuk om te lezen! Er staan best veel herkenbare dingen tussen. Zo ben ik ook slecht in wiskunde, lees ik ook graag verpakkingen van producten, ga ik ook naar het toilet voor het eten, heb ik altijd een handdoek rond me als we iets met tomatensaus eten en pruts ik ook veel aan velletjes 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Kruidvat Spa Secrets Magic of BrazilMy Profile

 • Marijke
  17 juli 2016

  Leuke feitjes! Ik kan mij niet voorstellen dat je niet boos kan worden. Ik heb daar zelf geen moeite mee ;). Word niet heel snel boos maar ben wel een gepassioneerd iemand en daar hoort boosheid soms ook bij haha.
  Marijke onlangs geplaatst…EETDAGBOEK I Nicole (meisje-eigenwijsje.nl)My Profile

 • Sophie
  17 juli 2016

  Haha, ah wat fijn dat je zo kan eten. Ik doe altijd honderd dingen tegelijk en ben een record snel eter. Soms toch wel zonde!
  Sophie onlangs geplaatst…VLOG | Verrassend Sevilla!My Profile

 • Charlotte
  17 juli 2016

  Hihi leuk om te lezen! En ook ik ben heel slecht in wiskunde… Ach ja, wanneer heb je dat nou nodig? 😉
  Charlotte onlangs geplaatst…Aukjes diary #29: een drukke maar leuke week!My Profile

 • Nina
  17 juli 2016

  Wat leuk om dit te lezen! En dat je niet boos kunt worden vind ik dan ook wel weer bij je passen, voor zo ver ik dat kan beoordelen. Random feitjes? Ik hield ook van imiteren, bij mij was het thuis één grote mini playback show. De ene keer was ik Janet Jackson, de andere keer The Bangles of Madonna. Maar van een carrière als popzangeres is het nooit gekomen 😉
  Nina onlangs geplaatst…Koekje van eigen deegMy Profile

 • Joyce
  17 juli 2016

  Oh die laatste haha zo herkenbaar!!
  Joyce onlangs geplaatst…10x typisch JoyceMy Profile

 • Fenna
  17 juli 2016

  6, 9 en 10 zijn heel herkenbaar haha!
  Wat speciaal dat je in hetzelfde ziekenhuis geboren bent als je dochters 🙂
  Fenna onlangs geplaatst…Aankondiging | Ik ben zwanger!My Profile

 • Audrey
  17 juli 2016

  Verpakkingen lezen doe ik ook altijd! En ik bijt geen nagels, maar scheur ze eigenlijk zodra er iets van een haakje aan zit.
  Audrey onlangs geplaatst…Recept: aardbeien-meringue-gebakjesMy Profile

 • Leonie
  17 juli 2016

  Haha! Wiskunde vond ik vreselijk! Ik kreeg uren bijles van mijn liefpa en dan nog vaak begreep ik ‘t niet. Die lessen waren hels. Toch heb ik het uiteindelijk met een 6 afgesloten, nu nog steeds verbaasd!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Verlof in foto’s #4My Profile

 • Brittany
  17 juli 2016

  In nummertjes 3 en 6 zie ik mezelf ook wel haha. Ik kan voor geen meter rekenen (woord grap, snap je hem?) en ik lees ook altijd de achterkant van alles!
  Brittany onlangs geplaatst…Britt, ga je ooit weer bloggen?My Profile

 • MetMirjam
  17 juli 2016

  Leuk om te lezen! Die laatste is vooral heel herkenbaar haha
  MetMirjam onlangs geplaatst…Recept: Quesadillas met gehaktMy Profile

 • Dorien
  17 juli 2016

  Leuk om te lezen! Ik was net zo blij als jij dat ik Wiskunde kon laten vallen in 4 Havo. Vre-se-lijk!
  Dorien onlangs geplaatst…THINGS TO DO: OP EEN ZONDAGMy Profile

 • Naomi
  17 juli 2016

  Wat leuk!! En sommige herkenbaar. Zo kan ik ook niet eten voor ik naar de wc ben geweest en alles heb. Ik wil lekker kunnen zitten, niet met een volle blaas en zonder alles in handbereik. En jep ben ook soms heerlijk sarcastisch…. hahaha soms snappen mensen dat inderdaad niet

 • Jodi - liefthuis
  17 juli 2016

  Ooow dat sarcastische jaaa dat probleem had ik ook altijd. De laatste tijd minder, maar dan maak ik een grap en dan denken mensen dat je hem serieus zo bedoelt
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Overbezorgde moeder of moederlijke intuitie???My Profile

 • Doortje
  17 juli 2016

  Ik wist ze allemaal nog niet! Ik ben ook sarcastisch en regelmatig kijken mensen me maar raar aan, haha! En al die etiketten lezen doe ik dus ook! :O
  Doortje onlangs geplaatst…Eetdagboek #2 (video)My Profile

 • Jessica
  17 juli 2016

  Volgens mij heb je dat van de Tellsell wel eens verteld dat je dat keek. Haha, wiskunde weg gedaan? Leuk juist haha. Ik speelde geen tv programma maar ik had in onze straat een denkbeeldige paardenbak gemaakt waar ik denkbeeldige mensen paardrijles gaf haha…

 • Femke
  17 juli 2016

  Ik wist ze allemaal niet. Dat van dat sarcasme herken ik.. Mensen kijken je dan ook zo aan van ‘jaja, probeer jezelf er maar uit te lullen’.. haha! Die binnenpretjes herken ik ook bij mezelf :).
  Femke onlangs geplaatst…What I did – Week 28 2016: Dubbele gevoelens: bekendmaking trouwen & overlijdenMy Profile

 • beautifulday4makeup
  17 juli 2016

  Hihi, wat een een leuke feitjes. Ik heb ze met een lach op mijn gezicht gelezen
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…DIY – Je Reload Cover personaliseren met nagellakMy Profile

 • rachel
  17 juli 2016

  hahah leuke feitjes meis :d en een hele fijne vakantie <3
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog zaterdag 16 juli ’16My Profile

 • nienke
  17 juli 2016

  Hahaha wat grappig, ik had je niet ingeschat als heel sarcastisch. Maar ik ben dat ook en heb ook vaak het probleem dat mensen me dan niet snappen 😉
  nienke onlangs geplaatst…Duitsland Shoplog, DM en SpeelgoedMy Profile

 • Dionne
  17 juli 2016

  Altijd leuk om dit soort dingen te lezen!
  Dionne onlangs geplaatst…Mijn plannen voor de zomer | Parijs, Foodfestivals & RelaxMy Profile

 • Ingrid
  17 juli 2016

  Dat je in hetzelfde ziekenhuis bent geboren en van het nagelbijten heb je al eens eerder gedeeld op je blog herinner ik me (volg je dan ook al 3 jaar). Ben wel verbaasd dat je wiskunde kon laten vallen. Ik ben 5 jaar ouder dan jij, toendertijd 3e lichting van de Tweede Fase, heb ook de HAVO gedaan, maar toen was zelfs bij Cultuur & Maatschappij Wiskunde A1 verplicht in je profiel. Of het moet nadien nog weer veranderd zijn natuurlijk.

 • Elise | From My Suitcase
  17 juli 2016

  Wat een grappig artikel! Ik wist ze nog niet! Een gek feitje over mijzelf is dat ik zwarte handdoeken en beddengoed niet kan verdragen haha! Wordt er helemaal geïrriteerd van :P! Het voelt gewoon niet schoon!
  Elise | From My Suitcase onlangs geplaatst…5 Awesome (Veggie) Places To Eat In LondonMy Profile

 • Marije
  17 juli 2016

  Je mag wel bij mij in de leer qua boos worden hoor! Ik kan echt heerlijk boos worden als iets me niet zint. Daar sta ik ook om bekend, haha. Niet dat ik er trots op ben, maar ik vind het wel goed om het aan mensen te laten merken als ze mij kwetsen of pijn doen.
  Marije onlangs geplaatst…Wij zijn weer thuis!My Profile

 • Celine
  17 juli 2016

  Hihi wat leuk om te lezen! Dat telvisie spelen deed ik vroeger ook en dansshowtjes voor mijn ouders, broertjes en knuffels!
  Celine onlangs geplaatst…Mommy work: Werkende mama ja of nee?My Profile

 • Milou
  17 juli 2016

  Wiskunde en rekenen? Bah, daar ben ik ook super slecht in! Dat sarcasme ken ik, alleen mensen vatten dat altijd op als directheid en vinden mij dus soms heel direct en hard.. Wat grappig dat tv programma’tje spelen. Tell sell is nog steeds je guilty pleasure dus! haha
  Milou onlangs geplaatst…Als je (internet) leven een dilemma isMy Profile

 • Anne
  17 juli 2016

  Leuk om te lezen!

  Ik en mijn dochter zijn ook allebei in het JBZ geboren ?

 • felicia
  8 september 2016

  wat leuk om te lezen dat tel sell deed ik ook altijd op mijn kamer na spelen wat toevallig
  en als kind keek ik ook naar tel sell waar niemand iets van begreep haha
  bel spelletjes deed ik ook na trouwens
  ik ben ook ontzettend slecht in rekenen en wiskunden
  dat wist ik allemaal nog niet van jou
  ik zelf lees ook overal soms wel twee keer het etiket van wat er in iets zit .ik dacht dat ik
  daar de enige in was .
  iets raars over mezelf ik moet mijn man altijd tig keer bellen en smsjes sturen terwijl hij gewoon dan op zijn werk zit in het begin moest hij daar aan wennen maar nu is hij het gewend en geaccepteerd dat ik zo in elkaar steek
  maar het is best genant soms dat hij natuurlijk heel de dag door smsjes en telefoontjes van mij krijgt
  het is iets waar niet ik buiten kan.
  en heel de weg naar zijn werk toe en terug tot hij daar aankomt kletsen we.
  bij het eten heb ik eigenlijk het liefst de tv uit en lees een interessant onderwerp op een forum
  maar omdat mijn dochtertjes minder goed eten met de tv aan staat er tijdens het avond eten toch maar hun tekenfilm zender op .

 • Nancy de Groot
  18 juni 2017

  Ik wist ze alle 10 nog niet!
  Rekenen en wiskunde.. ook ik heb dit vak als eerste laten vallen toen ik de kans had.
  Tell Sell reclames én de spelletjes van Call tv naspelen waren vroeger mijn grootste hobby ?Ook nam ik altijd mijn eigen radioshowtje op, deze cassettebandjes heb ik nog steeds.. hilarisch om terug te luisteren!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.