10 dingen die je nog niet van mij wist!

kelll

Ik blog nu al ruim 3 jaar, wat een tijd alweer en in die tijd heb ik al enorm veel over mijzelf en mijn leven gedeeld. Ik vind het enorm tof dat er zoveel bezoekers iedere dag weer langs willen komen op mijn online plekje op het internet waar ik precies dat op deel waar ik vrolijk van word! Toch zijn er nog steeds dingen die jullie niet van mij weten en vandaag noem ik 10 dingen waarvan ik denk dat jij ze nog niet van mij wist!

 1. Ik kan niet boos worden. Ja, ik kan het wel maar ben het bijna nooit en er moet wel iets heel geks gebeuren wil je mij uit de tent lokken. Grote kans dat ik me dan alsnog inhoud en dan thuis ‘boos’ ga doen. Maar boos tegen iemand doen? Ik kan het niet. En ik zou dat best willen kunnen soms haha.
 2. Ik ben in hetzelfde ziekenhuis geboren als mijn dochters en dat vind ik heel erg cool! Vroeger heette het het ‘Prins Willem Alexander ziekenhuis’ maar nu gewoon het ‘Jeroen Bosch ziekenhuis’.
 3. Ik ben enorm slecht in wiskunde en rekenen, echt enorm slecht. Ik was dan ook blij dat ik in 4 Havo dit vak kon laten vallen.
 4. Toen ik klein was speelde ik altijd ‘televisie programmaatje’ op mijn kamer. Dan praatte ik tegen mijn tv alsof het een autocue was en dan deed ik net alsof ik televisiespelletjes presenteerde of TellSell.
 5. Nog steeds vind ik programma’s als TellSell heel leuk om te zien, heel fout eigenlijk maar ik word er vrolijk van hoe alles zo overdreven blij wordt gepresenteerd waardoor ik al die producten het liefst gelijk bestel.
 6. Alle verpakkingen die ik zie wil ik lezen. Zit ik op de WC dan pak ik het liefst een verpakking (van bijv. wc verfrisser of schoonmaakmiddel) erbij om de etiket van te lezen, zit ik aan tafel dan lees ik het etiket van de verpakking hagelslag. Altijd en overal wil ik lezen wat er staat.
 7. Ik begin pas te eten als ik : ‘naar de wc geweest ben, handen heb gewassen, drinken bij me heb staan, thuis dan ook nog heel gênant een handdoek bij de hand heb voor het knoeien, zout en peper op tafel heb staan etc. Alles moet gereed zijn voor ik de eerste hap neem zodat ik echt kan genieten van mijn bord eten.
 8. Ik bijt nagels, maar dan het liefst ook de velletjes en als het even kan eet ik bijna mijn hele handen op 😉 (grapje).
 9. Ik heb heel veel binnenpretjes, ik kan zomaar ineens beginnen met lachen om iets waar een ander de humor totaal niet van in ziet. En ik kan dan niet uitleggen wat ik precies grappig vond.
 10. Ik ben enorm sarcastisch, zo sarcastisch dat men eerder denkt dat ik een domme opmerking maak, dan dat het een grap is. En ik red me dan niet meer uit die situatie door het uit te leggen want men snapt dan niet dat ik sarcastisch was.

Welke van deze puntjes wist jij al wel van mij? En ik ben ook heel benieuwd naar jullie random facts over jezelf. Welke weetjes weet bijna niemand van jou en wil je met ons delen? Laat ze achter bij de comments, ik ben heel benieuwd.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

40 gedachten over “10 dingen die je nog niet van mij wist!”

 1. Hey lief! Hier nog zo iemand die niks snapte van wiskunde. Ik kon er niet eens een 4 voor halen op mijn rapport. Gelukkig zijn we wel goed in andere dingen haha. Xx

 2. Dat van alles klaar hebben voor t eten zodat je echt kunt genieten is ook wel erg goed. Maar kon jij wiskunde laten vallen op de havo? Hier kon dat niet hoor, hoefde voor mij ook niet maar verbaast me gewoon haha!
  Nicole onlangs geplaatst…Eigenwijs de week door #11 |My Profile

 3. Leuk om te lezen! Nr 1 had ik wel verwacht, je komt ook zo lief over! Van dat sarcasme heb ik ook last, kan soms heel sarcastisch zijn en men begrijpt het niet altijd haha.
  2momzs || Maria onlangs geplaatst…Zahira OOTD || #1My Profile

 4. Leuk om te lezen! Er staan best veel herkenbare dingen tussen. Zo ben ik ook slecht in wiskunde, lees ik ook graag verpakkingen van producten, ga ik ook naar het toilet voor het eten, heb ik altijd een handdoek rond me als we iets met tomatensaus eten en pruts ik ook veel aan velletjes 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Kruidvat Spa Secrets Magic of BrazilMy Profile

 5. Wat leuk om dit te lezen! En dat je niet boos kunt worden vind ik dan ook wel weer bij je passen, voor zo ver ik dat kan beoordelen. Random feitjes? Ik hield ook van imiteren, bij mij was het thuis één grote mini playback show. De ene keer was ik Janet Jackson, de andere keer The Bangles of Madonna. Maar van een carrière als popzangeres is het nooit gekomen 😉
  Nina onlangs geplaatst…Koekje van eigen deegMy Profile

 6. Haha! Wiskunde vond ik vreselijk! Ik kreeg uren bijles van mijn liefpa en dan nog vaak begreep ik ‘t niet. Die lessen waren hels. Toch heb ik het uiteindelijk met een 6 afgesloten, nu nog steeds verbaasd!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Verlof in foto’s #4My Profile

 7. Wat leuk!! En sommige herkenbaar. Zo kan ik ook niet eten voor ik naar de wc ben geweest en alles heb. Ik wil lekker kunnen zitten, niet met een volle blaas en zonder alles in handbereik. En jep ben ook soms heerlijk sarcastisch…. hahaha soms snappen mensen dat inderdaad niet

 8. Volgens mij heb je dat van de Tellsell wel eens verteld dat je dat keek. Haha, wiskunde weg gedaan? Leuk juist haha. Ik speelde geen tv programma maar ik had in onze straat een denkbeeldige paardenbak gemaakt waar ik denkbeeldige mensen paardrijles gaf haha…

 9. Dat je in hetzelfde ziekenhuis bent geboren en van het nagelbijten heb je al eens eerder gedeeld op je blog herinner ik me (volg je dan ook al 3 jaar). Ben wel verbaasd dat je wiskunde kon laten vallen. Ik ben 5 jaar ouder dan jij, toendertijd 3e lichting van de Tweede Fase, heb ook de HAVO gedaan, maar toen was zelfs bij Cultuur & Maatschappij Wiskunde A1 verplicht in je profiel. Of het moet nadien nog weer veranderd zijn natuurlijk.

 10. Je mag wel bij mij in de leer qua boos worden hoor! Ik kan echt heerlijk boos worden als iets me niet zint. Daar sta ik ook om bekend, haha. Niet dat ik er trots op ben, maar ik vind het wel goed om het aan mensen te laten merken als ze mij kwetsen of pijn doen.
  Marije onlangs geplaatst…Wij zijn weer thuis!My Profile

 11. Wiskunde en rekenen? Bah, daar ben ik ook super slecht in! Dat sarcasme ken ik, alleen mensen vatten dat altijd op als directheid en vinden mij dus soms heel direct en hard.. Wat grappig dat tv programma’tje spelen. Tell sell is nog steeds je guilty pleasure dus! haha
  Milou onlangs geplaatst…Als je (internet) leven een dilemma isMy Profile

 12. wat leuk om te lezen dat tel sell deed ik ook altijd op mijn kamer na spelen wat toevallig
  en als kind keek ik ook naar tel sell waar niemand iets van begreep haha
  bel spelletjes deed ik ook na trouwens
  ik ben ook ontzettend slecht in rekenen en wiskunden
  dat wist ik allemaal nog niet van jou
  ik zelf lees ook overal soms wel twee keer het etiket van wat er in iets zit .ik dacht dat ik
  daar de enige in was .
  iets raars over mezelf ik moet mijn man altijd tig keer bellen en smsjes sturen terwijl hij gewoon dan op zijn werk zit in het begin moest hij daar aan wennen maar nu is hij het gewend en geaccepteerd dat ik zo in elkaar steek
  maar het is best genant soms dat hij natuurlijk heel de dag door smsjes en telefoontjes van mij krijgt
  het is iets waar niet ik buiten kan.
  en heel de weg naar zijn werk toe en terug tot hij daar aankomt kletsen we.
  bij het eten heb ik eigenlijk het liefst de tv uit en lees een interessant onderwerp op een forum
  maar omdat mijn dochtertjes minder goed eten met de tv aan staat er tijdens het avond eten toch maar hun tekenfilm zender op .

 13. Nancy de Groot

  Ik wist ze alle 10 nog niet!
  Rekenen en wiskunde.. ook ik heb dit vak als eerste laten vallen toen ik de kans had.
  Tell Sell reclames én de spelletjes van Call tv naspelen waren vroeger mijn grootste hobby ?Ook nam ik altijd mijn eigen radioshowtje op, deze cassettebandjes heb ik nog steeds.. hilarisch om terug te luisteren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.