Mijn eerste weekvlog! #1

Dia1

Voor wie ‘m nog niet op Youtube bekeken had, mijn eerste weekvlog staat online! Pak er een kopje thee (of een glas wijn, ik weet niet hoe laat je dit leest haha) en kijk gezellig mee.Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de weekvlog vinden. Voor mij is het best een uitdaging om op deze manier mijn leven te filmen en in een video te editten. Ik vlog al ruim 2,5 jaar, maar nooit iedere dag (op de vlogweken na) dus dit is even nieuw maar een hele leuke uitdaging. Ik vond het best spannend om ‘m online te zetten.  Maar ik ben zelf tevreden over het eindresultaat. Hier en daar mag die wat vlotter verlopen (minder chaotisch en geknipt) maar dat ga ik gaandeweg wel leren. Ik had zo’n 45 minuten beeldmateriaal wat ik naar een video van 15 minuten gekregen heb. Komende woensdag staat de tweede weekvlog online op mijn Youtubekanaal en zaterdag dan weer op mijn blog. Ik zou het heel leuk vinden als je dan weer een kijkje komt nemen.

Heel erg bedankt voor jullie lieve reacties die ik al heb mogen ontvangen, de fijne tips en jullie enthousiasme. Daar word ik heel erg blij van! Fijn weekend allemaal.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

22 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.