10 dingen die ik gewoon niet snap

dingen die ik echt niet snao

 

Het kan natuurlijk ook gewoon aan mij liggen, maar er zijn dingen die ik gewoon echt niet snap. Waarvan ik niet snap dat het bestaat, waarom mensen het kopen of wat de functie er van is. Natuurlijk doe ik vast ook honderden dingen die andere mensen niet zullen snappen maar dit lijstje zijn de dingen die ik gewoon echt niet snap. Kan iemand me uitleggen waarom dit bestaat? Ps. Neem het artikel met een korreltje zout, ik trap net zo makkelijk in dit soort marketing dingetjes ;).

1. Blue band Cake en Koekjes: Er wordt een idee geschept dat deze boter speciaal is gemaakt voor cake en koekjes? Dit lijkt me echt een die marketing truc.

2. Pannenkoekenmeel : Eigenlijk kopen we dan tarwebloem met een snufje zout erin, je moet er zelf nog eieren en melk aan toevoegen dus wat is er dan anders aan als voor 20 cent een pak tarwebloem te kopen? Uitzonderingen als volkorenmeel, speltmeel, boekweitmeel daargelaten natuurlijk. Om nog niet te spreken over poffertjesmeel, wat is daar dan anders aan?

3. Waarom Kruidvat hun make-up producten vaak helemaal dichtplakt met stickers waardoor je hele make-up product er al niet meer mooi uit ziet na openen.


4.  Waarom bovenstaand reepje echt in verband wordt gebracht met het eten van fruit? Het bestaat voor meer dan 50% uit suiker.

5. Waarom zit er zo’n ideaal anti-slip laagje onder babysokjes en meestal niet meer onder grotere sokken? Die anti-slip laag is toch gewoon super handig!

6. Waarom er tandpasta speciaal voor mannen bestaat?

7. Nog erger, waarom er tandpasta voor de nacht bestaat? Dag- en nachtcreme voor je huid, oké, maar tandpasta? Ik ben benieuwd wat daar dan anders aan is.

8. Waarom op babykleding soms een capuchon zit, als je zwanger bent wil je het kopen want het is super schattig, maar wat is zo’n bobbel in de nek van je baby irritant. Ook ik liep daar tegen aan toen mijn kleintje nog baby was, dat koop ik in ieder geval niet meer.

9. Waarom over het algemeen gezond eten duurder is dan een simpele zak chips? Gezond eten goedkoper maken, lijkt mij een stuk beter voor de gezondheid van de meeste mensen.

10. Er zijn nog honderden dingen te noemen die ik niet snap, maar ik snap niet dat ik nu niet op een tiende nummer kom. Daarom vraag ik het aan jullie, welke producten of dingen snap jij echt niet? Laat het me weten bij de comments. Ik ben heel erg benieuwd wat jij onnozel of raar vind, of misschien heb jij wel een uitleg voor bovenstaande punten.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

88 gedachten over “10 dingen die ik gewoon niet snap”

 1. Oooooh daarom vroeg je dat laatst op Twitter hahaha. Leuk dat je mijn babykleding-capuchon-dilemma hebt meegenomen 😉
  Poffertjesmeel is wel degelijk anders dan tarwebloem, hier zit gist bij in zodat de poffertjes mooi bol worden anders krijg je gewoon platte pannenkoekjes! Die boter voor cake en koekjes snap ik ook écht niet? Roomboter is toch veel lekkerder in cake en koekjes dan zo’n halve margarinestaaf :’)
  Manon onlangs geplaatst…Suikervrij opvoeden?My Profile

 2. Hahah herken me in alle bovenstaande punten! Alleen als wij echt helemaal gezond eten zijn wij juist goedkoper uit, want dat vult veel beter dus eten we eigenlijk minder op een dag. Al die snacks en koekjes vullen voor geen meter dus dan eet je er meer van en moet je het ook weer aanvullen. Ben je uiteindelijk duurder uit.
  Anouk onlangs geplaatst…New in: TelefoonhoesjesMy Profile

 3. Inderdaad die sokjes zo stom….En die boter ja als je daar in gelooft…ik gebruik die pakken voor pannenkoeken ook altijd maar heb ook een pak bloem in huis, dus eigenlijk erg dubbel..en dan het uutzetlijstje voor als je zwanger bent staan ook dingen op die je of nooit gaat gebruiken of hele dure merken erop vermelden…denk ik ook kom op kindje krijgen en alles aanschaffen is al zo duur doe dan een budget lijstje erbij…heb dingen namelijk of nooit aangeschafd of later erbij gekocht…en echt als startende moeder zijn blogs zoals die van jouw en andere moeder rete handig dan..
  Xx
  amanda onlangs geplaatst…BumboseatMy Profile

 4. Die boter is altijd bewerkbaar. Ook als je ze vergeten tijdig uit de koelkast te nemen bent. Erg handig als je om zeven uur van je werk komt en je nig drie cakes moet bakken tegen de volgende dag.

 5. Wauw, dat van die tandpasta voor de nacht wist ik nog niet eens, maar dat slaat echt nergens op, net als die tandpasta voor mannen. Die blue band vond ik ook meteen al raar. Ook cake én koekjes, terwijl voor het een je boter zacht moet worden in een beslag, terwijl je voor het ander juist stevigere boter wil omdat je een deeg maakt…
  Audrey onlangs geplaatst…De allerleukste travel journals!My Profile

 6. Haha, ik heb dit met plezier gelezen! Boter voor cupcakes is inderdaad onzin, maar ik snap je ook helemaal met de capuchons voor baby’s. Hoe onhandig is dat, zeker als ze overdag ook nog een paar keer een slaapje doen. Slaapt niet lekker met z’n zak op je rug ;). En ja, waarom anti-slip op babysokjes terwijl baby’s nog niet eens kunnen lopen en niet op grotere maatjes, hihi. Je blijft je soms verbazen over dingen!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…De nieuwe Yves Rocher Glossy Lip PenMy Profile

 7. Hahahah zo herkenbaar! Ook die laatste van dat gezonde eten, koek en snoep is voor een schijntje in grote verpakkingen te koop, heerlijke aardbeien en vruchten zijn echt duur, een mango kost al snel 2 euro!

 8. Kelly Caresse

  Ohh dat van die poffertjes wist ik helemaal niet! Weer wat geleerd! En jouw baby cappuchon tip was echt een goede, ik weet nog wat een gehannes dat was toen 😛

 9. Kelly Caresse

  Ah dankjewel Amanda! Dat van die uitzetlijst had zo tussen dit rijtje gepast, zoveel onnodige dingen vond ik! 🙂 Gefeliciteerd met je zwangerschap 🙂

 10. Dit zijn van die heerlijke dingen. Ik weet het ja, dat pannenkoekbeslag en tóch sta ik iedere keer weer met zo’n pak Koopmans bij de kassa. Het roept ook wel een beetje mooie herinneringen op aan vroeger, dat dan weer wel. Die stickers en plakkers op make up! Gruwel! Je hele nagels naar de kl*te voordat je er wat mee kan. Waardeloos!
  Marion onlangs geplaatst…Plannen voor de maand meiMy Profile

 11. Amen zeg ik haha! Al zou ik als niet mama zo een schattig jackje met capuchon voor een zwangere vriendin kopen, is zo schattig 😛
  En die tandpasta voor mannen, haha!

 12. Heel herkenbaar. Ik begrijp ook niet dat gezond eten duur moet zijn, het is geen goede stimulans. En tandpasta voor de nacht…. vreemd. En het zou voor oudere kinderen inderdaad ook erg handig zijn om anti slip onder de sokken te hebben.
  Henny onlangs geplaatst…LadiesrunMy Profile

 13. Haha helemaal mee eens! Zoveel dingen zijn echt een marketing truc of om wat meer achterover te kunnen zitten, maar je kunt het meeste veel goedkoper zelf maken of verkrijgen

 14. Haha ja heel herkenbaar allemaal! Die cappuchon voor babykleertjes is zo raar. Totaal niet handig. Ik koop nooit pannekoeken meel.uit zo’n fles. Maak het altijd zelf met meel. Veel goedkoper.
  Dita onlangs geplaatst…Hello Beautiful Flowers! ♥My Profile

 15. Die make-up producten van Kruidvat, verschrikkelijk dat alles zo is dichtgeplakt inderdaad!

 16. Als ik heel eerlijk ben vind ik dit artikel echt de plank mis slaan. (Of hoe je dat ook zegt)

  Ik vind het echt heel erg denigrerend geschreven. Misschien bedoel je het niet zo maar ik vind het nu echt overkomen dat als je blue band voor koekjes of pannenkoekmeel koopt je de grootste idioot op aarde bent.

  Het komt op mijn in ieder geval heel onaardig over.

  Ik zeg niet dat ik het niet met je eens ben, maar ik vind het raar en onaardig geschreven.

 17. Die stickers op make-up etc. zit er juist om de make-up mooi te houden voor diegen die het koopt. Als dat er niet op zit dan gaan mensen vaak producten testen in de winkel en dan kan het dus zijn dat jouw nieuwe mascara eigenlijk al drie maanden open is.

  En die tandpasta voor ‘s nachts zou best een bestandsdeel kunnen bevatten die alleen werkt als je niet meteen gaat eten, dat is dus wat je overdag wel doet. In de nacht heeft dit dan tijd om in te werken. Tandpasta voor mannen snap ik dan ook niet helemaal..

 18. De boter voor cake is geen onzin! 🙂 In de bakkerij bestaan er verschillende soorten margarines. Zo ook cakemargarine. Deze is van zichzelf al wat zachter en beter de verwerken in cake. Er bestaat zo ook een korstmargarine, goed geschikt voor bladerdeeg! Echt waar 😉 Kom zelf uit de bakkerswereld.

 19. Ik ben het wel een klein beetje met Milou eens.
  Ik vind het pannekoeken speciaal meel weldegelijk lekkerder en dat Kruidvat hun producten zo dichtplakt is dat niet alle meisjes van 14/15/16 die met hun hele vriendinnengroep daar naar binnen gaan maar ook gewoon volwassen vrouwen niet overal met hun vingers aan gaan zitten zodat het onverkoopbaar is. Ik heb liever een schoon product, dan ééntje die vies is en waarvan de verpakking mooi is.
  Simone onlangs geplaatst…Favorieten – April 2015My Profile

 20. Nummer 10: hoe mensen zich professioneel blogger noemen, een HBO studie hebben afgerond en toch zoveel taalfouten kunnen maken in zo’n onzinnig, kort stukje tekst.

  Kan iemand mij dit uitleggen?

 21. Kelly Caresse

  Dankjewel voor je tip, het is zeker niet bedoeld om dat als boodschap door te geven. Goed dat je het zegt, ik pas het even aan 🙂

 22. waarom een bsn nummer/sofinummer/persoonsnummer overal anders heet. Zucht! Word je gevraagd naar je BSN, maar die is nergens op je paspoort te vinden. Je persoonsnummer wel. Waarom heet zulks niet gewoon overal hetzelfde?

 23. Kelly Caresse

  Dankjewel Simone! Dat van Kruidvat, zo had ik het nog helemaal niet bekeken! 🙂

 24. Wat ik niet snap is dat er pubers zijn (zonder sociaal leven gok ik?) die een kick krijgen van dit soort reacties achterlaten. Je kan iets niet leuk vinden,plrima. Maar om vervolgens iemand op die manier af te zeiken, puur voor je eigen vermaak? Hoop je nu dat iedereen roept ‘jaaaa vind ik ook!’ Echt, zoek een andere bezigheid. Begin een blog en laat ons allemaal maar eens zien hoe het moet! Of zoek professionele hulp voor je ziekmakende jaloerzie issues.

 25. bizar al die marketingtrucjes. Ik vind niet per definitie een product raar maar wel waarom er in de gekste producten suiker moet worden gedaan. Wanneer je het zelf maakt gebruik je het niet dus waarom fabrikanten wel zucht.
  Madelon onlangs geplaatst…Als je Moe bent ga je KokenMy Profile

 26. hahah je hebt gelijk het is allemaal geld klopperij of pure onzin of ongezond maar helaas mensen trappen er nog steeds in, capuchon op babykleding…neem het zelfde vestje zonder dat ding eraan en het is goedkoper hahahah
  moet wel eerlijk bekennen dat ik die blue band cake en koekjes gekocht heb om te kijken waarom ze dat nou zo aan prijsde….conclussie …juist…bull want een goedkoop pakje roomboter geeft dezelfde smaak
  rachel onlangs geplaatst…We zijn er nog hoor!!My Profile

 27. Leuk artikel dit Kelly!! Die sokken heb ik me ook altijd aan geërgerd. Bij kruidvat heb je tenminste een merk dat die stokjes verkoopt. En je hebt super fijne slofsokken van Falke met rubber . Ook voor peuters en kleuters enz. Liefs, Eva!
  Eva onlangs geplaatst…Ben jij een Vrouw met Passie ?My Profile

 28. Haha, leuk artikel! Dat van dat pannenkoekendeeg begrijp ik ook niet goed! En ik wist helemaal niet dat er tandpasta voor mannen en voor ‘s nachts bestaat wist ik helemaal niet! Wat vreemd! Maar misschien zit er in die voor ‘s nachts wel een bestanddeel waarna je een paar uur niet mag eten of zo, zoals iemand hierboven aangaf.
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Op zoek naar een jurkje voor mijn broertje zijn communieMy Profile

 29. Ooooh die verschrikkelijke stickers en plakband van het kruidvat. Alleen daarom al ga ik liever naar de etos.

 30. Hahahahaaaa die mannentandpasta snap ik ook ECHT niet?! Maar eerlijk, ik trap vaak wel in die marketingtrucs… Enige wat ik echt niet snap en waar ik doodmoe van wordt is dat ‘vinkje’. Zogenaamd bewustere keuzes kunnen maken in de supermarkt. Maar het is wel een hele slimme truc want er zijn toch veel mensen die er op letten.
  Jessica onlangs geplaatst…Wordt de Vrije School hip?My Profile

 31. Haha ja dat van het pannenkoekenmeel snap ik ook echt niet! En dat van het gezonde eten ook niet. In Amerika bijvoorbeeld is dat verschil nog veel groter dan hier en kijk daar wat er grotendeels gebeurd. Zonde! Verder kan ik ook even niet komen op iets wat ik niet snap haha
  Joyce onlangs geplaatst…Zoete aardappelburgersMy Profile

 32. hahaha wat een leuk lijstje! Die boter vind ik ook echt onzin. Ik zag hem in de winkel liggen en had dezelfde gedachte als jij.
  Een capuchon is inderdaad onhandig voor een baby. Goed dat je het zegt, want ik verwen mijn kleine neefje maar al te graag!

 33. Haha, ik verbaas mij soms ook over bepaalde dingen. Zo kocht ik laatst een nieuw make-upspiegeltje bij de HEMA. Je raadt nooit waar de sticker zat: op het spiegeltje zelf. Heel onhandig en niet fijn zo’n lelijk spiegeltje! 😉 Enne… Nachttandpasta?! Daar heb ik nog nooit van gehoord, haha. Ik ben benieuwd wat het verschil dan is met ‘dagtandpasta’.
  Renske onlangs geplaatst…Mijn geluksmomentjes #3My Profile

 34. zakken in babykleding snap ik totaal niet…

  Alsof m’n kleine elk moment kan zeggen, yo mama, k heb m’n sleutels en iPhone in m’n zak, zullen we nu die wandeling gaan maken?!
  Cassandra onlangs geplaatst…5 Beauty Apps voor nopMy Profile

 35. Die boter ‘speciaal’ voor cake en koekjes heb ik ook nooit begrepen. Ik ben ervan overtuigd dat dit een marketingstuntje is. Want boter is boter, als je het mij vraagt.
  Simone onlangs geplaatst…Monthly Pictures #1My Profile

 36. Babykleding met capuchon vond ik juist wel handig, ik vergat steevast een mutsje als we naar buiten gingen en dan kon er tenminste wat op dat koppie als her toch fris was.

  spijkerbroeken voor baby’s, dát snap ik dan weer niet, zo stug dat trekt voor geen meter aan en baby kan z’n pootjes niet bewegen…

  En waarom zijn neutrale kinderkleertjes altijd saai. Ook als je het geslacht weet is een andere keus dan blauw of roze fijn.

  Nog iets, als een artikel een vrouwelijke variant krijgt is dat ook altijd roze. Alsof vrouwen maar één kleur mooi vinden ofzo

 37. Zooooo herkenbaar!! Volgens mij proberen de bedrijven steeds iets nieuws en iets geks te verzinnen xD Wat ik ook niet snap zijn de “all-in-one” producten. Natuurlijk zijn ze fijn, maar dan heb je de “plus” en de “ultra” versie?! Dus all-in-one heeft dus alsnog niet alles? xD
  Laura – Dagelijkse hap onlangs geplaatst…Mijn ultieme hamburgerMy Profile

 38. Het is toch gewoon de waarheid? Ik begrijp ook echt niet waarom Kelly niet even iemand snel haar blogs laat lezen. Elke keer weer die dT fouten en sommige zinnen zijn zo krom dat een kind van 12 het nog beter zou kunnen verwoorden. Het kost even wat extra tijd om het te laten controleren, maar dan krijg je in ieder geval niet meer dit soort reacties (en het komt een stuk professioneler over!)

  Wel mijn complimenten dat je bovenstaande reactie laat staan. Omgaan met kritiek is voor veel bloggers erg lastig.

 39. Ik vind die afgeplakte producten van de Kruidvat ook onwijs irritant, maar vaak zijn inderdaad dan de producten al half op. Maar irritant is het wel. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik altijd van die kant-en-klaar mixen koop van pannenkoeken waar ik alleen nog maar water bij hoef te doen haha. Ik ben even aan het brainstormen over iets wat ik onlogisch vindt, zijn vast heel veel dingen maar ik kan zo niet even iets bedenken haha.

 40. Zelfrijzendbakmeel, eieren en melk en je poffertjes zijn alsnog stukken goedkoper dan uit een pak! (En net zo lekker!)

 41. Hahaha, leuk artikel! Ik snap inderdaad niet dat mensen die boter voor cake en koekjes kopen. Hoezo dan??! Hoe is dat anders dan gewone roomboter??!

  Ik snap zelf dat er nu tientallen AA, BB, CC, en DD creams op de markt zijn. Zelf gebruik ik altijd een BB cream van Garnier die ik echt een stuk fijner vind dat een foundation (ik merk het verschil wel) maar kom op…. CC en DD creams zijn echt onzin.
  Kimberly onlangs geplaatst…Mijn hart huilt. #NepalMy Profile

 42. Heb me rot gelachen! Je hebt helemaal gelijk. En nummer 9 daar moeten ze echt wat aan doen!!

 43. Nou dat heeft volgens mij niks met afzeiken of jaloezie te maken, de waarheid mag gezegd worden toch?
  Als je professioneel wil bloggen en er je werk van maakt, moet je toch zorgen dat je werk er netjes uit ziet? Als ik accountant wil worden verwacht men toch ook dat ik kan rekenen?
  Als grammatica niet je ding is maar je wil toch professioneel bloggen dan lijkt het me niet zo’n moeite om je teksten na te laten kijken door iemand die er wel goed in is.
  En dat zeg ik niet om af te zeiken, het is maar een tip. Ik reageer zelden op blogs, maar ik lees er heel veel.
  En voordat mensen gaan beginnen met ‘doe het zelf dan als je het zo goed weet’, nee, ik heb zelf geen blog, en ik doe het ook niet beter. Mijn kwaliteiten liggen daar niet en ik heb ook niet de behoefte om professioneel blogger te worden. Iedereen is ergens anders goed in, gelukkig maar.

 44. Avocado’s in verpakking bij de Appie met een sticker waarop staat “eat me now!” Of “ready to eat” of zoiets. Die moet je blijkbaar meteen kunnen eten maar ze zijn meestal net zo hard als de losse avocado’s die ernaast liggen??

 45. Waar ik weleens zat van wordt is 101 merken die hetzelfde product aanbieden maar allemaal beweren de beste te zijn. Vooral als het producten zijn waar ik nauwelijks mee te maken heb weet ik dan niet wat ik nou het beste kan kopen.

  Ik zocht bijvoorbeeld laatst een mixer op bol.com. Aanbod van meer dan 1000 mixers. Serieus meer dan 1000 mixers? Dat mag van mij best wat minder… Volgens mij zouden we ook prima kunnen leven met maar 100 mixers of 50.

  Zo zijn meer producten die dat ook hebben. Iets wat ik écht niet begrijp.
  Tineke onlangs geplaatst…It is a continuing story…My Profile

 46. Ik vraag me ook wel eens dat soort dingen af. Op een paar heb ik wel een ‘antwoord’.

  Pannenkoekenmeel is iets anders dan pannenkoekenmix. Pannenkoekenmeel is meestal met tarwebloem, rogge en boekweit. Wat je natuurlijk ook zelf kan mengen. Pannenkoekenmix is vaak gemaakt van tarwebloem, boekweit en haver. Waarom het niet hetzelfde is weet ik ook niet.

  Met de make-up producten is inderdaad tegen diefstal en hygiënegarantie. Zelf vind ik het ook erg irritant! Zeker als ik ochtends merk dat een product op is en ik moet een nieuwe pakken. Dan heb ik haast en lukt het maar niet om dat vervelende plakband eraf te halen.

  Blueband cake en koekjes is gemaakt van margarine maar dan met vet in een bepaalde (scheikundige) structuur waardoor de het smaakvoller overkomt. Mensen die liever geen roomboter gebruiken maar wel een wat vollere smaak willen kunnen dat gebruiken. Bovendien is het sneller wat zachter waardoor je het minder lang uit de koelkast hoeft te leggen als je zachte boter nodig hebt.

  En bijna elke tandpasta is goed, zolang er maar fluoride inzit.

 47. Margarine heeft toch een andere smaak dan roomboter, ik denk dat dat het is. Maar ja, koop dan gewoon boter. Maar ja, boter is eng. Dan maaar margerine.

  En het dichtplakken van Kruidvatartikelen snap je heel goed als je in de stad woont en je voor de zoveelste keer een lipstick pakt die al gebruikt is. Gewoon echt heel smerig. Met dat plakband grijp je nooit mis…

 48. Nummer 3 is om te voorkomen dat iedereen het make-up product in de winkel gaat testen en er dus geen enkele, mooie, nieuwe lipstick bv. meer te koop is. Maar ik snap je irritatie, mega irritant! En dat van die boter snap ik ook niet, haha!
  Janouk onlangs geplaatst…Prints CharmingMy Profile

 49. Leuke post! Die tandpasta voor de nacht snap ik wel als blijkt dat daar andere bestanddelen in zitten. Het komt dan meer neer op een onhandig gekozen naam.

  Een vriend van mij had laatst tandpasta voor mannen staan en ik heb hem daar heel hard om uitgelachen! Hij begreep gelukkig zelf ook wel dat hij voor een marketingtrucje was gevallen.

 50. Dat van die pannekoekmeel wist ik eerst ook niet.
  Maar hier in Canada is dat lang niet overal verkrijgbaar, dus kreeg ik deze tip van iemand.
  Moet zeggen dat de echte pannekoekmix wel anders (beter) smaakt, maar he, met een grote dot stroop of flink wat suiker erop is het ook prima! 🙂
  Je hebt een superleuke blog, Kelly.
  Ben iedere dag weer benieuwd wat je voor artikel hebt.
  Ik hoop dat je door commentaar heen kan kijken, zelf weet ik dat ik slecht tegen commentaar kan. Dus moet ik waarschijnlijk maar geen blog beginnen.
  Veel liefs uit Canada

 51. wij hebben voor dit soort dingen de naam “tuinhekjesverf” bedacht. Want ja, merken zoals HG bedenken echt de meest absurde dingen zoals tuinhekjesverf. Speciale verf voor je tuinhekje, het zal wel beter tegen regen e.d. kunnen maar het is wat mij betreft 1 pot nat.

 52. Die babykleertjes zijn inderdaad verschrikkelijk onhandig met een capuchon. En babykleertjes met knoopjes die geen drukknoopjes zijn.
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 45My Profile

 53. Helemaal mee eens, snap ze ook niet! Vooral de stickers overal, irritant! Ze zitten ook altijd op geurkaarsen of decoratie en is er dan onmogelijk af te krijgen.

 54. Er zit wel degelijk verschil in een gewone chocolade reep of speciale smeltchocolade voor bijvoorbeeld chocoladefondue of voor het zelf maken van bonbons of cakepops.
  Smeltchocolade smelt veel makkelijker en mooier , gewone chocolade kan nog weleens klonten geven en brand vaak veel sneller aan.

 55. Die sokjes hebben ze bij de zeeman nog in wat grotere maten en hier waar ik woon heb je ze in alle maten 🙂
  Dat make up is omdat mensen het gewoon openmaken ook als er n klein plakkertje op zit en dan kopen mensen t niet meer. Met n hele rol plakband krijgen ze t er niet af en niet open haha maar irritant is het wel!
  Voor de rest snap ik het ook niet vooral die capuchon! !

 56. Waarom die tangen om plastic verpakkingen open te maken, zelf in zo’n onhandige plastic verpakking zitten. (Die verpakkingen waar je dan je vingers aan snijdt bij het open scheuren). Waarom het RTL weer ‘mede mogelijk gemaakt wordt door’… Het is het weer, geen sponsor die die daar wat aan kan doen :’) Oke ik snap dat het gedaan wordt als sponsoring/reclame/inkomsten maar het klinkt toch zo suf!
  Salina onlangs geplaatst…Tag | De Song-tag-stMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.