Eetdagboek + sport van een dag in een video

Dia1Een hele lange tijd geleden deelde ik ook zo nu en dan zo’n eetdagboek in een video en dat werd toen heel leuk ontvangen, dat ik me bedacht om het weer eens te doen. Dit is mijn eetdagboek + sportverslagje van een dag, vastgelegd op video. Het was Koningsdag dus het eetdagboek is iets minder representatief als op andere dagen, maar toch geeft dit wel een indruk van mijn gemiddelde eetpatroon (op het wijntje na dan). Benieuwd? Bekijk dan zeker de video.Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben heel erg benieuwd naar jullie reacties, lijkt het jullie leuk om vaker zulke filmpjes te zien? Laat het me dan zeker weten bij de comments. Fijn weekend allemaal!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

12 gedachten over “Eetdagboek + sport van een dag in een video”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.