Ik kwam deze fijne feelgood weekend tag tegen op de blog van Manon en Bibian en besloot deze over te nemen omdat ik deze helemaal vind passen op een weekend dag. Een tag die gaat over de invulling van mijn weekenden, hoe een ideale weekenddag er voor ons uit ziet en meer. Ik ben dol op weekend want dan is Yannick lekker vrij en hebben we wat meer vrijheid om als gezinnetje te genieten. Ondanks dat ik op zaterdag werk voelt het toch als een soort van vrij zijn omdat ik in de ochtend en avond kan genieten van Yannick om ons heen. Benieuwd naar mijn invulling op deze tag? Lees dan verder.

1. Heb jij op zaterdag en zondag weekend of heb je op andere dagen vrij?
Doordat ik grotendeels vanuit huis werk heb ik niet echt een vaste weekenddag. Bijna iedere dag doe ik wel wat aan mijn blog al merk ik dat het aantal uurtjes dat ik aan mijn blog werk in het weekend wel minder is. Voor mijn horeca baan werk ik sinds een paar weekjes op de zaterdagen. Dit komt voor ons ideaal uit omdat Yannick er dan kan zijn voor Lana. Hij heeft dan toch zijn papadag en dat is ook de dag dat hij meestal kookt. Op zondag zijn we samen de hele dag vrij en gaan we meestal wat leuks doen, een dagje weg of lekker om het huis van alles doen.

2. Hoe laat sta je op in het weekend?
Lana wordt rond 7.00 wakker voor de eerste voeding en doordeweeks sta ik rond 8.00-8.30 op daarna maar in het weekend slapen we een beetje uit. Lana ligt dan lekker tussen ons in en dan gaan we er meestal rond 9.30 uit. Het verschilt natuurlijk of we ergens naar toe gaan of niet.

3. Hoe ontbijt je in het weekend?
Eigenlijk ontbijt ik iedere dag wel met of havermout, of griekse yoghurt met fruit. Soms doen we op zondag broodjes in de oven bakken en dat vind ik dan wel heel lekker maar ik merk dat ik over de hele dag genomen fitter ben als ik het houd bij mijn standaard ontbijtjes. Mijn bloedsuiker functioneert daar een stuk beter op waardoor ik veel fitter ben.

4. Hoe ziet jouw weekend er meestal uit?
Op zaterdagen werk ik in de middag in de horeca en Yannick is dan lekker in de weer met Lana. Meestal kookt Yannick op zaterdag en hij kan heerlijk koken dus dat is heel fijn thuis komen van mijn werk. Zaterdag avond genieten we thuis van ons gezinnetje. Dat is ook onze ‘chipsavond’ en dan kijken we televisie of een filmpje met lekkers erbij. Yannick en ik zijn allebei van het gezond eten maar een avond per week snacken we dan en daar kunnen we dan echt naar uit kijken. Op zondag zijn we samen vrij, we gaan er op uit door een dagje ergens naar toe te gaan of we doen wat om en rond het huis. Soms eten we bij onze ouders of ergens anders.

5. Wat doe je het liefst in het weekend?
Ik vind het heel leuk om op zondag erop uit te gaan. Naar een dierentuin of het zwembad of lekker fietsen of wandelen in de bossen. Dat vind ik echt genieten van quality time als gezinnetje. Ook vind ik het leuk om met Yannick uit eten te gaan. Dan gaat Lana naar onze ouders en dan gaan we samen uit eten. Dit doen we ongeveer eens per maand en daar kunnen we echt van genieten.

6. Wanneer plan jij je activiteiten voor het weekend?
Ik ben dol op spontane plannen en beslis het liefst dat weekend pas wat we gaan doen. Sommige activiteiten plannen we van te voren maar de meeste pas tijdens het weekend zelf.

7. Ben je ook bezig met je studie of werk in het weekend?
Ja, ik blog vrijwel iedere dag wel wat uurtjes dus dit doe ik ook in het weekend, wel besteed ik er dan wat minder uurtjes aan als doordeweeks. Ook werk ik op de zaterdagen in de horeca.

8. Hoe laat ga je naar bed in het weekend?
Meestal wel wat later als doordeweeks. Dit verschilt per keer maar rond 23.00 gaan we wel naar bed toe. Als we een verjaardag hebben of een film kijken die wat langer duurt dan kan het wel later worden.

Dit was de ‘it’s weekend tag’. Wat vonden jullie van deze tag? Als je hem ook wilt overnemen dan mag dat! Laat het me weten dan neem ik ook een kijkje op jouw blog. Voor deze tag wil ik graag Elise Joanne, Dagmar en Betty taggen om deze vragenlijst over te nemen.

Wat is jouw favoriete bezigheid in het weekend en werk of studeer jij in je weekenden?

Fijn weekend allemaal, liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

26 gedachten over “It’s weekend Tag!”

 1. Ik heb hem ook al eens gedaan. Vind tags zo leuk, je leert iemand beter kennen daardoor vind ik. Hier is het afhankelijk van de kinderen hoe laat ze wakker zijn en bedtijd ligt er ook aan wat we op de planning hebben.
  Miranda onlangs geplaatst…Milestone mini cards.My Profile

 2. Ik kijk altijd ontzettend uit naar het weekend. Niet omdat ik een hekel heb aan mijn werk, integendeel. Maar weekend is voor mij ook qualitytime met mijn gezin. Het liefst heb ik een weekend waarin niet vast staat wat we gaan doen. Dan kunnen we heerlijk doen waar we zin in hebben. Fijn weekend!
  Petra onlangs geplaatst…Papa schrijft: de Papa tagMy Profile

 3. Ah ik leef echt voor het weekend! Ik heb zelf een full-time baan, 40 uur in de week en daarnaast nog een baan als vertaler bij een modebedrijf waar ik af en toe in het weekend ook voor moet werken, maar dan wel vanuit huis. Mijn weekenden zijn verder heilig, ik plan het liefst helemaal niks in zodat ik lekker kan doen waar ik zin in heb! Ik neem de tag over, maar plaats em volgend weekend 🙂
  Noelle onlangs geplaatst…De taalbarrièreMy Profile

 4. Leuk om te lezen! En wat fijn dat zondag echt jullie dagje samen is!
  Ik denk dat ik aankomend jaar een heel ander doordeweeks-weekend ritme ga krijgen dan voorheen. Eerst werkte ik vooral in de weekenden aan m’n studie en ik denk en hoop dat dat aankomend jaar een stuk minder gaat worden en zich juist naar doordeweeks gaat verplaatsen. Daar ga ik ook wel m’n best voor doen, want het wordt flink druk en dan wil ik de weekenden het liefst gewoon ook wat leuks kunnen doen. En nu ik vakantie heb loopt alles gewoon door elkaar haha!
  Elize onlangs geplaatst…Lemon BarsMy Profile

 5. Ja leuke tag vind ik dit.. Ik vind het weekend ook zo fijn omdat Bart dan vrij is en we lekker als gezinnetje dingen kunnen ondernemen.. Dan is ook het babyzwemmen wat ik echt geweldig vind!

 6. Leuke tag! Zou ik die ooit mogen overnemen? Ik moet nog een beetje wennen aan het principe ‘weekend’. De afgelopen 6 jaar heb ik gestudeerd en daarnaast keihard gewerkt. Zaterdagen waren voor mij werkdagen, op zondag studeerde ik. Afgelopen lente studeerde ik af en daarna kwam de vakantie.. Nu ben ik weer aan het werk en merk ik dat ik echt twee hele dagen heb om mijn eigen tijd in te delen.. Geweldig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.