Ik was al zo lang op zoek naar een mooie peplum top. Eentje zonder al te hoge kraag en die netjes bij mijn lichaam zou aansluiten. Veel peplum tops hebben een hele hoge kraag wat ik echt helemaal niet fijn vind. Ook vond ik sommige peplum tops wat te wijd uitlopend. In Rotterdam slaagde ik voor een peplum top die helemaal voldoet aan mijn eisen. Deze is van Vero Moda en ik droeg deze ook op mijn verjaardag. In mijn ogen de perfecte peplum top! Kijken jullie mee?

Ik draag deze zalmroze peplum top op een kanten short van Comegetfashion en ik draag simpele beige sandalen van Primark. Ps. Jep, mijn benen hebben nog weinig zon gezien haha!

Zoals jullie weten ben ik dol op de kimono trend. Mijn nieuwe kimono van Loavies hield ik die dag bij de hand om aan te doen wanneer het wat frisser zou worden. Dit was uiteindelijk niet meer nodig, dat vind ik het voordeel aan jasjes en v’tjes, je kunt op de dag zelf beslissen of je deze aanhoudt of niet.. Wat vinden jullie van deze nieuwe kimono?

Ik ben benieuwd wat jullie van deze outfit combinatie vinden. Heb jij een peplum top en zo ja waar had je die gekocht? Wat vinden jullie van peplum tops? Laat je reactie achter in de comments.

Veel liefs,
Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

31 gedachten over “Outfit of the day : De peplum top van mijn dromen”

 1. Staat je goed! De top én het kleurtje 🙂 Ik vind peplum tops ook heel mooi staan bij veel vrouwen, bij mezelf niet, krijg ik het echt van op m’n heupen haha.
  Manon onlangs geplaatst…Summertime TAGMy Profile

 2. Mooie top! Ik ben zelf ook al een tijd op zoek naar een peplum top die niet zo hoog is en ook niet van een synthetisch stofje, nog niet gevonden helaas. Binnenkort ook eens kijken bij Vero Moda 🙂

 3. Ik hou van peplumtops! Ik heb er zelf 2. Het is echt moeilijk om peplumtops te vinden die je lichaam het beste laat uitkomen. Deze heb ik zelf ook gepast maar zat niet mooi.
  Jou staat ie prachtig! En met die kimono is die ook al zo leuk <3
  beautydiarynl onlangs geplaatst…Opgemaakt juli & augustus 2014My Profile

 4. Ik ben al een tijdje op zoek naar een mooi zwart peplum-jurkje. Dat wil zeggen. Ik moet al een tijd zuinig aan doen, maar sinds ik mijn nichtje Serena er eentje aanhad (alweer een tijdje terug) ben ik toch wel getriggerd er een tikje naar te zoeken. Het stond haar zó leuk. Mooi topje trouwens hoor. Staat je goed.
  Rory onlangs geplaatst…Zomervakantie! een beeld-blogMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.