Get ready with me : Klaarmaken voor een etentje

grwm collage still

Ik heb weer een Get ready with me video voor jullie! De vorige keer konden jullie mijn ochtendroutine in een get ready with me video zien. Vandaag laat ik jullie een video zien waarin ik me van make-uploos tot helemaal opgemaakt en aangekleed klaarmaak voor een etentje. Ik laat zien hoe ik mijn haren en gezicht verzorg, hoe ik mijn make-up doe, mijn haren stijl en in model breng en welke kleding en sieraden ik aandoe. Ik ben heel benieuwd wat jullie van de video vinden.

Klik hier als je de video niet kunt zien
Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

Wat vonden jullie van de video? Ook ben ik benieuwd  hoe jullie routine eruit ziet wanneer je je klaarmaakt voor een etentje. Ik vind het namelijk erg leuk om dan wat meer de tijd te nemen voor mijn make-up en haren. Laat je reactie achter in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

21 gedachten over “Get ready with me : Klaarmaken voor een etentje”

 1. Leuk om te zien! Ik vind dat je zonder make-up ook echt prachtig bent! En ik ben jaloers op je ogen, wat zijn die groot&mooi, wauw! 🙂 Ik vind dit soort videos erg leuk om te zien

 2. Leuk filmpje! Goed in elkaar gezet ook! 🙂 En leuke outfit met die kimono! Iets wat ik mezelf niet meteen zie dragen, maar misschien moet ik er (zoals met alle nieuwe modetrends) nog even aan wennen en het bij veel mensen zien voordat ik het zelf ook eens ga proberen haha!
  Kim onlangs geplaatst…Ing’ing: Loving, Eating, Watching, Wanting,…My Profile

 3. Leuk filmpje! Ik vind die kimono ook zo tof!
  Ik ben zelf niet zo’n make-up persoon (ik gebruik op een normale dag bijvoorbeeld alleen mascara en een beetje concealer enzo), maar ik vind dit soort filmpjes toch altijd heel interessant om te bekijken.

 4. Echt super leuk filmpje! De kimono staat je echt super mooi! Ook het printje is erg fris en vrolijk maar toch klassiek, erg leuk! 🙂

 5. Erg leuke video. Ik kijk je video’s graag. Deze vond ik erg leuk mag je vaker doen.

  Groetjes,

  Cheyenne

 6. Je bent prachtig zonder makeup, je hebt echt niet zoveel makeup nodig. Met name de blush is echt too much..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.