Ode aan de lieve papa Yannick

vaderdag 0_964661530_n

Vandaag is het vaderdag en daarom wil ik graag mijn lieverd in het zonnetje zetten op mijn blog! Op 14 oktober werd jij papa van onze prachtige dochter Lana en wat mogen Lana en ik dankbaar zijn voor jou om ons heen. Je bent een lieve papa, zorgzaam en je staat altijd voor ons klaar. Als je thuis komt van je werk is de glimlach van Lana van oor tot oor, zo trots dat ze op jou is! Ik ben extra verliefd geworden op je nu je de papa van mijn kindje bent. Dat gevoel is niet te beschrijven zo fijn. Als ode aan jou vandaag een speciaal papa blogje met jou in de hoofdrol! In het begin wilde je liever niet in de spotlights op mijn blog maar inmiddels vind je het leuk om af en toe op mijn blog voorbij te komen in foto’s of vlogs.

De eerste foto van jullie samen die ik deelde op mijn blog. Wat een klein mopje was Lana toen nog zeg. Hier hebben jullie precies dezelfde haarkleur, zo schattig.

Trotse papa achter de kinderwagen.

Samen veel lol gehad tijdens het opnemen van ons filmpje samen.

Deze foto straalt zoveel liefde uit!

Deze foto deelde ik onlangs nog van ons samen met Jabo.

Samen voor we de 10 kilometer hardloop wedstrijd gingen lopen, in 2012.

Ons filmpje samen.

En natuurlijk het artikel dat in de top 3 meest gelezen artikelen op mijn blog staat : het bevallingsverhaal vanuit de ogen van papa Yannick(klik op het balkje hieronder voor zijn verhaal) :

Papa Yannick verteld over de geboorte van Lana

Lana en ik zijn ontzettend dankbaar voor jou om ons heen. Ik hoop dat je intens geniet van deze vaderdag en de verrassingen die Lana en ik voor je in petto hebben.

Liefs, Kelly en Lana.

Welke foto / video of artikel van Yannick is jullie het meest bijgebleven en welke foto is favoriet? Ook wil ik jullie allemaal een fijne vaderdag toe wensen.

Hoe gaan jullie je vader in de watten leggen vandaag en de bezoekers met kindjes:  Hoe ga jij de papa van je kindje(s) in de watten leggen?  Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

24 gedachten over “Ode aan de lieve papa Yannick”

 1. Aaaah zo lief! Volgens mij veranderen onze jongens echt in hele lieve zorgzame mannen als ze eenmaal papa zijn! Ik kan niet wachten om mijn vriendje te zien als papa, lijkt me zo bijzonder en volgend jaar is vaderdag voor hem ook speciaal! Geniet ervan met z’n drietjes 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 2. Wat leuk om dit te lezen! Die eerste foto is favoriet, aan het strand. Zo schattig! 🙂 Wel een beetje vreemd om dit te lezen, want ik woon in België, dus Vaderdag is hier al even voorbij. Leuke foto’s trouwens!
  Stien onlangs geplaatst…Food- appeltaart met bladerdeegMy Profile

 3. Lief!!! Het weet wat met die lieve en leuke papa’s. Volgens mij kan Lana zich geen leukere vader wensen. Yannick, geniet vandaag van je vrouwen en je allereerste vaderdag.
  Jess onlangs geplaatst…De beste afpoeiermethodesMy Profile

 4. Ah meid wat lief van jou om hem deze aandacht op je blog te geven, de liefde straalt er vanaf!

 5. Pingback: We boffen maar met die vaders!

 6. Ik heb gister iets leuk voor mijn vader gekocht. En verder met het gezin naar de kerk omdat dit de eerste vaderdag is voor mn moeder. Zonder mijn opa en dan samen eten als gezien.

 7. Aw, ik vind dit zo lief, ik word er gewoon emotioneel van.
  Het klinkt gek, maar als je iemand zo lang volgt dan wordt je dat soms gewoon, ook al ken je iemand niet persoonlijk!
  Je vriends bevallingsverhaal was ook zo prachtig, kreeg gewoon tranen, heb gewoon gehuild!
  Laatst noemde ik jou Kell en ik dacht, oh lil wat doe je nou, want normaal kort ik namen alleen af als ik mensen ken, maar jij bent zo persoonlijk dat het vanzelf ging!

  Liefs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.