Draag&meet laatste oproepje datum: 28 juni

Op zaterdag 28 juni is het zo ver, de draag en meet waar ik een tijdje geleden een oproepje voor deed gaat plaatsvinden. Een groepje enthousiaste mama’s komen dan bij mij thuis om een draagworkshop van Rachel Verwij (draagconsulente) te krijgen om onze kindjes te leren dragen op een veilige en geborgen manier. Je kunt je nog opgeven om mee te doen op zaterdag 28 juni vanaf 10.00.

Wil je je eigen kindje leren dragen, of wil je je draagtechniek verbeteren? Lijkt het je leuk om dit te leren samen met andere enthousiaste mama’s en kindjes? Wil je mij en Lana daarbij ontmoeten? Geef je dan nog op door mij te mailen op Kelly@kellycaresse.nl . De prijs bedraagt €25,00 euro inclusief door mij gemaakte hapjes en drankjes en 10% korting op een drager naar keuze.

Meer informatie over de draag en meet? Bekijk dan hier de artikelen erover:

Mommy monday : Je kindje geborgen dragen in een draagdoek
Oproepje : geef je op voor de draag&meet voor mama’s en zwangeren.

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

6 reacties

 • Barbara
  16 juni 2014

  Leuk idee. Aeden is nu nog erg klein en dan vinden we de wandelwagen het fijnst, maar straks willen we ook een draagdoek gaan gebruiken. Heb mijn oog al laten vallen op een denim exemplaar van ByKay
  Barbara onlangs geplaatst…41 weken: body after babyMy Profile

 • Anamaria
  16 juni 2014

  Waarom woon je zo ver weg haha, ik wil graag leren rugdragen!

 • Mama's Jungle
  16 juni 2014

  Ik kan helaas die dag niet, anders leek het me heel erg leuk!
  Mama’s Jungle onlangs geplaatst…Vaderdag – the day afterMy Profile

 • Miss Mags
  16 juni 2014

  ik persoonlijk vind die draagdoeken helemaal niets 😉 Maar dat is natuurlijk voor iedereen anders. Wens jullie wel veel plezier op deze dag.
  Miss Mags onlangs geplaatst…Mooie Boho/Ibiza Style trendsMy Profile

 • Joyce
  16 juni 2014

  Wat ontzettend jammer dat het nu financieel niet lukt om jouw kant op te komen. Ik draag mijn kleine vent heel graag en veel, dus lijkt me erg leuk om bij aanwezig te zijn, maar helaas!
  Wel veel plezier gewenst alvast 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Competitive FoursomeMy Profile

 • Roos
  16 juni 2014

  Ik baal zo gigantisch dat ik moet werken de 28e, ik ga toch nog een keer proberen te ruilen!
  Roos onlangs geplaatst…Vele gezichtenMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.