irritaties

10 irritaties die we allemaal herkennen! Vaak heb ik heel veel geduld, kan ik situaties goed handelen en naast me neer leggen. Sommige dingen zijn gewoon gruwelijk irritant. De laatste tijd schreef ik ze op, ik vond het leuk om die in een blogpost te verwerken. Sommige dingen of situaties zijn gewoon super irritant en ze blijven zich herhalen. In veel van deze situaties heb ik er zelf gewoon schuld aan hoor, maar toch zijn ze irritant! Herken jij deze ook?

10 irritaties die we allemaal herkennen!

1. De tandpasta is op, althans er lijkt voldoende in te zitten, je zou er echt nog wel een paar ‘porties’ uit kunnen krijgen maar nee, wat je ook doet er komt niets meer uit. Wij hebben een ‘back-up’ kastje met allerlei verzorgingsproducten die we op voorraad hebben, maar ook daar zit dan geen tandpasta meer in, irritant!
2. Een lege wc rol, waar je dan te laat achter komt en er staat verder ook geen wc papier meer op voorraad in de toiletruimte, no words more needed.
3. Je hebt zin in een kopje thee, je zet de waterkoker aan en een uur later besef je dat je een kopje thee aan het zetten was, je bent het gewoon vergeten. Of je zet een kopje thee, laat deze even afkoelen, gaat ondertussen aan de slag met je kindje en daarna besef je dat je geen thee meer gedronken hebt. Dit overkomt me te vaak (vooral sinds ik moeder ben).
4. Pakken die niet opengaan. Pakken met drinken of eten met een zogenaamde ‘handige’ sluiting om open te maken of met zo’n lipje. Je wilt gewoon even wat melk pakken voor in je koffie en ondertussen hannes je een tijdje tot je het pak open krijgt. En niet dat je je dan realiseert dat een schaar erbij pakken sneller zou gaan.
5. Je hebt wat plakband nodig, je wil nog even een cadeautje snel inpakken voor een verjaardag. En dan is het beginnetje van de plakband foetsie. Je kunt het begin soms echt niet vinden, zo irritant!
6. Je wekker zetten, voor de wekker wakker worden en deze uitzetten en daarna veel later wakker schrikken en je verslapen hebben. Of overtuigd zijn van het feit dat je je wekker gezet had. Dat deze ineens niet is afgegaan? Of was je hem vergeten te zetten? grr!
7. Je hebt wat haast maar besluit nog wel je haar even met een stijltang te stylen. Je zit daarna in de bus of in de auto en kunt je niet meer herinneren of je je stijltang wel hebt uitgezet. Of je vergeet of je je huis wel of niet goed op slot gezet had. Terugrijden of vertrouwen op je onderbewustzijn?

bron

8. ‘Typgebrek’ op je telefoon. Uren met iemand WhatsAppen en gewoon niet meer normaal kunnen typen, worden wordt : ‘wordeb’, haha wordt ‘hshs’ etc. Inclusief een irritante autocorrectie functie die de meest bizarre woorden suggereert voor de woorden die jij wilde typen.
9. Je kindje heeft een hele heftige poepluier die gewoon per direct verschoond moet worden. Je kindje wil niet stil blijven liggen en het liefst alle kanten op draaien, irritatiepuntje….
10. Geen chocolade in huis hebben wanneer je daar heel erg veel zin in hebt. En wanneer je je boodschappen doet denk je heel sterk : ‘Ik koop geen chocolade, ik kan prima zonder’.

Dit waren herkenbare 10 irritaties van mij. Ik ben benieuwd of jij je in deze herkent of nog veel meer irritatiepuntjes kunt noemen. Ik vind het ook wel grappig om dit van anderen te horen. Laat ze me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

38 gedachten over “10 irritaties die we allemaal herkennen!”

 1. Wat een herkenbare dingen! Ik kan me ook irriteren aan het feit dat wanneer je de warm water kraan zachtjes aanzet, dat hij steeds zachter gaat lopen soms. Soms stopt hij zelfs helemaal op wat druppels na en daar sta ik dan met mijn ingezeepte handen hihi
  Sophie onlangs geplaatst…Wat je deze week echt gelezen moet hebbenMy Profile

 2. Veel dingen zijn herkenbaar. Momenteel hier gigantische gevechten met een bijna zindelijke peuter die niet verschoond wil worden. Gruwelijk irritant, arghhhh!
  Jess onlangs geplaatst…Back in the daysMy Profile

 3. Haha leuk! Sommige dingen zijn zeker herkenbaar. Ik heb dat van de thee met koffie. Ik gebruik dolce gusto en als de koffie dan koud wordt vind ik dat zo zonde! En dat met die wekker waarvóór je wakker wordt vind ik juist lekker! Dan kan ik mij namelijk nog even omdraaien… Hmm!
  Thuis bij | Milou onlangs geplaatst…Geluksmomentjes!My Profile

 4. Haha leuk om te lezen! Vooral het 3e puntje is voor mij erg herkenbaar. Ik probeer mijn thee meestal uit een glazen kom te drinken. Anders vergeet ik ook dat er nog in zit 😉

 5. Punt 3 van de thee heb ik echt altijd! En nummer 10 ook wel, alleen in een iets andere vorm; als ik geen zin heb in chocola is het in overvloed in huis, heb ik er wel zin in is alles opgegeten door mijn broers – zo irritant!

 6. De meeste herken ik meteen, behalve die met een kind te maken hebben want die heb ik nog niet! Ik irriteer me vooral als iemand anders een lege wc-rol laat hangen, hoe moeilijk is het om deze even te vervangen!
  Nicky onlangs geplaatst…Take A Look In My Life #3My Profile

 7. Bij de tandpasta de bovenkant er even afknippen, dan kun je er nog zo twee dagen mee doen!

 8. Haha dat met chocolade klopt! Er zou een machine moeten zijn waarmee je slechts 1 stuk chocola per dag kan nemen. Want als het in huis is, is het meteen op. Als het er niet is erger je er zo fel aan.
  Sheela onlangs geplaatst…How to: perfecte manicureMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.