Zwangerschap: Hoe je lichaam ruimte maakt voor de baby (Super mooi filmpje!)

Zwangerschap: Hoe je lichaam ruimte maakt voor de baby

Ik kwam zo iets bijzonders tegen op internet. Dat een zwangerschap een wonder is, dat wisten we al. Maar wat er precies van binnen in je lichaam gebeurt om ruimte te maken voor het kindje in je buik, dat wist ik niet precies. Een baby begint als een mini speldenknop zo klein en groeit uit tot een wolk van een baby van ruim 45-55 centimeter. Daar is dus wat ruimte voor nodig en je organen anticiperen daar op een hele bijzondere wijze op. Ik kwam een filmpje op internet tegen wat precies laat zien wat er gebeurt, ik vind het zo bijzonder, dat jullie dit ook gezien moeten hebben!

Zwangerschap: Hoe je lichaam ruimte maakt voor de groeiende baby in je buik 

Bron

Wisten jullie dit al? Dit verklaart misschien ook wel dat opgeblazen gevoel, die obstipatie (auch!), het brandende maagzuur, de bandenpijn en rug- en bekken klachten. |
Ik ben benieuwd wat jullie van dit mooie filmpje vinden. Vergeet het niet te delen met andere mama (to be’s!) want het is zo speciaal om even bij stil te staan!

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

5 reacties

 • Marleen
  22 augustus 2017

  Het blijft écht heel bijzonder! Ik kwam dit filmpje laatst tegen op het internet. Toen was ik nog zwanger van onze dochter Sophie en dat maakt het dan extra bijzonder, omdat je weet dat jouw lichaam hetzelfde meemaakt. Geniet van je verlof en succes met de laatste loodjes..

 • Mommy adventures
  22 augustus 2017

  Ik kwam hem toevallig vorige week tegen op youtube toen ik een ander filmpje aan het zoeken was, zo gek dat mijn lichaam dat op dit moment ook mee maakt, en het verklaart ook inderdaad een hele hoop zoals je zegt.

 • Marianne - Groene stapjes
  22 augustus 2017

  Ja, ik kende het filmpje ook. Zo knap hoe je lichaam je andere organen een plekje weet te geven zodat je baby kan groeien!

 • Kelly
  22 augustus 2017

  Heel bijzonder om te zien!

 • chucky1012
  22 augustus 2017

  Geweldig!

  Xoxo

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.