zw

Ben ik zwanger van een jongen of een meisje?
Op het moment dat ik dit typ weet ik nog niet wat het geslacht van ons kindje is, maar zodra deze poll online komt waarschijnlijk wel. En even een notitie vooraf, natuurlijk maakt het me helemaal niets uit of we een jongen of meisje krijgen. Ik weet heel erg goed dat gezondheid niet vanzelfsprekend is. Dat überhaupt een kindje krijgen niet vanzelfsprekend is en dat we alleen maar heel dankbaar mogen zijn dat ik zwanger mag raken en in verwachting ben van ons tweede kindje. Ik ben chronisch ziek, heb daardoor in mijn vorige zwangerschap ook de nodige complicaties gekend, dus ik probeer er gewoon volop van te genieten. Het ontdekken van het geslacht van de baby is voor mij, maar ook voor Yannick een manier om er van te genieten, om het ‘tastbaarder’ te maken en om me van onzekere gedachtes af te zetten. Om dit kindje een naam te geven, om kleertjes te kunnen gaan kopen en om me nog bewuster te worden van het wonder in mijn buik. Of dit een jongen of meisje is, het maakt me niet uit, ik wil gewoon zo graag weten wie je bent <3  En omdat jullie voor mij heel belangrijk zijn wil ik jullie laten stemmen, wat denken jullie dat het geslacht van ons tweede kindje is?
Zwanger van een jongen of meisje?

Ik ben heel benieuwd wat jullie denken! Komende donderdag gaan we het mijn vriendinnen en onze vrienden/familie delen en komend weekend zal ik het online met jullie gaan delen. En mocht je het leuk vinden om toe te lichten waarom je dit geslacht denkt, dan vind ik dat heel leuk om te lezen. En wat ik zelf denk? Ik heb geen idee, ik draag precies hetzelfde als bij Lana, lekker rond en gezond :P, maar ik voel me totaal anders als in de zwangerschap van Lana. Het kan dus echt alle kanten op gaan. Ik kijk uit naar het lezen van jullie reacties!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

59 gedachten over “Zwanger van een jongen of meisje?”

 1. Wendy wendela81

  Ik denk heeeeul sterk een jongen! 🙂
  Iedereen die ik ken die zwanger is krijgt ook een jongen namelijk

 2. Zoals iemand in de comments ook al zei; ik vind jou echt een meidenmama. Ik denk dus ook een meisje. Maar bovenal hoop ik op een mooie zwangerschap en gezond kindje voor je. Ben heel benieuwd naar het geslacht (en het is niet eens mijn eigen kindje)!

 3. Mijn voorgevoel zegt een meisje! Een zusje voor Lana. Ik vind jou wel echt een meidenmama! Als het maar gezond is met alles er op en er aan!

 4. Ik denk ook een meisje omdat je hetzelfde draagt en je hetzelfde voelt. Bij mij was dat namelijk ook zo, ik ben nu alweer 29 weken zwanger. Ik vind jouw ook een meiden mama. Bij mij thuis word het een gezellige meidenclub:)

 5. Volgens mij zijn de meningen van jouw lezers ook verdeeld haha! Zie dat het ongeveer gelijk staat. Ik denk een jongen, weet niet waarom. Maar denk het gewoon haha!

 6. Okal vind ik je echt een meisjes mama!, ik denk dat het een jongetje is! Fijne zwangerschap nog ik ben heeeel erg benieuwd!!

 7. Ik heb meisje gestemd 🙂
  Ooit heb ik eens gehoord (of het klopt, ik zou het echt niet weten, geen ervaring mee 😉 ) dat als je zwanger bent van een jongetje dat de buik dan puntiger is. En bij ‘n meisje ronder.
  Maar, zoals ik schrijf, geen idee wat daar van waar kan zijn. Dus pin me er niet op vast ;p Heb verder ook niet echt een indruk van hoe je buik(je) er nu uitziet, maar goed.. we’re all gonna see/hear/read about it 😉

  Liefs

 8. Ik ga niet stemmen Kelly want ik wil nu nog helemaal niet weten of je een jongetje of meisje krijgt. Dat jij en Yannick t straks weten is meer dan genoeg vertel het ons pas als je bevallen bent dat vind ik persoonlijk veel en veel leuker. Het gaat er toch tenslotte om of t gezond is dat is toch belangrijker zo schrijf je zelf. Ik vind t ook absoluut niet leuk dat Willemijn t al verteld heeft dat ze een jongetje krijgt. Ik vind die poll super leuk en zou m graag invullen maar wel met de gedachte als het kindje pas geboren is dat het ook bekend word gemaakt. Ik vind dat persoonlijk echt niet leuk al moet iedereen dat zelf weten natuurlijk. Maar een verassing voor ons en dat wij nog een paar maanden in spanning worden gehouden dat is toch veel leuker??? Anyway ik heb mijn punt gemaakt dus hou ik er nu over op

 9. Ik denk een jongetje, puur een gokje. Ik ben zelf nu 32 weken zwanger en had vanaf het eerste moment het gevoel een meisje te krijgen, terwijl mijn omgeving dacht dat het een jongen zou zijn. Maar moeders had gelijk, ik ben in verwacht van een meisje! 🙂
  Fijne zwangerschap verder!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.