Zin in de zomer : ‘Zwembad blunder’

Zomer 2014

Oh, wat heb ik veel zin in zomer, mooi weer, zonnige dagen en weer veel meer buiten zijn. Die dagen beginnen nu aan te breken en ik word er echt vrolijk van. Heerlijk barbecuen in de tuin, buiten ontbijten met een zonnebril op, terrasjes bezoeken en een wijntje drinken in de warme zon en een heleboel leuke dingen ondernemen met Lana, die al lekker rond huppelt buiten. Lag ze vorige zomer nog als een grote baby op een matje.. (foto)

zo hebben we nu een tuin waarin ze kan spelen, in de zandbak kan en waarin ze ondertussen alles pakt wat ze pakken kan.

Ook vind ik het heerlijk om met Lana te gaan fietsen en dat gaat deze zomer ook makkelijker als vorig jaar. Toen was ik zelf qua gezondheid wat minder fit en was Lana nog te klein om langere fietstochten vol te houden. Nu kunnen we lekker de fiets pakken en zo een uurtje gaan fietsen. Goed voor de conditie van moeders’ en ook erg gezellig om zo samen buiten te zijn. Lana kletst in het rond van plezier. En als we terug zijn dan kan ik mijn fiets nog geen 10 minuten buiten de schuur laten staan, of ze heeft de sleutel al te vast of  ‘speelt’ met de spaken van mijn fiets, gevaarlijk dus, maar wat een leuke leeftijd heeft ze nu.

Ik heb er ook al zin in als we een zwembadje neer kunnen zetten om in af te koelen. Vorig jaar besloot Yannick dat het leuk was om zo’n opblaasbaar zwembad van 4 bij 3 meter te kopen. ‘Voor het echte zwembad effect’. Nou, dat hebben we geleerd, dat badje blijft voor eeuwig koud (na 10 warm water emmers nog steeds ijskoud) en vullen en leegmaken ervan is ook een hele dagbesteding. Dit jaar vullen we gewoon de helft van de zandbak schelp met water of kopen we een klein opblaasbadje. Of nog beter, we gaan naar het zwembad toe in het dorp!

Ik heb zin om hele avonden in de tuin te zitten, dat het nog lekker lang licht is en dat we gewoon zonder jas op pad kunnen gaan. Even op de fiets springen voor een ijsje bij de ijsboer bijvoorbeeld. Jurkje aan en gaan, of een korte broek en shirt en je bent klaar. Ik heb zin om regelmatig te barbecuen, buiten te eten, gewoon omdat het kan en omdat het heerlijk is. Om ons na een lange warme zomer (laten we het hopen!) al uit te kijken naar de dekentjes op de bank en liters koppen thee (en chocolade!).

Laten we allemaal duimen op een mooie en warme zomer! Hebben jullie ook zoveel zin in de (warme) lente en zomer? Ik ben benieuwd waar jullie je precies op verheugen. Wat vind jij zo leuk aan de lente en zomer? Laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

35 reacties

 • Saskia
  26 april 2015

  Ik heb heel veel zin in de lente en zomer! Sowieso om lekker veel buiten te zijn en te kunnen genieten van de zon. Onze baby wordt begin juni verwacht en ik kijk er al helemaal naar uit om lekker veel te gaan wandelen!
  Saskia onlangs geplaatst…Plogweek! Dag #6 Pyamadag & Dikke FerrariMy Profile

 • Sophie
  26 april 2015

  Ik heb er nu waanzinnig veel zin in gekregen! Je omschrijft het alsof ik het weer en de zonnestralen al bijna kan voelen!
  Sophie onlangs geplaatst…Berlijn vlog!My Profile

 • Marion
  26 april 2015

  Ik vind het heerlijk dat het weer wat warmer wordt, ook al hou ik ook heel erg van de kou. Wat je zegt, even een jurkje aan en lekker op je slippertjes naar buiten. Super! Voor mij hoeft het alleen niet al te warm. Helaas heb ik een chronische ziekte die verergert bij warmte. Dus svp géén hittegolf dit jaar!!!
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays #38My Profile

 • Denise
  26 april 2015

  Ik heb absoluut veel zin in de zomer eind mei begint m’n zwangerschapsverlof die duurt tot september. Ben begin juli uitgerekend dat word dus genieten met ons gezin❤️

 • Joyce
  26 april 2015

  Het kan voor mij niet snel genoeg gaan allemaal. Ik ben dol op het warme weer.
  Al vind ik het nu ook wel fijn om te zien dat een dagje regen voor hele mooie groene bomen zorgt 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Geluksmomenten #2My Profile

 • Liset - Beautydagboek
  26 april 2015

  Ja, ik heb zin in de zomer! Gelukkig hebben we er vrijdag al van mogen genieten en zijn we met de kids op het terras het eerste ijsje van het seizoen gaan eten. Een dikke kliederboel, maar wat vonden ze het lekker :). Ik verheug me op het klaarmaken van onze tuin, zodat het helemaal een leuke speeltuin wordt en op de uitstapjes die we gaan maken.
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…W7 Absolute Lashes mascara, In the night palette & The Honey Queen BlusherMy Profile

 • Dita
  26 april 2015

  Ik ben dol op de zomer! Lekker warm en zonder make up op slippers en jurkje de deur uit. Love it!
  Dita onlangs geplaatst…Nieuwe tafeltjes in de woonkamerMy Profile

 • Tamara
  26 april 2015

  Ohhh ik heb ook echt superveel zin in de zomer! Ik ben 5 juni uitgerekend en ik kan niet wachten!!

  Ook verheug ik me echt ontzettend op lekker buiten eten, barbequen en picknicken! Heerlijk!

  Die blunder met een groot zwembad hebben wij ook gehad. Het bleef ijskoud inderdaad! Haha!
  Tamara onlangs geplaatst…4 jaar gemis.My Profile

 • Martina
  26 april 2015

  Wijnverwachten begin juli de kleine dus ik ben ook voor het eerst de hele zomer thuis! Ik hoop op heerlijk weer zodat ik lekker kan wandelen en de kleine lekker buiten kan slapen terwijl ik in de tuin kan zitten…. Even zien hoe het daadwerkelijk zal gaan 😉
  Martina onlangs geplaatst…25 April 2015 – Outfit 29 weken zwangerMy Profile

 • Sandra (beautybysandra)
  26 april 2015

  Ik heb er ook echt zin in! Nu ik naar buiten kijk met dit grauwe regenachtige weer lijkt dat alleen nog zo ver weg… Hopelijk kunnen we snel genieten van het lekkere weer!
  Sandra (beautybysandra) onlangs geplaatst…Guhl: Pluiscontrole & Veerkracht MaskerMy Profile

 • Miranda
  26 april 2015

  Ik ben ook gek op de lente en de zomer. Het warmere weer zorgt voor minder pijnklachten van de reuma, dus dat is altijd fijn. Daarnaast ben ik dit jaar in de zomer uitgerekend, ik kan niet wachten tot onze dochter geboren wordt. Lekker wandelen enzo:) en het mooiste… Mijn man heeft na de bevalling 3 hele weken vakantie, dus lekker met z’n drietjes zijn!
  Miranda onlangs geplaatst…Het handboek voor zelfmaakmode; reviewMy Profile

 • Lifesabout
  26 april 2015

  Je wilt niet weten hoe erg ik naar de zomer verlang. De zon, sproetjes kweken, barbecue-lucht ruiken als je buiten loopt, terrasjes met muziek…zo fijn. Het gekke is, is dat ik aan het eind van de zomer ook wel verlang naar kou, sneeuw, sinterklaas en kerst. Fijn landje, dat Nederland 😉
  Lifesabout onlangs geplaatst…Julia Challenge. Hartige variatie op de gewone pannenkoek.My Profile

 • Nicole
  26 april 2015

  Hier ook superveel zin in de zomer, lekker picknicken, inderdaad wat water in de tuin voor de kleine meid.. Heerlijk!
  Nicole onlangs geplaatst…Mijn inspiratieMy Profile

 • Elma
  26 april 2015

  Jaaa, ik heb ook zin in de zomer! Lekker met de kinderen picknicken in het park en ijsjes eten!

 • Vanessa
  26 april 2015

  Ik kijk ook uit naar een warme lente en zomer! Het is zo fijn om wakker te worden en het zonnetje te zien schijnen, zonder jas naar buiten te kunnen en te genieten van het mooie weer. En ook: de mensen zijn veel vrolijker!
  Vanessa onlangs geplaatst…3 x fruitige douchegels: Balea, Treacle Moon & The Body ShopMy Profile

 • Manon
  26 april 2015

  Ah ik kan ook niet wachten! Nilo is natuurlijk ongeveer net zo oud als Lana vorig jaar zomer was… Zo leuk! De laatste dagen was het al heerlijk vertoeven op het gras, op een kleedje samen spelen. Kan niet wachten op nog meer heerlijke zomerdagen met BBQ’s, zwembadjes en zonneschijn 😀
  Manon onlangs geplaatst…Buitenspeelgoed – favorietenMy Profile

 • angelique
  26 april 2015

  Ik kan niet wachten op de zomer!
  angelique onlangs geplaatst…Tag | Get your freak on tagMy Profile

 • Koalabeautymama
  26 april 2015

  Ja heerlijk! Kan niet wachten op de zomer. Onze nieuwe tuinset is net binnen dus lijkt me gezellig om de bbq straks aan te steken, een badje op te zetten voor de kids en lekker te chillen. Love it!
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Fit Challenge: Resultaat van 3 maanden sportenMy Profile

 • Eva
  26 april 2015

  Jaaaaa!!!!!! Ik heb daar ook zin in! Heerlijk. Dat fietsen herken ik ook heel erg. Alleen dan weer niet een uur!!?? Maat het id misschien wel een idee. Ben ik toch wat randstad achtig geworden denk ik… Je bent overal zo..

  Lekker naar het strand hoort bij ons ook in dit plaatje. We zitten op een half uur afstand van de zee.. Fietsen… 😉 liefs! Eva
  Eva onlangs geplaatst…Londen – business & pleasureMy Profile

 • Chantal
  26 april 2015

  De zomer is heerlijk! Te laat naar bed gaan omdat het te warm is, op vakantie gaan, lekker bruin worden en veel buiten zijn. Heerlijk!
  Chantal onlangs geplaatst…Gelezen in aprilMy Profile

 • beautifulday4makeup
  26 april 2015

  Tja, het is een feit dat die grote zwembadjes koud blijven. Erg jammer!
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Only You goes for a revival – Only You Nagellak in fashion victimMy Profile

 • Sanne Marlijn
  26 april 2015

  Ik zit op dit moment naar buiten te staren waar de regen met bakken uit de lucht komt.. Maar door jouw verhaal krijg ik de zomer toch weer een beetje in mijn bol! Hopelijk gaan we snel weer van die warme dagen krijgen zoals afgelopen week! En heerlijk lijkt me dat om te gaan fietsen met je kindje. Ik moet nog even wachten tot James zijn rug goed kan ondersteunen.
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…Ervaringen met het moederschapMy Profile

 • Kim
  26 april 2015

  Heerlijk! Terrasjes pakken, wandelen in t zonnetje, op het balkon zitten wat eten of drinken en niet te vergeten het festival seizoen!
  Kim onlangs geplaatst…haarshop.nlMy Profile

 • Esther
  26 april 2015

  Ohhh ik heb ook mega veel zin in de zomer! Kijk nu al uit naar de eerste BBQ 🙂
  Esther onlangs geplaatst…nieuwe patta’sMy Profile

 • Evera
  26 april 2015

  Heerlijk dat de temperaturen eindelijk wat beginnen op te lopen! Ik kan ook echt niet wachten op het zomerweer, veel buiten zijn en dingen ondernemen. Ik hou er van!
  Evera onlangs geplaatst…DIY: SidetableMy Profile

 • Manouk
  26 april 2015

  Vorig jaar zomer zat ik meer binnen, omdat ik het allemaal maar te warm vond met zo’n lief baby’tje in m’n buik. Nu kan ik samen met hem genieten van het warme weer. Wij hebben ook zo’n xl zwembad, maar die zetten we dan ook maar niet op haha. Ik denk we een klein baby zwembadje kopen. En dat ik een keer naar het strand ga. Heb er ook zin in hoor, lekker buiten zitten! Bbqen. Al doet de buurvrouw dit met mooi weer vrijwel elke dag, dat ding brand (en stinkt!!) dan echt van 3 tot 11 ofzo. En onze slaapkamer zit aan de tuinkant dus dan kunnen onze ramen geen eens open. Maar ach, kunnen we niks aan doen haha.

 • amanda
  26 april 2015

  Ja heerlijk met die kleine zwemmen en naar het strand…Kan niet wachten…of lekker in de tuin spelen…xx
  amanda onlangs geplaatst…Eerste avond/nacht zonder KianMy Profile

 • Anneleen
  26 april 2015

  Klinkt heerlijk! Hopelijk komt het goede weer snel terug! 🙂 ik heb al zin in de zomer!
  Anneleen onlangs geplaatst…No Words TagMy Profile

 • Florentine
  26 april 2015

  Wat een heerlijk artikel! Ik houd ook zó van de zomer ✿ ✿ ✿

 • Kim | Kimsbloglife
  26 april 2015

  Ik heb ook heel erg veel zin in de zomer! En door jouw artikel nog meer, haha! Lekker warm weer, in een kort broekje met je slippers rondlopen, buiten eten, tot ‘s avonds laat op het terras zitten kletsen met een lekker hapje en drankje, heerlijk!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Shoplog april met o.a. H&M en Action!My Profile

 • Chloe Sterk
  26 april 2015

  Ik hoop ook echt op een mooie zomer.. DUIMEN maar.. X
  Chloe Sterk onlangs geplaatst…LAZY SUNDAY LOOKMy Profile

 • Nesrin
  26 april 2015

  Ik hou van de zomer en zon. Hopelijk krijgen we warme dagen en kan de tuindeur open blijven staan (lees de kinderen lekker buiten spelen).
  Nesrin onlangs geplaatst…Flirten (als je een relatie hebt)My Profile

 • Cindy
  26 april 2015

  Hihi.. Wij hebben ook zo’n “lekker” zwembad van 4x3cm, maar die gaat ook weg, wat een ellendig ding. En het past nu niet meer in onze tuin, onze achtertuin is een stuk kleiner dan onze vorige achtertuin.
  Cindy onlangs geplaatst…TAG: Home sweet homeMy Profile

 • janske
  26 april 2015

  Ik kan niet wachten op de zomer! lekker fietsen, wandelen buiten spelen, op vakantie….kom maar op!
  janske onlangs geplaatst…Tag: This Or That Mommy EditionMy Profile

 • Angela | Great Body & Skin
  27 april 2015

  Jaaa heel veel zin in! Mijn ouders zijn dan weer in NL en ik doe het lekker rustig aan met mijn zwangere buikje. Verder een aantal leuke reisjes gepland, nieuwe woning … kan niet op! Oh en wij zijn ook gek op fietsen!
  Angela | Great Body & Skin onlangs geplaatst…Hoe Voorkom Je Een Opgeblazen Buik?My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.