Verrassing voor twee vrouwen om mij heen

Pandora1

Dit artikel is gesponsord.  Het is bijna Moederdag en laat Moederdag dit jaar net vallen voor onze bruiloft, een nogal hectische periode dus. Toch een hele bijzondere dag om mijn moeder en schoonmoeder in het zonnetje te zetten. Hoe bedenk je een geschikt cadeau? Dat vind ik altijd een moeilijke opgave, ze hebben vaak ‘alles’ al en je wil toch wat origineler zijn als weer diezelfde Dove geschenkset met douchepuff. Daarom vind ik sieraden het leukste cadeau om te geven. Mijn eigen moeder, de liefste van de wereld natuurlijk, kan niet tegen sieraden. Dus voor haar kan ik die niet kopen helaas. Voor haar ga ik daarom nog op zoek naar een geschikter cadeau. Mijn schoonmoeder kan ik wel heel blij maken met een sieraad. Daarbij zocht ik ook nog een manier om mijn beste vriendin / getuige voor de bruiloft te bedanken voor alles wat zij voor me doet en gedaan heeft. Dankzij Pandora is het mij gelukt om beide vrouwen op een originele manier te verrassen.

Pandora2 Pandora heeft namelijk een nieuwe charm collectie genaamd ‘Essence’ waarmee je middels een bijzondere charm je gevoel kunt uitdrukken voor de persoon die je wil verrassen. Iedere charm heeft een eigen betekenis en daarmee kun je een bijzondere boodschap overbrengen. Een cadeau krijgen is leuk, een cadeau geven is nog leuker, zeker wanneer je er een eigen betekenis bij kan geven.

Pandora3

Ik koos ervoor om mijn getuige en vriendin Thirza te verrassen met een Pandora armband met de caring bedel. Ze is namelijk een hele lieve vriendin die altijd voor me klaar staat. Ik heb op gezondheid gebied al best veel pech gehad maar wat er ook was, Thirza stond gelijk aan mijn bed. Een hele bijzondere en waardevolle vriendin.

Als mijn moeder tegen sieraden kon, dan had ik haar een Pandora armband met de Appreciation bedel gegeven. Mijn moeder is de liefste vrouw op aarde en nu ook de liefste oma. Ik mag vaker laten blijken dat ik haar waardeer. Ze staat altijd voor ons klaar en gaat voor ons door vuur. Deze bedel zou een mooie boodschap als blijk van waardering mee kunnen geven.

Voor mijn schoonmoeder koos ik voor de Pandora armband met de Sensitivity bedel. Ze is namelijk een heel gevoelig mens en ze voelt altijd alles aan. Ze ziet eerder aan iemand dat hij/zij ziek is dan die persoon zelf en ze voelt vaak ook aan wat iemand nodig heeft. Met de boodschap die deze bedel draagt wilde ik haar hiervoor bedanken.

Pandora4

Mijn schoonmoeder met haar armband met de Sensitivity charm. Ze was er super blij mee!

Pandora5

Thirza was ook dolblij met haar armband met de Caring charm.

Missie geslaagd, dit is in mijn ogen echt het ultieme cadeau om een dierbare vrouw om je heen te verrassen. Meer informatie over Pandora en hun Essence collectie kun je hier vinden.  Ps. Blijf Kellycaresse.nl goed in de gaten houden want er komt nog een hele toffe winactie aan! 

Heb jij al een idee wat je wilt geven aan je moeder/schoonmoeder of oma voor moederdag? Wat vind jij het ideale cadeau om iemand te verrassen? Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

32 reacties

 • Ingrid
  25 april 2015

  Ik ben normaal niet zo fan van de Pandora bedelarmbanden, maar deze vind ik dan wel weer heel erg mooi! Leuk en origineel gevonden cadeau.

 • Marion
  25 april 2015

  Mijn moeder is op vakantie volgens mij als het moederdag is. Moet ik maar eens even goed nakijken!
  Marion onlangs geplaatst…Reminder & MededelingMy Profile

 • Manon
  25 april 2015

  Ah ik vind ze heel mooi! Ik heb zoveel zin in moederdag, dit wordt mijn allereerste 😀 Heel bijzonder eigenlijk… Ik weet nog niet goed wat ik mijn moeder ga geven, ik besef nu hoe het is om mama te zijn dus ik waardeer mijn eigen moeder nog een beetje meer dan ik al deed! En als ik kijk hoeveel ik van mijn kind hou, hoeveel houdt mijn moeder dan van mij? Precies net zoveel denk ik <3
  Manon onlangs geplaatst…De WE BabyBjörn DraagzakMy Profile

 • Lifesabout
  25 april 2015

  Je hebt mij op een idee gebracht Kel, ik ga eens een kijkje nemen. Wat zijn ze mooi!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Memory Lane. 19 – 25 aprilMy Profile

 • Dita
  25 april 2015

  Wat mooi! Ik geef vaak een kleinigheidje aan mn moeder en schoonmoeder. Een tijdschrift, geurtje of wat lekkers.
  Dita onlangs geplaatst…My Life – April 2015 #2My Profile

 • Anja
  25 april 2015

  Wauw die boodschappen die je doorgeeft voor je moeder, schoonmoeder en vriendin zijn zo lief! Wat een gave cadeau tip om te geven

 • Anja
  25 april 2015

  Wat mooi gezegd!

 • Saskia
  25 april 2015

  Ik vind ze heel mooi. Subtiel en toch heel bijzonder!
  Saskia onlangs geplaatst…Plogweek! Dag #5My Profile

 • Martina
  25 april 2015

  Wauw ik vind ze echt prachtig!!
  Martina onlangs geplaatst…29 Maart 2015 – Een dagje mee op stap!My Profile

 • Corine
  25 april 2015

  Leuk Kelly! Pandora sieraden zijn altijd goed. Ik heb zelf een Pandora armband gekregen van Peter toen Maite werd geboren. Het was mijn ‘push present’. 🙂
  Corine onlangs geplaatst…Slaapklets! voor kleuters + winactieMy Profile

 • Nesrin
  25 april 2015

  Dit is een heel mooi en lief cadeau. Je zou volgend jaar voor moederdag een bedel bij kunnen kopen. Leuk idee dit.
  Nesrin onlangs geplaatst…Het weekend in met…(extra kilo’s minus siliconen & Serena’s Stijlgids)My Profile

 • Kelly Caresse
  25 april 2015

  Dankjewel wat een leuk idee!

 • Bibi
  25 april 2015

  Wat een origineel cadeau idee! Dit ga ik onthouden voor mijn moeder en oma voor moederdag

 • Kim | Kimsbloglife
  25 april 2015

  Wauw, heel erg mooi, vooral die caring charm omdat hij roze is! 🙂 Heel lief dat je deze aan hen gegeven hebt en extra leuk met zo’n betekenis! Ik heb zelf ook een Pandora armband die ik cadeau kreeg van m’n vriend en draag hem elke dag! Misschien dat ik er ook wel een cadeau doe aan mn mama 🙂
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Heb jij de wijzigingen in mijn lay-out al opgemerkt?My Profile

 • Beautifulday4makeup
  25 april 2015

  Wat een leuk idee voor een kado
  Beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Trnd Project – Dr Oetker Mug CakesMy Profile

 • Dionne
  25 april 2015

  Ze zien er heel leuk uit! Mooi!
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit of the day | Stripped dressMy Profile

 • Naomi in Wonderland
  25 april 2015

  Ziet er echt super mooi uit! Ik denk dat ik m’n moeder een Swarovski ketting cadeau ga doen!

 • Vera
  25 april 2015

  Heel origineel idee, ik snap dat ze er heel blij mee zullen zijn! Ook leuk om een sterrenbeeld bedel te geven, dat heeft ook een mooie persoonlijke betekenis vind ik

 • Ineke
  25 april 2015

  Die sensitivity bedel is mooi! Ik heb zelf ook een Pandora armband en inmiddels al veel bedels verzameld, super leuk om als cadeau te vragen, is voor de gever ook makkelijker dan dat ze zelf wat moeten bedenken en zo heb ik mijn armband snel mooi vol 🙂

 • Kelly Caresse
  25 april 2015

  Wat leuk en lief van je man!

 • Kelly Caresse
  25 april 2015

  Ja die roze is leuk he!

 • Lotte
  25 april 2015

  Jammer dat het gesponsord is en dat het dus waarschijnlijk niet je eigen idee was. Dat vind ik persoonlijk toch minder waardevol.

  Nu lijkt het ook een beetje alsof je die armbandjes kreeg en kwijt moest en omdat je moeder niet tegen sieraden kan, dan maar je schoonmoeder.

  Wel mooie armbandjes, zou het alleen zelf nooit kopen.

 • Manouk
  25 april 2015

  Wat een leuke bedeltjes zeg! En ook bijzonder dat ze ergens voor staan. Ik moet nog even bedenken wat ik aan mijn moeder voor Moederdag ga geven, maar ik denk dat ik mijn ouders een gezamenlijk cadeau geef dat geheel in teken staat van mijn zoontje. Ik denk een fotolijstje waarnaast een hand-of voetafdruk kan en dat we dit ook aan mijn schoonouders gaan geven.

 • Zs
  25 april 2015

  Super gaaf. Kan niet wachten op de winactie.!!

 • Daniëlle
  25 april 2015

  Ahw wat lief! Vroeger had ik ook een soort pandora armband, jeetje die heb ik zo vaak gedragen!
  Daniëlle onlangs geplaatst…WINACTIE/ €25,00 shoptegoed van Sans- OnlineMy Profile

 • Chantal
  25 april 2015

  Simpel maar toch heel mooi! Ik geef mijn moeder meestal iets voor in de keuken of een dagje weg 🙂
  Chantal onlangs geplaatst…After – Anna Todd: De spanning tussen Tessa en Hardin spat er vanafMy Profile

 • Jose
  25 april 2015

  Heel erg mooi! Ook omdat de bedels een naam hebben & ze dus meer zeggen dan alleen een armbandje 🙂

 • Linda
  25 april 2015

  Ooooh wat zijn ze pretty! <3 Wat een onwijs mooie cadeaus!
  Linda onlangs geplaatst…Plog | Zonnetje in Amsterdam, ijsje eten & Verona eventMy Profile

 • anouk
  25 april 2015

  Wat een prachtige armbandjes! Een prachtig cadeau
  anouk onlangs geplaatst…My Instaweek #2My Profile

 • Lisanne
  25 april 2015

  Mooi!! Ik heb voor mijn 18e verjaardag ooit een Pandora armband gekregen en inmiddels is het een armband vol herinneringen. Bijzonder dat je er een aan je getuige hebt gegeven, ik vind ze erg mooi. 🙂
  Lisanne onlangs geplaatst…Zaterdag Mamadag | 10 x de voordelen van zwanger zijnMy Profile

 • Kimberley
  25 april 2015

  Ik vind het echt heel erg mooi! En wat lief van je dat je het hebt gegeven aan je schoonmoeder, dat is een unieke situatie volgens mij 😉
  Kimberley onlangs geplaatst…Wie gaat er melk halen?My Profile

 • Kim
  26 april 2015

  Wat super dat je ze met dit cadeau kon verassen. Ik vind het ook altijd leuk om mijn dierbaren te verassen met wat leuks! Dat vind ik ook wel een voordeel van het bloggen. Dat ik anderen vaak wat leuks kan geven.
  Kim onlangs geplaatst…Let’s celebrate Earth Day!My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.