Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar sinds dit hele lockdown gebeuren, is het pakken van me-time echt wel een uitdaging. En dan bedoel ik vooral me-time buitenshuis. Want daar waar je anders gezellig zou gaan lunchen met een vriendin in de stad, een dagje sauna zou boeken of iets anders lekkers, bestonden mijn me-time momenten in de laatste lockdown weken vooral uit het doen van de wekelijkse boodschappen. Terwijl ik dit typ merk ik hoe stom dat klinkt, haha! Dus ik dacht: dit kan zo niet langer, ik ga er even op uit. In deze blog vertel ik je wat ik ging doen en deel ik een aantal handige budgetproof tips met je!

Zo pak je budget proof toch je me-time momentje tijdens de lockdown

Als zelfs je man zegt: ‘Kel misschien moet je er even op uit gaan’, dan weet je hoe laat het is. Tijd om wat tijd voor mezelf te plannen en ik had even geen zin om het zoveelste rondje door het bos te maken. Ik sprong op de fiets en dacht: wat is er wel open? En ik besloot te fietsen richting het centrum in het dorp verderop. Ik had geluk met een zonnige dag en op de fiets genoot ik van een fijne podcast. Dat is al een goed begin. Ik parkeer mijn fiets en haal een cappuccino to go bij een restaurantje wat een buitenverkoop heeft. Je wilt niet weten wat voor een genietmomentje dit was, die lockdown heeft er wel voor gezorgd dat ik sommige dingen die ik doodnormaal vond, ineens nog harder kan waarderen.

Dan wandel ik de Trekpleister binnen. Tijdens mijn KC Budgetchallenge XL deelde ik mijn weekboodschappen on a budget en kreeg ik vaak de vraag waarom ik mijn verzorgingsproducten hier niet bij meetelde. Ik haal mijn verzorgingsproducten zelden in de supermarkt. Het assortiment is veel kleiner en bij vragen kan niemand je gericht advies geven. Ik ben dan ook erg blij dat de drogisterijen de afgelopen tijd open zijn gebleven. Daar kun je  je verzorgingsproducten nog steeds voordelig halen en Trekpleister heeft 200 filialen in Nederland dus er is er altijd wel eentje in de buurt. Ook vind ik het fijn dat de medewerkers je kunnen adviseren. Zo kunnen ze je advies geven over de zelfzorggeneesmiddelen, maar ook over beautyproducten kunnen ze meedenken en aangeven wat voor jou de beste aanbiedingen zijn. Die service krijg je bijvoorbeeld niet in de supermarkt.

Als we het dan toch over budgetteren hebben, Trekpleister heeft altijd geweldige bulk acties. Zo koop ik vaatwastabletten voordelig in van die XXL aanbiedingen. Ook luiers scoor ik er voordelig. Ook anti-klit spray (de meisjes willen natuurlijk de prinsessen variant) scoor ik voordelig van Trekpleister eigen merk. Deze ruikt lekker zoet en doet goed z’n werk op de haren van de meisjes.

Ik heb een lijstje met artikelen die ik nog nodig heb en vul mijn mandje. Ook snuffel ik een beetje rond, ik vind het leuk om aanbiedingen te kijken en inspiratie op te doen. Zoek je bijvoorbeeld low budget gezichtsverzorging dan is de eigen lijn van Trekpleister met SPF erin een hele geschikte. Ik werk mijn lijstje af en doe een tube tandpasta in mijn mandje (ik haal hier tandpasta van Trekpleister eigen merk, voordelig en als beste getest volgens de Consumentenbond 2021), ik haal paracetamol bij (handig om op voorraad te hebben) en terwijl ik mijn mandje vul vind ik een hele handige wekker die tegelijk een draadloze telefoonlader is. Van die koopjes die je niet kan laten liggen haha!

Zoals jullie weten ben ik dol op het merk Kneipp en de heerlijke producten daarvan en ook die kosten in deze actie maar €12 voor 2 stuks. Ik haal mijn favoriete concealer van Catrice (lifesaver als moeder haha)  en ik heb zin om die avond een fijn maskertje aan te brengen dus ik vraag de medewerker om advies, over welk masker ik het beste kan nemen voor mijn gevoelige huid. Als ik mijn mandje heb gevuld ga ik naar de kassa en spring ik vervolgens op de fiets naar huis. Hoe simpel kan het eigenlijk zijn, het gaat erom dat je jezelf die tijd gunt om er op uit te gaan wanneer je er behoefte aan hebt, iets wat in deze tijd gewoon een grotere uitdaging – maar niet onmogelijk is.

Die avond sluit ik mezelf op in de badkamer met een grote mok thee en breng ik mijn nieuwe gezichtsmasker aan om vervolgens heerlijk in bad te gaan liggen met een lekker ruikende badolie erin. Daarna smeer ik mezelf in met een bodylotion en plof ik in bed met een goed boek. Dit was een hele geslaagde dag! Hoe simpel kan het eigenlijk zijn, het gaat erom dat je jezelf die tijd gunt om er op uit te gaan wanneer je er behoefte aan hebt, iets wat in deze tijd gewoon een grotere uitdaging – maar niet onmogelijk is.

Ben jij ook echt een budget shopper of scoor jij nu je verzorgingsproducten in de supermarkt? Ik ben benieuwd wat jij nu doet om toch wat me-time in te plannen.

#Advertorial in samenwerking met Trekpleiser.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

1 gedachte over “Zo pak je budgetproof toch je me-time momentje tijdens de lockdown”

  1. Jaaa de drogist is gewoon een uitje nu in deze tijd, even lekker rond snuffelen!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.