Cocoonen in huis, ik weet niet hoe het met jou zit, maar wat kan ik daar intens van genieten. Met cocoonen bedoelen we letterlijk: lekker in je cocon kruipen. Jezelf omringen met comfort en ontspannen is de ultieme vorm van selfcare, als je het mij vraagt. Ik vertel in deze blog hoe je thuis het ultieme cocoon moment kunt creëren wat je iedere dag lekker kunt doen. Heerlijk om te doen na een drukke dag op werk, met de kids of wat voor dag je er ook op hebt zitten. Of om gewoon op je chille zondag de hele dag van te genieten. Lees je met me mee?

Zo cocoon je heerlijk in eigen huis
Cocoonen in eigen huis is wat mij betreft de fijnste vorm van selfcare. Jezelf omringen met alles waar jij blij van wordt, want zo wordt het leven een stukje leuker. Zoals het aanzetten van heerlijke geurkaarsen, het drinken van je favoriete thee of bijv. een chai latte of wat dacht je van chocomel met slagroom. Alles kan en alles mag, zolang jij er vooral heel erg blij van wordt. Neem er je favoriete snacks bij zoals heerlijke bonbons, luxe chocolade, nootjes die je lekker vindt, of ben jij meer team hartig die voor een borrelplankje gaat met lekkere kaas en ander lekkers.

Vergeet vooral niet de fijne dekentjes. Heerlijke zachte dekens voor op de bank of op bed omringen je met luxe en comfort. Ik kan echt niet zonder mijn fijne dekentjes. Vooral in de herfst, winter en het voorjaar als het nog net wat te fris is. Doe heerlijke huissokken aan, of je lievelingssloffen.

En wat is het belangrijkste om heerlijk in huis te cocoonen? Het dragen van je meest comfortabele outfit natuurlijk. Loungewear die heerlijk los rondom je huid zit of een heerlijke pyjama. Dan voel ik me ultiem thuis. Hema heeft fijne nachtkleding voor dames waar je blij van wordt. Zoals heerlijke nachthemden waar je dan een fijne zachte badjas overheen doet, heerlijke zachte onesies en nog veel meer. Ik word er blij van en heb dan ook hele fijne modelletjes in huis van Hema. Wat is jouw favoriete type pyjama?

Ik ben benieuwd, wat doe jij om heerlijk thuis te cocoonen en wat draag je dan het liefst?

# Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Hema.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.