Wishlist om in en rond ons huis nog te veranderen

We wonen nu bijna 3 jaar in ons mooie nieuwbouwhuis. In onze ogen echt ons droomhuis waar we met heel veel plezier wonen in een gezellige buurt. We voelen ons hier enorm thuis, de meisjes hebben het fijn, ze spelen graag samen buiten met buurt kinderen en ook wij zijn hier helemaal op onze plek. Als je een nieuwbouwhuis koopt doe je aan het begin een heleboel om het in te rechten. Van de vloer en de muren tot aan raamdecoratie, de tuin en andere kleine details dat je heel blij bent zodra het af is en je er lekker in kunt gaan wonen. Dan blijven er altijd nog klusjes over om later op te pakken. Die hebben wij ook en ook steeds uitgesteld want eenmaal woonachtig komt het er niet zo van als druk gezin met 3 kinderen. Wel heb ik een wishlist met dingen voor in en rondom het huis die we graag nog zouden aanpakken. Dat lijstje deel ik in deze blog met jullie. Lees je gezellig mee?

Wishlist om in en rond ons huis nog te veranderen

 • Een veranda in onze tuin zodat je ook bij wat minder mooi weer lekker buiten kunt eten en droog kunt zitten. Daar zou ik dan een eettafel onder zetten of juist de loungeset. Hierdoor maak je meer gebruik van je tuin door het hele jaar heen en verleng je je leefruimte in je woning. We zijn hiervoor al aan het rondkijken.
 • Rolluiken kopen: Ondanks dat ik makkelijk kan slapen als het niet geheel donker is, mis ik wel de gemakken van rolluiken. Zo houd je de warmte makkelijker buiten op warme dagen, en houd je ook ongedierte zoals wespen beter buiten. Daarnaast slaap je een stuk dieper in een ruimte die je volledig kan verduisteren wat zeker tijdens deze langere lichte dagen een groot voordeel heeft voor je energieniveau.
 • In plaats van rolluiken, denken we er ook aan om eventueel voor screens te gaan bij de ramen. Soms is de zon zo enorm fel dat ik bijna verblind wordt op mijn kantoor tijdens het werken in de ochtend. Ook in de namiddag merk ik bij de ramen bij onze eettafel dat de zon zo laag kan staan dat het je verblind. De gordijnen dicht doen op die momenten is ook niet wat je wilt, dus dan zijn screens wel echt een uitkomt om toch daglicht te blijven houden, maar wel het teveel aan zonlicht wat te verduisteren.
 • Nieuwe tuintegels: Met de bestrating in onze tuin zijn we niet zo blij. De tegels zijn niet zo netjes gelegd en steken daardoor ook hier en daar uit. Ook verkleuren de tegels iets terwijl dit in de winkel verteld werd als iets wat niet zou gebeuren. Ook is er snel groene aanslag op te zien. Het liefst zou ik de tuin opnieuw laten bestraten maar dan met ingemetselde tegels, dat is onderhoudsvrij en heel netjes.

Dit was voor nu het lijstje met aanpassingen die nog op de wishlist staan voor onze tuin. Wat heb jij nog op je wensenlijstje staan voor jouw woning? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

0 reacties

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Ik heb iets leuks voor je!

   

  Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
  dit veld niet invullen s.v.p.