uta-raasch-korte-mantel-van-100-scheerwol-marine-103978_CAT_M_240613_100458

Heerlijk het herfst/winter seizoen komt er weer aan, en wat ben ik daar stiekem toch dol op. Heerlijk genieten in ons fijne huisje met de kaarsjes aan, dekentjes op de bank en liters koppen thee. Winterkleding vind ik vaak leuker als zomerkleding, en een belangrijk onderdeel daarbij is de winterjas. Ik verwacht over 6 weken ongeveer te gaan bevallen, en daarna kan ik weer gaan voor een mooie winterjas. Ik vind het belangrijk dat een winterjas van goede kwaliteit is, dat deze me lekker warm houdt en dat ik me er heel comfy in voel. Omdat ik nu nog geen jas kan kopen door mijn grote babybuik, kan ik wel volop inspiratie opdoen en deze met jullie delen. Op de website van Peter Hahn vond ik mooie kwalitatief goede jassen, waar ik mijzelf wel in wil verwarmen deze winter. Kijken jullie mee naar mijn favorieten?

Wat een heerlijke jas dit, prachtig modelletje, helemaal waterdicht en deze houdt ook mijn bovenbenen warm op de fiets. Ik vind het tof dat het zowel een sportief, als een wat netter model is. Deze jas is van het merk Laurel. 

Op deze jas ben ik stiekem een beetje verliefd, de kleur, de heerlijke grote jas om helemaal in weg te kruipen! Wat een prachtige print, en helemaal hip! De jas is gemaakt van 100% scheerwol, warmer kun je niet worden denk ik!

Deze jas verdient een tweede plaats, naast de jas van hierboven. Ook dit is zo’n fijne wegkruipjas, maar dan in wat neutralere tinten wat ik ook heel tof vind. Beide jassen zijn van het merk Saga.

Deze jas is gewoon helemaal Kelly, de felle kleur, het roze, ja dat past bij mij. Het is een jas die daarnaast ook heel praktisch is en waterdicht. Ik bekijk het leven graag door een roze … met een roze jas!

Een trenchcoat is the little black dress, onder de jassen. De musthave voor iedere vrouw om netjes en representatief op een afspraak te verschijnen. Deze jas is helemaal ladielike.

Ik heb nog even om mijn keuze te maken voor de perfecte jas, die naast duurzaam en warm, ook nog een waterdicht is, en niet te vergeten hartstikke modieus! Wat zijn jouw favorieten? Waren jullie al bekend met het online modehuis Peter Hahn? Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Liefs Kelly.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

7 gedachten over “Winterjas mode inspiratie”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.