Winactie : Win een Bobike fietsstoeltje

winbob

Zelf gebruik ik met veel plezier de fietststoeltjes van het merk Bobike. Een merk dat naar onze ervaringen, erg prettig in gebruik is maar ook een merk dat hele veilige producten verkoopt. Herinneren jullie het artikel nog waarin ik ons nieuwe fietstoeltje liet zien? Vandaag mag ik als winactie een fietstoeltje voor voorop van Bobike verloten (de Bobike ONE Mini) . Je kunt meedoen voor jezelf, maar misschien wil je er een vriendin of familielid blij mee maken. Benieuwd hoe je mee kunt doen? Lees dan snel verder.

bobije

Wij fietsen inmiddels al een jaar rond met Lana in het Bobike stoeltje, dit bevalt voor ons erg goed. Op deze foto was Lana ongeveer 9 maanden oud, zo schattig!  Het leuke is, ik mag zo’n Bobike stoeltje voor voorop de fiets verloten. Om precies te zijn is dat de Bobike ONE Mini. Hoe doe je mee?

Wat moet je doen om kans te maken op het stoeltje?:

 • Bobike liken op Facebook  
 • Bobike volgen op Instagram 
 •  Laat een comment achter onder dit artikel waarin je vertelt dat je meedoet (en het bovenstaande gedaan hebt) en laat hier een geldig mailadres achter zodat we je kunnen bereiken als je gewonnen hebt.

Dat is alles! De winnaar mag het kleurtje van het stoeltje zelf kiezen, de levertijd hierop kan wel variëren. Veel plezier met het meedoen aan deze winactie en ik wens de winnaar alvast veel fietsplezier met zijn/haar kindje.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

85 reacties

 • Anne
  23 juni 2015

  Oh nee, ik heb geen Facebook, maar wel een dochter op komst! Ik voldoe dus helaas alleen aan die voorwaarde. Wat een leuke actie!

 • Bianca
  23 juni 2015

  Wat een leuke win actie 🙂 Zelf heb ik het niet nodig, maar wens wel iedereen veel succes x
  Bianca onlangs geplaatst…PUPA LIKE A DOLL FLUID FOUNDATIONMy Profile

 • Larissa
  23 juni 2015

  Heb de facebook pagina en instagram geliked!
  Bobike is een supermerk. Voor bonuszoon gebruiken we het achterop stoeltje.
  Leuke is papa heeft er zelf ook in gezeten. Dus stoeltje is al 28 jaar oud ongeveer, maar doet nog steeds zijn werk even goed!
  Nu met een klein meisje op komst lijkt het me fantastisch om daar ook mee te gaan fietsen, helaas is het oude voorrop stoeltje in de loop der jaren door schoonouders wegggooid en een nieuwe zou dus erg welkom zijn!

 • iris
  23 juni 2015

  Ik doe graag mee met actie! Wat zou het fantastisch zijn, om na alle ellende en zorgen van de afgelopen jaren met ons gezonde mannetje rond te kunnen fietsen

 • Patricia Schmitz-Heres
  23 juni 2015

  Wat een leuke actie!!! Ik doe heel graag mee en heb daarom beide geliked En gevolgd.
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Review | MonsterdoosMy Profile

 • Alicia Hofman-Voshol
  23 juni 2015

  Like op Facebook en volgend op Instagram!

  Nu hard duimen, ik weet zeker dat ik iemand heel blij kan maken met dit stoeltje als cadeau!

 • Barbara
  23 juni 2015

  Leuke actie enkel past mijn dame allang niet meer in zo’n stoeltje dus ik gun het andere mama’s!
  Barbara onlangs geplaatst…De invloed van Facebook is groot!My Profile

 • Irena
  23 juni 2015

  Ik doe heel graag mee met de actie om het stoeltje te winnen. Mijn dochter leert nu zelfstandig en goed zitten, eerste stap in goede richting. Kijk er naar uit om samen te gaan fietsen!

 • Elisabeth
  23 juni 2015

  Wat een superleuke winactie! Hij komt precies op het goede moment
  moment, mijn zoontje is bijna zo oud dat we kunnen fietsen samen. Geliked en gevolgd dus! Xx
  Elisabeth onlangs geplaatst…Natursutten speentjeMy Profile

 • Amanda
  23 juni 2015

  Ik zou graag mee doen met deze actie, zodat ik als Kian er klaar voor is met mij heerlijk kan fietsen..
  Kan niet wachten tot we mogen en dan zou dit stoeltje al een goed begin zijn.
  En niet alleen ik maar vooral mijn vriend zit echt te wachten tot hij mag fietsen met Kian..Toen ik zwanger was had hij het er al over straks als het kan dan ga ik veel fietsen lijkt mij zo leuk.

  xx
  Amanda
  Amanda onlangs geplaatst…Vaderdag plogMy Profile

 • Danielle
  23 juni 2015

  Leuk leuk leuk! Komt heel goed van pas hier, vorige week in ons zitje van mijn fiets af gestolen, idioten!

  Heb de Facebook en Instagram pagina geliked.

  Liefs

 • Lisa
  23 juni 2015

  Ik doe graag mee met de winactie 🙂 Zou leuk zijn!!

 • San
  23 juni 2015

  Jaa leuke actie! Ik doe mee:)

 • Justian Kneefel
  23 juni 2015

  Wij doen mee en we hebben geliked en we volgen ze op instagram :). Wat een toffe aktie!
  Justian Kneefel onlangs geplaatst…Mommy Maandag – Vaderdagcadeau makenMy Profile

 • Tamara
  23 juni 2015

  ik doe heel graag mee. We zijn dit weekend wezen kijken naar een mamafiets en we hebben er 1 op het oog. Ook moeten we een kinderzitje aanschaffen dus als ik de gelukkige zou zijn om deze te winnen zou echt geweldig zijn!! Fingers crossed
  Tamara onlangs geplaatst…Let’s get personal tag!My Profile

 • Jennifer
  23 juni 2015

  Een fietsstoeltje staat hier ook nog hoog op het verlanglijstje, voor wanneer hij daar oud genoeg voor is, aangezien een fiets ons enige vervoermiddel is in de stad. Het lijkt me echt heerlijk om over een tijdje met Melle op de fiets te kunnen!
  Jennifer onlangs geplaatst…Reactie op Easy Peasy, lekker leren eten door MariëlleMy Profile

 • Marijke I EasyDailyFood
  23 juni 2015

  Wat een leuke actie want deze stoeltjes zijn behoorlijk prijzig! Zelf ook een bobine stoeltje gebruikt. Moet inmiddels opzoek naar een mooie voor achterop!
  Marijke I EasyDailyFood onlangs geplaatst…Salade capreseMy Profile

 • Mirella vd ven
  23 juni 2015

  Wat super leuk zeg! Ik doe heel graag mee en zou het heel erg leuk vinden om de Bobike ONE Mini te mogen winnen! Zo fijn en handig voor mijn kleine meisje! Nu doen we alles met de kinderwagen maar het zou SUPER zijn om met haar voor op de fiets overal naar toe te kunnen fietsen!!

 • Rowan
  23 juni 2015

  Super leuke winactie! Ik moet alles doen op de fiets met 2 kindjes aangezien ik geen rijbewijs heb. Ik heb sinds kort een mamafiets alleen de stoeltjes missen nog. Ik zou hem heel graag willen winnen zodat we de oudste iedere dag op de fiets naar school kunnen brengen.

 • Malou
  23 juni 2015

  Ik heb net een zitje gekocht haha, dus ik doe niet mee.
  Malou onlangs geplaatst…ZOMER WISHLISTMy Profile

 • Denise
  23 juni 2015

  Ik doe mee voor een lieve vriendin die net een zoontje heeft gekregen en alles op de fiets moet doen omdat ze door een probleem met haar evenwichtsorgaan nooit kan autorijden, en ik ze veel veilige kilometers gun =)

 • Rita
  23 juni 2015

  Ik zou hem graag willen winnen voor mijn dochter zodat ze lekker kan fietsen met mijn kleindochter!

 • lieke
  23 juni 2015

  Wat een super win actie! Ik heb fb pagina van Bobibike uiteraard geliked en volg ze op instagram. Met twee kindjes kort op elkaar zou dit stoeltje super welkom ze zijn. We hebben nu een bobike zitje van 8 jaar oud voor onze dochter. Welke overigens nog perfect is dus de kwaliteit is super. Onze dochter is n fijn ukkie dus past nog wel even op de voorzit. Wat zou het leuk zijn als ons zoontje straks ook voorop kan zitten en we met zn viertjes de omgeving kunnen verkennen.

 • Paulien
  23 juni 2015

  Yes, ik doe mee en heb aan alle voorwaarden voldaan. Ik wacht in spanning af!

 • Saskia
  23 juni 2015

  Ik volg beide sites/accounts en ik wil graag kans maken…

 • Joyce
  23 juni 2015

  Ik doe graag mee! Het lijkt me heerlijk om straks rond te kunnen fietsen met mijn kleine man!

 • Sylvie
  23 juni 2015

  Wat een leuke actie! Ik doe mee! Als ik niet win zal ik er zelf eentje voor Ivar aanschaffen, die kan nu zitten en mag dus binnenkort mee op de fiets, yeah! 🙂
  Sylvie onlangs geplaatst…Het gevaar van babyzwemmenMy Profile

 • Sylvie
  23 juni 2015

  Wat een leuke actie, ik doe graag mee! Als ik niet win zal ik er zelf eentje aan gaan schaffen, aangezien Ivar nu kan zitten en we binnenkort dus kunnen gaan fietsen, yeah! 🙂
  Sylvie onlangs geplaatst…Het gevaar van babyzwemmenMy Profile

 • Lysanne en Julia
  23 juni 2015

  Deze actie komt op precies het goeie moment! Mijn meisje is nu 9 maanden en er helemaal klaar voor om met mama te gaan fietsen. Ik was me aan het oriënteren op fijne fietsstoeltjes en Bobike steekt hier met kop en schouders boven uit! Mooie kleuren, maar ook lekker stevig voor Julia’s wiebel kontje 🙂 Lekker naar het dorp of door de duinen fietsen: we zien het helemaal zitten! En als ik deze mooie fietsstoel ook nog eens zou mogen winnen… … Duimen maar!

 • Lysanne en Julia
  23 juni 2015

  En ik heb Bobike natuurlijk geliked op Facebook en volg op instagram, aan alle voorwaarden voldaan!

 • Maud
  23 juni 2015

  Alweer een hele tijd geleden werkte ik bij de Halfords en verkocht ik regelmatig een Bobike fietsstoeltje. Het voordeel van de Bobike? Je kunt deze heel makkelijk bevestigen op meerdere fietsen, hiervoor heb je alleen maar een extra ‘blok’ nodig voor een extra fiets. Ideaal!
  Ons kleine meisje is nu bijna 4 weken oud, dus kan nog niet mee op de fiets.. Maar ik kan niet wachten tot we eindelijk met haar kunnen fietsen, heerlijk!

  Ik doe dus heel graag mee aan deze winactie en heb uiteraard Bobike geliket op Facebook en ik volg ze op Instagram. Fingers crossed 🙂
  Maud onlangs geplaatst…Hotspot: Hammam Al Andalus in MalagaMy Profile

 • Sanne
  23 juni 2015

  Ooeeh die zou ik graag willen winnen!
  Ik heb nu een oud stoeltje voor op de fiets en die gebruikte ik met mijn gastkindjes (ik werk als Gastouder).
  Sinds mijn bevalling heb ik niet meer gefietst. Mijn zoontje is nu 6maand en ik kan niet wachten om eindelijk weer te gaan fietsen, samen met hem! En hoe leuk zou het zijn als hij dan in zijn eigen nieuwe stoeltje kan zitten……! 🙂

  Ik ga snel bobike liken op Facebook en Instagram! 😉

 • Sanne
  23 juni 2015

  Oeeh ik doe mee!
  Ik heb op mijn fiets een oud stoeltje zitten wat ik gebruikte voor mijn gastkindjes (ik werk als gastouder).
  Sinds mijn bevalling heb ik niet meer gefietst. Mijn zoontje is nu zes maand en ik kan niet wachten om eindelijk weer te gaan fietsen, samen met hem!
  En hoe leuk zou het dan zijn als hij dan in zijn eigen nieuwe stoeltje kan zitten….?! 🙂

  Ik ga vlug Bobike liken op FB en IG! 😉

 • Dionne Beunder
  23 juni 2015

  Natuurlijk had ik bobike al geliked zowel op Facebook als Instagram. Ik zou deze supergraap willen winnen voor in ons gezin. Met de tweeling die op komst is zou hij meer dan welkom zijn! Heerlijk fietsen met het gezin vinden wij heerlijk. Mijn zoontje heeft een grote jongens stoel van bobike voor achterop mijn fiets en wij zijn echte fans! Goede kwaliteit en goed zitcomfort!

 • kimsasjeldjani
  23 juni 2015

  HOI .

  Ik doe graag mee met de actie. Kan niet wachten tot ik straks lekker met mn kleine man kan gaan fietsen!! Hij is nu 6 maandjes en aps alleen staande mama van 3 maak ik dus heeeeeeel graag kans!
  Bobike zelf heb ik op face al geliked nu nog instagram!!

  Super leuke actie en voor alle mama’s succes!!

  Groetjes kim

 • Lilian
  23 juni 2015

  Leuke actie weer!
  Ik heb de facebook pagina geliked, en volg ze nu op instagram.
  Zou het super vinden om het te mogen winnen. Daar kan ik weer heel wat uurtjes mee maken samen met mijn boefje op de fiets!
  Ik zie ze geregeld voorbij komen op straat. Ze zien er echt stoer uit!

 • Wies Otter
  23 juni 2015

  Graag voor m’n dochter. Ik heb ondertussen geliked op Facebook en twitter.

 • MIchelle
  23 juni 2015

  Dat zou super leuk zijn om te winnen! Mijn dochter is bijna 9 maanden dus we kunnen bijna op de fiets. Scheelt een hoop, dan hoef ik tenminste niet meer overal lopend heen 😀 Dit mooie zitje van BoBike zou dus heel goed van pas komen!

 • Saskia
  23 juni 2015

  Super leuke actie! I love Bobike!!! Zowel op fb als insta volg ik ze al. Nu duimen!

 • Ingrid
  23 juni 2015

  Wat een super leuke actie Kelly! Ik zou heel graag een fietstoeltje winnen voor onze dochter Florien. Ik kan niet wachten om met haar rond te fietsen, ze is vandaag 3 maanden oud. We hebben al het bovenstaande gedaan en zijn nu aan het duimen.

 • Patricia
  23 juni 2015

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn bonus zoon, wat zou het geweldig zijn als ik hem zelf mee kan nemen op mijn eigen fiets. De leuke vrolijke kleurtjes van de stoeltjes spreken mij zeer aan. Nu maar duimen dat ik ga winnen!!!

 • Yasmin
  23 juni 2015

  Ik doe mee met de winactie! Voor de kleine meid die op komst is :).
  Ik heb de facebookpagina geliked en volg de instagram van bobike.

 • Esmeralda Groenland
  23 juni 2015

  Ik ben druk aan het oriënteren voor een mamafiets en daar moet uiteraard een zitje op komen. Zou geweldig zijn om deze te winnen.

 • Jasmijn
  23 juni 2015

  Wat leuk! Bobike is onze favoriet. Een nieuw stoeltje voor de nieuwe baby is welkom. Geliked op fb en insta.

 • SophiaG
  23 juni 2015

  Ik doe heel graag mee.

 • Manouk
  23 juni 2015

  Wat een leuke winactie weer! Ik heb bobike geliked op zowel instagram als facebook.

 • Karlijn
  23 juni 2015

  Wat een leuke actie ik doe graag mee, maar ik heb helaas geen instagram.
  Binnenkort is mijn dochtertje oud genoeg om in het fietstoeltje te zitten, dus het Bobike fietsstoeltje zou heel goed van pas komen!

 • Sigrid
  23 juni 2015

  Bobike heeft er een IG volger bij! En ik vind het zó leuk dat de ONE in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Voor mij zou het rode zitje THE one zijn 😉 Ik heb een rode Cortina moederfiets waar ik veel mee fiets (arme fiets, denkt ik weleens) en een rood stoeltje zou supervrolijk combineren. Hoewel een afstekende kleur ook leuk zou kunnen zijn… Onze jongste zit nu in een tweedehands Bobike exemplaar waar ook zijn zus en broer in hebben gezeten. Even heb ik gedacht: zal ik een nieuwe kopen? Maar eigenlijk is het stoeltje nog te goed, alleen het windscherm heeft het begeven. “Zonde”, zegt mijn hoofd dus maar mijn hart denkt er iets anders over… Helemaal nu we nog een volgend wondertje verwachten! En misschien zijn de nieuwste stoeltjes ook wel nog veiliger…? Eentje winnen zou superleuk zijn, wel luxe maar een cadeau waar de kleintjes heerlijk van mogen genieten. En ik ook 🙂

 • dientjuh jansen
  24 juni 2015

  ik heb via Facebook meegedaan dientjuh jansen instagram dientjuh1979 ik wilde heel graag meedoen voor mijn dochter die heeft 3 kinderen en ze kan geen kant op zonder fietsstoeltje

 • Jennifer van der Padt
  24 juni 2015

  wat een leuke actie! Ik zou hem super graag willen winnen om van de zomer met mijn lieve dochtertje te kunnen fietsen. Ik heb ze geliked op Facebook en Instagram.

 • Cd
  24 juni 2015

  Leuk! Ik doe graag mee! Duimen maar!

 • Wendy
  24 juni 2015

  Leuke actie! Ik doe graag mee voor ons zoontje die over een week of 4 geboren gaat worden. Kunnen we volgende zomer ook lekker fietsen!
  Wendy onlangs geplaatst…Bezoekje BabyparkMy Profile

 • Mandy
  24 juni 2015

  Super leuk! Ik zou graag mee willen doen voor de fiets stoel in de kleur urban black. Heb de punten gedaan.

 • Silvanna
  24 juni 2015

  Jaaa! Ik doe graag mee! Sidney is er bijna klaar voor om mee te gaan op de fiets dus een fietsstoeltje zou heel welkom zijn!!

  Ik volg Bobike op instagram en Facebook dus fingers crossed!!

 • Inge
  24 juni 2015

  Mijn man hoopt dat ons dochtertje net zo besmet wordt met het fietsvirus als hij.
  Met zo’n mooi fietszitje kunnen ze samen lekker op pad voor leuke papa-dagen.
  Uiteraard bobike geliked op facebook en instagram.

 • Jarina
  24 juni 2015

  Onze zoon is bijna 8 maanden, dus het zal niet lang meer duren voordat hij mee kan met de fiets. Het zou dus super goed uitkomen als hij een fietsstoeltje krijgt! Ik heb bobike geliked op facebook. We wachten in spanning af!

 • Ilse
  24 juni 2015

  Ik doe mee voor mijn kleinzoon Vladimir! Ik heb het geliked op fb en volg ze op ig

 • Marieke
  24 juni 2015

  Ik doe ook mee, ik kan dit wel gebruiken want mijn zoon is nu bijna 8 maanden en ik heb nog geen stoeltjes, ik heb alles gedaan wat ik moest doen

 • Anne
  24 juni 2015

  Leuke actie, ik doe mee voor mijn nichtje waar ik peettante voor ben, ik heb alles gedaan qua liken en volgen

 • Linda
  24 juni 2015

  wat doe ik graag mee met deze actie! Ik heb geen Facebook meer, maar wel IG en daarmee gedaan wat ik moest doen: Mijn ouders passen 3 keer in de week op en willen heel graag een stoeltje voor op de fiets zodat ze blokjes kunnen fietsen etc. Dus hoe leuk zou het zijn als ik ze hier mee blij kan maken.

 • Rosanne2909
  24 juni 2015

  Wat een super leuke actie weer! Ik zou heel graag nog zo’n stoeltje willen hebben! Ik vind bobike een geweldig merk waar ik veel over heb gehoord en mijn ouders zou ik zo’n stoeltje wel kado willen doen! 🙂
  Rosanne2909 onlangs geplaatst…Moederdag en VaderdagMy Profile

 • Lisette
  24 juni 2015

  Ik wil er graag 1 winnen voor mijn man! Hij zit al sinds de geboorte van onze zoon te zeggen, dat hij niet kan wachten om met hem te fietsen! Hij is nu 7 maanden, dus hij moet nog wel even wachten! Maar als we deze winnen zijn wij vast voorbereid als hij 9 maanden wordt!

 • Rachel
  24 juni 2015

  Wauw! Wat een gave actie! Heel graag win in de Bobike ONE zodat we met onze kleine man lekker kunnen gaan fietsen of natuurlijk als cadeau voor oma zodat ze gezellig met kleinzoonlief en de fiets op pad kan! (En uiteraard geliked + volgen op Instagram).

 • Noraly
  24 juni 2015

  Doe graag mee. Ons kleine prinsesje is nu een half jaar, dus zou geweldig zijn als we deze winnen 🙂 Ik heb beide pagina geliked en gevolgd

 • Vera
  24 juni 2015

  Ik doe mee voor mijn zoon, ik heb ze op Ig gevolgd en like ze nu ook op fb

 • Melissa
  24 juni 2015

  Ohh maar al te graag doe ik ook mee! Ik heb afgelopen week een nieuwe fiets gehaald maar moet nog een stoeltje voor ons zoontje (8mnd) zodat we lekker van het mooie weer kunnen genieten samen!

 • Nathalie
  24 juni 2015

  leuke actie, ik doe graag mee.

 • Ilse
  24 juni 2015

  Facebook: check
  Instagram:
  Wil erg graag winnen: check check check
  Oftewel: doe graag mee zodat ik en me zoontje binnenkort eindelijk kunnen fietsen

 • Peggy
  24 juni 2015

  Wat een leuke actie. Lijkt me zo leuk om samen met mijn zoontje fietsend op pad te gaan. Er zal een wereld voor hem open gaan! 😀
  Ik volg bobike dan ook op instagram!

 • Wendy
  24 juni 2015

  Wat een super actie. Ik doe graag mee! Ik heb alles geliked! Zou geweldig zijn voor m’n zoontje van 7 maanden

 • Michelle
  24 juni 2015

  Leuk! Ik doe graag mee!

 • Alicia Blauw
  25 juni 2015

  Wat een leuke actie, ik probeer het gewoon! Ik zou graag de bobike willen winnen!! Want mijn Zoontje begint al te zitten en aangezien de zomer nu eindelijk gaat beginnen.. Lijkt het me geweldig om met hem lekker te fietsen en me kleine vriendje in de bobike!
  Facebook & istagram actie geliked & gevolgd!

 • Kimm Peeters
  25 juni 2015

  Ik ben fan!
  Van Bobike, Facebook en Instagram

  Heb al 2 grote meiden en zij hebben ook altijd in/op een Bobike gezeten.
  Dus ik kan het weten!

  Super stoeltjes én veilig én fijn!
  Dat zou ook wat voor mijn kleinste meisje zijn!

  Succes voor iedereen die mee gaat doen
  Met het Bobike stoeltje wordt het echt een topseizoen!

 • Sabine Flothuis
  25 juni 2015

  Ik zou heel graag kans willen maken op het voorzitje van Bobike!! Nog maar een paar maandjes dan mogen wij onze kleine man meenemen op de fiets en dat lijkt ons heerlijk!! Een fijne gedachte om dan al zo’n mooi stoeltje in huis te hebben…..

  Ik like zowel de Facebook pagina als de Instagram pagina……Hard duimen maar!! 🙂

 • Lies
  25 juni 2015

  Onwijs leuk!! Ik doe heel graag mee voor een lieve vriendin die binnenkort mama gaat worden <3
  Ik heb bobike gevolgd en geliked 🙂

 • melissa
  25 juni 2015

  Oh superleuk zeg. Ik doe graag mee.
  fb : melissa.vanstipdonkmaas
  instagram: melissamaas1984

 • Christine Claeys
  25 juni 2015

  Ik doe heel graag mee ,zodat ik kleinknd met de fiets naar school kan brengen

 • elisabeth
  25 juni 2015

  ideaal voor mijn kleindochter, ik heb helaas geen instagram

 • Suzanne
  25 juni 2015

  Super leuke winactie! Ik heb geliked op Facebook en gedeeld op Instagram. Wat zou ik dit stoeltje graag winnen voor mijn zoontje!! Over een paar maanden mag mijn dochter naar de peuterspeelzaal. Met een stoeltje voor mijn zoontje voorop kunnen we lekker met drieën op de fiets mijn dochter wegbrengen en ophalen. Heerlijk!

 • Angela
  26 juni 2015

  Ezra is nu 8 maanden oud, dus hij mag bijna op de fiets! We hebben nog geen fietsstoeltje aangeschaft, dus het zou super super gaaf zijn als we hem winnen. Zo zin in om samen op de fiets te kunnen stappen!!
  Angela onlangs geplaatst…Vlees bestellen bij Koop een Koe. Hoe bevalt het?My Profile

 • Chantal
  26 juni 2015

  Ik doe ook echt heel graag mee lekker fietsen in de zomer met Morris!
  Mis je echt na een lange tijd ivm dat je kindje nog te klein is.
  Maar de juiste periode komt eraan dus wil heel graag een gokje wagen.
  Heb voldaan aan de eisen.

  Keep up the good work Kelly!
  Liefs Chantal en Morris

 • Cecarolien
  28 juni 2015

  Ik doe heel graag mee!, heb nu een dochtertje van 2 week oud, en zou als ze wat groter is graag met d’r gaan fietsen..en heb nog geen fietsstoeltje! dus zou een uitkomst zijn 🙂
  Verder heb ik bobike geliked op facebook en volg ik ze op instagram 🙂

 • Denise Brekelmans
  29 juni 2015

  Ik heb bobike geliked op Facebook en ik volg ze op Instagram! Deze troste tante doet heel erg graag mee voor haar fantastische lieve nichtje die binnenkort ook nog eens een zusje krijgt. Het stoeltje kan dus nog een hele lange tijd gebruikt worden!

 • Miranda
  30 juni 2015

  Leuke win actie, ik heb Bobike geliked op facebook en instagram.

 • Christianne
  1 september 2015

  Wat een leuke actie, ik zou hem graag winnen. Ik heb de Facebook en de instagrampaginga van bobike geliked. Hij zou heel erg goed van pas komen.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.