winnenIk heb echt een super leuke winactie voor jullie! Althans, ik vind hem leuk! Vorige week ontvingen wij een super leuk pakket van Little Tikes, het merk dat bekend staat om een heleboel speelgoed items. Lana kreeg haar eerste driewieler en dat vond ik toch best een mijlpaal, zo’n fiets. Als een kind gaat ‘fietsen’ lijken ze ineens wel heel erg groot. Ik vertel je vandaag hoe de driewieler ons bevalt, inclusief wat foto’s en dit is tevens een hele leuke winactie voor mama’s of trotse oma’s, opa’s, tantes, vriendinnen!

Toen het pakketje binnen kwam ging mijn vader gelijk als enthousiaste opa aan de slag om de fiets in elkaar te zetten. Lana maakte haar eerste ritje en was helemaal om. Het eerste wat ze in de ochtend voortaan doet is naar haar driewieler toe lopen. Ze vind het geweldig en zit er met een big smile op. Leuk om te zien hoe ze zo enthousiast is.

Het leuke aan dit modelletje is dat deze driewieler helemaal met je kindje meegroeit. Vanaf ongeveer 9-12 maanden kan je kindje erop zitten en duw je met hem of haar mee. De voeten van je kindje kunnen dan op een plateau rusten. Wanneer je kindje iets groter wordt en toe is om zelf te trappen, dan kun je nog steeds mee helpen met de ‘duwstok’ maar dan leert je kindje op eigen tempo te ‘fietsen’. De volgende stap is dat je de duwstok eraf haalt en je kindje zelf gaat fietsen. De driewieler heeft handige riempjes om je kindje veilig vast te zetten (die had ik op deze foto nog niet helemaal goed zitten). Ook zit er een zonnescherm bij om je kindje tegen de zon te beschermen (niet op de foto). Wij zijn erg blij met de nieuwe paars-witte bolide van Lana.

Multicolor ‘Primary’

WIN!
Jij kunt deze driewieler (de paarse, of de multi color variant) winnen! Voor jouw eigen kindje, het kindje van je zus of vriendin of een andere bekende.
Hoe maak je kans op zo’n toffe Little Tikes driewieler?
– Like de Facebook pagina van Kellycaresse
– Laat een reactie achter bij de comments met een geldig mailadres waarin je vermeld wie je bent, voor wie je meedoet en in het kort waarom jullie zo blij zouden zijn met deze driewieler.
– Optioneel: Ik zou het leuk vinden als je me zou volgen op bloglovin’.

That is all! Ik wens jullie veel succes met het meedoen aan deze super toffe actie! Wat vinden jullie van Lana’s nieuwe driewieler?

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

60 gedachten over “Winactie + Review Little Tikes driewieler”

 1. Wat een leuke winactie! Ik doe mee voor mijn zoontje Simon. Die is nu 8 maanden. We verhuizen binnenkort en kunnen dan alles wandelend doen…hoe heerlijk is het voor hem als hij dan op een eigen driewieler kan zitten?!! Duimen dus! X

 2. Wat een leuke driewieler en wat een leuke actie! Ik wil graag meedoen voor mijn beide kids. Mijn zoontje is nu al gek op fietsen en heeft bij opa en oma al een driewieler waar hij graag mee rond fietst! Zou geweldig zijn als we er thuis ook eentje voor hem hebben. En mijn dochter kan er over 4 maanden ook mee gaan oefenen, dus hier zou hij aardig wat kilometers maken!! En dan ga ik voor de multicolor variant.

 3. Alicia Hofman-Voshol

  Oh wat een leuke win actie! Ik doe graag mee voor dochterlief Noa! Nu met het lekkere weer op pad!

 4. Wat een leuke review en wat een leuke actie! Ik wil graag meedoen voor mijn beide kids. Mijn zoontje heeft bij opa en oma een driewieler waar hij erg graag op fietst. Hoe leuk zou het zijn als we er thuis ook eentje zouden hebben! En mijn dochter kan er over 4 maanden alvast op gaan oefenen. Hier zou hij dus aardig wat kilometers maken! En dan ga ik voor de multicolor variant =)

 5. Mieke Peeters

  Wat een leuke review en wat een leuke winactie!
  Ik wil graag meedoen voor mijn beide kids. Mijn zoontje fietst altijd graag op de driewieler die hij bij opa en oma heeft. Dus hoe leuk zou het zijn als we er thuis ook eentje hebben?! En mijn dochter kan over 4 maanden alvast gaan oefenen. Hier zou hij dus aardig wat kilometers gaan maken!! Ik ga voor de multicolor variant.

 6. Ik heb al bij mijn neefjes gezien hoe gaaf deze driewieler is! Ze leren er zoveel van en hebben er lang plezier van.

  Voor mijn zoontje zou ik de driewieler graag willen winnen. Hij is nu nog te klein, maar dan kunnen we uitkijken naar het moment dat hij er op kan!

 7. Ik doe mee voor mijn dochtertje Mila! De paarse variant zou ze zeker weten geweldig vinden! Ze is dol op wandelen en fietsjes! Helaas is haar loopfietsje nog veel te groot met haar 14 maanden, dus deze geweldige driewieler zal ze fantastisch vinden! Heerlijk samen wandelen in onze nieuwe wijk waar we pas geleden heen verhuisd zijn. Ik ga duimen!

 8. leuk voor mijn stoere zoontje van 11 maanden. Ik denk dat hij het geweldig vindt!!

 9. Oooh deze winactie komt als geroepen! Ik heb een dochtertje van bijna 1 jaar en we willen haar graag een driewieler als verjaardagscadeautje geven. Ik zie het al helemaal voor me hoe ze op haar paarse fietsje zit te glunderen. Ideaal ook dat het fietsje meegroeit met je kindje. P.S. Ik kan je Facebookpagina niet liken, want ik zit niet op FB, maar ik volg je wel op Bloglovin. Hopelijk kan ik zo toch deelnemen aan deze leuke winactie?

 10. Wat een super leuke win actie.
  Ik zou hem graag voor mijn dochtertje Luna willen winnen. Ze is nu net 9 maanden en gaat nu echt op ontdekking uit. En hoe leuk is het om eens een keer niet naar de speeltuin/opa en oma/winkel te gaan om de hoek in je buggy maar op je eigen fietsje!!

  Luna en Stephanie

 11. Doe mee voor onze dochter van 17 maanden! Myla leent nu vaak het fietsje van de buurjongen en die is natuurlijk lang niet zo mooi. Zo n gaaf fietsje is net wat voor haar want ze is er niet af te krijgen!

 12. Wat een leuke driewieler. Ik doe graag mee voor mijn kleine meid Lynn van 17 maanden. Op de fiets met mama vind ze helemaal geweldig, laat staan een fiets voor haar alleen. Dat zou ze helemaal geweldig vinden

 13. Ik doe graag mee! Ik zou het super leuk vinden voor onze eigen zoon. Ik ga er gemakshalve vanuit, dat wanneer hij daarmee kan spelen we verhuisd zijn uit ons appartement en in een mooi huis met tuin wonen waarbij hij zich helemaal kan uitleven op dat fietsje. Hij vindt het nu ook al geweldig om met zijn opa op stap te gaan in het bakkie achter de fiets.
  iooon onlangs geplaatst…Zes maanden Mini-VikingMy Profile

 14. Wat een superleuke actie! Ik zou heel graag meedoen voor mijn zoontje Teun van 1,5 jaar oud. Hij heeft nog geen driewieler dus die zou heel welkom zijn!

 15. Wat een geweldige driewieler, ik doe graag mee voor ons dochtertje Lizzie van net 2. Ze is nu echt te groot voor haar loopautootje, dus deze gave driewieler zou helemaal super voor haar zijn!

 16. Danielle Vriens

  Leuke actie! Ik doe graag mee voor Tyano het zoontje van een vriend mij. Hij is twee jaar en hij zal dit vast geweldig vinden als het straks mooi weer word. Zo kunnen we samen met de hondjes gaan wandelen en kan Tyano mee op de fiets. De paarse vind ik super leuk!

 17. Goede review! Alleen onderaan staat ‘je vermeld’ ipv ‘je vermeldt’ en boven staat ‘ze vind’ ipv ‘ze vindt’ 😉

 18. Ik doe mee voor onze kanjer Thor. Thor is nu 8 maanden en heeft een broer en zus (tweeling) van 5 die ik elke dag naar school en uit school haal. Met dit mooie weer zou het super zijn als hij lekker in de driewieler mee kan! Nu nog duwen, straks lekker zelf trappen zodat we er alles uit kunnen halen!

 19. Ik ben Carlijn, mama van Lisa van ruim 16 maanden. Ik zou dit fietsje heel graag willen winnen voor mijn kleine doerak. Mijn kleine meid gaat graag naar buiten spelen en ik weet zeker dat ze deze fiets helemaal te gek zal vinden. Super leuk!!

 20. Ik doe mee voor mijn dochtertje Jasmijn van 14 maanden. Ze is een vrolijk en ondernemend meisje en ze zou de paarse variant geweldig vinden!

 21. Wat een leuke winactie weer!
  Ik heb zelf nog geen kinderen maar het begint zo wel te kriebelen bij het zien van al die leuke dingen haha. 🙂
  Graag zou ik meedoen voor mijn nicht. Zij heeft een tweeling, twee superschattige meisjes die ik al helemaal zie rondrijden. Moeten ze natuurlijk wel netjes op elkaar wachten.. 😉

 22. Wat een leuke actie Kelly!
  En je review is erg leuk om te lezen.
  Ik doe graag mee voor mijn zoontje, hij is volgende maand 9 maanden en hij zou het helemaal geweeeldig vinden. Klein druk mannetje die niet graag in zijn buggy zit. Een driewieler zou erg handig zijn om kleine stukjes te gaan wandelen en om lekker op bezoek bij oma en opa te gaan.
  Wij stonden al vaak na de driewieler in de winkel te kijken maar is niet echt goedkoop dus willen het als verjaardagscadeau geven. Maar wie weet misschien mag mijn draakje al eerder een ritje op de mooie driewieler maken ?;)
  Groetjes Kim

 23. Oh wat een super geweldige winactie! Wat een leuke fiets! Met een zonnescherm en hij “groeit mee”! Wat zou dat een topcadeau zijn voor Lola’s eerste verjaardag! Wauw 🙂 Sinds kort mag ze mee voorop bij mij op de fiets en dat vindt ze schitterend…wat zou ze deze fiets GE-WEL-DIG vinden! #fingerscrossed #kleurmaaktnietuit #ohhhwateengavefiets
  janske onlangs geplaatst…Tag: This Or That Mommy EditionMy Profile

 24. Wauw die is mooi, wat zal mijn lieve meisje Yarah hem super vinden! Ze zal nog wel even moeten wachten voordat ze er op kan. ik ben super trots op haar en gun haar zo’n mooi paars fietsje! Zo’n mooie kunnen wij haar namelijk niet geven.

  Liefs Wilma, een trotse mama

 25. Hoi leuke actie!
  Mijn beste vriendin is een jonge mama van 19.
  Zij is in september 2014 bevallen van een meisje.
  Het lijkt me harstikke leuk omdat te kunnen geven over ee tijdje :p

 26. Wauw Lana! Wat heb jij een mooie paarse prinsessenfiets!
  Daar zou ik ook wel een klein meisje , of wat zeg ik 2 kleine meisjes zelfs! , blij mee willen maken.
  De meisjes waar ik het over heb zijn Djesmay en Siënna en worden in Augustus één jaar.
  Wat zou dit een mooi verjaardagskadootje van Tante Brenda zijn. Ik weet zeker dat ze er net zo blij mee zullen zijn als dat jij bent!
  Veel plezier met je mooie fietsje , doe je wel voorzichtig?
  Dikke kus voor jou , lief klein meisje.

 27. Mijn naam is Manouk en ben een onwijs trotse mama van een heel knap en lief mannetje genaamd Djaïro. Hij is nu 7 maanden, maar wat lijkt het me heerlijk om met hem van de zomer te wandelen en dat hij in deze mooie driewieler kan zitten en rondkijken. Hij zal er vast en zeker net zo van genieten als Lana! Leuke win actie! Op facebook volg ik je al langer en ik ga je ook volgen op Bloglovin.

 28. Ik ben Kim, moeder van zoon Jussi (6) en dochter Mila (1,5). Nu wij van plan zijn te gaan verhuizen naar een eengezinswoning zou ik mijn kanjers willen verrassen met leuk buitenspeelgoed voor oa in de tuin. Een step voor mn zoon en deze geweldige paarse fiets zou fantastisch zijn voor mn dochter!

 29. Waaaah ik ben dus al een tijdje aan het bedenken dat ik ook zo’n fietsje wil voor Fay, alleen het is toch weer een aanschaf dus laat ik het zitten.
  Aangezien mijn meisje Fay echt een buitenkind is (morgen een blog erover haha) komt dit echt ideaal uit deze winactie!
  Ik zou hem dus heeeeeel graag willen winnen!
  volg je overal 😉 (klinkt erg stalkerig)
  Nicole onlangs geplaatst…10 complimenten die iedereen graag hoortMy Profile

 30. O wat een leuke winactie!! Ik doe heel erg graag mee voor mijn dochtertje Sophie van 17 maanden! Dat gaat ze helemaal geweldig vinden! Fietsen met mama vind ze heerlijk! Dus een eigen fietsje zal ze zeker weten nog leuker vinden!

 31. Ik doe mee voor mijn schoonzusje, haar dochtertje is net iets ouder dan Lana en wordt binnenkort grote zus. Zo’n fietsje zal ze fantastisch vinden, en het is iets wat ze voorlopig nog niet hoeft te delen ;).

 32. Aangezien mijn fiets telkens gejat wordt (of onderdelen ervan) lijkt het me een uiterst geschikt model om achter ons huisje neer te zetten. Niet alleen diefstal proof, maar ook nog eens handig omdat ik er dan niet meer vanaf kan vallen als ik op de kop uit de kroeg kom. Met die riempjes kunnen mijn vriendinnen me dan goed vast zetten. En als ik de trappers niet meer rond krijg, kunnen ze me ook heel gemakkelijk naar huis duwen!

  Maar nog meer gun ik deze fiets mijn zoontje Melle, voor wie ik graag mee doe! Dan ga ik wel lopen voortaan.
  Jennifer onlangs geplaatst…KraamtranenMy Profile

 33. Hoi Kelly,
  Mijn naam is Rachelle, een alleenstaande jonge moeder en ik doe mee voor mijn dochter. (Nu 19 maanden)
  Mijn dochter is 1,5 jaar oud en houdt ontzettend veel van fietsen en buiten zijn. Ze wordt dan ook altijd super enthousiast als we naar de schuur lopen om een stukje te gaan fietsen. Het lijkt mij (en haar opa en oma) leuk om samen met haar een stukje te wandelen naar de supermarkt, kinderboederij etc.
  Het probleem alleen is dat ze nog niet (lang) zelfstandig kan zitten en bij elke lichte duw/hobbel omvalt en zichzelf moeilijk kan herstellen (verder geen lichamelijke handicap ed.). De meeste fietsjes hebben een lage rugleuning en geen gordels. Daarom lijkt mij dit fietsje (het liefst in het paars/roze) geschikt voor haar.

  Rachelle

 34. Graag doe ik mee voor onze eigen zonen (tweeling)
  Volgende week zaterdag worden ze een jaar!
  We hebben ongeloofelijk veel mee gemaakt met ze lange ziekenhuis periode en nu hebben we nog steeds regelmatig bezoekjes aan het zh.
  Ik gun het onze kereltjes zo ontzettend omdat ik zoveel van ze hou

 35. Ik heb zelf geen kinderen, maar er verblijven wel regelmatig kindjes bij mij (al dan niet inclusief logeerpartijtje). Deze driewieler wil ik graag in mijn kelderhok hebben staan voor gebruik door een van mijn nichtjes, zoontjes en dochtertjes van vrienden en vriendinnen etc.

 36. Leuk voor mijn dochtertje, dan kan ze lekker over de camping crossen met haar paarse bolide 🙂 !! Verder vind ik het ideaal dat er ook een zonneschermpje bij zit.

 37. Super toffe win-actie! Ik doe graag mee voor mijn eigen zoontje Finley.
  Hij kijkt met grote ogen naar zijn grote broer die steeds voorbij fietst en het liefst gaat hij er achteraan. Hoe gaaf zou het zijn als hij met deze stoere fiets er lekker naast kan fietsen straks.

  Wij duimen heel hard.

  Liefs Danielle en Finley

 38. Heej Kelly,
  Ik ben Vicky de trotse mama van Hailey. Ze is nu bijna 11 maand en al een grote kapoen. Een hele dag rond kruipen, haar overal aan recht trekken en aan de hand wandelen is het liefste wat ze doet. Het zou dan ook heel leuk zijn moesten wij de driewieler winnen want dan kunnen we gezellig samen gaan wandelen.
  P.s. Doe vooral zo voort Kelly, je artikels zijn altijd super interessant en leuk om te lezen. Normaal ben ik een stille lezer maar voor deze win-actie wou ik toch graag eens meedoen.

  Veel liefs Vicky en Hailey

 39. Ik lees al een poosje mee op je website maar heb nog niet eerder gereageerd.. Maar deze win-actie is zo ontzettend leuk!! Toch maar eens een reactie van mij. 😉
  Ik ben Nikki, mama van Jette. Een nieuwsgierig dametje van 9 maanden. Jette is druk bezig de wereld te ontdekken, deze Little Tikes driewieler zou ze echt geweldig vinden! Ik zie haar al genieten op de paarse variant bij ons op het pad! Straks in de lente en zomer heerlijk naar buiten.. Wij verheugen ons er nu al op. Lijkt mij trouwens super handig die verschillende mee-groei-fases. Zo heb je er lang plezier van

  Ik zal je ook gaan volgen op Bloglovin’.. kende ik nog helemaal niet, weer wat geleerd!

 40. Wat leuk! Ik wil graag mee doen voor m’n beste vriendin aangezien Keano hier al veels te groot voor is. Mijn beste vriendin heeft een dochtertje die nu net 3 maand oud is en zal hier in de toekomst dus zeker mee kunnen spelen.
  angelique onlangs geplaatst…Blog | Bad news girls!My Profile

 41. Zo schattig dat paars-roze fietsje 🙂

  Ik doe graag mee voor Xenne, het petekindje van mijn vriend. Die is net 2 jaar geworden en doet niets liever dan rondcrossen in de tuin op zijn mini traktor. Een fietsje heeft hij echter nog niet, ik denk dat dit een ideaal lente cadeau zou zijn voor hem!
  Facebook en blogloving: Check 🙂

 42. Zoo leuk, ik ben sinds juli 2014 de trotse nicht van mijn 1e nichtje Indy. Indy heeft een ziekte waardoor ze niet zo groot word, wat best heftig is en waar ik het ook best zwaar mee heb. Ik zou het super leuk vinden om deze aan mijn nichtje te geven, om een goede nicht te zijn, want dat is eenmal wat ik graag wil doen. Ik heb zelfs oudere nichten en daar heb ik jammer genoeg niet zoveel mee, dus wil ik er 100 % zijn voor Indy. Deze driewieler lijkt me super leuk om aan haar te geven. Ik heb trouwens de facebookpagina geliked, en je op bloglovin gevolgt!

  Liefs de trotse nicht Madelon

 43. Hoi, wat een leuke actie! Ik lees graag met je mee op je website en zag dus ook deze winactie voorbij komen. Ik vind het een superleuke eerste ‘fiets’ voor mijn dochtertje Fiene. Ze is nu bijna 11 maanden dus dit zou echt super zijn voor de komende zomer!

 44. Ojaaaa dit is echt supersuper leuk voor ons meisje die bijna haar eerste verjaardag mag vieren. Jullie zouden haar hier heeelheelheeeeelll gelukkig mee maken !

 45. Wauw! Heel graag een kansje, ziet er heel handig uit, als we gaan winkelen. En dat je ze kunt vastklikken is des te veiliger! Fingers crossed!

 46. boulet marijke

  Hoi , mijn naam is Marijke , wat een toffe wedstrijd ! 🙂 . Ik doe graag mee voor mijn nicht die een kindje heeft van 2 jaar. Die zou heel blij zijn met die driewieler ! 😉

  Groetjes

  Marijke

 47. Ik ben Carmen en doe mee voor dochter Lili! Haar lievelingskleur is paars en ik weet zeker dat ze zou schitteren op deze toffe driewieler!

 48. Christine Claeys

  Ik doe heel graag mee voor mijn kleindochter ,ze wil graag wandelen ,maar de wandelwagen zegt haar niets, alleen fietsen kan ze ook nog niet en te voet stappen,is ze ook nog te klein voor ! Met dit fietsje kan ze leren fietsen en daarbij kan ze alles goed zien!

 49. Miekske Dingens

  Kom nog een keertje een kijkje nemen voor mijn kleine mannetje 🙂 Zou echt zo leuk zijn!!! Fingers still crossed!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.