De inhoud van de tas van een vrouw, zegt alles over de persoon achter de tas. Vrouwen dragen veel met zich mee op een dag, iets wat mannen niet zo nodig lijken te vinden. Ik ben net zo’n vrouw die eindeloos veel met zich mee kan dragen, want tja het zal je maar voorkomen dat je wat je nodig hebt niet bij je blijkt te hebben. Aangezien ik zelf ook nieuwsgierig ben aangelegd en benieuwd ben naar de inhoud van andermans tassen (Love what’s in my bag video’s op youtube) deel ik vandaag ook de inhoud van mijn tas met jullie. Omdat ik Diabetes heb is mijn tas altijd met een basis gevuld die mijn leven kan redden in situaties van bijvoorbeeld hypo’s (lage bloedsuikers), of hypers (hoe bloedsuikers). Ik heb een nieuwe tas gekocht dus leek het me leuk om nu de what’s in my bad blog te maken. De tas is trouwens van Pieces. Ben je benieuwd naar wat ik allemaal met me mee draag? Lees dan verder.

Als je de tas inkijkt dan ligt het er allemaal wat rommelig bij, yup that’s me!

Afhankelijk van het type afspraken dat ik heb bepaal ik wat ik meeneem. Op de foto hierboven zie je mijn Iphone 4, en ipad 2. De hoes om de ipad is een flap-over hoes van Ebay, ideaal!

Portemonnee, mijn agenda (Paperblanks) en mijn moleskine notitieboekje. Zonder mijn agenda ben ik nergens. Ook maak ik veel notities zoals boodschappenlijstjes, to do lists, ideetjes voor nieuwe blogjes, dingen die ik moet onthouden etc.

Life saving items. Mijn medicatie. In het leuke Room Seven tasje schuilt mijn insuline pomp, bloedsuiker meter, bloedsuikerstrips, insuline pennen en naalden. Zonder dit tasje ben ik nergens, zonder dit tasje kan ik geen insuline toedienen, mijn bloedsuiker niet controleren en dus ook niets eten of drinken. Verder heb ik standaard een pakje sap (bomvol suikers) en een pakje koekjes vol suikers. Deze eet ik enkel in noodgevallen wanneer ik een hypo heb (te lage bloedsuiker) om een coma te voorkomen.

Overige items. Mijn ipod om muziek te luisteren onderweg. Een pen voor mijn notities. Desinfectiemiddel om overal mijn handen te kunnen ‘wassen’, deodorant, en kauwgom. Soms vul ik dit aan met de lipstick die ik die dag draag, of bijvoorbeeld een mascara.

Dit zit er meestal wel in mijn tas. Daarnaast zit mijn tas dan nog vaak vol bonnetjes, papiertjes, en rommeltjes maar die waren natuurlijk niet interessant genoeg voor op de foto hihi.

Wat zit er meestal in jouw tas? Wat is voor jouw naast je telefoon en portemonnee onmisbaar om mee te nemen? Ik ben hier ook heel nieuwsgierig naar dus brand maar los in de comments.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

24 gedachten over “What’s in my bag”

 1. Superleuke tas heb je!
  Bij mij zitten er standaard rennies in 😉 een geurtje (laat je die thuis?) en zakdoekjes :p

 2. Jij propt ook lekker veel in je tas. Ik ook haha. Leuk om te zien dat eindelijk iemand ook lekker veel meeneemt ipv alleen een lipglossje en telefoon, sleutels en portemonnee.

 3. Leuk om te zien! Draag jij je pomp niet met je mee aangekoppeld aan je lichaam?
  Wel handig zo’n tasje ik heb eigenlijk altijd enkel maar mijn glucosemeter bij me en dextro, vind ik net wat sneller werken dan een koekje. 🙂

 4. Ik heb een draadloze pomp 🙂 en als snelle suiker gebruik ik een pakje sap want voor mn gevoel is dat sneller als dextro, het koekje is voor ernaast 🙂 heb jij ook een insuline pomp?

 5. Wat leuk om te zien! Ik sleep meestal heel erg veel mee, van lippenbalsem tot plakband haha. Maar ik heb altijd en overal mijn agenda bij me, die is toch wel het belangrijkste, met een pen natuurlijk. (:

 6. Ik blijf dit heerlijk blogposts vinden om te lezen en te bekijken. Ik wist trouwens niet dat jij suiker had,

 7. Leuk om te zien! Ik heb meestal alleen m’n portemonnee, een opvouwbaar tasje, telefoon, sleutels erin. Meer heb ik niet nodig, ben niet zo van het “meeslepen”

 8. De overvolle tas is heel herkenbaar!
  Vriendlief vraagt zich ook altijd af wat erin zit als hij hem even van mij over neemt =)
  Ik kan naast jou spullen -die wel vergelijkbaar zijn- ook nog medicatie aan het lijstje toevoegen en make-up en papieren zakdoekjes =)

 9. Mijn tas zit ook altijd vol, ik moet altijd veel moeite doen om dingen te vinden haha! Mijn telefoon en portemonnee zijn echt onmisbaar in mijn tas! Wat een leuke tas heb je trouwens!

 10. Lijkt me handig een draadloze pomp! Ik heb er eentje die al wat ouder is en die altijd gewoon in mijn broekzak zit. 🙂

 11. Zo herkenbaar, wij diabeten hebben altijd net iets meer ruimte nodig in een tas dan mensen zonder, haha. Ik heb zelf nooit pakjes drinken bij, wel heel veel druivensuiker en mijn meetapparaat natuurlijk 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.