Filmpje: What’s in my bag – Celine bag

youtube stull bag

Gisteren liet ik jullie in een artikel mijn nieuwe Celine bag zien, vandaag ga ik het what’s in my bag filmpje met jullie delen. Ik vind het altijd heel erg leuk om te weten wat er in iemands tas zit. Aan de inhoud van iemands tas kun je veel te weten komen over iemands persoonlijkheid. Er is niets zo persoonlijk als de belangrijkste benodigdheden die iemand bij zich draagt. Het werd wel weer tijd voor een nieuw filmpje op mijn youtube kanaal dus ging ik voor deze variant. Benieuwd naar het filmpje? Klik dan op lees verder.

Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

Wat vond je van het filmpje? Is jouw tas inhoud ongeveer hetzelfde of draag jij veel minder, of juist meer bij je? Laat het me weten in de comments van dit artikel. Wat voor tas draag jij altijd bij je?

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

15 reacties

 • Geertje
  30 maart 2014

  Echt n super leuke tas! En leuk om te zien wat je allemaal bij hebt! Die van mij zit ook altijd zoooo vol!
  Geertje onlangs geplaatst…Tuin Inspiratie…My Profile

 • Dionne
  30 maart 2014

  Heel leuk om te zien! De tas is ook zo mooi en jasje trouwen ook! 🙂
  Dionne onlangs geplaatst…Event | Fashion Bloggers ClinicMy Profile

 • Manon
  30 maart 2014

  Supermooie tas! Ik heb ook bijna dezelfde inhoud van mijn tas haha.
  Manon onlangs geplaatst…De favorieten van River – SpeelgoedMy Profile

 • Suzanne
  30 maart 2014

  Leuk filmpje Kel! En wat een mooie tas. De inhoud is ook heel herkenbaar voor mij!
  Suzanne onlangs geplaatst…Recept | Gezonde Wafels (met chocolade!)My Profile

 • Marion
  30 maart 2014

  Wat zijn wij vrouwen ook eigenlijk raar!! Dat we het leuk vinden om 10 minuten naar een andere vrouw te kijken die laat zien wat ze in haar tas heeft 😛 want ik vond het dus echt leuk om te zien hahaha!!! Mag ‘m van je pikken? Ga ‘m wel met fotootjes doen, want ik ben niet zo filmgenie! Leuk filmpje, Kelly!
  Marion onlangs geplaatst…Fijne zondag!My Profile

 • Jess
  30 maart 2014

  Leuk filmpje!!! Vind je altijd zo lekker blij en vrolijk. Ik ben altijd heel basic. Neem enkel mijn portemonnee, sleutels en telefoon mee. Oh en mijn medicatie als ik langer weg ben maar dat stop ik meestal in mijn portemonnee erbij.
  Jess onlangs geplaatst…Couscous met gegrilde groente en worstjesMy Profile

 • Kelly
  30 maart 2014

  Wat een leuk filmpje! 🙂 Mooi om te zien.
  Kelly onlangs geplaatst…GIVEAWAY | NagellakrekMy Profile

 • Marloes
  30 maart 2014

  Leuk filmpje Kelly! En de tas is prachtig!
  Marloes onlangs geplaatst…Look Inspired By Lauren ConradMy Profile

 • Marjolein
  30 maart 2014

  Wat een ontzettend mooie tas! Leuk filmpje meis!
  Marjolein onlangs geplaatst…YSL Rouge VoluptéMy Profile

 • Nuria
  30 maart 2014

  Wauw die tas is zooo mooi! Echt een leuk filmpje <3

 • Dita
  30 maart 2014

  Erg leuk om te zien
  Dita onlangs geplaatst…Collage: Lente!My Profile

 • Jorien
  30 maart 2014

  Wat een geweldige tas! Zo’n filofax agenda lijkt me onwijs handig. Vind dat formaat qua grootte ook wel meevallen!
  Ik heb eigenlijk altijd dezelfde tas bij me, tenzij ik uitga. En heb altijd héél veel troep in mijn tas, bonnetjes, lege kauwgom pakjes, pennen. Dus af en toe is het nodig om mijn tas uit te mesten 🙂

 • Nicole
  30 maart 2014

  Heb er stuk minder in zitten hihi maar ik heb dan ook altijd een klein tasje bij nu..
  Met handcreme, mn telefoon en wat pasjes.. Heb geen portemonnee haha.. Erg he!
  Nicole onlangs geplaatst…GeboortekaartjeMy Profile

 • Linda
  31 maart 2014

  Leuk filmpje! Ik heb ooit wel eens een ‘what’s in my bag’ gedaan met foto’s, maar dit is toch wel leuker eigenlijk 🙂
  Linda onlangs geplaatst…Wandelen op zondagmiddag.My Profile

 • Hanna
  2 april 2014

  Ik neem absoluut niet zo veel mee. Als ik gewoon even de stad in moet heb ik enkel mijn gsm, portemonnee en een lippenbalsem mee. Af en toe een handcreme en lipstick. Zo veel neem ik misschien mee als ik op reis ga in mijn handbagage. Hoewel dat als ik verhuis van mijn ene naar andere huis elke week zit mijn handtas ook helemaal vol. Met mijn camera, een boekje, 100 verloren lipsticks en balsems, pasjes, rekeningen, zonnebril enz. Ik heb natuurlijk geen diabetes dus begrijp volkomen dat je die spullen allemaal nodig hebt.
  Hanna onlangs geplaatst…Sleek Vintage Romance PaletteMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.