youtube stull bag

Gisteren liet ik jullie in een artikel mijn nieuwe Celine bag zien, vandaag ga ik het what’s in my bag filmpje met jullie delen. Ik vind het altijd heel erg leuk om te weten wat er in iemands tas zit. Aan de inhoud van iemands tas kun je veel te weten komen over iemands persoonlijkheid. Er is niets zo persoonlijk als de belangrijkste benodigdheden die iemand bij zich draagt. Het werd wel weer tijd voor een nieuw filmpje op mijn youtube kanaal dus ging ik voor deze variant. Benieuwd naar het filmpje? Klik dan op lees verder.

Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

Wat vond je van het filmpje? Is jouw tas inhoud ongeveer hetzelfde of draag jij veel minder, of juist meer bij je? Laat het me weten in de comments van dit artikel. Wat voor tas draag jij altijd bij je?

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

15 gedachten over “Filmpje: What’s in my bag – Celine bag”

 1. Wat zijn wij vrouwen ook eigenlijk raar!! Dat we het leuk vinden om 10 minuten naar een andere vrouw te kijken die laat zien wat ze in haar tas heeft 😛 want ik vond het dus echt leuk om te zien hahaha!!! Mag ‘m van je pikken? Ga ‘m wel met fotootjes doen, want ik ben niet zo filmgenie! Leuk filmpje, Kelly!
  Marion onlangs geplaatst…Fijne zondag!My Profile

 2. Wat een geweldige tas! Zo’n filofax agenda lijkt me onwijs handig. Vind dat formaat qua grootte ook wel meevallen!
  Ik heb eigenlijk altijd dezelfde tas bij me, tenzij ik uitga. En heb altijd héél veel troep in mijn tas, bonnetjes, lege kauwgom pakjes, pennen. Dus af en toe is het nodig om mijn tas uit te mesten 🙂

 3. Heb er stuk minder in zitten hihi maar ik heb dan ook altijd een klein tasje bij nu..
  Met handcreme, mn telefoon en wat pasjes.. Heb geen portemonnee haha.. Erg he!
  Nicole onlangs geplaatst…GeboortekaartjeMy Profile

 4. Ik neem absoluut niet zo veel mee. Als ik gewoon even de stad in moet heb ik enkel mijn gsm, portemonnee en een lippenbalsem mee. Af en toe een handcreme en lipstick. Zo veel neem ik misschien mee als ik op reis ga in mijn handbagage. Hoewel dat als ik verhuis van mijn ene naar andere huis elke week zit mijn handtas ook helemaal vol. Met mijn camera, een boekje, 100 verloren lipsticks en balsems, pasjes, rekeningen, zonnebril enz. Ik heb natuurlijk geen diabetes dus begrijp volkomen dat je die spullen allemaal nodig hebt.
  Hanna onlangs geplaatst…Sleek Vintage Romance PaletteMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.