Welkom op de vernieuwde website van Kelly Caresse. Hard gewerkt om deze online te krijgen op de manier die bij mij past. Ik wilde graag mijzelf als persoon en wat ik leuk vind uitdrukken met de lay-out en ik heb de indruk dat dit aardig gelukt is!

De thema’s van de website blijven hetzelfde, voor tips en tricks of andere blog inspiratie ideas lees ik graag meer over in de comments. Ik hoop dat jullie allemaal gezellig vanaf de .com website blijven komen op deze .nl blog.

Neem er lekker een kop thee bij en hopelijk geniet je van de artikelen die ik schrijf. Ik vind het heel leuk als je een reactie achterlaat maar niets is verplicht.

Om up to date van mijn blog te blijven kun je me volgen via mijn nieuwe bloglovin pagina! Click!

Ik hoor graag jullie reactie met jullie feedback voor mijn vernieuwde site.

Groetjes Kelly

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

3 gedachten over “Welkom op de vernieuwde Kelly Caresse .nl!”

  1. Wat is die ontzettend mooi geworden! leuke kleurcombinatie ook, duidelijk , overzichtelijk te lezen, eerlijk gezegd wat rustiger en duidelijker dan de eerste, je kan trots zijn op jezelf, natuurlijk ga ik je hier weer volgen.
    Liefs

  2. Wauw hij is erg mooi geworden! Volgens mij had je hem ook kunnen koppelen aan je oude bloglovin, dat heeft iemand ook voor mij gedaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.