WEEKVLOG : 5 dagen mee met mij!

Dia1

Vandaag heb ik voor jullie weer een weekvlog! Niet te verwarren met een vlogweek ;). Vorige week liet ik jullie een ‘3 dagen uit mijn leven vlog‘ zien, deze week hield ik een challenge om 5 dagen in een video te verwerken. Allemaal kleine fragmentjes uit onze week dus! We gingen gourmetten met vrienden, ik had een personal training sessie, we gingen naar Monkey town, ik ben gaan sporten, je ziet me koken, het huishouden doen, lekker bezig met de kinderen en meer! Kijk je mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben natuurlijk heel nieuwsgierig wat jullie van deze weekvlog vonden en of jullie dit voor herhaling vatbaar vinden om zo nu en dan te zien? Het wordt geen wekelijks item, daarvoor deel ik al veel in mijn wekelijkse photodiary, maar zo af en toe een weekvlog vind ik ook erg leuk om te maken en ik blijf natuurlijk ook gewoon de normale vlogs van steeds 1 dagje delen. Laat je reactie dus zeker achter om te laten weten of je dit leuk vindt!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

42 gedachten over “WEEKVLOG : 5 dagen mee met mij!”

 1. Ik vind het echt heel leuk gedaan zo allemaal die korte fragmentjes. Wel vind ik dan 15 minuten ietsje lang omdat er zo veel te zien is, maar dat is heel persoonlijk hè! Ik zou het leuk vinden als je vaker van die ‘fragmenten vlogs’ maakt :-).
  Femke onlangs geplaatst…Tuesday Tag Day: I love Netflix tagMy Profile

 2. Jammer maar begrijpelijk dat het geen wekelijks item wordt. Ik vind het juist heel leuk om zo een week heel kort te zien in video vorm. Je voelt toch meer de sfeer dan in een diary. Maar erg leuk dus, lijkt me voor jou ook fijner omdat je kleine momenten deelt en niet de hele dag met je camera loopt te filmen.

 3. Ik vind deze weekvlog heel leuk! Geeft een goed en snel overzicht van jullie week. En dan zie ik deze video en heb ik wederom zoveel respect hoe jij alles doet met die twee meiden. Alle ballen in de lucht houden alsof het niks is. Succes met het sporten, weet zeker dat je binnen no time fit en strak bent 🙂
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: 3 nachten met Amy en Maisie (slaapdagboek)My Profile

 4. Haha de hele dag met 2 kinderen en er toch verzorgd uit zien! Hoe doe je dat haha!

  Ik wil zelf ook graag een keer een dag met die drie boefjes van mij vloggen, maar vind het zo raar om mezelf op video te zien haha
  Tamara onlangs geplaatst…Shoplog Action, Zeeman en Bol.com.My Profile

 5. Leuke vlog ondanks dat ik je op Snapchat volg hen je toch me weten te verassen. Van mij mag dit vaker terug komen alleen is 15 minuten wel wat lang maar snap ook wel dat het niet echt korter kan. 3 minuten per dag is al maximaal denk ik. Wel ben ik erg benieuwd hoe ik van de week je photodiary zal vinden nadat ik deze vlog heb gezien. Fijne dag liefs lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Diario week 13My Profile

 6. Wat was het weer ontzettend leuk!! Ik vind het heerlijk dat ie 15 minuten duurt, lekker kopje thee erbij en genieten van de leuke vlog!

 7. Heel leuk zo’n vlogje! Wat mij betreft voor herhaling vatbaar. Sta er iedere keer weer van versteld hoe ‘n bezige bij jij bent met twee kleine kinderen. Neem ik echt m’n petje voor af.
  Michelle onlangs geplaatst…MIJN BABYSHOWER!My Profile

 8. Kelly Caresse

  haha nee ze zegt: ‘ook dinken mama’ waarmee ze vertelt dat ze ook aan het drinken is 😉

 9. Hahah Kelly, ik ben geloof ik nog niet helemaal gewend aan de camera ;)! Afgezien daarvan was het een fijne eerste training! Complimenten voor het filmpje, erg leuk in elkaar gezet:)

  Liefs,

  Kimberly

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.