Weekvlog 30: Lekker koken, nieuwe sportkleding en gezelligheid

Dia1

Het is woensdag, dus tijd voor een nieuwe vlog. In deze vlog zie je nog wat beelden van het verjaardagsfeestje van Aimy, was ik lekker veel aan het koken, was ik een paar dagen niet zo fit, kocht ik nieuwe sportkleding (al twijfel ik nog een beetje,dus ik ben benieuwd naar jullie advies) en deed ik gezellige dingen met de kindjes. Kijk je mee?Via deze link kun je de video ook bekijken
Klik hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal

Natuurlijk ben ik benieuwd wat jullie van de video vonden! Laat het me weten door een reactie achter te laten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

10 reacties

 • Marijke
  15 februari 2017

  Wat een leuke vlog! Zo lief hoe je oudste meisje naar beneden loopt en roept, aimy is jaaarig!
  Marijke onlangs geplaatst…Kitchen hack: Prei snijdenMy Profile

 • Kelly
  15 februari 2017

  Leuke vlog weer! De lasagne klinkt erg lekker, ik ga hem een keer namaken ! Ik vind je sportbroek erg leuk! De topjes staan je ook erg leuk, maar ik denk dat ze in een maatje kleiner beter waren geweest. Maar ik weet niet wat fijner sport, dus ik denk dat je gewoon je gevoel moet volgen.
  Kelly onlangs geplaatst…Lifestyle – 6x wat leuk is aan samenwonenMy Profile

 • Karlien
  15 februari 2017

  Jaaaa leuk weer 🙂 echt tof hoe de oudsten gaan meeleven met de jongste hè. Mijn oudste is een jaar ouder dan Lana en we hadden een aftel kalender gemaakt voor de verjaardag van haar broer. Zo erg was ze er mee bezig.
  Karlien onlangs geplaatst…Kaapverdië met kinderen: tips & activiteitenMy Profile

 • Essma
  15 februari 2017

  Gezellig hoor! Spannend hè, dat Lana naar school gaat?! Ik vond dat wel hoor..ondanks dat ik zelf ook basisschool leerkracht ben, vind ik dat als mama toch bijzonder! Mijn man vond het ook minder ‘spannend’. ?
  Essma onlangs geplaatst…Mijn foto van de week #3My Profile

 • Stefanie
  15 februari 2017

  Wat een leuke vlog weer! Leuk taartje had je voor Aimy gemaakt!
  Stefanie onlangs geplaatst…GeluksmomentenMy Profile

 • rachel
  15 februari 2017

  hij is weer leuk je video!! en die topjes zijn gaaf!!
  rachel onlangs geplaatst…Ziekenboeg 2.0My Profile

 • Vanessa
  15 februari 2017

  Leuke en gezellige weekvlog weer! Superleuk om mee te kunnen kijken naar Aimy’s verjaardag. Die lasagne ziet er heerlijk uit. En ik vind Foute Vrienden ook heel leuk, maar dan de Vlaamse versie 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Nieuw: Kneipp Arnica Douche voor soepele spierenMy Profile

 • Malou
  15 februari 2017

  Leuke vlog weer, tof dat we mee mochten kijken net Aimy’s verjaardag!
  Malou onlangs geplaatst…Dit vergat ik in mijn vluchtkoffer te doenMy Profile

 • Anneleen
  15 februari 2017

  Gezellige vlog, Kelly! Aimy haar verjaardag ziet er super gezellig uit! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

 • Lifeaholic.nl
  15 februari 2017

  Wat een gezellige verjaardag ???! Leuke sportkleding heb je gekocht ??
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…De 25 foodvragen-tag!My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.