Weekvlog 30: Lekker koken, nieuwe sportkleding en gezelligheid

Dia1

Het is woensdag, dus tijd voor een nieuwe vlog. In deze vlog zie je nog wat beelden van het verjaardagsfeestje van Aimy, was ik lekker veel aan het koken, was ik een paar dagen niet zo fit, kocht ik nieuwe sportkleding (al twijfel ik nog een beetje,dus ik ben benieuwd naar jullie advies) en deed ik gezellige dingen met de kindjes. Kijk je mee?Via deze link kun je de video ook bekijken
Klik hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal

Natuurlijk ben ik benieuwd wat jullie van de video vonden! Laat het me weten door een reactie achter te laten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

10 gedachten over “Weekvlog 30: Lekker koken, nieuwe sportkleding en gezelligheid”

  1. Leuke vlog weer! De lasagne klinkt erg lekker, ik ga hem een keer namaken ! Ik vind je sportbroek erg leuk! De topjes staan je ook erg leuk, maar ik denk dat ze in een maatje kleiner beter waren geweest. Maar ik weet niet wat fijner sport, dus ik denk dat je gewoon je gevoel moet volgen.
    Kelly onlangs geplaatst…Lifestyle – 6x wat leuk is aan samenwonenMy Profile

  2. Gezellig hoor! Spannend hè, dat Lana naar school gaat?! Ik vond dat wel hoor..ondanks dat ik zelf ook basisschool leerkracht ben, vind ik dat als mama toch bijzonder! Mijn man vond het ook minder ‘spannend’. ?
    Essma onlangs geplaatst…Mijn foto van de week #3My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.