Weekvlog #23: Onze feestdagen!

dia1

In weekvlog 23 neem ik je mee in de kerstvoorbereidingen en tijdens onze kerstdagen. Had ik de grootste lol met mijn zwager, keek ik (met veel emoties) naar All You need is love, gaan we naar de Efteling, gourmetten met de familie en nog meer leuke beelden. Een leuke vlog om de laatste dag van het jaar mee af te sluiten!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie weer van de vlog vonden. En ik wens jullie een hele mooie jaarwisseling toe vandaag. Dat jullie allemaal de staatsloterij mogen winnen, veel oliebollen zullen eten en champagne zullen poppen, morgen kater-vrij opstaan en dat 2017 prachtig mag zijn!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

11 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.