WEEKVLOG #2 Mee sporten, Lidl, feestje en met de meisjes

Dia1

Ik besloot vorige week weer een paar dagen de camera mee op pad te nemen. Ik had wat leuke dingen op de planning staan, maar filmde ook gewoon 2 fijne ‘om en rond het huis’ dagen. Zo krijg je een heel ander soort vlog als een vlog van een dagje. Uiteindelijk heb ik 4 dagen voor jullie bij gehouden dus het is geen hele weekvlog, maar dan zou de video wel heel lang geworden zijn. Wat zie je in deze vlog? Ik was lekker in de weer thuis met de meisjes, ik krijg een workout van Kimberly, ging naar het Lidl event voor de nieuwe sportlijn, had een borrel in Amsterdam en was de dag erna lekker thuis en buiten met de meisjes. Kijk je mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden!
Ik ben er nog niet uit wat ik precies qua video-upload dagen ga doen. Soms upload ik een weekvlog en die is dan van de week ervoor, daarom vind ik de vrijdag daar te laat voor. Maar eigenlijk wil ik naar een vaste video-dag toe, die voorheen ook altijd op vrijdag was. Ik denk er nog even na 😉 Suggesties en tips zijn welkom. Op welke dagen kijk jij het liefst een video of vlog? En vinden jullie zo’n weekvlog leuk voor heel af en toe, of mag dit vaker? En dan zo ja, wanneer? Want ik wil ook niet dat de beelden mijn photodiary overlappen. Dilemma’s dus en jullie zijn de genen die me daar bij kunnen helpen, dus let me know bij de comments! 🙂

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

37 reacties

 • Channa
  26 april 2016

  Leuk, ik vind je vlogs altijd heerlijk om te kijken. Maakt mij niet uit wanneer 😉 hier ligt ook sportkleding van de Lidl in de kast! Nu nog sporten, haha.
  Channa onlangs geplaatst…Would you rather… Mommy style!My Profile

 • Josan
  26 april 2016

  Wow, om 8 uur ‘s ochtends strijken! Pffff, respect hoor. Ik word al moe als ik er aan denk. Dat groene rokje dat Lana draagt is dat van Mim-pi?
  Josan onlangs geplaatst…Shoplog Primark, Zara en Douglas (video)My Profile

 • Elisabeth
  26 april 2016

  Leuke vlog! Persoonlijk hou ik het meeste van vlogs met iets speciaals. Zoals t Lidl event.
  Elisabeth onlangs geplaatst…Wat we op het gebied van romantiek kunnen leren van Phil en Claire DunphyMy Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  26 april 2016

  Ik vind een vlog altijd leuker dan een photodiary, maar dat is mijn persoonlijke mening. Misschien kun je het om en om doen. De ene week een vlog en de andere week een photodiary. Ik zou zeggen doe vooral wat jij het leukste vindt om te doen.

  Terug naar de vlog. Wat stoer dat jij buiten durft te sporten! En wat gezellig dat je met de Healthy Sisters op pad ging naar een event. Wat een leuke meiden zijn het toch! Je bent goed geslaagd met kleding! En wat was het lekker weer. Dat is nu helaas wel anders. Regen, hagel en kou teisteren nu ons kikkerlandje. Brrrrrrr……
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Mijn kinderen en 19 x kattenkwaadMy Profile

 • Dita
  26 april 2016

  Ik vind je vlogs zo leuk! Vooral de dagelijkse vlogs. Maar de diary is ook altijd leuk te lezen.
  Dita onlangs geplaatst…Fashion inspiratie – April 2016My Profile

 • Femke
  26 april 2016

  Wat een leuke vlog weer.. Je hebt een hoop leuke dingen gedaan zeg :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Tuesday Tag Day: De bloginspiratie tagMy Profile

 • Tamara
  26 april 2016

  Om eerlijk te zijn vind ik foto’s altijd leuker dan zo’n vlog, maae dat is meer omdat ik in de ochtend meestal blogs lees en dan kan het geluid niet zo hard omdat iedereen nog slaapt!

  Leuk weekoverzicht!
  Tamara onlangs geplaatst…Van sexgodin naar oermoeder (en andersom)My Profile

 • Marije
  26 april 2016

  Leuke volg! En wat een leuke events heb je bezocht.
  Marije onlangs geplaatst…Road to becoming a yogini: comfy yoga shirts inspirationMy Profile

 • Yvonne
  26 april 2016

  Lekker drukke week! Gaaf die sportkleding van Lidl. De blogs zijn leuk en de photodiary ook. Ik zou niet kunnen kiezen ?
  Yvonne onlangs geplaatst…Sinds ik mama ben..My Profile

 • Kelly Caresse
  26 april 2016

  Haha normaal strijk ik nooit zo vroeg, ik kon nu niet anders ivm de drukke planning :p
  Het rokje is inderdaad mim-pi, leuk merk is dat he! 🙂

 • Jessica
  26 april 2016

  Wat een heerlijke afwisselende week! En tja dat huishouden dat moet wanneer het moet, helaas!
  Vlog is denk ik het het leukst wanneer die leuk is en niet wanneer die moet…
  Jessica onlangs geplaatst…KoningsdagMy Profile

 • Wilma
  26 april 2016

  Ik vind het altijd leuk om te zien, afwisseling vind ik het leukst denk ik 🙂 Die sportkleding is zo leuk!!

 • Dionne
  26 april 2016

  Leuke vlog weer! Super schattig dat groene jasje voor Aimy!
  Dionne onlangs geplaatst…Happy Moments | Blog ritme, de lente zon & inrichten van het huisMy Profile

 • Carlijn
  26 april 2016

  Hoe relaxed is het dat je je voortuin kunt gebruiken om te sporten, die push-ups in de vensterbank zijn ideaal! Doe dat zelf in de garage op zo’n step die ik heb gekocht, maar dit is een stuk voordeliger haha. Ken Dokter Leenarts alleen van naam, heb weleens persberichten voorbij zien komen, en een uitnodiging voor een event. Maar dat het zo’n leuke dame is, wist ik niet!
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: *slik* en dan zijn ze ineens 10 maanden…My Profile

 • Marijke
  26 april 2016

  Ik kijk eigenlijk ampers vlogs, vind foto dagboekjes leuker om te zien!
  Marijke onlangs geplaatst…KONINGSDAG SNACKMy Profile

 • Mendy
  26 april 2016

  Ik vind dinsdag wel een hele fijne dag. Omdat veel bloggers een video op donderdag hebben. Ik ben erg fan van de weekvlog omdat het lekker snel gaat. Als een dag wat saaier is, switcht ie gauw over naar een volgende dag. Het tempo zit er lekker in zeg maar!

 • Sandra
  26 april 2016

  Wat leuk om te zien! Die sportkleding zag er veelbelovend uit, ben benieuwd!
  Sandra onlangs geplaatst…HAARROUTINEMy Profile

 • Diana
  26 april 2016

  Wat een leuke weekvlog weer! De sportkleding van de Lidl is echt ontzettend leuk!

  Enne, wanneer er vlogs online komen maakt mij niet veel uit. 😉
  Diana onlangs geplaatst…Diana’s Diary #5My Profile

 • Vivienne
  26 april 2016

  Leuke vlog – ik vind het leuk om te zien wat je allemaal onderneemt. Grappig en makkelijk dat je gewoon in je voortuin sport. Zie je de buren af en toe niet kijken, haha? Met mijn bootcamp trainingen in het park hebben we op warme zomeravonden altijd een groot publiek…
  Vivienne onlangs geplaatst…Een blije baby – de zoektocht naar een ritmeMy Profile

 • Jodi - liefthuis
  26 april 2016

  Lekker weekje kelly. Gewoon twee keer Amsterdam, en wat een gave kleding bij lidl. Die broek love it.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Mini PLOG: Ons eerste fietstochtje….+ Welke (mama)fiets kozen wij?My Profile

 • marie-louise
  26 april 2016

  Zo leuk dat die kleintjes altijd willen helpen met poetsen. Nog even ‘gebruik’ van maken totdat ze ouder worden 😉

  Leuke vlog weer!

 • rachel
  26 april 2016

  hahhaha heerlijk om 8 uur smorgens strijken!! toen de meiden kleiner waren hier en naar de peuterspeelzaal gingen stond ik om 4.30 al te strijken !! heerlijk en ik was er gelijk vanaf!!!
  leuke vlog weer meis!!
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 24 april 2016My Profile

 • Leonie
  26 april 2016

  Oeh, zo leuk zo’n weekvlog! Die sportkleding vd Lidl is echt tof!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Zwangerschapshoot inspiratieMy Profile

 • Lifesabout
  26 april 2016

  Ohh die kleertjes! En nu heb ik zin in een salade van Sla haha. Leuk om te zien weer, wat doe je toch veel!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Comazuipen? Betaal dan ook de rekening!My Profile

 • Malou
  26 april 2016

  Echt heel leuk, dit soort weekvlogs 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Mijn kind ontwikkelt zich niet volgens het boekjeMy Profile

 • NEWBORN FIT MAMA
  26 april 2016

  Wat een super leuke vlog! Heb je leuk in elkaar gezet Kelly!

 • Karlien
  26 april 2016

  Vind het allebei leuk, weekoverzicht en vlogs. Maar vlog vind ik vooral leuk als er iets speciaals is 🙂
  Karlien onlangs geplaatst…Lago Maggiore: uitstapjes met kinderenMy Profile

 • Vanessa
  26 april 2016

  Leuke video Kelly! Ik vind het echt leuk om dit soort weekvlogs te zien. Knap dat je zo goed aan het sporten bent. Dat eerste slaatje in de trein ziet er lekker uit. Ik ga zo ook een slaatje eten. En wat heb je mooie kleren gekocht voor je meisjes! 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…De vernieuwde Happy Blue Box + winactie!My Profile

 • Annemijn
  26 april 2016

  Wat een leuke vlog! Ik vind het juist wel leuk dat hectische!
  Annemijn onlangs geplaatst…Winactie Tekstposters – We hebben een winnaar!My Profile

 • Lieke
  26 april 2016

  Leuke video! Erg leuk om met je mee te kijken! Ben benieuwd naar de sportkleding van de Lidl!
  Lieke onlangs geplaatst…Kilootjes minder deel 7 | Persoonlijk & MamaMy Profile

 • Janneke | Crafty Time
  26 april 2016

  Super leuke vlog! Die sportoutfit staat je heel leuk! xx
  Janneke | Crafty Time onlangs geplaatst…Roominspiration #1My Profile

 • ByLeen
  26 april 2016

  Super leuk die sportkleding van Lidl!!! ?
  Ik zou er nooit op gekomen zijn om daar te kijken voor sportkleding maar nu weet ik waar ik moet zijn ?
  ByLeen onlangs geplaatst…#teamwaterpokkenMy Profile

 • Marieke
  26 april 2016

  Hele leuke vlog!!! Absoluut leuk om vaker te doen!!!
  Marieke onlangs geplaatst…Outfit of the day #13My Profile

 • Lisanne
  26 april 2016

  Hele leuke vlog was dit Kelly inderdaad zoals de rest ook al heb gezegd vaker doen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het persoonlijk niet zo erg vind om dingen vanuit een vlog terug te zien in je KC photodiary. Ik stoor mij daar zelf niet zo heel erg aan omdat je daarnaast toch ook nog andere foto’s laat zien. De sportkleding van de Liddl ziet er goed uit zeg. Fijne avond alvast liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Diario week 16My Profile

 • Maike
  26 april 2016

  Ik vind vlogs en photodiary allebei leuk. Foto´s zijn wat sneller te bekijken als je niet zoveel tijd hebt, maar een vlog is ook altijd leuk om te zien.
  Maike onlangs geplaatst…Trouwambtenaar voor 1 dagMy Profile

 • Kelly
  27 april 2016

  Gezellige vlog weer 🙂 ik vind photodiarys en vlogs allebei even leuk! Ook als ik dingen terug zie van in de vlog.
  Kelly onlangs geplaatst…Chitchatten #2My Profile

 • Anneleen
  30 april 2016

  Wat een leuke sport-outfit van de Lidl! 🙂 En wat een schattige kleertjes heb je gekocht voor de meisjes! Was weer een heel leuke week vlog!!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: Pasen en Parijs in het vooruitzicht #12My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.