WEEKVLOG #2 Mee sporten, Lidl, feestje en met de meisjes

Dia1

Ik besloot vorige week weer een paar dagen de camera mee op pad te nemen. Ik had wat leuke dingen op de planning staan, maar filmde ook gewoon 2 fijne ‘om en rond het huis’ dagen. Zo krijg je een heel ander soort vlog als een vlog van een dagje. Uiteindelijk heb ik 4 dagen voor jullie bij gehouden dus het is geen hele weekvlog, maar dan zou de video wel heel lang geworden zijn. Wat zie je in deze vlog? Ik was lekker in de weer thuis met de meisjes, ik krijg een workout van Kimberly, ging naar het Lidl event voor de nieuwe sportlijn, had een borrel in Amsterdam en was de dag erna lekker thuis en buiten met de meisjes. Kijk je mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden!
Ik ben er nog niet uit wat ik precies qua video-upload dagen ga doen. Soms upload ik een weekvlog en die is dan van de week ervoor, daarom vind ik de vrijdag daar te laat voor. Maar eigenlijk wil ik naar een vaste video-dag toe, die voorheen ook altijd op vrijdag was. Ik denk er nog even na 😉 Suggesties en tips zijn welkom. Op welke dagen kijk jij het liefst een video of vlog? En vinden jullie zo’n weekvlog leuk voor heel af en toe, of mag dit vaker? En dan zo ja, wanneer? Want ik wil ook niet dat de beelden mijn photodiary overlappen. Dilemma’s dus en jullie zijn de genen die me daar bij kunnen helpen, dus let me know bij de comments! 🙂

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

37 gedachten over “WEEKVLOG #2 Mee sporten, Lidl, feestje en met de meisjes”

 1. Ik vind een vlog altijd leuker dan een photodiary, maar dat is mijn persoonlijke mening. Misschien kun je het om en om doen. De ene week een vlog en de andere week een photodiary. Ik zou zeggen doe vooral wat jij het leukste vindt om te doen.

  Terug naar de vlog. Wat stoer dat jij buiten durft te sporten! En wat gezellig dat je met de Healthy Sisters op pad ging naar een event. Wat een leuke meiden zijn het toch! Je bent goed geslaagd met kleding! En wat was het lekker weer. Dat is nu helaas wel anders. Regen, hagel en kou teisteren nu ons kikkerlandje. Brrrrrrr……
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Mijn kinderen en 19 x kattenkwaadMy Profile

 2. Kelly Caresse

  Haha normaal strijk ik nooit zo vroeg, ik kon nu niet anders ivm de drukke planning :p
  Het rokje is inderdaad mim-pi, leuk merk is dat he! 🙂

 3. Wat een heerlijke afwisselende week! En tja dat huishouden dat moet wanneer het moet, helaas!
  Vlog is denk ik het het leukst wanneer die leuk is en niet wanneer die moet…
  Jessica onlangs geplaatst…KoningsdagMy Profile

 4. Ik vind het altijd leuk om te zien, afwisseling vind ik het leukst denk ik 🙂 Die sportkleding is zo leuk!!

 5. Hoe relaxed is het dat je je voortuin kunt gebruiken om te sporten, die push-ups in de vensterbank zijn ideaal! Doe dat zelf in de garage op zo’n step die ik heb gekocht, maar dit is een stuk voordeliger haha. Ken Dokter Leenarts alleen van naam, heb weleens persberichten voorbij zien komen, en een uitnodiging voor een event. Maar dat het zo’n leuke dame is, wist ik niet!
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: *slik* en dan zijn ze ineens 10 maanden…My Profile

 6. Ik vind dinsdag wel een hele fijne dag. Omdat veel bloggers een video op donderdag hebben. Ik ben erg fan van de weekvlog omdat het lekker snel gaat. Als een dag wat saaier is, switcht ie gauw over naar een volgende dag. Het tempo zit er lekker in zeg maar!

 7. Leuke vlog – ik vind het leuk om te zien wat je allemaal onderneemt. Grappig en makkelijk dat je gewoon in je voortuin sport. Zie je de buren af en toe niet kijken, haha? Met mijn bootcamp trainingen in het park hebben we op warme zomeravonden altijd een groot publiek…
  Vivienne onlangs geplaatst…Een blije baby – de zoektocht naar een ritmeMy Profile

 8. Zo leuk dat die kleintjes altijd willen helpen met poetsen. Nog even ‘gebruik’ van maken totdat ze ouder worden 😉

  Leuke vlog weer!

 9. hahhaha heerlijk om 8 uur smorgens strijken!! toen de meiden kleiner waren hier en naar de peuterspeelzaal gingen stond ik om 4.30 al te strijken !! heerlijk en ik was er gelijk vanaf!!!
  leuke vlog weer meis!!
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 24 april 2016My Profile

 10. Leuke video Kelly! Ik vind het echt leuk om dit soort weekvlogs te zien. Knap dat je zo goed aan het sporten bent. Dat eerste slaatje in de trein ziet er lekker uit. Ik ga zo ook een slaatje eten. En wat heb je mooie kleren gekocht voor je meisjes! 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…De vernieuwde Happy Blue Box + winactie!My Profile

 11. Super leuk die sportkleding van Lidl!!! ?
  Ik zou er nooit op gekomen zijn om daar te kijken voor sportkleding maar nu weet ik waar ik moet zijn ?
  ByLeen onlangs geplaatst…#teamwaterpokkenMy Profile

 12. Hele leuke vlog was dit Kelly inderdaad zoals de rest ook al heb gezegd vaker doen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het persoonlijk niet zo erg vind om dingen vanuit een vlog terug te zien in je KC photodiary. Ik stoor mij daar zelf niet zo heel erg aan omdat je daarnaast toch ook nog andere foto’s laat zien. De sportkleding van de Liddl ziet er goed uit zeg. Fijne avond alvast liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Diario week 16My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.