Weekendje Antwerpen: VLOG 1

Dia1Kort geleden zijn wij een weekendje naar Antwerpen geweest en daarvan hebben jullie de vlogs nog tegoed! Ik heb in totaal twee vlogs gemaakt van deze drie dagen weg en vandaag deel ik daar vlog 1 van. We gingen met de trein op vakantie naar Antwerpen, een hele mooie stad in België waar we nog nooit geweest waren. In deze eerste vlog zie je onze reis, een roomtour van onze hotelkamer, het eerste etentje en de gehele zaterdag. Kijken jullie mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd naar jullie reacties op deze vlog. Begin volgend weekend deel ik vlog 2 met jullie van onder andere het dagje bij Zoo Antwerpen en Yannick’s verjaardag! Voor vandaag wens ik jullie een fijne zondag toe.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

21 reacties

 • Eva
  26 juli 2015

  Leuke vlog!

 • Dionne
  26 juli 2015

  Ik vond de vlog erg leuk! Antwerpen is ook echt een heerlijke stad!
  Dionne onlangs geplaatst…Limited Edition Beachbag van Jean Paul Gaultier voor STOP AIDS NOW!My Profile

 • Nesrin
  26 juli 2015

  Leuke vlog weer, ik moest er snel doorheen want ik heb slecht werkend hier.
  Churros vind ik zo lekker.
  Nesrin onlangs geplaatst…Mijn eerste internationale run (met een fake outfit & Mister M)My Profile

 • Sharon
  26 juli 2015

  Leuk om te zien, wij zaten in hetzelfde hotel, super locatie dichtbij het centrum en station!
  Sharon onlangs geplaatst…Review: Tiny Love ‘Sweet Island Dreams’ mobielMy Profile

 • Anouk
  26 juli 2015

  Super gezellige vlog. Ik ben nog nooit in Antwerpen geweest maar het ziet er echt leuk uit. Ik zou zeker een kijkje nemen bij Steve Madden!
  Anouk onlangs geplaatst…Caramel cupcakeMy Profile

 • Godelieve
  26 juli 2015

  Zo leuk om te zien hoe jullie genieten van Antwerpen. Het is een hele mooie stad en als ik dit zie heb ik zin om er weer eens heen te gaan 🙂
  Godelieve onlangs geplaatst…Enorm prijsverschil e-booksMy Profile

 • Femke
  26 juli 2015

  Ik pak jaarlijks de trein vanuit Roosendaal naar Brussel, ook al zo fijn! Die oudere dame in de trein achter je vond ik wel grappig, haha :-)! In Antwerpen kom ik eigenlijk alleen maar af en toe voor de bioscoop en heerlijke vis in een ‘Marokkaanse buurt’, zoooo ontzettend lekker! Toch maar weer eens een keer lekker winkelen en rondkijken in Antwerpen als ik dit zo zie :-)!
  Femke onlangs geplaatst…My Weekly Pinterest Pins: Nederland!My Profile

 • Lisanne
  26 juli 2015

  Leuke vlog ben erg benieuwd naar deel 2. Ik begin Antwerpen steeds leuker te vinden…… Je brengt me op ideeën. Fijne zondag nog liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…SushiMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  26 juli 2015

  Leuk om te zien Kelly! Ik woon in België maar ga ik eigenlijk maar weinig naar Antwerpen, ik zou er eigenlijk ook wel eens een weekendje heen willen gaan! 🙂 Ik moest trouwens lachen om die mevrouw achter je in de trein, die was heel nieuwsgierig 😀 En dat Yannick vaak gek doet als je aan het vloggen bent is heel herkenbaar, mijn vriend doet dat ook vaak haha! Soms vind ik het wel grappig maar soms kan ik me er ook een beetje aan storen omdat ik denk dat anderen dan gaan denken dat hij altijd zo onnozel is haha 😀
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…DIY: opbergdoosjes voor je bureauMy Profile

 • Annemijn
  26 juli 2015

  Die mevrouw achter je vond het ook erg interessant :p. Ik woon ongeveer 45 minuten van Antwerpen en kom er best regelmatig. Ik vind het echt een leuke stad met meer sfeer dan de meeste steden hier in Nederland.
  Annemijn onlangs geplaatst…OOTD: Perfect outfitMy Profile

 • Amber
  26 juli 2015

  Leuke vlog. 🙂 Ik herinner me Antwerpen nog zo goed als ik alles zo zie, ik ben er echt al heel lang niet meer geweest.
  Amber onlangs geplaatst…Quote SundayMy Profile

 • Kelly
  26 juli 2015

  Erg leuke vlog weer 🙂 Antwerpen is prachtig ! En ik vind Lana’s babbeltjes ook super schattig om te horen 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…New in: Samsung Galaxy S6My Profile

 • Wendy
  26 juli 2015

  Zo gek om te zien. Ik woon in Antwerpen, dus het is grappig om te zien op vlog. Hopelijk hebben jullie genoten van ‘t stad. Volgende keer zou ik jullie aanraden om ‘t Zuid te verkennen 🙂

 • irene
  26 juli 2015

  Leuke vlog hoor! Ik vind Antwerpen altijd een super leuke stad om te zien!!

  Liefs,

  Irene

 • Marloes/GLAMOURMOES
  26 juli 2015

  Gezellige vlog, wat een geluk ook dat het mooi weer was! Ik wil dit jaar ook nog naar Antwerpen.
  Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Stapelreview mascara #2: Max Factor, Essence en Rimmel LondonMy Profile

 • Marloes/GLAMOURMOES
  26 juli 2015

  Wat een leuke vlog! En zo fijn dat het mooi weer was ook.
  Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Stapelreview mascara #2: Max Factor, Essence en Rimmel LondonMy Profile

 • Romy
  27 juli 2015

  Cola light lemon is bij ons gewoon verkrijgbaar als liter fles bij AH 🙂

 • Anneleen
  27 juli 2015

  Wat een gezellige vlog! Ik woon in de provincie Antwerpen en heb 3 jaar lang gestudeerd in deze stad dus vele plekjes kwamen mij bekend voor 🙂 jullie hebben het duidelijk naar jullie zin gehad. De Quetzal, chocoladebar, is ook heel fijn om te doen in Antwerpen, daar hebben ze brownies, milkshakes, ijs, … Echt heel lekker! Een aanrader om volgende keer te bezoeken! Ik kijk al uit naar jullie tweede vlog!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: I’m back on track! #7My Profile

 • Cherrysfavourites
  27 juli 2015

  Kelly wat onwijs leuk om te zien dat je lana gewoon lekker meeneemt Naar een sushi en tapasrestaurant. Niks per ce kindvriendelijke, gewoon gaan 🙂 love it! Ik heb 2 kids van 1&3 en wij doen t doen, maar t blijft een uitdaging soms…
  Cherrysfavourites onlangs geplaatst…Travelvlog 2: Ik ga naar RioooooooooMy Profile

 • Roxanne
  4 augustus 2015

  Leuke vlog! Zo’n lopende band restaurant lijkt me wel heel leuk! Ik ben benieuwd of dat hier ergens ook is.
  En die mevrouw achter je in de trein haha 😉
  Roxanne onlangs geplaatst…Balea peeling met framboos / Balea Hautschmeichelndes Waschpeeling HimbeerMy Profile

 • nathalie
  4 augustus 2015

  Haha die vrouw achter je in de trein! leuke vlog weer!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.