Wedding wednesday – Throwback video weekend Parijs 2010

Omdat ik het stiekem zo leuk vind om jullie mee terug in de tijd te nemen van mij en Yannick heb ik weer een leuke klassieker voor jullie. Ik wist niet eens meer dat deze video nog bestond haha. Deze video is een compilatie van onze eerste mini vakantie samen. We waren drie maanden samen en Yannick verraste me door me mee te nemen op pad. Hij had mijn koffers ingepakt en ik wist eigenlijk van niets. Hij had me vrij laten vragen van mijn werk en verder was alles een verrassing. Tijdens een romantische picknick ergens op een parkeerplaats op een Franse snelweg gaf hij me een kaart met een gedicht waarin stond hoeveel hij om me geeft, en dat we onderweg waren naar een weekend Parijs. Dit viel tijdens mijn verjaardag en als klapper op de vuurpijl nam hij me op dag 4 mee naar Disneyland Parijs, mijn eerste keer in dat geweldig leuke park. Wat was dat romantisch en leuk! Mijn hart heb ik al een lange tijd geleden verloren in de prachtige stad Parijs dus ik had echt de tijd van mijn leven. Yannick weet altijd precies waarmee hij mij goed kan verrassen. Deze video heb ik uit stof moeten halen maar ik vind het toch erg leuk deze aan jullie te laten zien.


 

Wat vonden jullie van deze video die ik maakte toen ik alles behalve bekend was met het bewerken van video’s? Ik kan zo genieten van deze video, ik voel die kriebels in mijn buik van dat gevoel zo in Parijs weer helemaal bij het zien van de foto’s. Hopelijk hebben jullie er ook van kunnen genieten. Ik ben dan ook heel benieuwd naar jullie reacties! Laat het me weten wat je ervan vond in de comments.

Liefs Kelly

 

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

20 reacties

 • Gwen
  10 september 2014

  Ahhh lief zeg! Ik geloof dat Joost en ik niet eens zoveel foto’s hebben haha, wij vergaten altijd van alles foto’s te maken namelijk.
  Gwen onlangs geplaatst…Lief Dagboek #36My Profile

 • Marion
  10 september 2014

  Echt heel lief! Jullie zijn een leuk stel, maar ook erg grappig samen! Die Minni Mouse haarband is echt te gek!
  Marion onlangs geplaatst…Chronisch ziek en depressiefMy Profile

 • Anneleen
  10 september 2014

  Wat leuk! Jullie zijn een mooi koppeltje!

 • Yudeska
  10 september 2014

  Super mooie foto’s samen, en wat goed in elkaar gezet. Leuk zo Kelly en wat zag je er anders uit toen!!
  Yudeska onlangs geplaatst…We all : LovechockMy Profile

 • Saskia
  10 september 2014

  Super leuk om te zien en wat een verrassing moet het geweest zijn zeg!
  Saskia onlangs geplaatst…Essence So Glow Cream To Powder Highlighter #10 Look On The Bright SideMy Profile

 • Maris
  10 september 2014

  Awhh zoo super romantisch <3
  Maris onlangs geplaatst…10x Waarom wij van Thailand houdenMy Profile

 • Dionne
  10 september 2014

  Ik weet niet of het aan mij ligt, maar ik kan de video iet openen omdat hij niet online staat. Tenminste dat is een melding die ik krijg

 • Kelly caresse
  10 september 2014

  Hij staat op een ander youtube kanaal en is enkel via mijn blog te bekijken, hij doet het bij mij op mobiel ook. Op welke manier kijk je?
  Kelly caresse onlangs geplaatst…Wedding wednesday – Throwback video weekend Parijs 2010My Profile

 • Kim | Kimsbloglife ♥
  10 september 2014

  Hihi wat leuk! Ik vind dat de video best nog leuk bewerkt is haha 🙂 wat een leuk idee om een video te maken van je foto’s, ga ik ook eens doen! Zo is het toch leuker om naar te kijken dan gewoon foto’s in een mapje doorlopen. En met dat muziekje op de achtergrond, zo romantisch! 🙂 Vraagje trouwens over die muziek: krijg je hier geen problemen met de auteursrechten? Ik had eens een liedje gebruikt in een video en toen kreeg ik via YouTube een melding dat de video niet weergegeven kon worden omdat ik dat liedje had gebruikt… Of heb jij een oplossing gevonden hoe je dat wel kan doen? 🙂
  PS: ik kwam via deze video ook op je oude video’s terecht, wat grappig om te zien! 🙂 Ik vind het altijd leuk om de eerste filmpjes van ‘bekende’ YouTubers te zien, zo zie ik dat iedereen moet bijleren 🙂
  Kim | Kimsbloglife ♥ onlangs geplaatst…Home Inspiration: de woonkamer ♥My Profile

 • Manon
  10 september 2014

  Och, wat cuuuuuute <3 MiniKelly & Yannick! Ik vind Parijs ook zoooo'n geweldige stad!
  Manon onlangs geplaatst…Bibian: From Where I StandMy Profile

 • Lysha
  10 september 2014

  Awh zo lief en romantisch! en nu worden jullie gewoon man en vrouw!
  Ik ga naar de Winter Efteling in december rond de kerst met mijn vriend dat word vast ook heel leuk en romantisch! ik ben daar in de winter nog nooit geweest dus ben benieuwd! haha jij vast wel!

 • Miranda
  10 september 2014

  Wat leuk om te zien. Wat een verrassing moet dat geweest zijn.
  Wat veel foto’s ook, zoveel hebben wij er jammer genoeg niet haha!:)
  Miranda onlangs geplaatst…Het is September, dus gaan we op vakantie?:)My Profile

 • Jennifer
  10 september 2014

  Aah, wat een guppies nog op die foto’s! Hoe snel je ook veranderd in dat proces van volwassen worden. Ik zie het nu ook bij m’n vriend, in een jaar tijd is hij ook ineens breder geworden in zijn nek en kaaklijn bijvoorbeeld, zoals ik bij Yannick zie in jouw video’s.
  Jennifer onlangs geplaatst…Mijn negen maanden boekMy Profile

 • Anamaria
  10 september 2014

  Ik kan m ook niet zien helaas, kijk via mobiel en hij geeft aan dat de video niet beschikbaar is gesteld voor mobiele apparaten..

 • Simone
  10 september 2014

  Ahh, super leuk!
  Simone onlangs geplaatst…Persoonlijk: Ik heb DyscalculieMy Profile

 • Joyce
  10 september 2014

  Ah wat leuk om dit als herinnering te hebben, wat zijn jullie veranderd zeg! In de positieve zin 🙂
  Lana zal dit later denk ik heel erg leuk vinden om te zien!

 • Anita te Gussinklo
  10 september 2014

  Heel erg leuk dat je deze uit het stof hebt gehaald.
  De liefde spat er af!

 • milou
  11 september 2014

  Ahw wat schattig! En wat lief dat hij zoiets helemaal voor je geregeld heeft!

 • Lisanne
  11 september 2014

  Wat een leuke foto’s! Lief dat Yannick dit voor je had geregeld!

 • Colinde
  14 september 2014

  Aawh, echt super lief!! Leuke herrinnering zo!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.