En wie ben jij? Stel jezelf voor

Jullie willen niet weten hoe dankbaar ik ben voor jullie als de bezoekers van mijn online plekje. Iedere dag kijk ik vol trots op mijn blog en lees ik onwijs veel lieve comments. Ik word zo vrolijk van het lezen van jullie comments, van de mailtjes die sommigen van jullie mij sturen maar ook van de ‘lurkers’. Ik kan gewoon niet geloven dat inmiddels zo’n 32.500 unieke bezoekers per maand een bezoekje komen brengen op mijn site. Een hele tijd geleden deed ik al eens een ‘stel jezelf voor’ artikel waarin jullie iets over jezelf konden vertellen zodat voor mij ook duidelijk werd wie jullie zijn. Met een grote glimlach bekeek ik die comments en vond ik het interessant om te weten wie jullie zijn. Het voelt soms zo gek dat een heleboel mensen een hoop van mij weten maar ik bijna niets van jullie. Omdat mijn site sindsdien gegroeid is en er een heleboel bezoekers bijgekomen zijn leek het me leuk om weer zo’n ‘stel jezelf voor’ blogje te doen. In de comments mag je jezelf voorstellen aan de hand van de volgende vragen:

Bron

1. Wat is je naam en je leeftijd.
2. Wat voor werk / studie / bezigheid heb je en wat doe je het liefst?
3. Wat voor woonsituatie heb je? Ben je al moeder (of vader?), woon je nog thuis, op kamers, of samen?
4. Welke onderwerpen lees je het liefste? Mommy monday moederschap/ healthy lifestyle / recepten / outfit of the days / video’s / vlogs / persoonlijke artikelen / wedding wednesday.
5. Hoelang volg je Kellycaresse.nl al en hoe heb je mij ontdekt?
6. Op welk social media kanaal kan ik je opzoeken? (instagram/twitter?)
7. Heb je zelf ook een blog, vertel dan over je blog, de naam van je blog en plaats het linkje in het blog url vakje zodat je reactie niet in de spam box komt. Anders kan ik ze pas later goedkeuren.

Je mag kiezen om de vragenlijst over te nemen en te beantwoorden of in een verhaaltje antwoorden geven op de vragen. Je mag zelf kiezen of je ze allemaal wil beantwoorden of een aantal. Ik ben gewoon heel nieuwsgierig naar jullie dus let me know who you are!

Ps. De laatste tijd is er wat mis met mijn reactieformulier, mijn hosting is hiermee bezig, hierdoor komen sommige reacties eerst in de spam box en moet ik ze later goedkeuren. Dit doe ik wel wanneer ik achter mijn computer zit maar dit geeft wat vertraging. Sorry voor het ongemak.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

86 reacties

 • Savine
  10 september 2014

  1. Ik ben Savine, en ik ben 20 jaar oud 🙂
  2. Ik studeer aan de lerarenopleiding aardrijkskunde, ik word dus docent aardrijkskunde op een middelbare school! Daarnaast werk ik als cassière bij een supermarkt, heb ik een vriend, en hou ik van leuke dingen doen met mijn vriendinnen en met mijn hondje (en hamster) knuffelen.
  3. Ik woon bij mijn vader, maar ben ook vaak bij mijn moeder te vinden.
  4. Het liefst lees ik persoonlijke posts, maar ook healthy lifestyle, recepten, outfit of the days, persoonlijke artikelen, en wedding wednesday.
  5. Ik kende je al voordat je in de vlog van Mascha kwam, maar daardoor ben ik je alweer zo’n maandje of 2 actief aan het volgen 🙂
  6. Op instagram heet ik xsavine
  7. Nope!

  Leuk dat je dit doet!!
  Liefs

 • Britt
  10 september 2014

  Hoi! Ik ben Britt, ik ben een PhD student Moleculaire Voeding en volg je blog een tijdje (half jaartje ofzo). Ik ben zelf nog geen moeder, en heb in de nabije toekomst ook geen plannen. Ik vind het toch leuk om je blog te lezen, gewoon om te zien hoe anders je je leven ook kan indelen (we zijn ongeveer even oud). Ik vind dat je erg leuke artikelen schrijft en lees met plezier je artikelen over healthy lifestyle. Ik vind het top dat je bezig bent met een thuisstudie om deze artikelen beter te kunnen onderbouwen, ga zo door! Ik heb zelf een blog waarop ik wetenschappelijke kennis over voeding deel (ik heb een master in Voeding en Gezondheid). Ik ben te vinden op twitter (@brittblokker) en de facebook pagina van mijn site.
  Britt onlangs geplaatst…Eiwit eten om spierweefsel op te bouwenMy Profile

 • Eveline
  10 september 2014

  Wat een leuk idee! Ik vind het zelf ook altijd heel leuk om interessante nieuwe blogs en sites te ontdekken.

  Even voorstellen dus. Ik ben Eveline, aangenaam! Ik ben 25 jaar, woon in Wageningen en ben gek op alles wat met fotografie en beeldbewerking te maken heeft. Ik heb Havo gedaan en daarna kunstacademie. Ik studeerde af op fotografie, maar ging daarna aan de slag als docent tekenen en handvaardigheid in het voortgezet onderwijs.

  Twee jaar geleden heb ik besloten mijn baan in het onderwijs gedeeltelijk op te zeggen en te gaan doen wat ik het aller liefste doe: fotograferen!
  Vorig jaar ben ik gestart met een opleiding om alle ins en outs over fotograferen te leren en ik krijg ondertussen steeds meer fotografie opdrachten, super leuk!
  Op mijn blog deel ik mijn foto’s, dingen die mij inspireren en geef ik tips en uitleg over beeldbewerking.

  Kellycaresse.nl heb ik bij toeval ontdekt ongeveer een jaartje geleden denk ik, sinds dien ben ik blijven hangen en bezoek ik je site regelmatig!

  Als je meer over mij te weten wilt komen of benieuwd bent naar mijn foto’s kun je mijn blog of Facebook pagina bezoeken: http://www.facebook.com/HappyConfettiFotografie
  Eveline onlangs geplaatst…ZelfportrettenMy Profile

 • Lysha
  10 september 2014

  1. Wat is je naam en je leeftijd : Lysha de Vink en ik ben 18 jaar

  2. Wat voor werk / studie / bezigheid heb je en wat doe je het liefst?:
  Ik studeer momenteel allround DTP . Ik heb net mijn mbo niveau 2 medewerker DTP behaald en doe nu in plaats van 3 in 1 jaar allround DTP niveau 3 mbo. DTP is een grafische studie waar ik logo’s, posters en magazines ontwerp en maak. Dit doe ik in Utrecht. Als ik mijn niveau 3 heb afgerond wil ik graag de opleiding filmacteur mbo niveau 4 volgen in Amsterdam als dit niet lukt opleiding redactioneel medewerker ( schrijven voor magazines, blogs, interviews doen etc) ook in Amsterdam mbo niveau 4.

  3. Wat voor woonsituatie heb je? Ben je al moeder (of vader?), woon je nog thuis, op kamers, of samen? : ik woon nog thuis.

  4. Welke onderwerpen lees je het liefste?: Mommy monday moederschap, video’s / vlogs / persoonlijke artikelen en wedding wednesday!

  5. Hoelang volg je Kellycaresse.nl al en hoe heb je mij ontdekt?
  Ik volg je sinds maart/april 2014 ik heb volgens mij een vraag gegoogeld en toen kwam ik bij jou site terecht en sinds dien ben ik elke dag trouwe lezeres!

  6. Op welk social media kanaal kan ik je opzoeken?: Facebook

  7. Heb je zelf ook een blog:
  Ik heb nog geen blog, ik ben er wel mee bezig maar twijfel of ik die start op facebook of officieel met een eigen site. De blog gaat July heten als ik het op facebook begin en lysha -july als ik een site begin. Deze naam aangezien dat mijn 2e naam is die nooit aanbod komt dus dit lijkt me een leuke doelstelling daarvoor! (niet een 2e naam als roepnaam maar officieel op mijn ID haha) Eerst wil ik graag meer ervaring opdoen dus ik wacht nog even. Wel heb ik al een logo etc.

  Leuk artikel om zo meer te weten te komen van je lezers!

  Groetjes

 • Miranda
  10 september 2014

  wat een leuk idee Kelly en wat een mooie bezoekersaantallen, daar kan ik alleen nog maar van dromen haha!

  Ik ben Miranda, 30 jaar. Ik heb HAVO en daarna PABO gedaan, maar ben nooit in het onderwijs terecht gekomen. Ook heb ik een opleiding tot lesgever zwem ABC gedaan en heb daardoor een hele tijd in een zwembad gewerkt. Daarnaast geef ik ook nog steeds zwemles op vrijwillige basis bij een zwemvereniging.
  Ik woon samen in het oosten van het land met mijn man en onze hond.

  Ik heb veel hobby’s, de meeste creatief, waardoor ik begin dit jaar een blog ben begonnen: ByMirandaa. Waarop ik al mijn creatieve uitspattingen met veel plezier met je deel.
  IK heb voor mijn site ook facebook aangemaakt, die wordt nog niet zo druk bezocht. Ook heb ik een instagramaccount waar je me volgens mij al volgt? en ik heb sinds kort ook een twitteraccount, maar die is nog heeeel erg nieuw en leeg haha!

  KellyCaresse volg ik al een hele tijd, maar ik laat pas reacties achter sinds ik ook zelf een blog heb. Ik vind alle artikelen leuk om te lezen, maar de persoonlijke artikelen en de vlogs vind ik het allerleukste!
  Hoe ik je site heb ontdekt weet ik niet meer. Ik vind het zo leuk om blogs te lezen, comments te lezen en dan door te klikken. Zo is het waarschijnlijk gekomen haha!

  Daarom vind ik dit artikel ook zo leuk, lekker weer een paar nieuwe toffe blogs ontdekken en hopelijk vinden sommigen het ook leuk om mijn blog te ontdekken;)
  Miranda onlangs geplaatst…Het is September, dus gaan we op vakantie?:)My Profile

 • Kim | Kimsbloglife ♥
  10 september 2014

  Wat leuk! Mooi foto’s heb je uitgekozen bij dit artikel 🙂

  1. Ik ben Kim en ben 22 jaar
  2. Ik zit momenteel in mijn laatste Master Psychologie en vind mijn studie echt reuze interessant! Ik ben sinds vorige week bezig met mijn allereerste (en enige) stage die 8 maanden zal duren! Ik heb er super veel zin in om eindelijk alles in de praktijk te leren! 🙂
  3. Ik woon nog steeds thuis bij mijn mama en haar nieuwe man en mijn halfbroertje van 7 jaar op wie ik regelmatig ‘babysit’ 🙂
  4. Aangezien ik zelf nog geen moeder ben interesseren de Mommy Mondays mij wat minder, hoewel ik het ook wel eens leuk vind om te lezen. Wat ik vooral leuk vind zijn je outfit of the days, video’s, vlogs en persoonlijke artikelen. En je wedding wednesday vind ik ook echt heel gaaf!
  5. Ik weet niet meer precies hoe lang ik je al volg, je was wel één van de eerste blogs die ik volgde. Maar ik ben nog maar een paar maanden bezig met het lezen van blogs hoor 🙂 Ik denk dat ik je al zo’n 9-tal maanden volg. Hoe ik je ontdekt heb kan ik me eigenlijk niet meer herinneren…
  6. Je kan me vinden op Instagram: @kimsbloglife (ook op twitter onder dezelfde naam, maar ik gebruik Twitter voorlopig nog zeer weinig)
  7. Ik heb zelf ook een blog, genaamd kimsbloglife.be 🙂 Ik heb voor deze naam gekozen omdat de blog over mijn leven gaat en heel persoonlijk is. Ik heb niet echt een specifiek thema, ik schrijf gewoon over alles wat ik leuk vind. Dingen die regelmatig terugkomen zijn: Home Inspiration, shoplogs, tags, Koken met Kim, Combineren met Kim (outfits), fotodagboek, soms eens een beautyartikel (vooral nagellak),… Ook post ik regelmatig YouTube filmpjes! Ik ben met mijn blog begonnen in januari dit jaar, maar ben eigenlijk pas sinds enkele weken echt intensief met mijn blog bezig. Neem zeker eens een kijkje! 🙂
  Kim | Kimsbloglife ♥ onlangs geplaatst…Home Inspiration: de woonkamer ♥My Profile

 • Esmée Lisa
  10 september 2014

  Hoi!

  Mijn naam is Esmée Lisa en ik ben 22 jaar oud. Op dit moment ben ik student makelaar-taxateur, gelukkig bijna klaar! Ik woon samen met mijn vriend en wij gaan ook volgend jaar trouwen. Super leuk dat jij nu op woensdag wedding wednesday hebt :-).

  Ik lees eigenlijk alles op je blog, maar vindt de video’s altijd het leukst. Ik volg je nu een halfjaartje ongeveer, weet niet meer hoe ik je hebt ontdekt.
  Je kan mij vinden op instagram onder de naam esmeelisax

  Liefs!

 • Marieke
  10 september 2014

  Leuk, Kelly! 🙂
  Ik ben Marieke (22) en ik ben net afgestudeerd aan de pabo. Op dit moment werk ik fulltime voor mijn eigen bedrijf WWW-producties (film en tekst) en blog ik fulltime op Mariekevanwoesik.nl. Ik woon samen met mijn vriend Geert in Arnhem.

  Ik lees het liefste over healthy lifestyle, recepten, vlogs en persoonlijke artikelen 🙂 Ik volg je al heel lang; vanaf ongeveer een paar maanden nadat je begonnen bent. Ik weet niet eens meer hoe ik bij je terecht kwam.

  Je bent echt super goed bezig!! Ik ga je blog ook steeds nóg leuker vinden! Keep up the good work 🙂
  Marieke onlangs geplaatst…BYE BYE BUIKJE | 6 super gezonde snacks!My Profile

 • Nadia
  10 september 2014

  1. Ik ben Nadia en ik ben 30 jaar.
  2. Ik heb een opleiding gedaan in de richting van media (redactie) maar werk nu als administratief medewerker in een heel andere sector.
  3.Ik heb een relatie maar ik woon alleen.
  4. Ik vind je persoonlijke artikelen het leukst/interessantst!
  5.Ik volg je zo’n beetje vanaf het begin dat je blogt. Ik las altijd op Styleguide en op een gegeven moment ging jij daar elke dag reageren. Uit nieuwsgierigheid klikte ik een keer op je naam en zag dat je zelf net een blog begonnen was, en sindsdien lees ik je dagelijks.
  6. Ik volg je al op Twitter, NadiavD ben ik.
  7. Ik heb geen blog!

 • Hester
  10 september 2014

  1. Mijn naam is Hester en ik ben 24 jaar.
  2. Ik ben nu master student Europese studies aan de uva en werk daarnaast op kantoor. In mijn vrije tijd houd ik me het meeste bezig gezonde voedig en sport!
  3. Ik woon alleen in m’n eigen apartement (met m’n hamster!)
  4. Ik vind je healthy lifestyle en persoonlijke artikelen het leukst.
  5. Ik volg je al een behoorlijke tijd inmiddels. Ik weet nog heel goed dat de eerste keer dat ik je blog bekeek de dag was dat je bekend maakte dat je zwanger was van Lana! Sindsdien ben ik altijd blijven hangen. Ik vind het zo leuk om te zien dat je blog zo gegroeid en vooruit gegaan is! Ik heb een tijdje een blogpauze gehad en was ook online wat minder actief in de comments maar ben je blogs altijd blijven lezen!
  6. Ik ben zowel op Twitter als op instagram te volgen als hestereline en volg je al op beide kanalen!
  7. Ik blog al een tijdje niet meer maar ga het binnenkort weer oppakken na een drukke en lastige periode voor mij persoonlijk. Ik blog eigenlijk over alles maar vor over healthy lifestyle/hardlopen.

  Leuk om ook over je andere bezoekers te lezen!
  Hester onlangs geplaatst…BlogpauzeMy Profile

 • Marije
  10 september 2014

  1. Marije – 30 jaar oud.
  2. Wat voor werk / studie / bezigheid heb je en wat doe je het liefst? Studente Psychologie
  3. Ik woon met mijn partner en 5 jarig zoontje.
  4. Welke onderwerpen lees je het liefste? Recepten, moederschap, persoonlijk.
  5. Hoelang volg je Kellycaresse.nl al en hoe heb je mij ontdekt? Een paar maandjes – via Mascha’s vlog.
  6. Op welk social media kanaal kan ik je opzoeken? (instagram/twitter?) twitter: marije_net instagram: emmiejay
  7. Heb een blog bij marije.net. 🙂
  Marije onlangs geplaatst…Words are things.My Profile

 • Alie
  10 september 2014

  Hé Kelly!
  Wat leuk en lief, dat je nieuwsgierig bent naar ons (je lezers!)

  1. Naam&leeftijd: Mijn naam is Alie, en ik ben 23 lentes jong.

  2. Wat voor werk/studie: Ik ben pas begonnen aan het schakeljaar (forensische)orthopedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam!

  3. Woonsituatie: Eerst woonde ik nog bij mijn ouders in Friesland, maar omdat mijn vriend en ik beide hebben besloten te gaan studeren in Amsterdam, zijn we pas verhuist naar een supermooi appartementje in Hilversum!

  4. Welke onderwerpen lees je het liefste?
  Omdat ik kinderen superleuk vind, en zelf ook heel graag jong moeder zou willen worden, vind ik alles over jong moederschap super interessant. Omdat ik pas op mezelf woon (samen dan!) vind ik de recepten, boodschappenlijstjes en ‘kneuterige huishoudartikelen’ ook leuk, maar van artikelen over healthy lifestyle, je relatie met Yannick, de outfits of the day, en de VLOGS(!) kan ik ook erg genieten 🙂

  5. Hoelang volg je Kellycaresse.nl al en hoe heb je mij ontdekt?
  Ik weet niet eens meer hoe ik erbij kom, maar ik volg je inmiddels al een paar maanden, dágelijks..

  6. Op welk social media kanaal kan ik je opzoeken? Ik ben vooral actief op Facebook en Instagram!

  7. Heb je zelf ook een blog? Nope, geen blog 😉 Wel regelmatig updates op m’n instagram 🙂

  Superleuk, je wederzijdse interesse!

 • Sheena
  10 september 2014

  Ik ben ‘Sheena’, 29 jaar, getrouwd en mama van een zoon van twee jaar en een zoon van acht weken. Ik ben bediende maar mijn grote droom is om een eigen stoffenwinkeltje te beginnen. Ik volg je blog al een hele tijd, al van voor je zwangerschap. Ik ben hier ooit terecht gekomen en blijven hangen omdat ik je verhaal over diabetes boeiend vond. Ik lees het liefst je verhalen over moederschap en persoonlijke verhalen al vind ik al de rest ook heel fijn. Zelf blog ik ook, over moederschap maar ook over nog vele andere dingen zoals zelf kledij maken! Momenteel loopt er ook een giveaway op mijn blog 🙂
  Sheena onlangs geplaatst…Online stoffenwinkelsMy Profile

 • Remy
  10 september 2014

  Hi Kelly,

  Ik ben Remy, 32 jaar oud en werk bij Mandemakers Keukens. Dus mocht er iemand een keuken nodig hebben dan kunnen jullie mij contacten 😉

  Samen met Marije hebben we een leuk appartementje! Ik heb een zoontje van inmiddels 6 jaar en hij is om het weekend bij mij. Helaas woont zijn moeder in Alkmaar, dus kan hem doordeweeks niet even gauw opzoeken aangezien ik in den Haag woon.

  Zaalvoetbal is wat ik het liefst doe, en verder heb ik niet veel hobby’s. Sinds de blog van mijn vriendin ben ik wel verslaafd geworden aan het lezen van blogs. Het is zo inspirerend en zo af en toe laat ik een berichtje achter zoals nu!

  Je kan mij vinden op Instagram, Twitter en FB…

  Ik ken je via mijn vriendin en lees eigenlijk bijna alles wat je post.

  Veel succes met je website!

  De groeten uit den Haag, Remy
  Remy onlangs geplaatst…GUHL Pluiscontrole & VeerkrachtMy Profile

 • Annis
  10 september 2014

  Hoi Kelly!
  Ik ben Annis, en ben 29. Ik werk op een middelbare school in de PR/voorlichting. Zelf ben ik het liefst creatief bezig en hou ik erg van buiten zijn. Ik woon samen met mijn vriend en mijn dochtertje van 6 maanden. Ik lees het liefste over moederschap, maar eigenlijk lees ik alles op je blog. Ik kijk alleen geen vlogs, dat is iets wat ik op de een of andere manier niet zo makkelijk ‘tussendoor’ kan doen.
  Ik weet niet meer hoe ik je heb ontdekt, misschien via Mommytobe, toen daar je verhaal op kwam.
  Ik heb een instagram account (annisthl), echt i love instagram! Vooral het kijken van de foto’s van anderen, maar ik post zelf ook.
  Op het moment wacht ik af of mijn dochtertje een spreidbroekje moet, maandag horen we meer, echt ik kan niet wachten tot ik eindelijk meer weet! Onzekerheid sucks… (mocht er iemand ervaring hebben met een kindje met lichte heupdysplasie dan hoor ik het graag!)

 • Denise
  10 september 2014

  Hi Kelly, wat een leuk initiatief! Mijn naam is Denise en ik ben 19 jaar – bijna 20 én al volop bezig met verjaardagslijstjes maken-! Ik studeer HBO communicatie en ben net begonnen aan ‘n tweede jaar. Zelf blog ik ook sinds april en zet ik iedere dag een artikel online over beauty, fashion maar ook vooral over m’n persoonlijke leven. Ik had het nooit gedacht, maar zelfs na 5 maanden kan ik al niet meer zonder het bloggen! Ik woon nog thuis, maar ben zeker aan het kijken naar een studentenwoning. Ik vind je outfits altijd ontzettend leuk om te zien en ook je persoonlijke artikelen doen het erg goed. Ik heb je ontdekt via Mascha, toen je ten huwelijk gevraagd werd! Nog niet heel lang geleden dus, maar ik vind je blog ontzettend leuk! Je kunt me vinden op Twitter onder de naam @Denise__xxx en op Instagram onder de naam @BeautyByDenies, super leuk als je eens een kijkje neemt!

  Liefs, Denise
  Denise onlangs geplaatst…Mijn bucketlist: 10 dingen die ik kan afstrepenMy Profile

 • Lianne
  10 september 2014

  1. Mijn naam is Lianne en ik ben 23 jaar.
  2. Ik werk 32 uur per week als afdelingssecretaresse maar het allerliefste ben ik natuurlijk thuis bij mijn kindjes.
  3. Ik woon samen met mijn vriend en 2 kindjes.
  4. Het allerleukste vind ik de video’s en vlogs. Mommy monday, persoonlijke artikelen en wedding wednesday lees ik ook altijd met veel interesse.
  5. Ik heb je ontdekt via IG en volg je via bloglovin en youtube nu ongeveer een halfjaar.
  6. op IG Liiii1990
  7. Ik heb zelf geen blog.

  Heel leuk dat je zo geïnteresseerd bent in je lezers en onwijs leuk dat je blog zo snel groeit! Succes!

 • Shirley
  10 september 2014

  Mij ken je natuurlijk al maar vind het leuk om het ook van andere bezoekers te lezen, vandaar!

  Ik ben Shirley en alweer 27 jaar. Ik woon in Amsterdam met mijn vriend Raymond waar ik al ruim 11 jaar mee samen ben en met Skyler, ons tien maanden oude zoontje. Ik blog fulltime op Styleguide en Mommytobe en vind het heerlijk om de hele dag bezig te zijn met wat ik het liefste doe: schrijven. Op Styleguide over mode, beauty en lifestyle; op Mommytobe over het moederschap, Skyler en leuke dingen die ik ervaar en tegenkom.

  Ik vind jouw site het leukste als er iets over het moederschap online komt en ook je persoonlijke artikelen en vlogs zijn gezellig. Nu ik fanatiek aan het sporten ben vind ik het ook fijn om af en toe ervaringen te lezen.

  Je kan me volgen op Twitter en Instagram, beide via @shirleyvisser. Via de hashtag #skyleroverload zie je alles over mijn zoontje!
  Shirley onlangs geplaatst…Rimmel Scandaleyes waterproof gel eyelinerMy Profile

 • Petra
  10 september 2014

  Hey Kelly,
  wat een leuk idee om zo je bezoekers te leren kennen 😉
  1. Ik ben Petra en ik ben 18 jaar
  2. Ik zit in het tweede jaar van de opleiding Logopedie waar ik het erg naar mijn zin heb. Verder houd ik van zingen, series kijken en fotografie.
  3. Ik woon nog bij mijn ouders, maar stiekem droom ik al over een eigen plekje.
  4. Je blog vind ik erg leuk om te lezen! Je hebt iets heel ‘eigens’ wat je op andere blogs niet zo snel tegen komt. Mijn favorieten zijn de persoonlijke artiekelen en healty lifestyle (en stiekem ook Wedding Wednesday- al zal dat voor mij nog wel even duren hihi)
  5. Ik ben jouw blog tegengekomen nadat Mascha had gevlogd bij het aanzoek. Toen ben ik ook jouw video gaan opzoeken en zo ben ik bij jouw blog terechtgekomen. De onderwerpen spraken mij erg aan en ik heb ook heel wat oude artikelen teruggelezen in mijn vakantie 🙂
  6. Je kan mij vinden op facebook

  Zo, dat was mijn lijstje. Als je nog vragen hebt of iets wil weten over logopedie (taalontwikkeling, eten en drinken bij jonge kinderen, articulatie, stem etc.) help ik je natuurlijk graag!

 • Marion
  10 september 2014

  1. Marion, 37 jaar.
  2. Bijstandsconsulent, vrijwilliger eetstoornisforum.
  3. Ik woon samen.
  4. Mommy monday, vlogs en persoonlijke artikelen lees ik het liefst.
  5. Ik volg jou denk ik al vanaf het moment dat ik begon met bloggen, een maand of 8 geleden. Via Lisanneleeft kwam ik bij jou terecht.
  6. Ik heb Instagram en twitter. Marion11777
  7. Ik heb een eigen blog, Mijn Kladblog. Ik schrijf over het overwinnen van mijn eetstoornis en het gevecht tegen mijn angststoornis en depressie. Ik probeer het taboe rond psychische klachten te doorbreken door heel open en eerlijk te zijn over mijn situatie en de therapie die ik volg. Ik heb al heel veel reacties gekregen van mensen die zich enorm gesteund voelen door mijn blog en dat is waar je het uiteindelijk voor doet. Daar ben ik best trots op.

  Tof om dit zo te doen, Kelly!
  Marion onlangs geplaatst…Chronisch ziek en depressiefMy Profile

 • Nesrin | Daily Cup of Bla Bla Bla
  10 september 2014

  Super fijn dat het zo goed gaat! Jouw blog is ook hartstikke leuk!
  Via via ben ik twee weken geleden op jouw blog terecht gekomen.

  Mijn naam is Nesrin, 31 jaar en moeder van twee kinderen.
  Ik heb een eigen zaak, blog en run het huishouden. Hiervoor hbo communicatie gestudeerd en tijdens mijn studie getrouwd, moeder geworden en mijn dochter kreeg haar eerste tandjes tijdens het schrijven van mijn scriptie.

  Ik ben niet zozeer make-up minded wel into uiterlijke verzorging. Gek op kleding, Chanel en hardlopen.

  Ik heb een lifeblog Daily Cup of Bla Bla Bla waar je pretty much over mijn leven leest en ziet.

  Keep up the good work!
  Nesrin | Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…De Jeugdsentiment TAGMy Profile

 • Robin
  10 september 2014

  Hooi Kelly,
  wat een leuk idee.

  1. Mijn naam is Robin en ik ben 20 jaar (over 16 dagen 21)
  2. Ik heb dit jaar mijn studie fotografie afgerond en ik begin deze maand aan mijn hbo communicatie en multimedia design. Verder houd ik me bezig met verhuizen. (jeeej) Het liefst ga ik er gezellig op uit met mijn vriend.
  3. Dinsdag hebben ik en mijn vriend de sleutel gekregen van onze nieuwbouwwoning! Dus we zijn de komende tijd druk bezig om ons eigen plekje te creëren.
  4. Ik lees vrijwel alle onderwerpen maar het liefst lees ik over healthy lifestyle, mommy monday en de volgs vind ik ook heel leuk!
  5. Hmmm ik denk dat ik je nu een halfjaar volg. weet alleen niet meer hoe ik bij jou blog terechtkwam ik denk dat ik je via bloglovin tegen kwam!
  6. Je kunt mij opzoeken op instagram robinxschmidt en op facebook.
  7. Zelf heb ik nog geen blog. Ik ben wel net bezig met mijn website voor fotografie. http://www.robinschmidt.nl het is nog niet helemaal perfect maar dat komt wel. Zodra ik verhuist ben wil ik graag gaan bloggen!

  Groetjes (: !

 • Nesrin
  10 september 2014

  Hartstikke fijn dat het goed gaat met jouw blog! Het is ook heel fijn hier.

  Mijn naam is Nesrin, 31 jaar en moeder van twee kinderen.
  Hbo communicatie gestudeerd, tijdens mijn studie getrouwd en moeder geworden. Tijdens mijn scriptie is kreeg mijn dochter haar eerste tandjes.

  Ik heb een eigen zaak, eigen blog, run het huishouden en ben vooral druk met mijn kinderen.

  Fashion minded, zweert op Chanel, beetje loco, hardlopen, actief op alle social media kanalen.

  Op mijn lifeblog tevens derde kind Daily Cup of Bla Bla Bla kun je een kijkje nemen in mijn leven.

  Lieve groet,
  Nesrin
  Nesrin onlangs geplaatst…De Jeugdsentiment TAGMy Profile

 • Linda
  10 september 2014

  1. Ik ben Linda, 22 jaar.
  2. Ik heb een bachelor geschiedenis gedaan en daarna een master middeleeuwen en renaissance studies. Afgelopen juli ben ik afgestudeerd en sindsdien op zoek naar een (liefst fulltime) baan! Liefst in mijn eigen branche, maar ook daarbuiten solliciteer ik me suf. Helaas tot nu toe nog zonder resultaat. Ik werk wel als postbezorger bij Sandd op dinsdag en vrijdag, dit deed ik ook al tijdens mijn studie. Daarnaast heb ik sinds augustus een vrijwilligersbaan als conservator (nu nog samen met de huidige conservator, volgend jaar neem ik het helemaal over, spannend!) bij het Rien Poortvliet Museum op het eiland Tiengemeten.
  3. Ik woon samen met mijn man (25 juli zijn we getrouwd dus nog niet zo lang) in een appartement op één hoog in een klein dorpje onder Rotterdam (op de Hoeksche Waard, eerste eiland onder Rotterdam is dat). We wonen al samen sinds september 2012 maar zijn dus pas getrouwd. We hebben nog geen kinderen maar wel plannen 🙂
  4. Ik lees het liefste video’s/vlogs, outfits en persoonlijke artikelen!
  5. Ik denk dat ik via een andere blog op je blog terecht ben gekomen, maar ik weet het eigenlijk niet meer haha! Ik denk dat ik je nu wel weer een jaar volg ofzo. Ik weet het niet precies, maar ik vind je blog in ieder geval heel leuk en ik lees vrijwel alles 🙂
  6. Ik heb alleen een persoonlijke Facebook dus die deel ik liever niet hier. 😉
  7. Ik blog op The Miracle of Life, sinds oktober 2012, met veel plezier (bijna) iedere dag over van alles en nog wat. Het is vooral persoonlijk/lifestyle, ik ben absoluut geen beautyblogger!
  Linda onlangs geplaatst…Tip | Tropicana Rotterdam #4.My Profile

 • Faye
  10 september 2014

  Hoi Kelly, wat een leuk idee!

  1. Wat is je naam en je leeftijd.
  Mijn naam is Faye en ik ben 24 jaar oud.

  2. Wat voor werk / studie / bezigheid heb je en wat doe je het liefst?
  Op dit moment ben ik een stay-at-home mom 🙂 ik wil graag een studie gaan volgen, maar weet niet zo goed wat.

  3. Wat voor woonsituatie heb je? Ben je al moeder (of vader?), woon je nog thuis, op kamers, of samen?
  Ik woon samen met mijn twee lieve kinderen Milan (4) en Loïs (1).

  4. Welke onderwerpen lees je het liefste? Mommy monday moederschap/ healthy lifestyle / recepten / outfit of the days / video’s / vlogs / persoonlijke artikelen / wedding wednesday.
  Ik vind de vlogs erg leuk en persoonlijke artikelen!

  5. Hoelang volg je Kellycaresse.nl al en hoe heb je mij ontdekt?
  Ik ken je al eventjes, maar heb geen idee meer hoe ik je ontdekt heb.

  6. Op welk social media kanaal kan ik je opzoeken? (instagram/twitter?)
  op Instagram ben ik: fayesmt
  en op Twitter: SingleMomTown

  7. Heb je zelf ook een blog, vertel dan over je blog, de naam van je blog en plaats het linkje in het blog url vakje zodat je reactie niet in de spam box komt. Anders kan ik ze pas later goedkeuren.
  Zelf heb ik inderdaad ook een blog. De naam van mijn blog is Single Mom Town. Toen ik twintig weken zwanger was van Loïs is er voor mij geheel onverwachts een scheiding op mijn pad gekomen. Ik ben nog jong en had totaal geen ervaring met scheiden. Op internet was niet zo veel te vinden behalve de standaard informatie. Vandaar dat ik heb besloten om te gaan bloggen over alleenstaand moederschap, scheiden, opvoeden, lifestyle en wat mode.
  Faye onlangs geplaatst…Loïs outfit of the dayMy Profile

 • Dionne
  10 september 2014

  Wat een leuk idee om ons ook te leren kennen.

  Nou ik ben Dionne en ben alweer 23 jaar (tijd vliegt voorbij). Ik ben net begonnen aan het 2de jaar van MWD. Ik volg deze opleiding in Utrecht maar woon op kamers in Ede. Ik woon samen met 15 andere huisgenoten. Je begrijpt, het is altijd een dolle boel.

  Ik heb zelf ook altijd jong moeder willen worden, maar helaas ontbreekt het vriend-gedeelte nog. Dus ik moet mijn droom iets uitstellen. Maakt op zich niet heel veel uit. Ik geloof dat alles gebeurd met een reden. Dus dit ook.
  Ik volg jou blog sinds het filmpje dat je vriend je verloofde werd. Ik vind dat je erg prettig en leuk schrijft. Ik kijk ook met plezier naar je filmpjes. Je persoonlijke artikelen en alles rondom je huwelijk vind ik leuk om te lezen.

  Ik heb zelf geen blog, heb er voor mijn gevoel te weinig tijd voor. Maar wie weet kom ik je binnenkort een keer tegen bij mijn instagram (Dionnekeizer91) of op Twitter (Dionneekeizer).

 • Wendy Esther
  10 september 2014

  1. Mijn naam is Wendy en ik ben 19 jaar.
  2. Dit jaar houd ik een tussenjaar en op dit moment loop ik twee dagen per week post. De rest van de week gebruik ik om mijn droom te verwezelijken: een eigen succesvolle website runnen dat gaat over het Christendom en alles van het leven.
  3. Ik woon thuis met beide ouders en mijn zusje.
  4. Eigenlijk vind ik vrijwel al jouw artikels leuk. Ik ben gek op persoonlijke artikels! Vooral jouw vlogs zijn echt een genot om naar te kijken.
  5. Ik volg jouw site en youtube-kanaal nu een paar maanden en vond je toevallig doordat ik op youtube naar iets op zoek was wat jij had gedaan. Wat dat was weet ik niet meer haha.
  6. Twitter: @WendyEsther_
  Instagram: WendyEstherx
  7. Mijn blog WendyEsther is een vrij unieke blog (volgens mij).
  Ik probeer dagelijks een artikel te plaatsen over het Christendom en alles van het leven. Met ‘alles van het leven’ bedoel ik dat ik schrijf over het innerlijk, emoties en andere dingen die je tegen kan komen in het leven. Ik ben ook van plan om video’s te maken voor mijn kanalen Wendy Esther en ChristenenNL. 🙂

  Whoei, dit was superleuk om te doen, haa! 😀
  Wendy Esther onlangs geplaatst…De VijgenboomMy Profile

 • José
  10 september 2014

  Ik ben José en ik ben 29 jaar oud. Ik werk als medewerkster P&O in de zorgsector, in eerste instantie niet mijn droombaan maar ik ben superblij dat ik uberhaupt aan het werk ben. Door de huidige economie (en in mijn regio) is een baan hebben (en houden) best nog wel eens lastig. Gelukkig hoef ik me daar de komende tijd niet (weer) druk over te maken. Ik ben twee jaar getrouwd en woon samen met mijn man (na 2 jaar is dat nog steeds gek om te zeggen). We zijn al 12 jaar samen! We hebben (nog) geen kinderen. De interessantse artikelen vind ik mommy monday en persoonlijke artikelen. Ik weet niet meer hoe ik je gevonden heb, maar ik volg je nu een aantal maanden met heel veel plezier! Ook op Youtube ben ik geabonneerd op je! Zelf had ik een blog, maar een blog zonder echt onderwerp was voor mij echt lastig bij te houden (respect voor alle dagelijkse bloggers met twee artikelen op een dag!). Misschien wil ik het wel weer oppakken tijdens mijn (hopelijk) zwangerschap en later als nieuwe moeder.

 • Bran
  10 september 2014

  Hoi Kelly,

  Hier een lurker 🙂

  Ik ben 24 jaar. Ik werk bij een softwarebedrijf. Ben getrouwd met een hele lieve man (in mijn ogen de liefste natuurlijk :)!) Ik vind jouw site erg leuk omdat het zo persoonlijk is. Ik vind je overkomen als een oprechte, lieve en sociale meid. Zo iemand waar je bevriend mee wilt zijn. Ik vind jouw persoonlijke updates; wat je moederschap betreft en je vlogs het allerleukst. En natuurlijk de wedding wednesday. Ik ben zelf een half jaar terug getrouwd; en dat was de mooiste dag van mijn leven! Het is zo mooi om ja te zeggen tegen je liefste…voor altijd. Ik ben zelf geen moeder maar ik heb wel een hele grote wens om dat te worden. Ik volg je denk ik ongeveer driekwart jaar nu.. Ik heb je ontdekt via je colums op mommy-to-be.

  Ik vind je blog heel leuk Kelly 🙂 Dankjewel!

 • Annelieke
  10 september 2014

  1. Wat is je naam en je leeftijd.
  Annelieke en ik ben 26 jaar.

  2. Wat voor werk / studie / bezigheid heb je en wat doe je het liefst?
  Ik ben juffrouw op de basisschool en heb een kleuterklas met kinderen van 4/5/6 jarige kinderen.

  3. Wat voor woonsituatie heb je? Ben je al moeder (of vader?), woon je nog thuis, op kamers, of samen?
  Ik woon samen en we zijn in mei getrouwd. Nog geen kinderen maar dat willen we op den duur wel als het lukt.

  4. Welke onderwerpen lees je het liefste? Mommy monday moederschap/ healthy lifestyle / recepten / outfit of the days / video’s / vlogs / persoonlijke artikelen / wedding wednesday.
  Ik vind de afwisseling van je artikelen leuk dus lees ik eigenlijk alles graag. De trouwartikelen herinneren me aan mijn voorbereidingen en de moeder artikelen geven me meer informatie over het moeder zijn.

  5. Hoelang volg je Kellycaresse.nl al en hoe heb je mij ontdekt?
  Ik volg je sinds je aanzoek wat bij beautygloss voorbij kwam.

  6. Op welk social media kanaal kan ik je opzoeken? (instagram/twitter?)
  Twitter: Ansjeliekjuh

  Ga door met waar je mee bezig bent! Erg leuk!

 • Joyce
  10 september 2014

  wat ontzettend leuk dat je ook meer over ons wilt weten! Hier komt ie:

  1. Ik ben Joyce en 23 jaar
  2. Ik ben afgestudeerd Master of Scien in corporate communication en heb ook al een jaar werkervaring achter de rug, maar helaas zit ik nu vanwege de crisis weer thuis. Nu ben ik dus druk bezig met solliciteren, met mijn blog en een plan om voor mezelf te beginnen.
  3. Ik woon op kamers! Ik heb een eigen kamertje met keuken en woon verder samen met 5 superleuke huisgenootjes!
  4. Ik lees het liefste je artikelen over een healthy lifestyle en recepten, je persoonlijke artikelen zoals je diary. De rest lees ik wat minder vaak, vaak als ik juist meer tijd heb 🙂
  5. Ehm… hahaha! Op zijn hoogst een half jaar denk ik en ik weet ook niet meer hoe ik bij je terecht kwam! Stom he? Maar ik wist meteen dat ik je wilde volgen dat wel!
  6. Oh superleuk! Je kan me volgen via twitter.com/misscraftsy (maar dat doe je al!) en via instagram/misscraftsynl. En mocht je het leuk vinden dan kan je me ook vinden op facebook.com/misscraftsy, pinterest.com/joycediebels en youtube.com/misscraftsynl
  7. Ik heb zelf ook een blog waar ik superblij mee ben! Je kan hem vinden op misscraftsy.nl en dit is jouw lifestyle en inspiratieblog voor een happy en healthy lifestyle! Je kan er gezonde recepten vinden, mijn ervaring en belevenissen over health en happiness, en artikelen over (inner) beauty. Mijn blog is bedoeld voor iedereen die graag gezond en gelukkig wil leven, maar niet weet hoe of een oppepper nodig heeft en die kunnen hier hoop ik lekker veel inspiratie vandaan halen. Doe jij gezellig met me mee?
  Joyce onlangs geplaatst…Batiste Dry ShampooMy Profile

 • Nikita
  10 september 2014

  Mijn naam is Nikita en ik ben 28 jaar. Ik heb momenteel geen werk, maar fotografie is mijn passie en daar probeer ik mijn werk van te maken.
  Ik ben 1 jaar getrouwd met mijn lieve man en we hebben samen een zoontje van 5 maanden.
  Ik volg Kelly Caresse nu ongeveer iets langer een half jaartje en heb de site ontdekt tijdens mijn zwangerschap. Ik vond toen vooral de moederschap artikelen interessant, maar nu volg ik alles wel.
  Ik heb zelf geen blog, maar wel een website met mijn fotografie. Daarop plaats ik soms weleens een blog post.

  Ga zo door! Ik lees de artikelen en kijk je filmpjes met plezier!

 • Nanka
  10 september 2014

  Mijn naam is Nanka, ik ben 28 jaar oud. Ik ben afgestudeerd als leerkracht in het basisonderwijs, maar daar kan ik helaas geen vaste baan in vinden. Toen ik 2 jaar geleden moeder werd van een mooie dochter heb ik besloten om te gaan werken als gastouder aan huis. Hierdoor kan ik mijn dochter zelf opvoeden en toch wat geld verdienen.
  Ik ben inmiddels al weer bijna 8,5 jaar samen met de vader van onze dochter.
  In januari van dit jaar ben in begonnen met http://www.ouderwijsheid.nl Een website over alles wat te maken heeft met kinderen, ouders en opvoeding. Het leuke aan Ouderwijsheid is dat je je ‘wijsheid’ als ouder/opvoeder met elkaar kunt delen op mijn forum: http://www.ouderwijsheid.nl/forum
  Sindsdien ben ik ook andere (mommy)bloggers gaan volgen en ook die van jou is erg leuk om te lezen. Ik vind eigenlijk alle onderwerpen leuk om te lezen, omdat het vanuit jezelf geschreven is.
  Je kunt mijn volgen via instagram: ouderwijsheid.nl, twitter en facebook: @ouderwijsheid
  Nanka onlangs geplaatst…Kindermeubels en educatief speelgoedMy Profile

 • Nesrin
  10 september 2014

  Vreemd mijn reactie wordt niet geplaatst.
  Nesrin onlangs geplaatst…De Jeugdsentiment TAGMy Profile

 • Nesrin
  10 september 2014

  Test
  Nesrin onlangs geplaatst…De Jeugdsentiment TAGMy Profile

 • Nesrin
  10 september 2014

  Mijn naam is Nesrin en vergeef mij als dit reactie nummer 3 is die verschijnt. Er gaat wat mis ergens.

  Hartstikke fijn dat het zo goed gaat op je blog, het is ook fijn om “hier” te zijn.
  Ik volg je nog niet zo lang, volgens mij ben ik via via hier binnen gekomen.

  31 jaar, moeder van twee kinderen. Hbo communicatie gestudeerd, tijdens mijn studie getrouwd en moeder geworden. Tijdens mijn scriptie schrijven kreeg mijn dochter haar tandjes.
  Nu heb ik een eigen zaak, het huishouden en boven alles ben ik moeder.

  Mijn derde kind, mijn blog Daily Cup of Bla Bla Bla is een lifeblog. Ik ben fashion minded, zweer op Chanel, hardlopen, eten en ben en blijf vooral mijn eigen ik.

  Ik ben actief op alle social media vaak met de naam
  Daily Cup of Bla Bla Bla.

  Keep up the good work! Hartstikke fijne posts,
  Nesrin onlangs geplaatst…De Jeugdsentiment TAGMy Profile

 • Simone
  10 september 2014

  1. Wat is je naam en je leeftijd.
  Ik heet Simone en ben 25 jaar

  2. Wat voor werk / studie / bezigheid heb je en wat doe je het liefst?
  Ik ben werkzoekende op het moment en ik lees heel graag andere blogs en blog zelf ook.

  3. Wat voor woonsituatie heb je? Ben je al moeder (of vader?), woon je nog thuis, op kamers, of samen?
  Ik woon sinds een paar weken samen met mijn vriend 🙂

  4. Welke onderwerpen lees je het liefste? Mommy monday moederschap/ healthy lifestyle / recepten / outfit of the days / video’s / vlogs / persoonlijke artikelen / wedding wednesday? Recepten, vlogs, persoonlijke artikelen en wedding wednesday 🙂

  5. Hoelang volg je Kellycaresse.nl al en hoe heb je mij ontdekt?
  Ik volg je een paar maandjes nu, kwam je tegen op een andere blog.

  6. Op welk social media kanaal kan ik je opzoeken? (instagram/twitter?)
  twitter: @_Simooone_ en instragram: simooone_23

  7. Heb je zelf ook een blog, vertel dan over je blog, de naam van je blog en plaats het linkje in het blog url vakje zodat je reactie niet in de spam box komt. Anders kan ik ze pas later goedkeuren.
  Ik heb een blog, een persoonlijke blog. Hij heet dan ook Simone Blogt. Niet een super originele naam, maar ik vond het wel fijn klinken haha!
  Simone onlangs geplaatst…Persoonlijk: Ik heb DyscalculieMy Profile

 • Miriam
  10 september 2014

  1. Wat is je naam en je leeftijd.
  Ik ben Miriam en ik ben 22 jaar.

  2. Wat voor werk / studie / bezigheid heb je en wat doe je het liefst?
  Ik werk 36 uur bij een grote verzekeringsmaatschappij. Ik werk 2,5 dag op het contactcenter waar alle telefoontjes, e-mails en chats van klanten binnen komen en ik werk 2 dagen op de achterliggende hypotheken afdeling waar ik klantverzoeken behandel. Daarnaast ben ik bezig met een thuisstudie voor mijn werk. Mijn hobby’s zijn blogs lezen, series kijken, paardrijden en shoppen.

  3. Wat voor woonsituatie heb je? Ben je al moeder (of vader?), woon je nog thuis, op kamers, of samen?
  Ik woon samen

  4. Welke onderwerpen lees je het liefste? Mommy monday moederschap/ healthy lifestyle / recepten / outfit of the days / video’s / vlogs / persoonlijke artikelen / wedding wednesday.
  Mommy monday, outfit of the day, vlogs, persoonlijke artikelen en wedding wednesday.

  5. Hoelang volg je Kellycaresse.nl al en hoe heb je mij ontdekt?
  Ik denk dat ik je sinds begin dit jaar volg. Ik kwam je blog tegen via shirley haar blog.

  6. Op welk social media kanaal kan ik je opzoeken? (instagram/twitter?)
  Ik heb instagram. Mijn naam is miriam991

 • Solange
  10 september 2014

  1.Solange, 16 jaar.
  2. mijn opleiding is pedagogisch medewerker kinderopvang. Mijn hobby’s zijn oppassen en musicals (kijken en spelen)
  3. Thuis
  4. moederschap/ video’s / vlogs / persoonlijke artikelen / wedding wednesday.
  5. Via het googlen voor blogs.
  6. Facebook en instagram.
  7. Nee.

 • Alyssa
  10 september 2014

  Hooi, wat een leuk idee om zo je lezers te leren kennen. 🙂

  Nou, ik ben Alyssa en ik ben 24 jaar.
  Ik heb de Havo gedaan, daarna heb ik Frans gestudeerd en daarna ben ik gaan solliciteren bij Transavia en heb daar een seizoen gewerkt, doordat ik gezondheidsproblemen kreeg bleef het helaas bij 1 seizoen.
  En nu ben ik “huisvrouw”om het zo maar even te zeggen.
  Ik hou mij veel bezig met het huishouden, het verzorgen van mijn hond en paard en sporten etc.. 🙂
  Ik woon samen met mijn man waarmee ik 1 jaar getrouwd ben, wij hebben begin dit jaar samen dit huis gekocht.
  We hebben het regelmatig over baby’s en onze kinderwens dus tja… 😉
  Ik vind eigenlijk alle artikelen, filmpjes en onderwerpen leuk, juist die diversiteit maakt Kelly zo’n leuke blogger.
  Ik volg je nu al een paar maandjes en ik heb je blog/kanaal ontdekt omdat ik veel reacties van je las bij andere bloggers en nieuwsgierig was wie dat was en zo ben ik op je kanaal terecht gekomen. 🙂

  Mijn instagram is Niklalyssas, ik heb alleen een persoonlijke Facebook en verder ben ik zelf niet echt op social media.
  Ik heb een kanaal die heet PurelyAlyssa maar daar staat maar 1 persoonlijk filmpje op van mij met vriendinnen en onze paarden in Rucphen haha. Ik zal er misschien wel meer filmpjes opzetten maar niet als bussiness ofzo, gewoon voor de fun 😉

  Groetjes, Alyssa

 • Esra
  10 september 2014

  Ik ben Esra, en ik ben 17 jaar oud. Woon met mijn moeder en mijn zus samen. Eens in de 2 maanden zie ik mijn vader ongeveer! Op dit moment heb ik helaas een medisch tussen jaar via de leerplicht, omdat ik door mijn chronische ziekte (EDS). Ik moet bijkomen van een zware knie operatie, en sterk genoeg worden voor een 2e operatie aan mijn enkel. Ik ga 20 revalideren in Rijndam. Ik hoop volgend jaar wel aan de opleiding te beginnen, waar ik mij dit jaar ook op had ingeschreven: verpleegkundige. Mijn wens/doel is om oncologie/kinder/neonatologie verpleegkundige te worden! Ik volg je blog en youtube account pas 1 maandje denk ik, vind het heel leuk! Vooral de persoonlijke berichten en filmpjes! Ik pas veel op bij verschillende gezinnen, en vandaar dat ik een mama blog erg leuk vind om te volgen! Jou blog vind ik stiekem wel het leukst! Ik ben te vinden op instagram via @esrahermusx .

 • Mirjam
  10 september 2014

  Wat een leuk idee! Ik kan me voorstellen dat je benieuwd bent naar wie die mensen zijn die van alles over jou weten.

  Ik ben Mirjam, 19 jaar. Ik doe de opleiding verpleegkunde en loop stage in een ziekenhuis. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen en ik houd erg van winkelen. Ik woon nog bij mijn ouders. Ook al zit ik nog niet in de levensfase waarin jij zit, ik vind jouw leven heel interessant! Misschien ook wel omdat ik er van droom om zelf ook moeder te worden. Dat lijkt me zo bijzonder! Ik vind rubrieken als mommy monday, outfit of the days, video’s, vlogs, persoonlijke artikelen en wedding wednesday het allerleukst. Ik volg je nog niet zo lang, sinds deze zomer. Ik ben op je blog terecht gekomen door een filmpje van je op YouTube. Ik vond je filmpjes erg leuk en wilde wel wat meer over je weten! Ik doe niet aan social media als instagram en twitter, saai hé, haha..

  Zo, nu weet je wat meer over mij! Ook al zie je mij niet, ik kom elke dag langs op je blog en vind dat erg leuk! 🙂

 • Renee
  10 september 2014

  1. Mijn naam is Renée en ik ben 24 jaar oud.
  2. Ik werk fulltime in de verzekeringen. Momenteel ben ik zwanger en na mijn zwangerschap ga ik 3 dagen werken.
  3. Ik ben nu ruim 27 weken zwanger en verloofd (ik trouw 26 september). Mijn vriend en ik wonen samen in een ruim huur appartement in Purmerend. We hebben ons ingeschreven voor een nieuwbouw project, maar er zijn erg veel geïnteresseerden. Mocht het niets worden, gaan we niet fanatiek opzoek naar een koophuis, maar zien we wel wat op ons pad komt.
  4. Poeh! Ik vind alles wel leuk! Ben meer van de vlogs en persoonlijke artikelen. Mommy monday vind ik ook erg leuk. Van echte moeders ben ik ook al een trouwe kijker!
  5. Ik denk nu ruim een jaar terug. Ik zag je naam vaak bij comments op andere blogs voorbij komen, werd nieuwsgierig en ben je gaan volgen.
  6. Instagram; Renaeve
  7. Nvt

 • Sanne
  10 september 2014

  1. Mijn naam is Sanne en ik ben 40 jaar oud. Getrouwd en 1 zoon van 19 jaar. Ik werk als postbezorgster en interieurverzorgster naast mijn studie tot onderwijsassistent.
  Op je blog lees ik van alles even graag. Je schrijfstijl is namelijk erg prettig. Van vlogjes houd ik echter niet zo.
  Ik ben je gaan volgen een paar maanden geleden toen ik via via een keer op je blog ben gekomen.
  Ik heb zelf ook een blog, maar die is alleen niet openbaar omdat ik best persoonlijk schrijf. Verder heb ik een Facebook waar ik eveneens zeer actief op ben.

  Leuk dat je meer over je lezers wilt weten.

 • Lisanne
  10 september 2014

  Wat leuk dat je wat meer over je lezers wilt weten, logisch ook, want wij weten al zoveel over jou 😉

  Mijn naam is Lisanne, ik ben 23 jaar en woon in Noord Holland bij mijn vriend (en schoonouders) in huis. Ik werk momenteel in een kleding winkel maar ben afgestudeerd als grafisch vormgever, wat ik ook op freelance basis naast mijn parttime baan doe. Het leukste om te lezen op verschillende blogs, maar ook hier vind ik healty lifestyle artikelen en recepten. Ik volg je nog niet heel lang en heb je ontdekt door EGF. We volgen elkaar inmiddels op twister, account ook als website toegevoegd (is ook mijn accountnaam op instagram), door dat we allebei naar het HEMA blog academy event zijn geweest. Ik blog zelf niet, vind het daarom extra leuk dat je op deze manier “kennis” wil maken met jou lezers.

  Liefs, Lisanne

 • margriet
  10 september 2014

  leuk, zo’n artikel: komt ie..
  1 ik ben margriet kuper en ben 33.
  2 Ik ben juf voor groep 3/4
  3 ik woon samen met mijn vriend.
  4 ik vind juist de afwisseling van artikelen leuk.
  5 ik volg je denk ik een half jaar nu en ben via via bij je blog terecht gekomen.. weet niet meer precies hoe. denk via twitter.
  6 ik ben te vinden op instagram ( jufmargriet) en twitter (margrietkuper)
  7 zelf heb ik geen blog. lees graag blogs en dat is dan ook soms een avondvullend programma.

 • Corine
  10 september 2014

  Corine, 35 jaar
  huisvrouw, moeder van 3 kinders 11, 9 en 8 jaar we wonen op een boerderij.
  We zijn 7 jaar geleden naar Canada geemigreerd.
  Heb je blog ontdekt via Mascha met je huwelijksaanzoek.
  Je vlogs zijn mijn favorite, mommy Monday en persoonlijk art. vind ik ook leuk.
  Maar ik kijk bijna elke dag wel even.
  Ga zo door met je blog! Erg leuk allemaal, maar t allerleukste is toch wel je Brabantse accent! Heerlijk hoe jij ‘vlog’ uitspreekt! lol
  Veel liefs uit Canada

 • Annemijn
  10 september 2014

  1. Wat is je naam en je leeftijd.
  Ik heet Annemijn en ik ben 19 jaar oud.
  2. Wat voor werk / studie / bezigheid heb je en wat doe je het liefst?
  Ik volg de studie SPH die jij ook gedaan hebt 🙂 daarnaast werk ik bij Action en als medewerker dagbesteding bij een stichting voor verstandelijk beperkten.
  3. Wat voor woonsituatie heb je? Ben je al moeder (of vader?), woon je nog thuis, op kamers, of samen?
  Ik woon nog bij mijn ouders. Hard aan het sparen om na mijn opleiding samen te gaan wonen met mijn vriend Mike.
  4. Welke onderwerpen lees je het liefste? Mommy monday moederschap/ healthy lifestyle / recepten / outfit of the days / video’s / vlogs / persoonlijke artikelen / wedding wednesday.
  Ik lees alles graag! Het allerliefst kijk ik je vlogs!
  5. Hoelang volg je Kellycaresse.nl al en hoe heb je mij ontdekt?
  Ik volg je sinds Lana net geboren was. Ik ‘ken’ je van de bodieboost community. Sindsdien bekijk ik je blog dagelijks.
  6. Op welk social media kanaal kan ik je opzoeken?
  Je kunt me op facebook, instagram en twitter vinden. Ik volg jou ook op instagram!
  7. Ik heb zelf geen blog maar ik lees erg graag jouw blog en die van koalabeautymama. Ik zou wel een blog willen maar ik zou niet goed weten waar ik over zou moeten schrijven.

  Leuk feitje, ik heb 2x over jou gedroomd terwijl ik je nog nooit in het echt gezien heb (alleen in mijn droom) haha. Ik vond het heel grappig.

 • Dita
  10 september 2014

  Ik ben Dita Rithika. Ik ben 25 jaar en meer dan 6 jaar werkzaam in de kinderopvang en in het onderwijs als onderwijsassistent. Ik woon samen met mijn vriend in het noorden van het land. Ik was 4 maanden toen ik werd geadopteerd door de liefste ouders en ben heel gelukkig hier. Ondanks dat hou ik ook van India, mijn roots! (Mocht je er meer over willen weten, ik ben er heel open over en vertel er graag over) Ik volg je al een tijdje, hoelang weet ik zo niet. Ik vind je blog heel leuk en blog zelf ook op mijn site over beauty home en lifestyle. Ik ben te volgen via instagram waar ik ook heel actief op ben via de naam ditarithika

  Liefs Dita

 • tineke
  10 september 2014

  Hihi, leuke manier om zo je lezers een beetje te leren kennen! Nou, hoi! Ik ben tineke, 23 jaar en momenteel zwanger van mijn eerste kindje. Ik werk nu nog bij de Subway, maar ga over twee weekjes met verlof en kom daarna niet meer terug bij mijn studentenbaantje 😉 Ik ben in November uitgerekend, en ergens daarna pak ik m’n studie communicatie weer op. Ik moet nog een half jaartje afstuderen en dan ben ik klaar!

  Ik woon inmiddels twee-en-een-half jaar samen met mijn vriend met wie ik al drie-en-een-half jaar samen ben.We hebben een ruim appartement met extra slaapkamer voor ons toekomstige kindje.

  Toen ik erachter kwam dat ik zwanger was ben ik op zoek gegaan naar mamablogs. Ik geloof dat ik je blog eerder ook al kende, maar ik kwam je via mommytobe.nl nog eens tegen en ben je sindsdien echt gaan volgen. Ik lurk voornamelijk, reacties achterlaten doe ik niet zo vaak. Anywho, persoonlijke blogs, en vlogs en voornamelijk de mommy monday artikelen volg ik het liefst, omdat ik daar nu natuurlijk middenin zit!

  Zelf ben ik op instagram te vinden (@tieenn) en op twitter (@tkrijgsheld) en ik blog al 7 jaar on and off op lifeforrent 🙂

 • Beautydiarynl
  10 september 2014

  Hi, Kelly! Wat leuk dat je interesse hebt in je lezeressen!
  Mijn echte naam houd ik geheim op m’n blog, ik ben 15 jaar!
  Ik zit nog op de middelbare school, vwo 4. Wat ik verder wil gaan doen in het leven weet ik nog niet haha!
  Ik woon natuurlijk nog thuis, bij m’n ouders!
  Ik lees het liefste je persoonlijke artikelen, vlogs, healthy lifestyle, eigenlijk sla ik zelden een artikel over!
  Ik volg je sinds je bekendmaking dat je zwanger bent haha, op twitter stuurde allerlei bloggers die ik volg(de) je een tweet met gefeliciteerd enzo en sindsdien volg ik je!
  Op twitter & instagram ben ik te vinden op @beautydiarynl
  En zoals m’n naam al zegt, heb ik een beautyblog. Maar ook fashion & lifestyle komt voorbij! 😀
  Veel liefs xx
  Beautydiarynl onlangs geplaatst…Rituals hand therapy ginseng & ginkgo biloba handscrubMy Profile

 • Bianca
  10 september 2014

  Wat een leuk idee om meer over je volgers te weten te komen.
  1. Mijn naam is Bianca en ben 19 jaar.
  2. Ik heb de studie medisch directiesecretaresse afgerond en ga over 1,5 halve week voor 2 maanden naar Aruba. Niet voor stage of iets, gewoon voor mezelf. Kijken of ik zelfstandig kan wonen en als het allemaal soepel gaat, ga ik op zoek naar vrijwilligerswerk! 🙂
  3. Ik woon thuis bij mijn ouders en mijn lieve hondje.
  4. Persoonlijke artikelen, vlogs en ootd’s vind ik leuk om te lezen!
  5. Volgens mij volg je ik je al ruim een jaar, ik heb in iedergeval mee gekregen dat je in die korte tijd zo snel bent gegroeid! Erg leuk!
  6. Mijn twitter en instagram is allebei @beliziaa
  7. Ik heb een persoonlijke blog, schrijf waar ik over wil. Je kunt er reviews, shoplogs, persoonlijke artikelen enz. en als ik naar Aruba ga kun je er natuurlijk mooie foto’s verwachten.

  Leuk om in te vullen! 😀
  Bianca onlangs geplaatst…‘Love’ armbandje en kettingtje + WINACTIEMy Profile

 • Amelia
  10 september 2014

  1. Wat is je naam en je leeftijd.
  Amelia, ik ben bijna 18. Haha misschein een beetje jong om verhalen over mama zijn te lezen, maar ik vind het zo leuk
  2. Wat voor werk / studie / bezigheid heb je en wat doe je het liefst?
  5 havo overnieuw
  3. Wat voor woonsituatie heb je? Ben je al moeder (of vader?), woon je nog thuis, op kamers, of samen?
  Thuis, moeder, vader, zusje van 15
  4. Welke onderwerpen lees je het liefste? Mommy monday moederschap/ healthy lifestyle / recepten / outfit of the days / video’s / vlogs / persoonlijke artikelen / wedding wednesday.
  Alles is heel leuk, maar over lana en trouwen vind ik heel erg leuk!
  5. Hoelang volg je Kellycaresse.nl al en hoe heb je mij ontdekt?
  Sinds het huwelijksaanzoek, via Mascha dus 😉
  6. Op welk social media kanaal kan ik je opzoeken? (instagram/twitter?)
  Ik heb instagram; ameliagettinghealthy, ik volg je al haha
  7. Heb je zelf ook een blog, vertel dan over je blog, de naam van je blog en plaats het linkje in het blog url vakje zodat je reactie niet in de spam box komt. Anders kan ik ze pas later goedkeuren.
  Ik heb een blog, over 35 kilo afvallen in een jaar ook heb ik een eetstoornis en PCOS, dat maakt het extra moeilijk. Ik zou het erg leuk vinden als iemand een kijkje neemt, heb nog maar weinig vaste bezoekers.
  Amelia onlangs geplaatst…Back on track!My Profile

 • Cynthia
  10 september 2014

  1. Cynthia en ben 22!
  2. Ik werk als ergotherapeut in een dagverzorgingscentrum en woonzorgcentrum
  3. Ik woon samen met mijn vriend in een koophuis, sinds 1 week wonen we hier.
  4. Ik kijk het liefst naar je video’s!
  5. Ik volg je sinds je verschijnen in de video van mascha, eerst alleen via YouTube, later begon ik ook met je blog!
  6. Mij kan je volgen via instagram (cynthiake)
  7. Geen blog 🙂

 • Ida
  10 september 2014

  Hoi Kelly, wat een leuk idee! Hierbij mijn antwoorden 🙂

  1. Mijn naam is Ida en ik ben 32 jaar.
  2. Momenteel ben ik even ‘inbetween jobs’, maar normaal gesproken ben ik werkzaam op het gebied van personeelszaken.
  3. Ik woon samen en heb een zoontje van vier.
  4. Mommy monday moederschap/ healthy lifestyle / recepten / persoonlijke artikelen.
  5. Ik denk nu een maand of twee ongeveer, ik heb jouw blog ontdekt omdat ik zelf ook blog en hierdoor steeds nieuwe blogs leer kennen.
  6. http://instagram.com/idaphilips1982 / https://www.facebook.com/kleinewondertjes / https://twitter.com/kl_wondertjes / http://www.bloglovin.com/blog/11945509
  7. Mijn blog heet Kleine Wondertjes, hier blog ik over o.a. moederschap, baby & kind en plaats ik regelmatig persoonlijke blogs over mijn leven als mama. Een echte mamablog dus 🙂
  Ida onlangs geplaatst…Gezond recept: appeltaart ontbijt met havermoutMy Profile

 • Meintje
  10 september 2014

  1. Wat is je naam en je leeftijd.
  Meintje 17 jaar
  2. Wat voor werk / studie / bezigheid heb je en wat doe je het liefst? Ik zit in mijn examen jaar doe kader zorg en welzijn
  3. Wat voor woonsituatie heb je? Ben je al moeder (of vader?), woon je nog thuis, op kamers, of samen? Ik woon nog bij mijn ouders
  4. Welke onderwerpen lees je het liefste? Mommy monday moederschap/ healthy lifestyle / recepten / outfit of the days / video’s / vlogs / persoonlijke artikelen / wedding wednesday.
  IK vind alles leuk
  5. Hoelang volg je Kellycaresse.nl al en hoe heb je mij ontdekt? Denk 3 maanden was iets op youtube aan het kijken en toen kwam er een filmpje van jou .
  6. Op welk social media kanaal kan ik je opzoeken? (instagram/twitter?) Facebook Twitter Instagram
  7. Heb je zelf ook een blog, nee alleen een website van judo

 • Simone
  10 september 2014

  1. Wat is je naam en je leeftijd. Ik ben Simone, 28 jaar en werk als VZ’ig in een verpleeghuis. Het liefst ben ik aan het bloggen, foto’s maken en polefitnessen. Ik woon alleen 🙂
  Alhoewel ik geen moeder ben, lees ik het liefts de mommy artikelen van je.
  Ik volg je al iets langer dan drie maanden. Ik heb je ontdekt via comments op andere blogs.
  Je kan me zoeken op instagram : stylebyfemme_
  OP FACEBOOK : stylebyfemme.com
  en twitter: stylebyfemmecom

  Ik ben zelf een new born blogger, haha. Me blog heet style by femme :-).
  Ik ben er super trots op :-

  Liefs, Simone
  Simone onlangs geplaatst…Visitekaartjes van VistaprintMy Profile

 • Deirdre
  10 september 2014

  1. Deirdre 27jr
  2. Familiebedrijf in de controle van het laden/lossen van schepen door heel Europa en Zuid Afrika. M’n vriend reist naar de schepen en ik maak de rapportage op en de administratie.
  3. WAHM van 2 kids (2 en bijna 6)
  4. Wedding Wednesdag omdat ikzelf de 19e ga trouwen 🙂
  5. Een maand, via andere blogs
  6. Alles! (zie blog voor links
  7. Mijn blog gaat over mijn leven als WAHM
  Deirdre onlangs geplaatst…Een kijkje in ons kantoorMy Profile

 • Jessica Van Der Mark
  10 september 2014

  1. Wat is je naam en je leeftijd. | Jessica van der Mark, 19 jaar
  2. Wat voor werk / studie / bezigheid heb je en wat doe je het liefst? | Fotograferen , photoshoppen en bloggen! En ik doe de opleiding fotografie 🙂
  3. Wat voor woonsituatie heb je? Ben je al moeder (of vader?), woon je nog thuis, op kamers, of samen? | Ik heb iets langer dan een jaar een relatie. We wonen beide nog bij de ouders.
  4. Welke onderwerpen lees je het liefste? Mommy monday moederschap/ healthy lifestyle / recepten / outfit of the days / video’s / vlogs / persoonlijke artikelen / wedding wednesday. | persoonlijke artikelen vind ik altijd wel interessant om te lezen!
  5. Hoelang volg je Kellycaresse.nl al en hoe heb je mij ontdekt?| Poeh ik zou het zo echt niet weten! In ieder geval meer dan een half jaar.
  6. Op welk social media kanaal kan ik je opzoeken? (instagram/twitter?) | Instagram: Jessicavdmark twitter: jessyckavdmark Facebook: /jessicavdmark
  7. Heb je zelf ook een blog, vertel dan over je blog, de naam van je blog en plaats het linkje in het blog url vakje zodat je reactie niet in de spam box komt. Anders kan ik ze pas later goedkeuren.| Check!

 • Irene
  10 september 2014

  Hoi Kelly,

  Ik volg jou eigenlijk sinds de vlog van Mascha waar jij ten huwelijk werd gevraagd:) Ik vind je blog ontzettend leuk om te volgen, zeker de mama artikelen! Ik ben zelf 25 jaar en 9 jaar samen met mijn vriend, waarvan 6 jaar samenwonend in een dorpje in Friesland. Volgend jaar gaan wij verhuizen naar een koopwoning ‘nieuwbouw’ en willen we graag zwanger worden. Dat is ook een van de redenen dat ik jouw blog ontzettend interessant vind:) Ik werk momenteel als assistent horecamanager, 30 uur per week, op een golfclub. Niet mijn vakgebied want ik ben afgestudeerd als maatschappelijk werker. Maar ik zit op dit moment wel helemaal op mijn plek! Horeca is al bijna 8 jaar mijn bijbaantje geweest en doe ik nog steeds erg graag. Sinds kort een vast contract gekregen en in deze tijd ben ik daar erg zuinig op!

  Liefs Irene

 • Olivia
  10 september 2014

  Hey wat leuk! Oke, over mij. Ik heet Olivia en ik ben 20 jaar oud. Ik deed de opleiding pedagogisch medewerker, maar heb dat helaas even op pauze moeten zetten ivm persoonlijke problemen. Ik krijg daarvoor nu dagelijks therapie in een groep en dat bevalt me heel erg! In 2015 hoop ik mijn opleiding weer op te pakken, omdat ik heel graag in de kinderopvang wil werken. Dat is ook een reden dat ik je blog volg: ik ben gek op kinderen! Ik vind je vlogs erg leuk om te kijken en Mommy Monday en recepten ook! Ik volg je nu denk ik ander half jaar. Groetjes!

 • kimberley
  10 september 2014

  Hoi Kelly, wat ontzettend leuk dat we ons mogen voorstellen aan je.

  Ik ben kimberley, 28 jaar ,getrouwd en moeder. ik ben afgestuurd pedagogisch werker. Echter ben ik hierin niet aan het werk. Ik zorg voor mijn zoontje van 1,5 jaar ( en ben 23 weken zwanger van een 2e kindje) en heb een eigen fotostudio. Deze ben ik begonnen na de geboorte van mijn zoontje omdat ik zonder werk zat. Fotograferen is iets wat ik heel erg graag doe. Omdat het leven kort en kwetsbaar is besloot ik te gaan doen wat ik het allerliefst doe, fotograferen en werken met kinderen. Benieuwd?? neem eens een kijkje op http://www.kimagefotografie.nl ook heb ik een pagina op facebook waar ik regelmatig foto’s op plaats. Zoeken kun je op kimage fotografie. En wie weet kan ik Lana eens op haar mooist vastleggen.

  Ik volg je blog ongeveer vanaf het begin van het jaar en ik vind je erg prettig schrijven. Wat ik het liefst lees is eigenlijk per keer verschillend. Net waar ik behoefte aan heb.Ik weet niet meer precies hoe ik op je website terecht ben gekomen.
  Ik ben onlangs zelf ook een blog begonnen. deze kun je lezen op http://www.kimschrijftstukjes.wordpress.com ( het is momenteel nog een gratis website want ik wil eerst eens bekijken hoe ik alles vind en ervaar). De bedoeling is dat ik schrijf over de dingen waarover ik graag iets wil schrijven, over het leven, over moeder zijn. om persoonlijk te worden vind ik ergens nog een beetje eng. Maar wie weet welke vormen het gaat aannemen. Ik kom net kijken en hoop leuke contacten op te kunnen doen waarvan ik ook kan leren.

  Lieve kelly ga zo door!!!

  Liefs kimberley.
  kimberley onlangs geplaatst…Mama vertelt, de vragen beker.My Profile

 • Manon
  10 september 2014

  1. Ik ben Manon en ben 25 jaar.
  2. Ik werk 4 dagen als communicatiemedewerker bij een Technische handelsonderneming, hiernaast blog ik, dat is het liefste wat ik doe 🙂
  3. Ik woon momenteel bijna 2 jaar samen met mijn vriend in een anti-kraak woning.
  4. Ik vind vlogs, outfitposts en healthy lifestyle artikelen het leukste om te lezen.
  5. Goede vraag, ik durf niet precies te zeggen hoe lang ik denk een halfjaar, ben een keer bij je terecht gekomen voor een gezonde snack, dat waren de suikervrije fudge, megalekker maak ze nog regelmatig!
  6. Overal eigenlijk met de naam “manonmiaow”
  7. Jazeker, op manonmiaow .nl blog ik 5 a 6 keer per week over beauty, fashion en lifestyle 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Tanktop van Fitgirlcode.comMy Profile

 • Annamarieke
  10 september 2014

  1. Ik ben Annamarieke, 22 jaar.
  2. Op dit moment ben ik druk bezig met mijn webwinkel we are Golden.nl en het bedrijf van mijn man. We werken aan een nieuwe website en ik wil meer gaan bloggen. we are Golden is gericht op feest- en bruiloft decoratie en DIY! Het is nog niet zo groot, maar we groeien! 🙂 http://www.wearegolden.nl
  3. Ik ben 3 maanden geleden getrouwd.
  4. Ik vind wedding super tof. Gezien mijn eigen bruiloft en ook de dingen die ik aan het doen ben voor bruiloften en feesten van vrienden en familie. En ook vanwege mijn webwinkel.
  5. Ik denk dat ik je een paar maanden geleden voor het eerst zag. Maar ben je pas echt gaan volgen sinds ik je huwelijksaanzoek zag via een vlog van Marsha
  6. Instagram en Facebook –> wearegoldenNL
  7. Ik heb wel een paar blogs geschreven maar nog niet heel constant. Ik ben nu aan het denken over hoe ik de blog wil gaan verbeteren en aanpakken, als de nieuwe website online is.

 • Petra
  10 september 2014

  Wat leuk!
  Ik ben Petra, 35 jaar en moeder van een zoon van 4 jaar en een dochter van 2 jaar. Vorig jaar ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven en geweldige papa van mijn kids.

  Ik werk 4 dagen in de week met veel plezier en passie als communicatie-adviseur.mijn studie HBO communicatie bleek een schot in de roos.

  Ik volg je blog nu ruim 6 maanden. Vooral je persoonlijke stukjes lees ik graag.

  Ik ben actief op Instagram (happylioness79) Facebook (happylionessblog) en sindskort ook op Twitter (Happylioness79)

  Sinds ruim een half jaar ben ik besmet met het blogvirus. Op Happylioness deel ik.mijn.gedachtes over het moederschap, mijn kinderen, maar ook mijn hersenkronkels, favorieten en dromen.
  Petra onlangs geplaatst…Beste mevrouw MugMy Profile

 • Aileen
  10 september 2014

  Hoi Kelly,
  Wat een leuke manier om je lezers te leren kennen.
  Ik ben Aileen, ben 20 jaar. Ik studeer voor kraamverzorgster en daarnaast werk ik achter de Broodafdeling bij de AH. Ik ben moeder van mijn lieve, kleine jongen Jayden (hij is alweer bijna 10 maanden). Wij wonen bij mijn moeder en zusje. Ik vind al je artikelen echt leuk, maar ik lees graag mommy monday. Ik heb je ontdekt via de vlog van Mascha (die met je aanzoek). Je kan mij vinden via mijn blog naam op instagram, namelijk beauty_by_aileen. Nou zoals je net al las, ja ik heb een blog. Het is een beauty, fashion en lifestyle blog (ik ben nog maar net gestart).
  Nou, ik hoop dat je me nu wat beter heb leren kennen. Groetjes Aileen

 • Joëlle
  10 september 2014

  1. Wat is je naam en je leeftijd.
  Joëlle, en ik ben 21!
  2. Wat voor werk / studie / bezigheid heb je en wat doe je het liefst?
  Ik studeer SPH in Ede, ik zit nu in het vierde jaar. Ik werk bij mijn vorige stage plek, in de residentiële jeugdzorg. Vind het geweldig! Verder heb ik veel plezier met mijn vriendinnen en vriend in mijn vrije tijd.
  3. Wat voor woonsituatie heb je? Ben je al moeder (of vader?), woon je nog thuis, op kamers, of samen?
  Ik woon nog thuis, en hoop in of na de volgende zomer samen te gaan wonen met mijn vriend!
  4. Welke onderwerpen lees je het liefste?
  healthy lifestyle / recepten / video’s / vlogs / persoonlijke artikelen / wedding wednesday.
  5. Hoelang volg je Kellycaresse.nl al en hoe heb je mij ontdekt?
  Nog maar net! Sinds je in de blog van Mascha opdook!
  6. Op welk social media kanaal kan ik je opzoeken? (instagram/twitter?)
  Geen van beiden 🙂 helemaal afgeschermd ivm mijn eigen privacy (en dat weer ivm werk! Die kids/jongeren weten je overal te vinden!)
  7. Heb je zelf ook een blog? Nee! Volg er heeel veel zelf en ben dan vaak een echte lurker. Wil ooit graag een SPH gerelateerde blog starten!

 • Karlijn
  10 september 2014

  1. Ik ben Karlijn en ik ben 22 jaar 🙂
  2. Ik studeer een Master Marketing aan de universiteit. Naast mijn studie ben ik heel graag bezig met koken, bakken en eten. En ik vind het heel leuk om me te verdiepen in self-development en ik hou heel erg van reizen.
  3. Ik woon alleen, op kamers
  4. Ik lees/kijk het liefste healthy lifestyle, recepten, vlogs en persoonlijke artikelen
  5. Ik volg Kelly Caresse nu iets meer dan een maand. Ik heb je ontdekt via de vlog van Mascha over het huwelijksaanzoek. Toen ben ik steeds vaker op je website gaan kijken en nu volg ik je via bloglovin en kijk ik dus elke dag.
  6. Je kan mij vinden op zowel twitter en instagram via @karlijn2
  7. Ik heb zelf sinds kort ook een blog: Carrots with cookies. Mijn blog gaat over een healthy lifestyle, koken (en eten), reizen en self-development en ik vertel er over PDS, wat ik zelf heb en ik geef tips over hoe daar mee om te gaan.
  Karlijn onlangs geplaatst…Irritable Bowel Syndrome (IBS)My Profile

 • Daniëlle
  11 september 2014

  Hoi!

  Ik heet Daniëlle en ben 27 jaar. Ik werk full-time op kantoor in de zorgverzekering. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief en met interieurdesign bezig, naast onze 3 katten.

  Mijn vriend (31) en ik zijn nu 7 jaar samen en 6 jaar geleden hebben wij het appartement gekocht, waar wij nu dus samenwonen. Niet getrouwd, geen kinderen 🙂 3 katten is voorlopig de max
  (Ik kreeg btw wel opmerkingen over samen n huis kopen, ik was toen 20, bijna 21. Maar je moet doen wat goed voelt toch?!)

  Het liefst lees ik artikelen over gezond bezig zijn en persoonlijke artikelen.

  Ik ben bij jou blog gekomen omdat ik reviews zocht over het garmin sporthorloge. En vlak daarna zag ik dat je ten huwelijk werd gevraagd. Zo cute!!

  Je kunt mij vinden op Pinterest: http://www.pinterest.com/twentysixx
  En ik heb geen eigen blog.

  Groetjes en have fun!

  Ps ik vind het echt stoer dat je je opleiding weer hebt opgepakt. Heeft mij wel aan het denken gezet…
  Ps2 uiteindelijk heb ik geen activity tracker gekocht hoor.

 • Melanie ~ Piccanti Foodblog
  11 september 2014

  Ik ben Melanie, 26 jaar.
  Ik woon samen met mijn vriend in een miniboerderijtje in Brabant.
  En 2 weken terug ben ik begonnen aan mijn minor ‘Werken in het gedwongen kader’ (Over een half jaartje ga ik afstuderen!)
  Ik ben gek op koken (en natuurlijk lekker eten) en sinds kort ben ik mijn recepten aan het verzamelen via mijn ‘piccanti’ foodblog.
  Ook op Instagram en Facebook ben ik te vinden met de gebruikersnaam ‘piccanti’.

  Ik weet niet meer precies hoe ik op je blog terecht ben gekomen! Maar meestal ontdek ik nieuwe blogs via reacties onder de blogs die ik al volg 🙂

  Het leukst vind ik de persoonlijke items!
  Melanie ~ Piccanti Foodblog onlangs geplaatst…Lamscurry met SpinazieMy Profile

 • Madelaine
  11 september 2014

  1. Ik ben Madelaine, 22 jaar en kom uit Rotterdam.
  2. Naast student Integrale Veiligheid ben ik freelance automatie fotografe en werk ik bij een provider.
  3. Na een heftige break up ben ik weer bij mijn ouders gaan wonen. Gelukkig ben ik nu weer helemaal happy in de liefde. Ik hoop ergens volgend jaar samen te wonen.
  4. Ik vind alle onderwerpen leuk!
  5. Ik volg je nu zo’n jaar a anderhalf jaar, geen idee meer hoe ik op je blog terecht kwam.
  6. Ik zit op twitter: vxnmv, instagram: vxnmv en mijn eigen persoonlijke blog!

 • Liz
  11 september 2014

  Wat leuk om op zo’n manier achter je bezoekers te komen!
  Ik ben Liz, 18 jaar jong en woon in Meteren, een klein dorpje in de Betuwe haha! Ik studeer op t moment MBO verpleegkunde en daarnaast werk ik in de thuiszorg wat ik ontzettend leuk vind! Ik heb sinds 2 maanden een vriend en wij wonen beide nog bij onze ouders 🙂 ik volg je blog en YouTube eigenlijk al best lang! En ookal heb ik zelf nog geen kinderen, ik kijk ook je Mommy Mondays en ook de Wedding Wednesday vind ik ook altijd tof 🙂 ik zit op instagram en twitter als @lizvandriel en daar volg ik je ook! Zelf heb ik geen blog, ik vind het leuk genoeg om ze allemaal te volgen 🙂

 • Linne
  11 september 2014

  Wat leuk dat je benieuwd bent naar ons!
  Ik ben 26 jaar en een half jaar geleden getrouwd. We wonen alweer bijna 5 jaar samen en hebben een zoontje van 3 maanden oud. Ik ben afgestudeerd in de psychologie en werk als onderzoeker aan de universiteit. Ik kwam op je blog terecht toen ik iets opzocht over mijn zwangerschap, sindsdien nam ik af en toe een kijkje en sinds een paar maanden volg ik je dagelijks. Ik vind vooral artikelen over het moederschap, vlogs en persoonlijke artikelen het leukst. Erg leuk om te lezen hoe andere mama’s het doen!

 • Natascha
  11 september 2014

  1. Natascha en ik ben 23 jaar
  2. Ik heb een secretariële opleiding gevolgd en vervolgens Bedrijfskunde. Nu werkzaam bij de overheid.
  3. Gelukkig getrouwd!
  4. Vlogs, lifestyle.. 🙂
  5. Via andere bloggers, nu zo’n halfjaar geleden!

  Leuk ideetje 🙂

 • Rosanne
  11 september 2014

  1. Wat is je naam en je leeftijd.
  Ik ben Rosanne en ik ben 16 jaar oud.

  2. Wat voor werk / studie / bezigheid heb je en wat doe je het liefst?
  Ik zit in het laatste jaar van de HAVO.

  3. Wat voor woonsituatie heb je? Ben je al moeder (of vader?), woon je nog thuis, op kamers, of samen?
  Ik woon nog thuis.

  4. Welke onderwerpen lees je het liefste? Mommy monday moederschap/ healthy lifestyle / recepten / outfit of the days / video’s / vlogs / persoonlijke artikelen / wedding wednesday.
  Ik vind de healthy lifestyle, outfit of the days en persoonlijke artikelen het leukst. Maar ondanks dat ik daar nog helemaal niet mee bezig ben vind ik doordat je op zo’n leuke manier schrijft ook de mommy mondays en wedding wednesdays erg leuk.

  5. Hoelang volg je Kellycaresse.nl al en hoe heb je mij ontdekt?
  Ik volg je nu enkele maanden, ik heb je ondekt door de volg van Mascha op beautygloss.nl

  6. Op welk social media kanaal kan ik je opzoeken? (instagram/twitter?)
  twitter: @rosanneterbijhe

 • Ashley
  11 september 2014

  Hoi Kelly!
  Ik ben Ashley, 22 jaar en ik ben sinds vorig jaar afgestudeerd aan de Pabo. Ik werk op oproepbasis op verschillende basisscholen. Als ik niet word opgeroepen, of wanneer ik lekker een dagje voor mezelf neem, vind ik het heerlijk om een goed boek te lezen of creatief aan de slag te zijn. Ik ben bijvoorbeeld nu mijn eigen agenda aan het maken.
  Doordat ik nog geen vaste baan heb, ben ik gedwongen om nog bij mijn ouders te wonen. Hopelijk komt hier snel verandering in en kan ik op mezelf gaan wonen.
  Het liefst lees ik je diary/ persoonlijke artikelen maar ook recepten zijn altijd handig! Ik heb het voornemen om als ik op mezelf woon, bewuster te gaan eten dus dan zijn jouw blogs over recepten en healthy lifestyle heel handig.
  Ik heb Kellycaresse.nl ontdekt via Marieke van Woesik (ik ken haar via de Pabo en kwam via haar blog op die van jou terecht).
  Ik heb zelf ook plannen om een blog op te starten maar loop nog vast bij een aantal dingen: het is een projectje waar ik gewoon lekker lang mee bezig ben totdat ik tevreden ben.

  Groetjes,
  Ashley

 • Sanne
  11 september 2014

  1. Wat is je naam en je leeftijd.
  Sanne, 21 jaar en ik woon in de grote stad vlakbij jou.
  2. Wat voor werk / studie / bezigheid heb je en wat doe je het liefst?
  Ik werk fulltime. Daarnaast ga ik graag uit en vind ik het leuk om steden te bezoeken/vakantie te gaan.
  3. Wat voor woonsituatie heb je? Ben je al moeder (of vader?), woon je nog thuis, op kamers, of samen?
  Officieel woon ik nog bij mijn ouders al slaap ik de helft van de week bij mijn vriend.
  4. Welke onderwerpen lees je het liefste? Mommy monday moederschap/ healthy lifestyle / recepten / outfit of the days / video’s / vlogs / persoonlijke artikelen / wedding wednesday.
  Lifestyle dingen zoals shoplogs, boodschappen en huishoudelijke dingen. Persoonlijke artikelen vind ik ook leuk net als blogs en video’s. Het werken van de video’s vind ik alleen een beetje irritant. Er wordt best veel in geknipt en dat vind ik niet zo fijn kijken. Vlogs vind ik ook altijd leuk en interessant. Evenals wedding wednesday en updates over Lana.
  5. Hoelang volg je Kellycaresse.nl al en hoe heb je mij ontdekt?
  Ik denk toch al wel ruim een half jaar.
  6. Op welk social media kanaal kan ik je opzoeken? (instagram/twitter?)
  Ik heb geen social media.
  7. Heb je zelf ook een blog, vertel dan over je blog, de naam van je blog en plaats het linkje in het blog url vakje zodat je reactie niet in de spam box komt. Anders kan ik ze pas later goedkeuren.
  En ik heb geen blog. Alleen tumblr en pinterest. 😛

  Owja. Ik heb zelf echt een hekel aan kinderen, ook geen kinderwens, soms vraag ik me af wat ik op een mamablog doe maar iets blijft me boeien! 😀

 • Manon
  11 september 2014

  Hoi Kelly! ‘
  Mijn naam is Manon en 21 jaar jong. Ik studeer verpleegkunde en wonen samen met mijn vriend en drie katten en ben op dit moment in verwachting van een kleine dame. In mijn vrije tijd hou ik ervan blogs te lezen, lekker de stad in te gaan of te breien.
  Ik ben dol op de mommy mondays, de outfits of the day en de recepten, maar de rest lees ik natuurlijk ook met plezier. Volgen doe ik je al sinds de zwangerschap van Lana vanwege instagram waar ik zelf dan ook te vinden ben. Sinds kort ben ik begonnen met het schrijven van mijn eigen blog over mijn zwangerschap en lifestyle.
  Manon onlangs geplaatst…24 weken zwanger!My Profile

 • Joyce
  12 september 2014

  1. Mijn naam is Joyce en ik ben 26 lentes jong
  2. Ik ben een work at home mom 😉 Ik ben fotografe, heb een webshop in leuke cadeauartikelen en inmiddels begint mijn blog ook steeds meer werk te worden. Super leuk allemaal!!
  3. Ik woon samen met mijn man en zoon in een fijn appartement in het midden des lands.
  4. Zelf lees ik het liefst artikelen over het moederschap en persoonlijke artikelen.
  5. Een jaar ongeveer nu denk ik. Ik ben via Twitter bij je terecht gekomen omdat je zwanger was. Ik was een jaar geleden net 12 weken zwanger, dus was heel erg bezig met zoveel mogelijk (aanstaande) mama’s in mijn online wereld te verzamelen 😉
  6. Ik ben te volgen via Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest en heet overal MamaKletst. Op Twitter MamaKletstNL
  7. Jazeker! Ik blog op MamaKletst en blog vooral over het moederschap, DIY projecten, persoonlijke artikelen en lekkere recepten. Op mijn blog ben ik, net zoals in real life, lekker down to earth en direct.
  Joyce onlangs geplaatst…HEMA blog academyMy Profile

 • Bregje
  12 september 2014

  Ik ben Bregje en ik ben 28 jaar oud. Ik heb multifocale dystonie, hierdoor is het voor mij lastig om werk te vinden wat bij mij aansluit, maar ik blijf zoeken. Ik heb de opleiding doktersassistente en 4 jaar de opleiding ergotherapie gedaan, dit helaas op het einde niet af kunnen maken. Ik maak als hobby gehaakte knuffels en babyspeelgoed en ik lees graag. Daarnaast hou ik van winkelen, alleen laat het budget dit niet altijd toe 😉 Ik woon 6 jaar op mezelf, en heb 4,5 jaar een LAT relatie met mijn mijn vriend die 1,5 uur rijden van mij vandaan woont.
  Ik vind de afwisseling van artikelen super leuk, en lees alles graag. Ik heb zelf geen kinderen, maar vind de verhalen en ervaringen super leuk om te lezen. Ik weet niet precies hoe lang ik je volg, maar sinds je artikelen hebt geschreven voor mommytobe.nl Op instagram heet ik meisjetheelepel, verder heb ik geen blog, is lees ze vooral 😉

 • Eline
  12 september 2014

  Hoi Kelly, wat leuk dat je meer van je lezers wilt komen weten. Hier een “lurker” :). Ik had nog nooit een comment achtergelaten, dus grappig om zo “tegen” jou te praten haha.

  1. Ik heet Eline en ben 22 jaar oud.
  2. Ik doe nu een master wiskunde aan de sorbonnes universités in Parijs. Ik hou erg veel van koken en vooral experimenteren met verschillende stijlen, zoals gewoon healthy maar ook vegan.
  3. Ik woon alleen in een klein tweekamerappartementje in het centrum van Parijs. Mijn vriend woont in een andere stad maar ik zie hem ongeveer ieder weekend.
  4. Ik vind Mommy monday erg leuk, persoonlijke artikelen, maar ook healthy lifestyle en recepten. Ik ben niet zo van de vlogjes (ben daar misschien een beetje ouderwets in hihi), vind het leuker om je te lezen omdat je een leuke oprechte stijl hebt.
  5. Ik volg je een half jaartje. Ik heb kellycaresse ontdekt omdat ik een beetje aan het googlen was over opgeleid zijn en jong moeder worden. Ik wil zelf ook graag jong moeder worden dus vind het leuk om daar over te lezen.
  6. Zoals ik al zei ben ik een beetje ouderwets, heb dus geen instagram of twitter. Ik volg kellycaresse wel op facebook trouwens.
  7. no blog

  Ik vond het super leuk om laatst te lezen dat je frankrijk zo leuk vind, en als je een keertje naar Parijs gaat kan ik wel een paar tips voor leuke dingen geven (ik verhuur zelfs mn appartementje af en toe, in de weekeinden en vakanties en zo) .
  Als ik je artikelen lees voelt het bijna alsof ik bij je op de koffie ben haha., dus ga zo door !

 • Anneleen
  13 september 2014

  Heey Kelly!

  1. Ik ben Anneleen en ik ben 20 jaar.
  2. Dinsdag start voor mij school terug. Dan ga ik naar mijn derde (en laatste jaar) orthopedagogie. Ik studeer voor opvoedster en vind dit echt heel interessant. Helemaal mijn ding!
  3. Ik studeer in Antwerpen maar woon in een dorp, ik pendel elke dag heen en weer. Ik woon nog thuis maar stiekem droom ik er al van om samen met mijn vriend te wonen; lijkt me zo gezellig!
  4. Healthy lifestyle, vlogs, persoonlijke artikelen zijn mijn favoriete onderwerpen! Maar ik vind het leuk dat er van allerlei dingen op je blog te vinden zijn, heel gevarieerd.
  5. Ik weet niet juist hoe lang ik volg maar ik ken je volgens via Manon en Bibian hun blog (Little Wonder World)
  6. Je kan mij vinden op instagram (gewoon mijn naam: anneleendebondt)
  7. Ik heb zelf ook een blog (www.anneleendebondt.wordpress.com) Ik schrijf over mijn studie en van alle dingetjes dat ik leuk vind. Ik ben nog maar pas aan het bloggen dus ik vind het allemaal nog heel erg zoeken maar wel leuk. Ik leer veel van jou en andere bloggers! Kom zeker eens kijkje nemen, als je zin hebt!

  Liefs!

 • Cléo
  13 september 2014

  1. Ik ben ‘Cléo’ (niet mijn echte naam, ben nogal huiverig wat betreft privacy), 20 jaar.
  2. Fulltime studente in Brabant, bijbaantje in de dienstverlening in de zorg. Ik geniet erg van het studentenleven 🙂
  3. Ik woon op kamers in een studentenhuis. In het weekend en de vakanties ben ik bij mijn ouders te vinden.
  4. De algemene moeder-artikelen vind ik niet zo interessant, omdat het mij gewoon niet zo van toepassing is. Persoonlijke onderwerpen vind ik leuk om te lezen, ook de diary donderdag-artikelen, vlogs en recepten vind ik leuk!
  5. Pfoe, ik denk nu iets korter dan een jaar. Waarschijnlijk ben ik hier gekomen via Styleguide of Mommytobe van Shirley.
  6. Sorry, heb ik allebei niet!
  7. Sinds kort heb ik een blog om mijn hersenspinsels ergens kwijt te kunnen en daarbij misschien ook een eye-opener te zijn voor anderen. Voornamelijk gebruik ik de blog voor mezelf, maar zou het ook erg leuk vinden als ik daardoor iets kan bijdragen!
  Cléo onlangs geplaatst…BindingsangstMy Profile

 • Sandra
  13 september 2014

  Leuk!

  1. Wat is je naam en je leeftijd.
  Ik ben Sandra en ben 24 jaar.

  2. Wat voor werk / studie / bezigheid heb je en wat doe je het liefst?
  Ik werk als administratief bediende bij een Vlaamse universiteit. Het liefste kruip ik op de bank en lees ik een boek met een lekker kopje thee erbij!

  3. Wat voor woonsituatie heb je? Ben je al moeder (of vader?), woon je nog thuis, op kamers, of samen?
  Ondertussen woon ik bijna 2 jaar samen met mijn vriend, kindjes zijn er voorlopig nog niet al duurt dat hopelijk niet te lang meer :).

  4. Welke onderwerpen lees je het liefste? Mommy monday moederschap/ healthy lifestyle / recepten / outfit of the days / video’s / vlogs / persoonlijke artikelen / wedding wednesday.
  Mommy monday, video’s, vlogs en persoonlijke artikelen

  5. Hoelang volg je Kellycaresse.nl al en hoe heb je mij ontdekt?
  Ik volg je nu ongeveer 3 maanden denk ik maar weet niet meer hoe ik precies op je blog terecht ben gekomen.
  6. Op welk social media kanaal kan ik je opzoeken? (instagram/twitter?)
  Instagram: http://instagram.com/sandrap_89
  Twitter: https://twitter.com/Sandra_P89

  7. Heb je zelf ook een blog, vertel dan over je blog, de naam van je blog en plaats het linkje in het blog url vakje zodat je reactie niet in de spam box komt. Anders kan ik ze pas later goedkeuren.
  Sinds deze zomer heb ik opnieuw een blog waarop ik over allerlei zaken schrijft die ik mee maak of interessant vind, dit kan gaan over beauty, uitstapjes die ik gemaakt heb, huishoudelijke tips enz.
  Sandra onlangs geplaatst…Kiehl’s: producten & wishlistMy Profile

 • Frederika
  14 september 2014

  Hoi Kelly,

  Ik ben Frederika Potze en ben 26 jaar.

  Ik vind jouw Blog geweldig! Zelf ook een jonge moeder. Toen ik 23 was werd ik voor het eerst moeder. Inmiddels hebben we ook een dochtertje. Ik lees graag over het moederschap, healty lifestye en recepten. Ook je vlogs vind ik erg leuk. Vooral vlogs over je dagelijkse bezigheden, boodschappen, wasjes draaien… eigenlijk huis-tuin-keukenklets hahaha lekker burgelijk 😉 Misschien doordat ik herkenning ervaar.

  Naast mama zijn werk ik op een basisschool als juf. Ik ben dus vrijwel altijd omgeven door kinderen… hoe gaaf!!!

  Ik volg je nu een half jaar, volgens mij… ik heb inmiddels alles op jouw Blog gelezen en bekeken. Via love2bemama kwam ik terechtop jouw Blog en ben meteen geabboneerd. Elke dag neem ik een kijkje met een reuzemok thee 🙂

  Zelf heb ik instagram: frederikapotze

  Een blog heb ik niet. Die van jouw is mijn favoriet! Keep on the good work!
  Succes en veel liefde voor jouw en je gezinnetje <3

  Lieve groetjes Frederika

 • Marii
  14 september 2014

  Hoi,
  Normaal reageer ik eigenlijk nooit maar vindt het wel leuk om deze vragen te beantwoorden. Ik vind het zelf ook altijd leuk om te zien wie er naar mijn yt kanaal kijken.

  1. Wat is je naam en je leeftijd.
  Ik ben dus Marianne of ook wel Marii en ik ben 24 jaar.

  2. Wat voor werk / studie / bezigheid heb je en wat doe je het liefst?
  Ik heb een druk bestaan maar dat is niet erg. Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar opleiding psychomotorische therapie en bewegingsagogie. Ik loop nu 3 dagen stage en ga 1 dag naar school. Verder heb ik nog 2 baantjes. Ik werk sinds kort als bewegingsagoog in de verstandelijk gehandicapten zorg en elke zaterdag vind je mij in het zwembad waar ik zwemles geef aan kinderen. Daarnaast heb ik een youtube kanaal waar elke zondag een nieuwe video online komt.

  3. Wat voor woonsituatie heb je? Ben je al moeder (of vader?), woon je nog thuis, op kamers, of samen?
  Ik ben net weer terug verhuist naar mijn ouders. hiervoor heb ik drie jaar op kamers gewoont. Ik hoop na mijn studie eindelijk mijn eigen stekie te vinden.

  4. Welke onderwerpen lees je het liefste? Mommy monday moederschap/ healthy lifestyle / recepten / outfit of the days / video’s / vlogs / persoonlijke artikelen / wedding wednesday.
  Ik vind lifestyle en persoonlijk erg leuk.

  5. Hoelang volg je Kellycaresse.nl al en hoe heb je mij ontdekt?
  via via denk ik dat ik je ken en ik kom er nu een klein jaartje denk ik. je was net bevallen van lana.

  6. Op welk social media kanaal kan ik je opzoeken? (instagram/twitter?)
  Instagram: ByMarii90, Twitter X_Marii90 en yt is ByMarii90

  7. Heb je zelf ook een blog, vertel dan over je blog, de naam van je blog en plaats het linkje in het blog url vakje zodat je reactie niet in de spam box komt. Anders kan ik ze pas later goedkeuren.
  Naast mijn yt kanaal heb ik ook nog een blog maar die is nu niet actueel omdat ik er gewoonweg geen tijd voor heb.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.