We hebben de geboortekaartjes besteld!

Een belangrijke mijlpaal in ‘zwangerschapsland’ is bereikt. We hebben de geboortekaartjes besteld voor ons vierde dochtertje. We hebben de ontwerpen klaar staan en zodra ons meisje geboren wordt hoeven we enkel nog de geboortedatum, haar gewicht en geboortetijd in te vullen en dan kunnen ze met een muisklik op de post. Wat een fijn idee dat dit klaar staat. Toch weer een fijne om te kunnen afstrepen van de zwangerschaps to do lijst en ik ben ook heel blij dat Yannick en ik er samen over uit zijn, want ook dat is niet altijd zo met keuzes haha. Benieuwd naar ons proces richting het ideale geboortekaartje? Klik dan op lees meer, dan deel ik je er alles over.

Van proefdruk tot definitieve bestelling.
Wat vond ik het enorm leuk om hier weer mee bezig te zijn. Dit keer wilde ik een kaartje dat toch ‘anders’ is als de geboortekaartjes van onze andere dochters en hebben we een design gekozen dat op zich al haar naam uitspreekt haha. Nu klink ik enorm cryptisch, maar in deze blog ga ik natuurlijk niet haar naam verklappen en ook niet de werkelijke keuze voor ons kaartje. Maar we komen wel dicht in de buurt bij de stijl die we gekozen hebben en ik hoop je zo te inspireren door, zonder iets te verklappen, ons proces te laten zien. Misschien lees je deze blog wel net in je zwangerschap of ben je ook al aan het oriënteren voor geboortekaartjes.

Dit keer hebben we, net als bij Lana, gekozen voor geboortekaartjes van Kaartje2go. Ik bestel daar ook regelmatig leuke persoonlijke verjaardagskaarten, of kaarten wanneer ik iemand een hart onder de riem wil steken of ergens voor wil bedanken. Maar ze zijn dus ook erg bekend in de geboortekaartjes wereld. We wilden dit keer dat alles vooraf klaar kan staan en dat ook de verzending uit handen wordt genomen. Zodat zodat ik bevallen ben, ik lekker in de babybubbel kan zitten zitten en weet dat dit goed geregeld is. Bij Kaartje2go maak je in vier simpele stappen een geboortekaartje helemaal passend bij je wensen. Dit kan met eigen foto, maar ook met allerlei mooie afbeeldingen, eigen teksten en versieringen. Je kiest een ‘bestaand’ kaartje uit, uit de honderden opties en vervolgens kun je deze naar eigen wensen en behoeften customizen zodat het jullie unieke geboortekaartje wordt. Het verzenden kan Kaartje2go voor je uit handen nemen. Je kunt tot 20.00 bestellen en dan worden ze die dag nog op de post gedaan. Zo weet je ook zeker dat de geboortekaartjes snel bij de geadresseerden in de bus komen.

Bij Kaartje2go krijg je altijd het eerste kaartje gratis, maar je mag dus ook vooral proefdrukken gratis bestellen zodat je thuis al rustig kunt kijken hoe je gemaakte ontwerp er in de werkelijkheid uit komt te zien. Ook krijg je dan staaltjes met verschillende papier soorten zodat je ziet hoe die er in de praktijk uit zien. Zo ziet ‘Chic parelmoer’ papier er heel anders uit, als hetzelfde kaartje geprint op ‘Oudhollands structuur’ of bijvoorbeeld glans papier. En zo is er keuze uit 6 soorten luxe papiersoorten. En ook voor de kleur van de enveloppen krijg je staaltjes in huis om te zien wat je daar het liefst in wenst. Om het af te maken kun je mooie bijpassende sluitzegels kiezen. En je hebt dus de keuze om zelf te verzenden, met bijvoorbeeld door Kaartje2go ontworpen adresstickers (zodat je ze niet zelf hoeft te schrijven) of je laat alles door Kaartje2go uit handen nemen waardoor zij de verzending op zich nemen, dat vind ik persoonlijk de allerfijnste optie. Dit deden we ook toen Lana geboren was. Ze was veel te vroeg geboren (34 weken) en er komt dan zoveel op je af, dan is het zo’n fijn idee dat dit uit handen kan worden genomen.

Op de afbeelding hierboven zie je een paar proefdrukken die ik zelf heb besteld zodat ik ook aan mijn man kon laten zien hoe het eruit komt te zien, en omdat ik zelf natuurlijk ook nieuwsgierig was. De naam hierboven is fictief, maar dat snappen jullie vast wel. Na het bekijken van de proefdrukken zijn we vervolgens samen de ‘ontwerpstudio’ ingedoken en hebben we de final ontwerpen gemaakt. Deze ontwerpen staan nu klaar in mijn account om verzonden te worden zodra het zover is en ook alle adressen staan in mijn account zodat dit klaar staat. Ik vond het ook zo leuk dit samen te ontwerpen en doordat er zoveel opties zijn hoe je het kaartje kan customizen, kun je het helemaal eigen maken. Ik kan gewoon nu al niet meer wachten tot de kaartjes verstuurd kunnen worden en we dierbare mensen om ons heen haar geboorte kunnen kenbaar maken op een persoonlijke manier.

Vond jij het ontwerpen van de geboortekaartjes ook zo’n leuk proces? En waar heb jij op gelet? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen. Laat ze me weten bij de reacties.

#Samenwerking met Kaartje2Go

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

0 reacties

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Ik heb iets leuks voor je!

   

  Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
  dit veld niet invullen s.v.p.