pampers artikel

De testmama’s hebben de luiers getest! Een tijdje geleden deed ik een oproepje voor een testpanel van 2 testmama’s die de Pampers Active Fit luiers zouden gaan testen. Vandaag heb ik voor jullie de resultaten van deze luiertest! En dan vooral, lekten de luiers minder? En konden de kindjes gewoon lekker vrij bewegen zonder hangende luier? Dit en meer lees je vandaag in deze review!

Gesponsord door Pampers.

De Pampers Active Fit luier wordt door Pampers omschreven als de droogste en best passende luier uit het Pampers assortiment. Deze is beschikbaar vanaf maat 3 tot aan maat 6. Deze luier zorgt ervoor dat je kindje lekker kan spelen, ravotten en bewegen zoveel als hij of zij wil. Het nieuwe materiaal is super absorberend waardoor de billetjes van je kindje lang droog blijven. Ook staat deze luier erom bekend dat deze goed aansluit om de billetjes van je kindje en dankzij de 3-way fit sluiting. De ideale luier voor actieve kindjes dus. Wij gebruiken deze luiers voor Lana en nu ook voor Aimy aangezien zij nu ook in maat 3 past. Ik heb meerdere merken geprobeerd en sinds wij deze luiers van Pampers gebruiken, merken wij dat er minder ‘doorlek’ ongelukjes zijn. Maar omdat meer meningen meer zeggen dan 1, gaan de testmama’s uit het Pampers Testpanel wat vragen beantwoorden over hun ervaringen met de Pampers Active Fit luier.

Getest Pampers active fit luiers:

pampers2

Testmama 1: Mama van Mila : Mila draagt luiers maat 3.
‘Ik ben helemaal niet bekend met Pampers, ik gebruik meestal de luiers die op dat moment in de aanbieding zijn en dat verschilt steeds per merk. Ik was wel heel erg benieuwd naar de Pampers luiers, dus gaf ik mij op voor het testpanel. Ik hoorde van vriendinnen al goede verhalen, dus ik ging de uitdaging aan. Mijn dochtertje is lekker beweeglijk dus deze Pampers Active Fit luiers zijn helemaal wat voor haar.

Wat is je algemene ervaring met de Pampers Active Fit luiers? 
Ik vond de luiers erg fijn in gebruik. Ze sluiten goed aan rond haar beentjes en billen wat ik al een pluspunt vond. Ook lieten ze geen afdrukken achter op haar lijfje (wat ik bij sommige merken weleens zie). Ik vond de luiers erg fijn in gebruik, de geur wordt niet onaangenaam en ik vond de luier ook lekker zacht voor Mila.

 Heb je ervaren dat de luier doorlekte?
Ja, maar dat kwam omdat ik te laat was met verschonen, we maakten een lange autorit en stonden in de file. Toen is de luier doorgelekt. Als ik op tijd verschoond had dan denk ik dat dit was meegevallen.

Kon je kindje vrijer bewegen, zonder hangende luier?
Het viel me op dat de luier niet zo’n grote prop vormde onder haar billen. Sterker nog, ik had minder snel door dat de luier vol zat, dit vond ik niet zo handig want hierdoor vergat ik eerder dat het tijd was om te verschonen. Wel lijkt het me voor het kindje fijner dat het niet zo’n grote prop vormt. Ik moet gewoon beter op de tijd letten 😉

Sloot de luier mooi aan bij de billetjes en het buikje van je kindje?
Ja, dat vond ik echt heel fijn. Ik zie weleens rode afdrukken als ik een luier van een ander merk losmaak. Deze luier gaf geen zichtbare afdrukken op haar huidje. De maat was ook helemaal goed.

pampers3

pampers

Testmama 2: Mama van Sepp en Sepp draagt maat 4.
Ik gebruik al een hele tijd Pampers luiers, vooral omdat Sepp nogal snel doorlekt en enorm beweeglijk is. Ik keek dan meestal naar aanbiedingen en niet direct of het een Pampers Baby-Dry luier is of een Pampers Active Fit. Voor dit testpanel ga ik heel specifiek testen of Pampers Active Fit nog geschikter is voor mijn actieve zoontje die nogal snel kan doorlekken dan de andere Pampers luiers.

Wat is je algemene ervaring met de Pampers Active Fit luiers?
Ja ik ben er achter gekomen dat de Pampers Active Fit nog geschikter is voor ons dan Pampers Baby-Dry. Mijn zoontje blijft er droger door (terwijl ik juist dacht dat de Pampers Baby-Dry hier het meest geschikt voor zou zijn) maar omdat hij zo beweeglijk is, merk ik dat deze beter aansluit en niet zo’n dikke prop vormt die uiteindelijk gaat doorlekken. Mijn ervaringen zijn dus zeer positief.

pampers5

Heb je ervaren dat de luier doorlekte?
Nee, en dat hadden we met de Pampers Baby-Dry luiers nog wel eens. Ik merk dat ik met de Pampers Active Fit luier net wat meer speling heb dat als ik iets te laat verschoon, als ik iets te laat verschoon, lekt de luier niet meteen door.

Kon je kindje vrijer bewegen, zonder hangende luier?
Ja, het viel veel minder snel op als de luier vol was, het vocht verspreidt zich beter over de gehele luier waardoor het niet zo’n ‘papzakje’ aan de onderkant wordt. Dat vond ik erg prettig.

Sloot de luier mooi aan bij de billetjes en het buikje van je kindje?
Ja, mijn zoontje heeft lekkere stevige billetjes en ik heb ook huismerk luiers geprobeerd maar die zitten in maat 4 wat krapper heb ik ervaren. De Pampers Active Fit in maat 4 sluit heel mooi aan.

Dankjewel testmama’s voor jullie deelname aan het Pampers testpanel! Wat leuk om jullie geteste ervaringen te lezen. Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen met de Pampers Active Fit luiers. Welke luier komt voor jou het best door de test? Laat ze me zeker weten bij de reacties!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

11 gedachten over “Wat vond het testpanel? Luiers getest!”

 1. Deze pampers vinden wij ook heel goed! The next best thing en veel goedkoper zijn die van het Kruidvat en dat zijn onze twee favorieten. Wij hebben toen Vince baby was die van Pampers gebruikt to hij ongeveer 1,5 werd. Ik merk wel dat ze kleiner vallen dan die van het Kruidvat dus kopen we altijd een maatje groter.
  Nathalie onlangs geplaatst…Zo vroegen wij de peter en meterMy Profile

 2. Klinkt heel goed, fijn dat ze niet zomaar doorlekken, er is niets zo frustrerend dan een doorlekkende luier

 3. Klinkt heel goed, fijn dat ze niet zomaar doorlekken, er is niets zo frustrerend dan een doorlekkende luier

 4. Wij gebruiken meestal Etos luiers, die goedkoper zijn en waar ik ook heel tevreden over ben. Maar soms koop ik inderdaad toch ook een pak pampers tussendoor, want dat blijven gewoon echt hele prettige luiers!
  MetMirjam onlangs geplaatst…MEGA DM Drogist shoplogMy Profile

 5. Wij gebruiken voor beide kindjes ook Pampers, in onze ogen de beste luiers. Weinig doorlek luiers gehad en ze sluiten goed aan. Wat een leuke foto van de luiers bij de commode

 6. We gebruiken alleen luiers van Pampers(active fit door de dag, baby-dry s’nachts). Nu maat 5 en gaan we naar 5+. We kopen ze op de aanbiedingen en qua prijs dat komt zoals met gewone luiers. We hebben alle sorten luiers die op de markt zijn getest maar met Pampers ik ben zeker dat er komen geen ongelukjes en mijn zoontje kan lekker spelen en lekker slapen door de nacht.

 7. Klinkt goed! We zitten nu nog in maatje 3 van Pampers. Gebruiken nu baby-dry voor s’nachts en new baby voor overdag. Weinig doorlekluiers gehad tot nu toe, dus geen andere merk geprobeerd.

 8. Leuk dat je dit met een testpanel hebt gedaan, ik heb geen kinderen maar dit klinkt als hele fijne luiers

 9. Grote fan van het merk pampers , wij hebben ook de active fit geprobeerd maar ons dochtertje lekte vaak door terwijl de baby dry nooit lekt…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.