kcdiary

Tijd voor de nieuwste KC Photodiary! Ik laat je weer in foto’s zien wat ik zoal beleefd heb deze week, en dat was veel leuks!

Donderochtend had ik mijn laatste Personal Training sessie van het Newborn Fit mama traject met Kimberly. Ook namen we samen nog een workout video op! Die gaat binnen een paar weekjes online komen. Het was zo’n drukke ochtend dat ik vergat een foto te maken. Daarna ging ik naar de Opel dealer om onze leenauto op te halen, we mochten de Opel Zafira meenemen om te testen tijdens ons weekendje Disneyland, zo leuk!

In de middag ging ik met een vriendin even naar de stad. Wat boodschappen doen en ‘snuffelen’ bij de Action. Al weten we allemaal dat snuffelen bij de Action betekent dat er sowieso wat gekocht wordt haha. Ik had mijn kar vol geladen met mijn kinderen dus eigenlijk kon ik niets meet kopen, eigenlijk 😉

Leuk pakketje gekreven met Kilo pot Calve pindakaas. Lekker!

Bij Action kocht ik leuke schaaltjes! En bij de Lidl wat Marokkaanse kruiden. Yannick at niet thuis dus aten we pasta leftovers en ik maakte er een salade bij. Van de kruiden dacht ik een dressing te kunnen maken, was geen succes haha.

Lekker ontbijtje in mijn nieuwe schaaltje, dan smaakt het extra lekker toch 😉

Vrijdagochtend vertrokken wij naar Disneyland. Daar hebben jullie gisteren de eerste vlog van kunnen zien en morgen komt daar de tweede vlog van online. Het was zo leuk!

Lana wilde de koffer wel duwen, haha

Mooie hotelkamer (Newport Bay club hotel, een van de Disney hotels). Aimy zie je hier heerlijk op een van de bedden liggen.

Hotelontbijtjes zijn de beste! Pannenkoekjes met bacon, croissantjes met brie, cappuccino en vers fruit. Hier mag je mij elke dag voor wakker maken 🙂

De Disneyland trip was een georganiseerde perstrip met gezamenlijke activiteiten (etentjes en shows) maar ook veel tijd om zelf dingen te ondernemen. We waren met een groep BN-ers, bloggers en andere persleden. Ook was Janine er gezellig met haar kindjes!

Deze printscreende ik even van Yannicks’ snapchat (@sjenkie86) maar in mijn telefoon heet hij ‘Yannick schat’ haha. Maar hier zie je mij blij zijn met een heerlijke koffie bij Starbucks.

Toen wij thuiskwamen zat Patrick al bij het raampje bij de deur op ons te wachten haha, zo lief! Mijn ouders hadden hem iedere dag verzorgd.

Broodje kaas, altijd goed!

Lekkere koffiebonen ontvangen in de Foodybox. Doen jullie dat ook, als je de zak koffiebonen opent dat je er dan aan wil blijven ruiken? haha ik wel.

Maandag bracht ik met mijn vader de Opel Zafira weer terug in Breda.

<3 lief meisje. Ze rolt de hele dag om, ze groeit veel te hard en ze is zo lief. Vandaag 5 maanden oud, waar blijft de tijd?

Deze lekkere snackreepjes kwamen binnen om te testen, ik ben hier heel benieuwd naar. De smaakjes klinken al heel erg lekker.

En ik ging lekker een uurtje bodypumpen in de sportschool.

Dinsdag was Yannick vrij dus maakte ik gebruik van deze werkdag. De hele dag bezig geweest met artikelen schrijven, video’s opnemen en editten en mijn mail bijwerken. Zo heerlijk om mee bezig te zijn en fijn om veel in een dag te kunnen doen.

Na het eten even lekker wandelen, ik wandelde met Lana naar het dorp om wat boodschappen te halen.

In de avond was Yannick met een vriend naar de bioscoop en toen de meisjes in bad geweest waren en in bed lagen, maakte ik een beginnetje aan deze photodiary en ging ik daarna lekker relaxen op de bank. Ik keek wat Youtube video’s, dronk thee en at als snack 2 rijstwafels met pindapasta, zo lekker!

Yannick stuurde me deze foto door, hij had dit super leuke (en grappige) zwembadje gekocht voor in de tuin op zomerse dagen. Hopend op veel zonnige dagen natuurlijk 😉

Gisteren was ik op pad voor afspraken in Amsterdam. Als eerst gezellig langs mijn mediabureau Femmefab. Koffie gedronken en bijgekletst.

Daarna een afspraak bij het bureau waar ik met mijn Youtube kanaal sta ingeschreven (Social1nfluencers). Er komen leuke plannen aan voor mijn youtube kanaal, dus hou zeker mijn blog en kanaal in de gaten 😉

Liza Sips nodigde mij uit voor de boeklancering van haar nieuwe boek. Het boek heet ‘Expeditie Verraad’ en is een spannende roman waarin een kijkje achter de schermen in de tv-wereld gegeven wordt. Ik ben heel benieuwd, ik heb het boek meegekregen en ga het zeker lezen 🙂

De boeklancering werd met een high tea georganiseerd met heerlijke zoete en hartige hapjes, drankjes en deze mooie taart.

Njom!

Ik ging langs de Bijenkorf waar ik deze prachtige Longchamp tas voor mezelf kocht, soms moet je jezelf verwennen ;), Zo blij mee! Het is mijn tweede Longchamp tas, er kan enorm veel in en de tassen zijn heel stevig. Een ideale tas voor on the go voor mijn kolf, laptop etc. 😉

Dit was de KC Photodiary van deze week, leuk dat je weer een kijkje nam in mijn foto’s. Hoe is jullie week geweest? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

36 gedachten over “KC Photodiary: Disneyland, werken en high tea!”

 1. Dat zwembadje heb ik ook gezien en vond ‘m zo leuk! In een foldertje dat deze week binnenkwam. Was het de Lidl ofzo? Superleuk in ieder geval! Je Longchamp is heel mooi, groot gelijk dat je jezelf daar op hebt getrakteerd.
  Carlijn onlangs geplaatst…Hoe multimediaal is jouw kind?My Profile

 2. Wat een drukke (leuke!!) week. En heel goed dat je jezelf trakteert op een longchamp, ze zijn inderdaad ideaal van formaat.
  Maria onlangs geplaatst…Eerste blog!My Profile

 3. Die foto waar Amy op dat bed ligt in een hotelkamer van Disneyland, hij is echt hele mooi! Een week vol leuke uitjes en wat zie je er gelukkig uit?
  Lilian onlangs geplaatst…Doelen Juli 2016My Profile

 4. Wat een heerlijke week heb je weer achter de rug. Jezelf op zijn tijd verwennen met iets wat je heel leuk vind, in dit geval de Longchamp tas, vind ik erg belangrijk :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Review: Inglot nagellakMy Profile

 5. Ras el hanout is inderdaad niet voor een dressing, maar is bijvoorbeeld lekker in vlees gerechten. Je moet het niet ‘koud’ eten maar bijvoorbeeld bij lamsvlees erg geschikt. Wat ben je toch een leuk mens, hele leuke diary! Liefs

 6. top weekje weer zo te lezen!! hier druk druk want de vakantie staat voor de deur dus hoop dingen klaar maken en afronden 😉
  rachel onlangs geplaatst…AftellenMy Profile

 7. Had op instagram al bij een paar bnn-ers voorbij zien komen dat zij ook in Disney waren. Fijn dat het dit keer zo mooi mocht zijn voor jullie (en de rest van de wereld uiteraard).
  Jessica onlangs geplaatst…Happy Birthday to Jess!My Profile

 8. Wat een super gezellige week, vooral de dagen in Disneyland. Nog 1,5 week wachten en dan mag ik ook weer een weekje genieten, wij hebben een jaarkaart. Nu nog hopen op lekker weer.

 9. Wat een tof overzicht en wat een boel foto’s joh! Ik weet gewoon niet waar ik op moet reageren haha. Maar vooruit: DISNEY! Oh wat heerlijk om daar dingen van voorbij te zien komen. Daar zou ik heel graag weer eens heen gaan. Ik denk dat we eerst de efteling maar eens gaan bezoeken met Roos (voor het eerst) en over een paar jaar DISNEY eens op het lijstje zetten.

  Leuk dat je op de presentatie was van het boek van Liza. Doet ze toch maar “even”. Knap hoor.

  Zoentjes!
  Suus / Babyisthenewblack.nl onlangs geplaatst…(*)Wat koop je absoluut NIET voor de kinderkamer, en wat wél?My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.