Mijn voornemens en doelen voor 2017

voornemens2017

Hoe cliche het ook mag klinken (en hoe vaak ik het woord cliché ook in mijn blogs gebruik haha) vind ik de periode rond Oud en Nieuw het moment om stil te staan bij de doelen voor het nieuwe jaar. Even reflecteren op het voorgaande jaar en bedenken wat je wil bereiken, wat je wil vasthouden, veranderen en volledig voor wil gaan. Dit doe ik ieder jaar en al kom ik hier nooit online op terug, zelf reflecteer ik hier wel op terug. Vandaag ga ik mijn doelen en voornemens voor 2017 bespreken op persoonlijk en zakelijk vlak. Ook ben ik benieuwd naar die van jou.

Mijn voornemens en doelen voor 2017

 • Een huis kopen. Een doel dat ik nooit eerder zo sterk heb gehad, ik vond het huren van een huis altijd wel prima. Je hoeft er zelf weinig aan te doen en je kunt er uit wanneer je wil. Zo verhuisden wij van een heerlijk appartement in het centrum, naar de eensgezinswoning die we nu bewonen. Een paar jaar huren vonden wij daarom heel fijn, maar iets kopen wat helemaal van onszelf is, lijkt ons een mooie volgende stap. Dat is dus een mooi voornemen voor 2017.
 • Minder maar efficiënter werken: Ik ben naar 3 werkdagen per week gegaan, maar merk toch dat ik op de andere dagen nog veel werk doe wat ik ook in die 3 dagen had kunnen afronden. De decembermaand was enorm druk qua werkzaamheden, daar ben ik enorm dankbaar voor en ik geniet ook echt van die werkdrukte, maar in rustigere periodes is het haalbaar om in minder dagen mijn werk te doen. Dus daar ga ik in 2017 nog efficiënter mee aan de slag. Niet omdat ik het werk niet leuk vind (ik zou 24/7 bezig kunnen blijven, ik vind het zo leuk!) maar wel om meer tijd voor mezelf en mijn gezin over te houden.
 • De telefoon detox voortzetten. November-december 2016 begon ik met het minderen van het gebruik van mijn smartphone , besloot ik mijn telefoon meer links te laten liggen om zo meer offline te zijn, en dit is me zo goed bevallen dat ik dit voornemen mooi meeneem naar 2017. Whatsapp gooi ik er misschien nog af (of op de achtergrond) en op vaste momenten check ik mijn social media kanalen en meldingen. Ik heb nu al gemerkt dat ik hierdoor meer tijd neem om een boek te lezen, spelletjesavond met Yannick te houden, fotoalbums te maken en dat soort heerlijke hobby dingetjes te doen. Dit maakt mijn hoofd lekker leeg.
 • Genieten en positiviteit delen met anderen! Positiviteit is heel aanstekelijk, ik word ook blij van een positief verhaal, of horen hoe iemand op een positieve manier omgaat met een bepaalde situatie. Dat is inspirerend en dat is ook de boodschap die ik wil uitstralen. Er kan een heleboel negatiefs op je pad komen, maar de manier dat je ermee omgaat maakt het verschil. Genieten van de kleine mooie dingen in het leven samen met anderen is iets waar ik graag mee door wil gaan en me zelf aan wil herinneren.
 • Gezonder leven: Tja hoe cliché, ik leef eigenlijk al best gezond maar december is altijd zo’n ‘de remmen gaan helemaal los‘ maand, en dat moet ook gewoon kunnen. Maar december is voorbij dus laat ik mijn gezonde leefstijl en sportgewoontes weer lekker oppakken. Zo houd ik er toch die balans weer in.
 • bron: Buzzfeed.comLekker doorgaan met vloggen en Youtube. Afgelopen jaar heb ik meer focus gelegd op mijn Youtube kanaal en dit heeft zeker zijn vruchten afgeworpen, ik vind het onwijs leuk om me hier ook veel mee bezig te houden en mezelf in te ontwikkelen. Dit wil ik dus ook voortzetten in 2017, doorgaan met de weekvlogs en het maken van leuke mama video’s.
 • En natuurlijk lekker doorgaan met bloggen.  Ik had nooit durven dromen dat het bloggen en vloggen zo’n groot succes zou worden. Mijn blog is echt mijn derde kindje waar ik met veel geluk aan werk. Het meest blij word ik van al jullie reacties en ik vind het heel erg leuk om nieuwe rubrieken en ideetjes voor artikelen te bedenken. Ik heb al wat leuke nieuwe ideetjes in petto die ik in 2017 ga uitwerken. Een mooi voornemen dus!

2017, ik heb zin in dit mooie jaar! Wat zijn jullie doelen en voornemens voor 2017? Laat ze me weten via een reactie bij de comments, ik ben heel benieuwd. Een prachtig jaar gewenst allemaal!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

37 reacties

 • Nicole
  3 januari 2017

  Wat een mooie voornemens! Ik doe met je mee qua gezonder leven en de telefoon detox!
  Nicole onlangs geplaatst…Dingen die in 2017 mogen verdwijnenMy Profile

 • Femke
  3 januari 2017

  Wat een fijne voornemens. Ik doe nooit echt aan goede voornemens maar ben al wel bewuster bezig met gezond eten. Ook ga ik komend jaar verhuizen naar onze nieuwe koopwoning en ik ga trouwen. Nog genoeg dingetjes die ik daarvoor moet / kan regelen en dat wil ik efficiënt doen. Als ik dan toch iets moet noemen wat ik dit jaar graag anders zie is de combi werk/ privé / blog
  Femke onlangs geplaatst…Tuesday Tag Day: hoe voel je jezelf vandaag tagMy Profile

 • Lisette
  3 januari 2017

  Wat een mooie voornemens! De telefoon detox en gezonder leven lukken mij ook wel wat. Maar ja, lastig…
  Lisette onlangs geplaatst…Zwangerschapsdagboek #4: shoppen voor de babyuitzet en op zoek naar een kinderdagverblijfMy Profile

 • Nicole
  3 januari 2017

  Mijn doel is een gezond kind op de wereld zetten al heb ik daar natuurlijk niet helemaal de hand in. Verder wil ik m’n gezonde levensstijl gaan voortzetten en heb ik qua blogdoelen dat ik meer met video wil gaan doen! Ook hoop ik mbt werk meer duidelijkheid te krijgen en hopelijk voor mezelf wat dingen te gaan opzetten. Een huis kopen is al jaren een doel maar ben bang dat het hem dit jaar niet wordt!
  Nicole onlangs geplaatst…Help, een zoon!My Profile

 • Josan
  3 januari 2017

  Goede voornemens Kelly. Dat telefoon detoxen kan ik mij helemaal in vinden. Ik moet het (wegens kwijtraken van mijn andere toestel) al een maanden doen met een eenvoudige die om de haverklap crasht. Echt ik ben genezen hoor. Positiviteit werkt zeker aanstekelijk. Ik ga over een wek met mijn nieuwe baan beginnen en hoop een goede ballans tussen werk en prive te houden. Daarnaast wil ik de slaapkamer van mijn dochter opknappen van kinder- naar tienerkamer.
  Josan onlangs geplaatst…De kat from hellMy Profile

 • simpel, met een snufje liefde
  3 januari 2017

  Goede voornemens! Mijn doelen zijn genieten van het leven. Op zoek naar de kleine dagelijkse geluksmomentjes en gezonder leven. ook erg cliché allemaal.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…De kerstboom eruit….planten erin!My Profile

 • Malou
  3 januari 2017

  Mooie doelen! Ik wil ook gezonder gaan leven 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Dagboekje #189; feestdagen, winkelen, jarig en kapperMy Profile

 • Leonie van Mil
  3 januari 2017

  Mooi voornemens! Ik probeer ook gezonder te leven. Dus daar doe ik aan mee. Verder hoop ik regelmatiger te kunnen gaan bloggen en daarmee in een lekkere flow te komen.
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Mijn best gelezen artikelen van 2016My Profile

 • Sjoukje - meergeldminderstress
  3 januari 2017

  Hele goede voornemens! Vooral die van de telefoon probeer ik ook. Dat blijft lastig he!
  Sjoukje – meergeldminderstress onlangs geplaatst…Spannende plannen & een aankondiging!My Profile

 • Stefanie
  3 januari 2017

  Mooie doelen! Dat telefoon detoxen lijkt mij ook wel wat, ben gewoon tevaak met mijn telefoon bezig. Wat ik heel irritant begin te vinden haha
  Stefanie onlangs geplaatst…Happy New Year!My Profile

 • Kelly
  3 januari 2017

  Mooie voornemens ! Mijn doelen zijn meer genieten van t leven, groeien met mijn blog en overgaan naar het examenjaar!
  Kelly onlangs geplaatst…Healthy saladeMy Profile

 • Dionne
  3 januari 2017

  Mooie voornemens. En ja uiteindelijk is het fijner om een huis te kopen. Dat telefoon exoten zou ik ook eens moeten doen!
  Dionne onlangs geplaatst…Fashion | Zó scoor je je kledingstuk voor de beste prijsMy Profile

 • Loes Johanna
  3 januari 2017

  Wat een mooie doelen! Ik hoop over twee maandjes van een gezonde dochter te bevallen, en mijn belangrijkste doel is om te gaan proberen daar vanaf seconde 1 van te gaan genieten. ? En als het weer mogelijk is weer lekker te gaan sporten!
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Favorieten december 2016My Profile

 • doortjesblog
  3 januari 2017

  Goede voornemens! Een telefoon detox zou hier ook geen overbodige luxe zijn, haha! Een mooi 2017 toegewenst!
  doortjesblog onlangs geplaatst…Onze week; 2e kerstdag, bijkomen en oud & nieuw!My Profile

 • Dita
  3 januari 2017

  Geniet van dit jaar Kelly!!
  Dita onlangs geplaatst…Baby Update – Mila Chandra 11 maandenMy Profile

 • Romy
  3 januari 2017

  Wat een mooie doelen, vooral het doel om positiviteit uit te dragen. Dat werkt inderdaad zo aanstekelijk 🙂 Ik hoop dat je al deze doelen en andere wensen in 2017 kunt realiseren 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Hoe voorkom ik een dip na de feestdagen?My Profile

 • Marit Oerlemans Jansen
  3 januari 2017

  Wauw, goede doelen & wat veel!! ?
  Na twee zwangerschappen achter elkaar is mijn doel nu om extra van mijn kindjes te genieten.

  Minder te gaan werken, zodat ik meer tijd heb voor manlief en de kids.
  (Misschien wel een andere baan?)

  Een paar kilootjes lichter worden dmv sporten en gezond eten. (Niks extreems)

  De beneden verdieping gaan verbouwen en een stuk aanbouwen.

  En een goede start gaan maken met de webshop!

  Eigenlijk ook wel genoeg goede voornemens zie ik nu!

  Let’s rock 2017!

 • Jodi - liefthuis
  3 januari 2017

  Goede voornemens. Vooral sat huis zal spannend zijn komend jaar, maar ook heel leuk.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Dit moet anders in 2017…Dit wil ik anders…My Profile

 • Lisette
  3 januari 2017

  Mijn blog nog succesvoller maken zodat ik minder kan gaan werken in mijn huidige baan en heb er zo een zin in!!! Spannend om te zeggen!!! En misschien is een digitale detox ook wel wat voor mij… maar dan pas als ik mijn doelen heb behaalt.
  Lisette onlangs geplaatst…Gezond gewicht bereiken in 2017My Profile

 • Aneta
  3 januari 2017

  Prachtige doelen! Het doel efficiënter werken…dat lijkt mij ook wel wat, maar hoe doe ik dat? Tja, en dan die telefoon? Zit er nu weer mee in m’n handen, haha
  Aneta onlangs geplaatst…Spam je blog (januari)My Profile

 • Lieke - Life As Lieke
  3 januari 2017

  Wat een mooie voornemens, hoop dat het allemaal gaat lukken! Ik blijf je met veel plezier volgen! 😉
  Lieke – Life As Lieke onlangs geplaatst…Jaarwisseling 2016-2017 TAGMy Profile

 • irma
  3 januari 2017

  Goede voornemens…tjah dat van die telefoon ga ik ook maar eens proberen 😉
  irma onlangs geplaatst…My Pinterest favorites #4 De kerstboom de deur uit!My Profile

 • rachel
  3 januari 2017

  mooie voornemens meis! ik heb maar een doel en dat is die 30 kg aankomen!! en ja meer bloggen hahah
  rachel onlangs geplaatst…Zinloos geweld….My Profile

 • Miriam
  3 januari 2017

  Hier het goede voornemen om van http://www.mamazijn.nl een succes te maken en daarnaast iets meer sushi, iets meer wijn en iets meer sporten 😉
  Miriam onlangs geplaatst…De niet zo perfecte moederMy Profile

 • Luna
  3 januari 2017

  Mooie voornemens 🙂

  Mijn doelen zijn o.a. 85 boeken lezen, leren mediteren en vaker wat creatiever bezig zijn.
  Luna onlangs geplaatst…Dagboekkrabbel #2 over kalenders en challenges enzo…My Profile

 • Angela
  3 januari 2017

  Ik ga dit jaar ook beginnen met vloggen & youtube onder de naam Angiejj en heb er ontzettend veel zin in! 🙂 Je hebt hele mooie doelen. ^_^ Vooral lekker genieten van de positiviteit!

 • Kelly
  3 januari 2017

  Mooie doelen hoor! Minderen met de telefoon lijkt mij ook wel wat! En ook lekker verder met m’n blog! Al kan ik dat misschien qua tijden dat ik daaraan werk ook efficiënter indelen! Succes met de voornemens! En lekker op huizenjacht dus!
  Kelly onlangs geplaatst…Wanneer start je met zakgeld?My Profile

 • Angela
  3 januari 2017

  Mooie doelen & plannen voor 2017! Ik zou het echt niet kunnen telefoon detoxen!
  Angela onlangs geplaatst…Shopping: de leukste luiertassenMy Profile

 • Lifeaholic.nl
  3 januari 2017

  Wat een mooie voornemens en doelen! You can do it! <3
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Begin 2017 goed met de Purpuz Planner!My Profile

 • Michelle
  3 januari 2017

  Mooie doelen! Succes gaat je vast lukken!
  Michelle onlangs geplaatst…Unieke Iphone CoverMy Profile

 • Karin
  3 januari 2017

  Ik haak aan bij een aantal van je voornemens! De telefoon detox is echt nodig, ik ben zo verslaafd aan dat ding. Sinds kort leg ik mijn telefoon in de gang of op de slaapkamer, zodat ik bezig kan met andere dingen. Dat helpt wel een beetje.
  Met gezond leven en afvallen ben ik bijna 2 maanden bezig, alleen weer even de touwtjes strakker omdat ik me in de decembermaand wel heb laten gaan 😉
  En doorgaan met bloggen omdat ik het zo superleuk vind!
  Karin onlangs geplaatst…Review: GLOWSKIN maskers + winactieMy Profile

 • Essma
  3 januari 2017

  Whatsapp eraf vind ik eigenlijk ook wel een goeie! Dat zal zoveel rust geven volgens mij! Keep up the good work!
  Essma onlangs geplaatst…Baby Must Haves 2017My Profile

 • wendy
  3 januari 2017

  What’s app eraf, oh heerlijk rustig lijkt me, haha! Wij gebruiken het best veel met collega’s dus ik hou ‘m erop 🙂 Mijn enige goede voornemen: niet meer voor vast lesgeven zodat ik meer tijd met ons gezin heb <3
  wendy onlangs geplaatst…Bye bye 2016!My Profile

 • Daniëlle
  4 januari 2017

  Mooie voornemens. Ik heb op mijn telefoon alle notificaties uitgezet. Dat scheelt voor mij al een hele hoop en zo laat ik ook veel makkelijker mijn telefoon liggen. Ik heb geen echte voornemens en wil vooral lekker genieten van een mooi 2017!
  Daniëlle onlangs geplaatst…Van de boekenplank: Real FoodMy Profile

 • laura
  4 januari 2017

  Ik heb me nog niet echt bezig gehouden met voornemens en doelen. Met mijn oudste zoon ging het lichamelijk goed in 2016 dus ik hoop dat hij dit jaar ook stabiel blijft. Dochterlief is een ontzettend lieve zus voor haar babybroertje gebleken en ik hoop dat dat zo blijft. En dan onze jongste. Ons prachtige mannetje. Ik kan nu al genieten als ik denk aan hoe hij zich dit jaar gaat ontwikkelen van baby tot peuter.
  laura onlangs geplaatst…Baby`s eerste kerstMy Profile

 • Gerdi
  5 januari 2017

  Wat een mooie doelen! Hopelijk gaan er velen in vervulling.. Hier is het vooral het behalen van m’n master en mijn tijd nog efficiënter indelen..
  Gerdi onlangs geplaatst…DIY | Beginnen met handletterenMy Profile

 • Jessica
  5 januari 2017

  Wat een mooie voornemens, ik hoop dat jullie een mooi huis mogen vinden!
  Jessica onlangs geplaatst…Afvallen met Jess #2 tijdens de feestdagenMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.