Voedselzandloper kookboek video review

Vandaag weer een filmpje voor jullie, dit keer een video review van dit healthy lifestyle kookboek geschreven door Paulien Weuring. Een inspirerend boek, en het leek me leuk dit middels een filmpje te reviewen. Ik heb de smaak van het filmen helemaal te pakken en ik heb het idee dat ik steeds meer leer en mezelf verbeter. Jullie feedback is natuurlijk meer dan welkom. Zijn jullie bekend met het kookboek van de voedselzandloper? Wat vonden jullie van mijn review? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Follow my blog with Bloglovin’ 

 

ps. Abonneer je op mijn youtube kanaal, dan zie je mijn youtube filmpjes eerder als wanneer deze op de blog online komen! Abonneren kan via deze link. 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

9 reacties

  • martinaa89
    29 november 2013

    Goede review heb je gedaan!
    martinaa89 onlangs geplaatst…29 November 2013 – FOTDMy Profile

  • Anouk
    29 november 2013

    Heel leuk en goed gedaan! Het boek lijkt me leuk om te hebben om er af en toe een lekker gerecht uit te maken maar niet perse voor de voedingszandloper. Ik geloof dat niet voor iedereen hetzelfde voedingspatroon werkt dus zulke boeken moet je inderdaad met eem korreltje zout nemen.

  • Sanne Marlijn
    29 november 2013

    Wat grappig dat je hier over schrijft! Ik heb het boek namelijk NET op mijn sinterklaaslijstje gezet. Lijkt me echt een super boek!
    Sanne Marlijn onlangs geplaatst…Hoe zit het nu met (bij)slapen?My Profile

  • Con leche
    29 november 2013

    Ik probeer ook een beetje tussen de voedselzandloper en het voedingscentrum in te leven. Dus daar herken ik mezelf wel in. Ik vind het jammer dat je eigenlijk vooral de Voedselzandloper ansich hebt gereviewed en niet zozeer het kookboek van Pauline. Ik heb overwogen om het kookboek aan te schaffen omdat ik best wel geïnspireerd was door het boek van Kris Verburgh. Toen ik het echter in m’n handen had vond ik dat er vooral recepten in stonden die heel erg voor de hand lagen bij de Voedselzandloper, veel gerechten had ik zelf al gevonden door op internet te zoeken. Ik vond het wat minder vernieuwend voor mij persoonlijk. Daarentegen vind ik de vormgeving, styling en fotografie wel echt heel mooi! Dus ik was wel erg benieuwd hoe jij hierover zou denken, ook gezien het feit dat je diabetes hebt en een studie gewichtsconsulente doet. Ik denk dat het heel verstandig is om niet volledig volgens deze methode (of een andere) te leven, maar vooral ook te luisteren naar wat je zelf fijn vindt! Leuke review, je komt goed over op camera!
    Con leche onlangs geplaatst…A list: 11 reasons waarom ik geen keukenprinses ben.My Profile

  • Amber
    29 november 2013

    Heb de voedselzandloper gelezen, wil dit kookboek ook super graag hebben! Ik vraag hem voor kerst 😉
    Amber onlangs geplaatst…Fitspo Friday #2My Profile

  • Jesdiny
    29 november 2013

    Wat doe je dat goed zeg die filmpjes! Miste wel wat meer diepgang over het boek zelf. Het ging nu meer over de voedselzandlopermethode. Dat boek ben ik nog aan het lezen. Ben wel erg benieuwd ook naar de recepten in dit kookboek.
    Jesdiny onlangs geplaatst…New in: sieradenMy Profile

  • Amber
    29 november 2013

    Klinkt interessant, maar het lijkt me ook niet echt kloppen. Ik heb al verschillende dingen geprobeerd die ‘gezond’ zouden moeten zijn maar ik voel me vaak echt waardeloos als ik tegen m’n gevoel in ga, ik merk goed genoeg wat ik nodig heb. Zo zou havermout ervoor moeten zorgen dat je lang vol zit terwijl ik na een half uur weer honger heb en me de rest van de dag slapjes voel en daardoor net meer eet om dat gevoel maar weg te krijgen. Met gewoon brood of iets dergelijks nergens last van, dus ja. Maar alsnog, altijd leuk dat soort boeken, al is het maar voor de recepten. 🙂
    Amber onlangs geplaatst…I Love Winter tagMy Profile

  • Suzanne
    30 november 2013

    Ik vind het een heel fijn kookboek, want er staan super makkelijker recepten in.
    Suzanne onlangs geplaatst…Random FavouritesMy Profile

  • Marloes
    1 december 2013

    Lijkt me een heel fijn boek!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.