diary1 26 nov

 

Another diary donderdag! Beginnen ze nog niet te vervelen? hihi. Het was weer een leuke week, vol genietmomenten want het leven als mama is heerlijk. 1. Ik brandde een heerlijke wax tart (yankee candles) van Sensational home, het huis rook heerlijk! 2. Donderdag bakte ik pannenkoeken met een vriendinnetje, ik belegde ze met stukjes appel, kaneel en rozijnen maar ook een hartige pannenkoek met kaas en tomatensaus mmm!. 3. Deze quote vond ik mooi en inspirerend, en hiermee begon ik mijn vrijdagochtend op instagram!. 4. Dit is een foto van de week ervoor, ik vond het een leuke foto want ik houd hier de puppy van vriendin Irma vast, een ‘baby’ van een stuk zwaarder als mijn eigen baby. Wat een lieve rotweiler is dit!

diary26nov 2

 

1. Mijn tweede favoriete ontbijt allertijden is een kom volle griekse yoghurt met stukjes appel, kaneel en rozijnen, mmm! 2. Ik heb een nieuwe lipstick (actrice) en maakte een selfie samen met Lana. Wat ben ik toch trots op onze dochter!. 3. Een vriendinnetje kwam lunchen en we aten een heerlijke pompoensoep, met een stokbroodje avocado erbij, echt een superfood lunch. 4. Dit is mijn nieuwe agenda voor 2014, de Happinez agenda, een agenda vol inspirerende mind-quotes en mooie afbeeldingen.

diarynov 26 3

 

Afgelopen zondag was het zover, 6 weken na de bevalling mag je weer gaan sporten en wat was ik daar blij mee. Na ruim 4 maanden stil gezeten te hebben was het des te fijner om weer te mogen. Natuurlijk heb ik het sporten heel rustig opgepakt. De meeste bezoekers die mij al voor mijn zwangerschap al volgden weten dat ik een echte sportfanaat ben. Voor mijn zwangerschap sportte ik wel wat meer als ik van plan ben te gaan doen. Ik wil ongeveer drie keer per week gaan sporten. 1. Afgelopen zondag begon ik met een groepsles Xco. Als borstvoeding-gevende mama vergt sporten wel wat voorbereiding, ik stond 7.00 op om te kolven en om 7.30 Lana te voeden zodat ik om 9.00 kon sporten. De melkproductie gaat natuurlijk gewoon door hihi. 2. Mijn sportoutfit! 3. Sporten geeft spierpijn vooral als je het lang niet gedaan hebt, deze afbeelding vond ik daarom wel toepasselijk. 4. Voor het sporten is havermout echt een powerfood ontbijt, ik deelde mijn favoriete variant in een receptje voor jullie.

diarynov 26 4

 

1. In het ziekenhuis waar ik onder behandeling ben zit een Rituals winkeltje, super leuk en verleidelijk. Hier shopte ik deze heerlijke producten uit de touch of happiness lijn, een heerlijk frisse sinaasappel lijn, heerlijk als herfstgeur. 2. Mijn bestelling van Sans-online kwam binnen, een Boucle jasje van Object, i love it!. 3. Borstvoeden, een heel fijn ritueel wat wel in de diary terug mag komen aangezien ik dit zo’n 7x per dag doe samen met mijn meisje. 4. Van lieve Joyce   kreeg ik voor Lana dit geweldige jurk-pakje en een legging voor Lana, dankjewel!

diarynov26  6

 

Dinsdag en woensdag waren hectische dagen, vriendlief is flink ziek en Lana heeft ook veel last van krampjes gehad. Om even een moment voor mezelf te gunnen tussen het verzorgen en huishouden door genoot ik een momentje  van de Grazia (budget special -aanrader!), en een stukje Tony chocolonely chocolade mmm, mommy’s moment!

Dankjewel voor het kijken naar deze diary donderdag, wat vonden jullie ervan? Hebben jullie ook een leuke week gehad? Ik ben benieuwd naar jullie verhaal! Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Follow my blog with Bloglovin’

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

18 gedachten over “Diary donderdag: Shoppings, foodies and fitness”

  1. Wat goed dat je het sporten weer op kunt en gaat pakken, 3 dagen per week is wel gelijk weer heftig maar je zult zelf wel goed aanvoelen of je het trekt of niet. Qua eten ben je in ieder geval goed bezig, vooral dat broodje met avocado en pompoensoep! Alleen die pannenkoek met tomatensaus kan ik me niets bij voorstellen haha…..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.