Diary donderdag: Shoppings, foodies and fitness

 diary1 26 nov

 

Another diary donderdag! Beginnen ze nog niet te vervelen? hihi. Het was weer een leuke week, vol genietmomenten want het leven als mama is heerlijk. 1. Ik brandde een heerlijke wax tart (yankee candles) van Sensational home, het huis rook heerlijk! 2. Donderdag bakte ik pannenkoeken met een vriendinnetje, ik belegde ze met stukjes appel, kaneel en rozijnen maar ook een hartige pannenkoek met kaas en tomatensaus mmm!. 3. Deze quote vond ik mooi en inspirerend, en hiermee begon ik mijn vrijdagochtend op instagram!. 4. Dit is een foto van de week ervoor, ik vond het een leuke foto want ik houd hier de puppy van vriendin Irma vast, een ‘baby’ van een stuk zwaarder als mijn eigen baby. Wat een lieve rotweiler is dit!

diary26nov 2

 

1. Mijn tweede favoriete ontbijt allertijden is een kom volle griekse yoghurt met stukjes appel, kaneel en rozijnen, mmm! 2. Ik heb een nieuwe lipstick (actrice) en maakte een selfie samen met Lana. Wat ben ik toch trots op onze dochter!. 3. Een vriendinnetje kwam lunchen en we aten een heerlijke pompoensoep, met een stokbroodje avocado erbij, echt een superfood lunch. 4. Dit is mijn nieuwe agenda voor 2014, de Happinez agenda, een agenda vol inspirerende mind-quotes en mooie afbeeldingen.

diarynov 26 3

 

Afgelopen zondag was het zover, 6 weken na de bevalling mag je weer gaan sporten en wat was ik daar blij mee. Na ruim 4 maanden stil gezeten te hebben was het des te fijner om weer te mogen. Natuurlijk heb ik het sporten heel rustig opgepakt. De meeste bezoekers die mij al voor mijn zwangerschap al volgden weten dat ik een echte sportfanaat ben. Voor mijn zwangerschap sportte ik wel wat meer als ik van plan ben te gaan doen. Ik wil ongeveer drie keer per week gaan sporten. 1. Afgelopen zondag begon ik met een groepsles Xco. Als borstvoeding-gevende mama vergt sporten wel wat voorbereiding, ik stond 7.00 op om te kolven en om 7.30 Lana te voeden zodat ik om 9.00 kon sporten. De melkproductie gaat natuurlijk gewoon door hihi. 2. Mijn sportoutfit! 3. Sporten geeft spierpijn vooral als je het lang niet gedaan hebt, deze afbeelding vond ik daarom wel toepasselijk. 4. Voor het sporten is havermout echt een powerfood ontbijt, ik deelde mijn favoriete variant in een receptje voor jullie.

diarynov 26 4

 

1. In het ziekenhuis waar ik onder behandeling ben zit een Rituals winkeltje, super leuk en verleidelijk. Hier shopte ik deze heerlijke producten uit de touch of happiness lijn, een heerlijk frisse sinaasappel lijn, heerlijk als herfstgeur. 2. Mijn bestelling van Sans-online kwam binnen, een Boucle jasje van Object, i love it!. 3. Borstvoeden, een heel fijn ritueel wat wel in de diary terug mag komen aangezien ik dit zo’n 7x per dag doe samen met mijn meisje. 4. Van lieve Joyce   kreeg ik voor Lana dit geweldige jurk-pakje en een legging voor Lana, dankjewel!

diarynov26 6

 

Dinsdag en woensdag waren hectische dagen, vriendlief is flink ziek en Lana heeft ook veel last van krampjes gehad. Om even een moment voor mezelf te gunnen tussen het verzorgen en huishouden door genoot ik een momentje  van de Grazia (budget special -aanrader!), en een stukje Tony chocolonely chocolade mmm, mommy’s moment!

Dankjewel voor het kijken naar deze diary donderdag, wat vonden jullie ervan? Hebben jullie ook een leuke week gehad? Ik ben benieuwd naar jullie verhaal! Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Follow my blog with Bloglovin’

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

18 reacties

 • WeHeartFit
  28 november 2013

  Wat goed dat je het sporten weer op kunt en gaat pakken, 3 dagen per week is wel gelijk weer heftig maar je zult zelf wel goed aanvoelen of je het trekt of niet. Qua eten ben je in ieder geval goed bezig, vooral dat broodje met avocado en pompoensoep! Alleen die pannenkoek met tomatensaus kan ik me niets bij voorstellen haha…..

 • Dina
  28 november 2013

  Super dat je weer bent begonnen met sporten! Door je foto heb ik nu al zin in pompoensoep (het is half 7 in de ochtend).
  Dina onlangs geplaatst…Over jassen gesprokenMy Profile

 • Robin
  28 november 2013

  Wat fijn dat je weer mag sporten! 🙂
  Leuk om te zien allemaal.
  Robin onlangs geplaatst…Liebster award #3My Profile

 • martinaa89
  28 november 2013

  erg fijn artikel dit, leuk om alle foto’s te zien 🙂
  martinaa89 onlangs geplaatst…28 November 2013 – Favoriete enkellaarsjesMy Profile

 • Kim
  28 november 2013

  Leuke foto’s! Wat fijn dat je het sporten weer kan oppakken 🙂
  Kim onlangs geplaatst…Mini-shoplog: Yves RocherMy Profile

 • I scream beauty
  28 november 2013

  Leuke foto’s! Lijkt me een heerlijk gevoel als je eindelijk weer mag sporten.

 • Natasja
  28 november 2013

  Wat knap dat je alweer gaat sporten, hopelijk heb je het ritme zo weer te pakken!
  Natasja onlangs geplaatst…Lush Celebrate bodylotion: time to party!My Profile

 • Saskia
  28 november 2013

  Erg leuk om te zien!
  Saskia onlangs geplaatst…Persoonlijk:Mijn wensen voor de toekomstMy Profile

 • Dionne
  28 november 2013

  Leuke diary! Je jasje is erg mooi!
  Dionne onlangs geplaatst…OOTD | Rainy DayMy Profile

 • Con leche
  28 november 2013

  Wat heb je een lekkere week gehad en wat is het heerlijk om weer te gaan sporten!
  Con leche onlangs geplaatst…A list: 11 reasons waarom ik geen keukenprinses ben.My Profile

 • Life of Simone
  28 november 2013

  Die agenda is zo leuk!
  Life of Simone onlangs geplaatst…Bijkletsen #9My Profile

 • janneke
  28 november 2013

  Ow, wat blijft het leuk om gezellig een kijkje in iemand anders zijn week te nemen 😉 leuke en mooie foto’s!

 • joyce
  28 november 2013

  Leuke foto’s mop! En ik ben blij dat je het pakje mooi vind! Xx
  joyce onlangs geplaatst…Happy mommy momentsMy Profile

 • Kelly
  28 november 2013

  Leuke foto’s. 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…OPI – Kiss Me At Midnight.My Profile

 • Fabiënne
  28 november 2013

  Fijn dat je weer kunt sporten! Je dochtertje is echt lief.
  Fabiënne onlangs geplaatst…Therme vs. The Body ShopMy Profile

 • Lara
  28 november 2013

  Heel leuk om een kijkje in je week te kunnen nemen! Het begint nog niet te vervelen hoor 🙂

 • Whitney
  28 november 2013

  Broodje avocado! Yummie!!
  Whitney onlangs geplaatst…Verschil moet er zijn..My Profile

 • Amber
  29 november 2013

  Die lippenstift staat je trouwens super mooi!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.