Vlogweek dag #5 Bezoek van mijn ouders en pizza bakken

vlogweek dag 5 pizza

Terwijl wij op vakantie waren, genoten mijn ouders in dezelfde periode ook van hun vakantie. Zij gingen van Spanje door naar Frankrijk en heel toevallig waren ze in de buurt van waar wij verbleven. In deze dag zie je hun bezoek en in de avond maakten we zelf een heerlijke pizza. Echt een dag waar we van genoten hebben.

Klik hier als je de video niet kunt zien

Mijn ouders waren in totaal zo’n 3 weken op vakantie geweest dus het was fijn ze in Frankrijk ook even gezien te hebben. Inmiddels zijn ook zij weer terug van vakantie. Een echte familievlog dit. De zelfgebakken pizza viel echt in de smaak, maken jullie ook wel eens zelf pizza? Hoe beleg je die het liefst? Ik ben weer benieuwd naar jullie reacties op deze vlog.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

26 gedachten over “Vlogweek dag #5 Bezoek van mijn ouders en pizza bakken”

 1. Family First! Leuk dat je je ouders op vakantie ziet.
  Ik bezoek ze ook elk jaar als ze in het zomerhuisje zitten dan zijn ze 6-8 weken weg en 31 of niet I miss my mommy!
  Nesrin onlangs geplaatst…CactusvijgolieMy Profile

 2. Ik wist nog geen eten voor morgenavond maar nu weet ik het; zelfgemaakte pizza! Die van jullie zag er echt lekker uit 😀

  De stukjes die je versneld hebt tijdens het koken zijn echt leuk, het doet me denken aan de Sims haha.

 3. Echt gezellig zo’n familievlog! Een hele oven vol met pizza, heerlijk! 😀 ik maak ook wel eens pizza maar ik maak de bodem dan niet zelf. Is dit moeilijk? Ik beleg meestal met tomatensaus, tomaten, paprika, hesp, ananas, kaas en kruiden als tijm, oregano, …
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: ik ben terugMy Profile

 4. Lekker, zelf pizza maken, doe ik ook wel eens. Vlog ziet er erg gezellig uit, leuk dat je ouders er waren. De pizza ziet er heerlijk uit, echt het goede leven, zo met het aperitiefje erbij. 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.