Vlogweek dag 3 woensdag : insulinepomp, parkeerproblemen en bamisoep

vlogstill woensdag

 

Het is al weer dag 3 van de vlogweek, hopelijk begint het jullie nog niet te vervelen. Deze vlog begin ik met het vervangen van mijn insulinepomp, vervolgens ga ik heerlijk lunchen in de stad met een vriendinnetje, in de avond ga ik sporten met Irma en sta ik nog tot in de late uurtjes in de keuken. Kijken jullie weer mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien
Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal 

Wat vonden jullie vandaag van de vlog? Ik ben heel benieuwd! Laat je reactie achter in de comments van deze vlog.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

35 reacties

 • Geertje
  13 augustus 2014

  Die maxirok is echt mooi! Staat je super… leuke dag weer!

 • Marion
  13 augustus 2014

  Kelly, wat supertof dat je dat verwisselen van die insulinepomp liet zien. Ik had al een paar keer gedacht, hoe zit dat nou, hoe gaat dat nou? Ja, tof dat je 1. geen moeite hebt om het te laten zien (houden zo!) 2. uitgelegd hebt hoe het werkt (heel interessant en het neemt weer een paar vragen weg)!
  Marion onlangs geplaatst…Depressie De Deur uit #Dag 6My Profile

 • Angela
  13 augustus 2014

  Je vlogs zijn heel leuk! Tof dat je laat zien hoe je dat doet met je insulinepomp.
  Angela onlangs geplaatst…Food haul: boodschappen bij de Marokkaanse supermarktMy Profile

 • Anne Solveig
  13 augustus 2014

  Wat interessant hoe je de insulinepomp laat zien! Ik wist eigenlijk helemaal niet hoe dat werkte.. Dit is inderdaad beter dan dat continu prikken! Trouwens: PicMonkey. Als je als je collage af is klikt op Edit, bovenaan waar je ook opslaat, dan ga je al naar het bewerken (tekst toevoegen), dat scheelt de uploadhandeling! En Z8 is zo leuk! Kleuters van mijn stage liepen daar ook altijd in, super leuk!

 • Manon
  13 augustus 2014

  Oke, ik zat dus helemaal in het scherm toen je liet zien hoe dat gaat met die pomp. Ik weet zelf weinig (niks) van diabetes en ik vind het dus heel boeiend om te zien hoe zoiets dan gaat. Vooral ook omdat je een jonge, normale meid bent en om dan te zien hoe het ‘t dagelijks leven beinvloedt… Respect Kelly dat je dit dag in dag uit met je meedraagt (de pomp maar ook elke keer dat insuline toedienen enzo), ik weet niet of ik dat ook zou kunnen hoor!
  Manon onlangs geplaatst…Het verschil tussen Bibian en ManonMy Profile

 • Dita
  13 augustus 2014

  Zo leuk je vlogs!
  Dita onlangs geplaatst…Verhuizen #4My Profile

 • Oum Feerozah
  13 augustus 2014

  Super hoe je ons laat zien hoe dat in elkaar zit met dat pompje, zat even me ogen uit te kijken. En ja ik vind dat het vloggen super gaat, veel werk maar super om te zien.
  Oum Feerozah onlangs geplaatst…Sleeping Beauty : Silk Avenue zijden kussensloop & Vitapur Zijden hoofdkussenMy Profile

 • Silke
  13 augustus 2014

  Wat goed dat je ook je insulinepomp laat zien. Respect voor jou dat je er zo over praat. Wat fijn dat er al zoiets bestaat! Wist niet dat je hem op de 3 dagen moest verwisselen. Heb je er eigenlijk geen problemen mee qua douchen en de pleister? Gaat hij bijvoorbeeld als je zweet (sport) niet sneller los? Kan me ook voorstellen dat je huid op die plek ook gevoelig is.

  Ik vind je echt een topper, leuk dat je ons meeneemt in deze vlogweek!

 • Inge
  13 augustus 2014

  Wat goed dat je laat zien hoe je de pomp moet vervangen. Ik had het nog nooit gezien. Ik kom zelf uit Waalwijk en kom ook regelmatig bij de Gulle Lach. Ik vind het altijd ontzettend leuk om herkenbare plaatsen in je blogs voorbij te zien komen. Xx

 • kellycaresse
  13 augustus 2014

  Ah wat leuk om te horen! Waalwijk is echt naast de deur voor mij haha! Wat leuk, ik vind de gulle lach echt een geweldige ontdekking 🙂

 • kellycaresse
  13 augustus 2014

  Dankjewel voor je comment. Ja iedere 3 dagen zodat de huid bij het naadje niet gaat ontsteken. Met douchen gaat het prima, ook kan ik er gewoon mee zwemmen. Met sporten is het wel eens dat het gaat irriteren. Ik breng mijn pomp altijd op mijn heupen aan, afgewisseld van links naar rechts, precies bij de lovehandles zeg maar, en die huid is dat nu wel gewend en is wat ‘dikker’ geworden. Dankjewel!

 • kellycaresse
  13 augustus 2014

  Dankjewel meid! Wat een leuke en lieve comment!

 • kellycaresse
  13 augustus 2014

  Ahw dankjewel lieve manon wat een lieve comment!

 • kellycaresse
  13 augustus 2014

  Thanks Anne! Top tip, ik kan nu nog sneller en beter overweg met Picmonkey! Yeah!

 • kellycaresse
  13 augustus 2014

  Ah dankjewel Marion! Leuk dat je zo interesse hebt om dat te zien! 🙂

 • Anneleen
  13 augustus 2014

  Je vlogs zijn erg leuk om te zien! Zit die pomp soms vervelend bij je kleding? Of valt dat nogal mee?

 • Simone
  13 augustus 2014

  Interessant om te zien hoe je die pomp vervangt. Ik heb zelf geen diabetes maar ik vind dat wel interessant om te lezen. Mijn vader was tot voor kort een risico patiënt. Inmiddels door veel afvallen en gezonder leven is hij dat niet meer.
  Simone onlangs geplaatst…Mijn wekelijkse ‘uitje’My Profile

 • Kim
  13 augustus 2014

  Heb elke dag al met plezier naar je vlogs gekeken, leuk dat je dat doet en er zoveel tijd en werk in steekt! En inderdaad ook leuk dat je het vervangen van je insulinepomp laat zien, ik had geen idee hoe zoiets werkte.
  Kim onlangs geplaatst…Shoplog Knokke – Augustus 2014My Profile

 • Sanne Marlijn
  13 augustus 2014

  Holy! Die cappuccino! Haha dat is nog eens een treat yoself momentje! Ik vond je outfit echt heel erg leuk met die maxirok en die ketting erbij. En uiteraard is je jasje ook helemaal het einde. Interessant om de zien hoe je je pompje verwisselt, ik wist helemaal niet dat dat zo ging. Fijne dag!
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…La VieSagistaMy Profile

 • Bianca
  13 augustus 2014

  Wat leuk dat je laat zien dat je die pomp vervangt. Interessant, want ik wist er niets van af.
  Bianca onlangs geplaatst…Shoplog | Primark en vakantieMy Profile

 • Hanna
  13 augustus 2014

  Oh heb je ergens een recept van die bamisoep? Lijkt me heerlijk!
  Hanna onlangs geplaatst…Origins Drink Up 10 Minute MaskMy Profile

 • Jenny
  13 augustus 2014

  Ik ben een sucker voor bloed en naalden en alles, dus ik heb even doorgespoeld haha Maar op zich natuurlijk wel interessant eens te zien hoe het werkt.
  Ben je familie van Roy trouwens? 😉
  Jenny onlangs geplaatst…Heerlijke magere gerechtenMy Profile

 • Ilse
  13 augustus 2014

  Super leuke vlog weer, en vooral zo doorgaan. Ik begin er al aan gewend te raken om iedere dag even te kijken 😀

 • Inge
  13 augustus 2014

  Ja de koffie’s zijn echt te lekker! Ik hoop je echt nog een keer ergens te treffen haha. Ook de weg naar de sportschool komt me bekend voor haha 😉 Ik geniet in ieder geval volop van je vlogs. Xx

 • margriet
  13 augustus 2014

  wat een leuke vlog weer.. Ik vind het ook heel goed en interessant dat je laat zien hoe je met je diabetes omgaat en hoe je de pomp verwisseld. Het is voor jou waarschijnlijk heel gewoon maar een ander staat daar niet echt bij stil. Super dat je ons dat laat zien.
  Knap hoe je er verder mee omgaat!!

 • margriet
  13 augustus 2014

  wat een leuke vlog weer.. Ik vind het ook heel goed en interessant dat je laat zien hoe je met je diabetes omgaat en hoe je de pomp verwisseld. Het is voor jou waarschijnlijk heel gewoon maar een ander staat daar niet echt bij stil. Super dat je ons dat laat zien.
  Knap hoe je er verder mee omgaat!!

  PS. staat jou ook leuk hoor; het loavies jasje 😉

 • Beautydiarynl
  13 augustus 2014

  Wat goed dat je je pomp zo laat zien! Respect daarvoor, al is het natuurlijk niet iets is om je voor te schamen.
  Leuke vlog verder, ik vind het zo leuk om je op deze manier te volgen <3
  Beautydiarynl onlangs geplaatst…Alverde blondshampoo en- conditionerMy Profile

 • Dionne
  13 augustus 2014

  leuk om weer mee te kijken. Ook goed dat je het laat zien van de insuline pomp!
  Dionne onlangs geplaatst…Lemon Love | Colorful ArmcandyMy Profile

 • Marloes
  13 augustus 2014

  Wat leuk om je vlogs te zien Kelly! Het Ibiza jasje staat je zo mooi!
  Marloes onlangs geplaatst…Too Faced A La Mode Eyes PaletteMy Profile

 • Anneke
  13 augustus 2014

  Leuk zo’n vlogweek! Ik ben wel benieuwd naar die soep. Heb jij of sunseree daar toevallig een recept voor gepost?

 • Elize
  13 augustus 2014

  Een vriendinnetje van me van de basisschool van vroeger heeft ook diabetes. Ik kan me van haar inderdaad alleen herinneren dat ze echt zelf insuline moest spuiten een paar keer per dag. Later had ze een pompje met een draadje zegmaar. Dat was best lastig met jurkjes dragen omdat dan het pompje niet meer goed te bedienen was. Dan lijkt me dit een stuk fijner denk ik. Fijn dat de techniek en wetenschap toch steeds verder komt. En top trouwens dat je dit laat zien! Het lijkt me niet altijd een pretje om te leven met diabetes, maar ik vind het super om te zien hoe open je er op deze manier over bent en hoe normaal het eigenlijk is voor jou (zo komt het in ieder geval over).

  En verder: waaaauw die capuccino! Ziet er heerlijk uit!
  Elize onlangs geplaatst…Couscous salade van Home of ComfortMy Profile

 • Sandra
  17 augustus 2014

  Leuke vlog! Die cappuccino ziet er zo heerlijk uit 😮 mmm marshmallows 😀
  Sandra onlangs geplaatst…Weekendje ReimsMy Profile

 • Suus
  9 september 2014

  Hoi Kelly,

  Ik vind dat je het goed uitlegt! Ook vind ik dat je trots mag zijn dat je zo consequent bezig bent met het regelen van je glucosespiegel! Ik kan me voorstellen dat het misschien toch soms erg lastig kan zijn omdat je nooit even ‘echt lui’ kan zijn en denken: hier heb ik vandaag geen zin in.

  En is het niet erg dat je glucosespiegel in de ochtend vrij hoog is?

  Hoe ben je er eigenlijk achtergekomen dat je diabetes type I had? Door het snelle afvallen of was er al sprake van keto-acidose?

 • Suus
  9 september 2014

  Oeps, die reactie van net had bij die andere video gemoeten:$ Sorry!

 • caroline
  20 april 2018

  Bedankt voor een prachtige post de site is erg behulpzaam

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.