Wat was ik al lang op zoek naar de in mijn ogen perfecte maxi rok. Zo’n bohémien style maxi rok die met mijn korte lengte passend is. Als je niet zo lang bent dan is het soms best lastig om bepaalde kledingstukken mooi te passen. Knie lengte rokken vallen bij mij dan weer net tot onder de knie wat er soms best gek uit ziet. Ik ben slechts 1.64 meter lang en de rok valt te lang als ik hem rondom mijn heupen zou dragen. Als taille rok past hij qua lengte wel helemaal. Vandaag laat ik een outfit combinatie zien waarin ik deze opvallende rode maxi skirt combineer op een basic top.

De rok scoorde ik bij de Primark voor slechts 12 euro. Er zat een riempje bij maar die laat ik achterwege want die vind ik niet zo fijn zitten.

Ik moet er wel bij zeggen dat ik zo’n rok erg best warm en benauwd vind zitten en vooral wanneer het buiten warm is doe ik zo’n rok liever niet aan. Het is ook geen fijne rok voor een dagje poetsen en boenen in huis om het zo maar te zeggen haha. Toch vind ik het een geweldige rok voor een lunchafspraak, een etentje of speciale gelegenheid. De top die ik draag is van We fashion en de statement ketting komt van Comegetfasion. Onder de rok draag ik simpele crème kleurige sandalen die ook van Primark komen.

Wat vind jij van deze maxi rok? Yay of nay? Zou jij dit zelf dragen? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Veel liefs,
Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

52 gedachten over “Outfit of the day : De rode maxi skirt”

 1. Wat een mooi lichaam heb je zeg, ik vind hem erg mooi de kleur en het model, zelf heb ik een tricot zwarte met split en die zit dus echt heerlijk, nog beter dan een pyamabroek haha maar inderdaad om schoon te maken is het niet zo handig!
  Manon onlangs geplaatst…It’s my birthday, 25 jaar alweer!My Profile

 2. Haha, en bij mij altijd te kort met mijn 1.86 m. Ik vind deze rokken erg mooi, de kleur vind ik ook mooi, maar ik ben niet zo dol op de soort elastiekband in de taille. Dan zou ik er denk ik voor kiezen om een shirtje aan te doen die net over de rand valt.
  Marion onlangs geplaatst…PeterMy Profile

 3. Leuke outfit Kelly!

  Ik zat trouwens gisteren je zwangerschapsblogjes te lezen en ik zie zo’n verschil tussen de Kelly van voor de zwangerschap en Kelly na de zwangerschap. Je ziet er nu zo gelukkig uit en ik zie dat op de één of andere manier gedurende je zwangerschap enorm veranderen. Je bent een mooie vrouw!
  Jennifer onlangs geplaatst…Brief naar Valencia, with loveMy Profile

 4. De kleur is leuk, maar ik heb er geen. Want ze zijn óf te lang óf als ie goed van lengte is, dan lijkt het of ik een dikke kont heb doordat de stiek iets te hoog zit. Maxidresses vind ik dan wel weer geweldig, ook al heb ik er maar één.
  Cindy onlangs geplaatst…What’s in my summer bag?My Profile

 5. Ik vind de kleur van de rok heel erg mooi en je combinatie ook, maar toch ben ik er niet helemaal weg van. Hij staat je goed hoor, maar ik zou het zelf niet aantrekken omdat zo’n rok wat minder praktisch inderdaad. Je ketting vind ik dan wel weer briljant (:

 6. Wauw, die rok staat je heel leuk! Mij staat zo’n rok echt niet leuk, ik krijg er een beetje een “Heilige-Maria” look van, vind ik zelf..

 7. Oh, ik vind hem je erg leuk staan! Je kan hem goed hebben met je figuurtje, en het staat gewoon goed bij je uitstraling. Bij sommigen staat zo’n lange rok boerentrienerig (zoals bij mij). Mooie kleur ook!

 8. Hoi Kelly
  Wat een mooie combi, staat je erg mooi.
  Weet je toevallig ook waar ze maxi dress verkopen voor jouw lengte? Ik ben namelijk net zo groot en zoek een maxi jurk.

 9. Hee Kelly!
  Ik heb je blog of beter gezegd je youtube kanaal net ontdekt en je lijkt me zo’n gezellige meid :-D. Toen ik je eerste filmpje bekeek herkende ik meteen je Brabantse accent (heb ik ook haha).
  Ken je dat gevoel dat je helemaal enthousiast bent als je een nieuw blog hebt ontdekt die je meteen heel erg leuk vind? Dat heb ik nu 😀 Je hebt er een volger bij!

 10. Ah zo lief! Ik heb je even gemaild om je persoonlijk te bedanken, ik ben helemaal verrast! 🙂 Dankje! <3

 11. Ik hou van maxirokken! Ik heb er één, maar als ik bergen met geld zou hebben zouden dat er veel meer zijn 😛 Die van mij heeft een split en is heerlijk luchtig, wat hem wat mij betreft juist heel geschikt maakt voor warme dagen 😀
  Jenn onlangs geplaatst…Even voorstellenMy Profile

 12. Ja geweldige rokken!! ik ben helaas ook zo klein, en iets dikker haha dus ik waag me er niet aan. Maar bij andere mensen vind ik het echt heel leuk staan
  Samantha onlangs geplaatst…Stempelen + WINACTIE!My Profile

 13. Superleuk!! Mooie kleur ook. Ik ben zelf gek op maxijurken en rokken, jammer dat het nuw eert wat frisser geworden is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.