Deze vlog op mijn Youtubekanaal wilde ik toch heel graag ook delen op mijn blog, ik wordt er gewoon vrolijk van, vooral het zien van mijn dochtertje in de christmas-mood!. Wat vinden jullie van zulke vlogs met wat aspecten uit mijn leven?  Top of flop? Ik ben van plan om vaker wat elementen uit mijn leven (als mama) te gaan vloggen en op mijn youtube kanaal te delen. Deze komen dan niet altijd ook op mijn blog. Feedback is meer dan welkom want ik ben het nog aan het ontdekken. Wat zien jullie graag wel? En wat vinden jullie overbodig? Let me know what you think!

Abonneer je op mijn youtubekanaal en mis geen enkele video.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

22 gedachten over “Vlogmas: Lazy sunday, christmas prep, heerlijk eten en dansen met Lana”

 1. Erg leuk om te zien. En wat een lief dochtertje heb je! Ik vind het zelf altijd leuk om video’s te zien van het ‘persoonlijke leven’ van iemand dus ik zeg vaker doen, top!
  Anita onlangs geplaatst…Playboy FragrancesMy Profile

 2. Hee Kelly,
  Ik lees je site heel graag en vind het ook super dat je er nu ook bij blogt. Vond deze blog iets tegenvallen, maar dat kwam vooral door het eerste stuk waarin je eigenlijk 2 minuten lang volgt dat je naarde kelder gaat.. Dat sla ik toch liever over gezien het niks toevoegt en we dan bijv ook niet genieten van de omgeving (zoals als je door de stad zou lopen). Ook het dans-stukje vond ik misschien iets te lang omdat het de hele tijd hetzelfde was, heel leuk om even te zien, maar niet 30 seconden lang bijv. Verder vond ik het wel heel leuk om een dagje uit je leven te zien!

  Ik bedoel het ook absoluut niet negatief, maar juist opbouwend.
  En wat heeft Lana een flinke bos haar joh, verbaas me dr elke keer over haha.

 3. Ah wat een superleuk filmpje! Ook leuk zo met Lana en je vriend erbij. Wat is Lana een dropje zeg, echt heel leuk om jullie zo te zien genieten en gewoon jullie leventje te leiden. Ik zeg: vaker vloggen ;). X Judith
  Judith onlangs geplaatst…Shoplog Interieur 2.0My Profile

 4. Ik ben je eigenlijk gaan volgen omdat je diabetes hebt, ikzelf ben ook diabeet. Ik ken eigenlijk niemand die het ook heeft dus was ik wel verrast toen ik je tegenkwam op internet!
  Het is erg leuk dat je je filmpjes zo persoonlijk houdt, ook dat je gewoon laat zien hoe je je bloedglucosewaarde meet. Ik heb er zelf wel veel aan dat ik je een beetje kan volgen, omdat ik er vaak nog wel mee zit en geen zin meer heb om m’n best te doen, maar als ik dan zie hoe goed jij het allemaal doet krijg ik weer een beetje moed!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.