Dia1
Vandaag heb ik gezellig een vlog voor jullie van een thuiswerkdag. Op deze dag gaat Lana naar de gastouder en heb ik enkel Aimy thuis en doordat zij redelijk veel slaapt kan ik wat meer werk verrichten waardoor ik dit als mijn werkdag zie.  Ik was deze dag bezig met het opnemen van een video, ik schreef wat blogs, behandelde wat mailtjes en later op de dag ga ik gezellig met mijn vader naar een restaurant waar we uitgenodigd zijn voor een heerlijk diner. Echt een leuke dag dus! Dit is dus een typische behind the Kellycaresse scenes vlog haha. Kijk je mee? (owja, vanmiddag heb ik een mega toffe winactie online, kom dan dus zeker terug!)Klik hier als je de video niet kunt zien

Het restaurant waar we voor uitgenodigd waren was Asian Cuisine LanTin in Naarden, wat was dat lekker zeg. Zeker een aanrader als je dol bent op de Aziatische keuken (en op lekker eten haha!)

Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden! Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

40 gedachten over “VLOG: Thuiswerkdag en etentje met mijn vader”

 1. Het is mooi dat je dit kunt doen met je vader! Ik heb ook een goede band met m’n vader maar samen uit eten gaan doen we eigenlijk nooit.. Zal eens polsen 😉
  Lonneke onlangs geplaatst…Een zieke moeder..My Profile

 2. gwendy wesseler

  Leuke vlog! Jullie lijken ook op elkaar 🙂 Helaas leeft mijn vader niet meer, ik was een echt papa,s kindje en deed heel veel met hem. Ook lekker uit eten. Ik vind hoe je papa en mama uitspreekt in je vlog heel liefdevol klinken 🙂 Misschien niet correct nederlands maar wel heel erg Kelly 🙂

 3. Leuke vlog! Gezellig om je vader mee te nemen! Dat van die ijsblokzakjes is wel een goede tip. Gebruik jij gewone uit de supermarkt of speciale voor kolven? Ik vries in bakjes in maar dat neemt zoveel ruimte in beslag…
  Vivienne onlangs geplaatst…Een kijkje in onze keuken #1My Profile

 4. Kelly Caresse

  Dankjewel, die tip kreeg ik van mijn kraamverzorgster. Mogen gewoon die stevige uit de supermarkt zijn 🙂 Ideaal en neemt inderdaad veel minder ruimte in beslag

 5. Wat superleuk, zo’n etentje met je vader. Wat fijn dat jullie zo’n goede band hebben samen. Ik noem mijn ouders eigenlijk altijd ‘papa en mama’. Soms staat dat zo blij dus probeer ik even ‘mijn vader en moeder’, maar dat houd ik over het algemeen niet zo lang vol, haha.
  Michelle onlangs geplaatst…DE DUBATTI ONE: EERSTE INDRUKMy Profile

 6. Leuke vlog ik sta elke keer weer verbaasd van jouw energie en het geen wat je allemaal doet op een dag. Werken uit eten laat thuiskomen en dan de volgende dag de hele dag naar de Efteling plus de zorg voor je huishouden en gezin. Hoe doe je dat? Ik noem mijn ouders eigenlijk altijd in het bijzin van andere mijn vader of mijn moeder thuis noem ik ze daddy of mam. Fijne dag vandaag liefs. Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…DIY – gehaakt dekentjeMy Profile

 7. Wat een gezellige vlog! Leuk om te zien hoe het er bij jou aan toe gaat. En wat lief dat je vader (en moeder) je zo goed helpt. Leuk ook om jou en hem persoonlijk te hebben ontmoet tijdens het diner in Naarden. Dat was een heerlijk avondje 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.