Gezellig dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog! In deze vlog lijkt het erop dat er een einde komt aan de borstvoedingsperiode, of toch niet? Ik deel er mijn twijfels en gevoelens over. In deze vlog is de grote dag van de bruiloft van mijn vriendinnen waar ik ceremoniemeester voor was. Ik ga zelf klei maken met de kids en ik laat mijn bloed testen op allerlei kwaaltjes. Kijk je gezellig mee naar deze vlog?Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

7 gedachten over “VLOG: Stoppen met borstvoeding? en de bruiloft”

 1. Ik vind je filmpje echt heel leuk. Je zag er ook erg vermoeiend uit in het begin van je filmpje. Ik geef je een tip!. Ik doe dat zelf ook. Als je kinderen in bed liggen, ga zelf ook lekker naar bed. Mijn wekker staat dan om 6:45. Maar ik wordt om 6 uur of 6:15 klaar wakker. Dan kan je rustig voorbereiden en ben je ook actief. Ik heb zelf hekel aan stress in de ochtend. Een keertje verslapen kan gebeuren!. Als het maar niet elke dag gebeurd. Verder zag de bruidlof echt heel leuk uit en je zag er mooi uit!.

 2. weer een leuke video kel en ja er komt een tijd dat het een keer stopt die bv 😉 maar petje af voor je hoor 😀 zolang vol gehouden 😀
  en moest even lachen om je hema gevalletje lol tja alles willen pakken en meenemen hahaha

 3. Leuke vlog en origineel aanzoek😊
  Heb je het recept van de asperge plaattaart?

 4. Borstvoeding. Bij mij was ‘t zeeer pijnlijk maar door aandringen van de kraamhulp dat het zo goed ging ging ik er mee door… een paar dagen.. . Ondanks dat ‘t pijnlijk was was het ook zo’n gedoe vond ik. De hele dag ben en moet je er mee bezig zijn. Kindjes worden ook groot en gezond met flesvoeding. En ik vind persoonlijk dat als je kind al ‘zo groot’ is dus om en nabij de 2 jaar het toch wel een beetje apart. Dan vind ik het zo’n geluk en ja weet niet.. sorry ik wil niets kwaad zeggen maar ff mijn mening. Ik vraag me wel af of er niet meer mensen zo over denken🙈😅

 5. Dat recept van die asperge pizza! I like! Deel je het recept ook nog los op je blog zodat we t recept kunnen nalezen?
  Zo knap dat je nog steeds borstvoeding geeft! (Tenminste als dat nu nog steeds is?) Bij 9 maanden nam mijn productie zo af dat ik daar op begon te stressen en besloot te stoppen. Hopelijk kan ik met het kindje in mijn buik ook weer borstvoeding geven en lukt het dan langer.
  En wil je in een aparte video je make-Up routine laten zien?
  Natasja onlangs geplaatst…BABY #2 | Drie maanden zwangerMy Profile

 6. En was feline uiteindelijk hier echt gestopt met de bv? Mijn dochter lijkt sinds gister ook gestopt te zijn (1 jaar nu net) en zocht op Google en vond zo doende jou video!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.