VLOG: Pittige week & Nieuwe zwemkleding geshopt

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. In deze vlog gaan de kids weer volledig naar school en begint Yannick weer fulltime op zijn werk. Het was voor mij enorm wennen om weer fulltime thuis mama te zijn, een poging doen tot werken tussendoor, het zorgen voor ons hondje en mijn eigen gezondheid die nogal wisselt. Daarnaast krijgen we heftig nieuws wat er even flink inhakt. Een pittig weekje dus. Maar ik heb ook fijne momenten, zo heb ik een middagje quality time met Lana, gaan we lunchen en shoppen, kocht ik nieuwe zwemkleding en ik laat weer mijn momentjes in de keuken zijn waarin ik lekkere snelle maaltijden kook. Kijk je gezellig weer met me mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

4 gedachten over “VLOG: Pittige week & Nieuwe zwemkleding geshopt”

  1. Ik had al een tijdje geen vlog meer van je gezien! Wat leuk dat Feline nog steeds bv krijgt, goed zeg! Je nieuwe badpak is erg mooi!

  2. Tip voor Patrick en Nico; laat ze tegelijk eten als het lukt.. Eten is voor beide iets plezierigs en zo worden ze gelijk beloond dat ze samen in een ruimte zijn. Heb geduld hoor, het duurde hier echt een aantal maanden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.