VLOG: Pittige week & Nieuwe zwemkleding geshopt

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. In deze vlog gaan de kids weer volledig naar school en begint Yannick weer fulltime op zijn werk. Het was voor mij enorm wennen om weer fulltime thuis mama te zijn, een poging doen tot werken tussendoor, het zorgen voor ons hondje en mijn eigen gezondheid die nogal wisselt. Daarnaast krijgen we heftig nieuws wat er even flink inhakt. Een pittig weekje dus. Maar ik heb ook fijne momenten, zo heb ik een middagje quality time met Lana, gaan we lunchen en shoppen, kocht ik nieuwe zwemkleding en ik laat weer mijn momentjes in de keuken zijn waarin ik lekkere snelle maaltijden kook. Kijk je gezellig weer met me mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

4 reacties

 • Tineke
  17 juni 2020

  Ik had al een tijdje geen vlog meer van je gezien! Wat leuk dat Feline nog steeds bv krijgt, goed zeg! Je nieuwe badpak is erg mooi!

 • Miriam
  17 juni 2020

  Ik zag je nieuwe kapsel op insta. Errug leuk!
  Miriam onlangs geplaatst…Voor het eerst mijn haren gewassen met een shampoo barMy Profile

 • Nikki
  17 juni 2020

  Tip voor Patrick en Nico; laat ze tegelijk eten als het lukt.. Eten is voor beide iets plezierigs en zo worden ze gelijk beloond dat ze samen in een ruimte zijn. Heb geduld hoor, het duurde hier echt een aantal maanden.

 • Lisette
  17 juni 2020

  Ik vond het ook een pittige week, zeker nu ze weer volledig naar school gaan. Tijd voor vakantie!
  Lisette onlangs geplaatst…Fruitvliegjes: zo vang je ze het makkelijkstMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.