VLOG: Nieuw stapelbed en menstruatie ondergoed test

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe Kellycaresse Vlog. In deze vlog kijk je gezellig weer mee in onze week waarin we besluiten om een stapelbed voor de meisjes te halen en er gelijk een slaapfeestje van te maken, ik laat je zien hoe wij onze dagen vullen tijdens deze steeds langer durende lockdown, ik heb een nieuwe hobby gevonden ;). We maken een sneeuwpop, zoeken de bossen op en ik laat je zien wat voor lekkere maaltijden we koken. Ook ben ik ongesteld en test ik eindelijk het menstruatie ondergoed waar ik al veel vragen over kreeg.
Kijk je gezellig met ons mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

1 gedachte over “VLOG: Nieuw stapelbed en menstruatie ondergoed test”

  1. Hoi Kelly! Als ik me niet vergis heb jij de ballerine laten plaatsen. Nu was er van de week een uitzending over dit spiraaltje bij Radar. Schijnt niet zo veilig te zijn. Misschien de moeite waard om even te checken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.