KC Budget Challenge week 3: Boodschappen bij de Albert Heijn

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe KC Budgetchallenge shoplog! Deze maand laat ik jullie zien hoe ik voor mijn gezin van 5 weekboodschappen doen voor minder dan €65 per week en deze week doe ik dat bij Albert Heijn! Een enorme uitdaging natuurlijk en dit doe ik elke week bij een andere supermarkt. Ik laat je zien hoe ik een weekmenu maak, de boodschappen doe en waar ik dan op let en ik laat je een boodschappen shoplog zien en deel je dat het dit keer niet is gelukt voor €65! Hoeveel geef jij per week uit aan boodschappen? Ik ben benieuwd! Kijk je komende maand gezellige elke zondag mee met de #KCBudgetChallengeXL serie? Vandaag kun je kijken naar aflevering 3:) Veel kijkplezier.

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal om geen enkele video te missen. 

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

1 reactie

  • Vivian
    24 januari 2021

    Naar deze video was ik heel benieuwd! Onze dorpswinkel is een AH en er is echt wel een groot verschil met de Lidl een dorp verder. De AH is helaas een vrij dure supermarkt maar het gemak van even snel iets halen in het dorp wint het net not iets te vaak. Zonde haha! Nu ga ik bewust naar de Lidl eens in de week dus ben nu al benieuwd naar je verslag van volgende week!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.