Vlog : Mee met Kelly, Afspraak in Amsterdam

8b7f4d52-2c81-4783-8e00-e9d14bef071f_zpsfae5fa8c

Ik had woensdag een hele leuke afspraak in Amsterdam en deze wilde ik graag voor jullie vloggen. Ik ga zoals jullie misschien wel weten vrijwel nooit naar events of andere blog afspraken om verschillende redenen. Mijn gezondheid heeft het een lange tijd niet toegelaten om een dagje weg te gaan, het is erg ver reizen en natuurlijk ben ik nu moeder dus dan moet ik daar ook oppas voor Lana voor regelen. Allemaal redenen waardoor ik vriendelijk bedank voor leuke uitnodigingen. Toch vond ik het wel heel erg leuk om afgelopen woensdag op pad te gaan dus wie weet als ik me fitter ga voelen ik dit toch vaker ga doen. Anyways, ik ging vloggen en eigenlijk was dit een grote flop toen ik er achter kwam dat mijn compact camera kuren had. Na een paar seconde stopte die met filmen. Ik leende de camera van mijn vriend, testte de filmfunctie uit maar nee hoor, daarvan deed het geluid het niet. Gelukkig heb ik een lieve papa waarvan ik de camera mocht lenen. Een camera die achteraf niet bedoelt is om te filmen haha, de kwaliteit is erg slecht en ik heb ernstig getwijfeld of ik de video wel online wilde zetten. Omdat ik toch een impressie wilde geven van deze dag besloot ik de vlog online te zetten. Vergeef het me alsjeblieft dat de kwaliteit zo crappy is. Fingers crossed dat jullie reacties mee gaan vallen haha.

 Klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

Wat vonden jullie van de vlog, goed dat ik hem toch online had gezet of plaatselijke schaamte? haha. Ik ben nodig op zoek naar een nieuwe goede compacte vlog camera. Iemand tips? Je bent bij deze alvast mijn held!

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

12 reacties

 • Nienke
  15 maart 2014

  Hartstikke leuk dat je hem toch online hebt gezet ondanks de kwaliteit! Ik zou je er niet te druk om maken hoor, kan gebeuren een keer 🙂

 • Dionne
  15 maart 2014

  Toch vind ik het een leuke vlog om te zien!
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit of the Day | Sunny SpringMy Profile

 • Eline
  15 maart 2014

  Ik vond het een leuke Vlog om te zien.
  Misschien domme vraag maar Met je telefoon filmen is nog slechtere kwaliteit?

 • Jess
  15 maart 2014

  Hartstikke leuk juist om je vlog te zien. De kwaliteit vind ik niet heel storend hoor.
  Jess onlangs geplaatst…Waarom ik blij ben geen puber meer te zijn…My Profile

 • Kimberley
  15 maart 2014

  Whoehoe, mijn one minute of fame haha! Ik vond het super leuk om je te ontmoeten! 🙂
  Kimberley onlangs geplaatst…Waarom worden we blij van de zon?My Profile

 • Dita
  15 maart 2014

  leuk!!
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Maart 2014 #2My Profile

 • Manon
  15 maart 2014

  Leuk gezellig filmpje! En die kwaliteit, prima te doen voor een vlog hoor!
  Manon onlangs geplaatst…From where I standMy Profile

 • Marion
  15 maart 2014

  Kan aan mij liggen, maar ik vind het juist super als dingen niet helemaal strak en gepolijst zijn. Is tenminste lekker echt zoals het is! Nee hoor, goed dat je ‘m gewoon geplaatst heb.
  Marion onlangs geplaatst…Photochallenge 52 weeks: Week 11My Profile

 • Lara
  15 maart 2014

  Het is toch een heel leuk filmpje geworden hoor! 🙂

 • Hannah
  16 maart 2014

  Leuke vlog! En die kwaliteit moeten mensen niet zo moeilijk over doen hoor, kan een keer gebeuren toch. Ik vond het trouwens wel grappig, in dat stukje film op utrecht cs leek het net of we een aantal jaar terug waren in de tijd hihi.
  Hannah onlangs geplaatst…12 Maart….. Birthday!My Profile

 • Anita
  16 maart 2014

  Hele leuke vlog!

 • Bianca
  16 maart 2014

  Leuke vlog!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.